Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
518.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videoyu yeni izledim gerçekten çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest9012

Ciddi ciddi pesin oynanisinin fifadan daha iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Yok fifacilari kizdirmak icin rol yapiyoruz. Belki oscar ödülü kazaniriz diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Fifayı konsolda oynuyorum. Teşekkür ederim Diğer görüşlerinize katılmıyorum. Ayrıca fifanin oynanış hariç pesi tokatladigi bir gercek. Iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 13 Haziran 2015; 1:18:20 >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Ilker hocam pes bu sene daha iyi olacak ben inanıyorum sende inan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 13 Haziran 2015; 1:22:00 >
  • açıklıyorum tüm içtenliğimle iki oyunu da aldım oynadım.son versiyonları objektif olarak irdelemek gerekirse;

oyun meraklısı kendini fifa ya da pes e de yakın bulabilir bu yüzden kimse kimseyi yargılamasın ve fan a dönüşmeyin.

- gerçeklik olarak haraketler ve saha paylaşımı kesinlikle pes fifaya 10 çakar bu en önemli gerçek benzetmek gerekirse fifa call of duty pes de battlefield. fifada modellemeler parlaklık iyi ama hareketler bildiğin robot gibi görmemek için kör olmak lazım.. ayrıca fifa da bir ekranda 21 adamı görüyorsunuz nerdeyse saha pes in sahasının yarısı kadar nerdeyse hem enine hem boyuna.taktik versen ne vermesen ne bu durumda defanstaki adamla kale önüne kadar yardırıyorum ama pes te herkesin yeri yurdu belli.

- fifa da menülerin kolaylığı oyuncu marketi, oyun dışı menü grafikleri, takım ayarlamaları menejer sistemi, taktik menüleri, zengin antreman krampon vs...oyuncu kartları kesinlikle pes e 100000000 basar. pes yani konami oyuncuyu eşşek yerine koyuyor kumar sistemi var market yok top çevir ki gelsin.

-momentum ikisinde de var ama fifa da daha belirgin pes te bi upgrade geliyo iş değişiyo bi hafta parasız kalıyolar hemen momentum giriyo devreye daha iyi takım kurmalıyım daha iyi adam gelmeli hevesi açlığıyla psn store a zıplayıp para bayılıyosun.bu iş böyle ne yazıkki.

şimdi bizim burda yapmamız gereken ne mal mıyız o daha iyi bu daha iyi benim abim seni döver diyip bu bizi kazıklayan emperyalist düzen için birbirinizi kırıp bu adamların bizi söğüşlediği düzeni sahipleniyosunuz ?? aptal tavuklar gibi birbirinize girmeyin olacaksa yapıcı birşeyler yapalım birkaç örnek vereyim boş konuşmayayım.

- belli başlı türk takımlarının hepsini iki oyunda da görmek istiyoruz.

- momentumu kısın kardeşim.

- türk spiker türkçe menüler türk stadları türkçe bağrınan taraftarlar istiyoruz kaldıki cahil değiliz çoğumuzun ingilizcesi gayet iyi ama bizi adam yerine koyun. pc de 10mb lıkpatch le bunlar yapılıyo biton gönüllü var bunları yapan.

bize özellikle türk oyunculara yolunacak kaz gibi bakmayın ve sırtınızı çevirmeyin pes ve fifa oynanmayan netcafe yok hiç bir ilimizde ayıp!

işte bunları konuşalım konuşacaksak yoksa yemişim grafiği daha iyiymiş daha gerçekçiymiş menüleri daha zenginmiş.geçin bunları hakkınızı hukuğunuzu birlik olup arayın.onlar adam yerine koymuyosa siz adamlığınızı gösterip birleşin gösterişten fesatlıktan kötülemekten daha günah insan için daha zararlı bişey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi be Konami , bu sene Pes dirilecek gibi hissediyorum. Özümüze dönelim. Fifa'nın momentumundan kurtulalım artık bu sene.

• IGNyoutube
    Pro Evolution Soccer 2016 Gameplay Teaser
    https://www.youtube.com/watch?v=SvUXvRJb8yU

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

Gzl paylasim sgl dostum

• Ne bu oyuna ne de Fifa'ya ön sipariş yapmayacağım. 1-2 hafta oyunun çıkmasını bekleyip neyi varmış neyi yokmuş baktıktan sonra kararımı veririm büyük ihtimalle.

Not : İnşallah Pes bu sene daha iyi çıkar da geri döneriz Pes'e.
  • quote:

Eğer böyle çıkarsa efsane olur. Ama dediğim gibi 1-2 hafta bekleyeceğim her ihtimale karşı almadan önce.

• Top fiziği falan filan iyi de şu oyuncuların hareketleri falan çok inorganik yahu
  • Nihayet analig i hatirlamislar. Bu seneki analig rezaletti.

• ulan kaç kere şu fragmanlarla göz boyadı bu seferde adamakıllı oyun yapamazlarsa bıraksınlar bu işi hele neymarın surata bak üstünden 10 kere cilayla geçmişler şahsen pes 15in oynayışı kötüydü bir pes fanı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `CatMan -- 13 Haziran 2015; 5:14:15 >
  • Yıllardır istediğimiz şeylere el atmışlar. Animasyonlar daha hoş daha çeşitli olmuş. İkili mücadeleler hava topu mücadelesi topa sahip olma hırsını görebiliyoruz. Gol sevinçleri seçimi olayını da tam kararında yapmışlar. Fifadaki gibi oyuncuyu al deli dana gibi koş olmaması güzel. Tuşlarla seçim yapıyoruz. Çimler, formalar daha iyi olmus, sortlari yine begenmedim. Eski oyunlardaki akıcılığı görüyoruz oynanış videosunda. Tabi oynanış hakkında oynamadan yorum yapmak doğru olmaz. Spikeri de değiştirmisler. Oyunun çıkışına da cidddi bir sure var bakalım neler gorucez. Pes bu sefer sunumlara erken başladı hiç bir şeyi de gizlemiyor. Demoyu da erken tarihte gorururz belki.

• Fifadaki ultimate team gibi bi mod varmi peste?

• furkanxtr kullanıcısına yanıt
    Var

• quote:

Çok kolay gol oluyo onun dışında animasyonlar ve fenk paleti duzelmis begendim.

• Pes 2015 in aynısını yapmışlar hiç bir farkı yok tam gameplay ne zaman gelicek

• Pes 2016 çok güzel olucak gibi gözüküyor.

• Dijital ön sipariş oyun çıkana kadar verilebiliyor mu?

Edit: Allah aşkına bu sorumu eksileyen arkadaşla tanışmak, nasıl bir çocukluk geçirdiğini öğrenmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabahcivan -- 13 Haziran 2015; 11:35:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.