Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13421343134413451346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pessi63

Ayrıca bi sprey ve titreşim olayından adamlara giydiriyosunuz ama,

önümüzdeki sene uzun topçuların hepsi iflas edicek, benden söylemesi..

Rastgele tek bir üçgene basarak atılan toplar zor yerini bulacakmış,

Paslara hassas ayar getirilmiş, zamanlama ve şiddetini ölçerek atmamız gerekecekmiş,

özellikle uzun toplar için diyorum..

Korner ve frikik atışlarında da yeni düzenlemeler var..

Bi de server olayı ve hilecileri de hallederlerse zaten süper olur...

Uzun top gider kisa top gelir orta kafa gol gider durduk yere penalti verdirir ( ornek fifa ) gotunu yirtarsin momentum dayisi gelir rakip yuruyerek gol atar pes gideeeeeeeer geliiiiiiir onlar para lari doldurur bize kriz gelir .. boskoyun beyler indirime girince 80-90 tl ye alin ofline takilin ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

Kaleciler pes tarihinde hiç olmadığı kadar çevik ve atiklermiş..

R2 plase şutlarda bile inanılmaz kurtarışlar yapıyolarmış..

Bu arada bunlar oynayanların yorumları, bilginize...

Miş miş miş mişte muş muş muş

La la la lay la lay la :)))

• online düzelmedikçe lag olayı kopmalar hakem düzelmedikçe istedigi kadar kaleciydi uzun toptu çözsünler lag oldumu oyun çöp bu kadar basit o sunucuları halletsinler sunucu temiz olsun adam gibi oynadıkça fazla uzun top yemiyorum zaten hatta hiç atamıyorlar lag oldukça oyun çöp sadece online düzelsin hakemi halletsinler yeter yoksa bu oyun 1 2 sene daha gider bu online ı düzeltmedikçe bu senede gördük free verdiler
  • Kesinlikle pes 2017 almam lag ve nezaket saçmalığı düzelmezse. Uzun bir süre bekler indirime girince alırım eğer bunları düzelttilerse.

Buna harcayacağım zamanla başka oyun oynarım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

online düzelmedikçe lag olayı kopmalar hakem düzelmedikçe istedigi kadar kaleciydi uzun toptu çözsünler lag oldumu oyun çöp bu kadar basit o sunucuları halletsinler sunucu temiz olsun adam gibi oynadıkça fazla uzun top yemiyorum zaten hatta hiç atamıyorlar lag oldukça oyun çöp sadece online düzelsin hakemi halletsinler yeter yoksa bu oyun 1 2 sene daha gider bu online ı düzeltmedikçe bu senede gördük free verdiler

benim yaptığım gibi bekleyin. şu oyuna 190 -220 lira para vermeyin. kadro dizemicem diye korkmayın. ben free verildikten sonra toplasan 50 saat oynamamışımdır. son hafta her akşam en az 3-4 saat oynadım. neuer hariç süper kadro kurdum. başka oynayacak oyun yok sözüde boş aslında dolu oyun var piyasada kendi tarzınıza uygun mutlaka bulursunuz gerekirse açmayın ps4 ü ailenizle falan ilgilenin ama şu oyuna para verip bunların bizi daha fazla boşlamasına sebep olmayın. bu sözüm sadece size değil hocam diğer arkadaşlarada

• fantastik74 kullanıcısına yanıt
    hocam ben 2015 te saglam bi kadro dizdim başta silva toure alonso kalous ibarro rayodan bi hızlı bi kanat başlangıca göre iyi bi kadrom vardı ocakta almıştım vizelerden sonra sinirlenip sıfırladım sonra dizdim ben artık her sene rahat dizerm bu myclub modlarında ha geç olur ha erken sıkıntı yok ben normal klasmanda oynuyorum ondan alıyorum full sürüm yoksa sadece myclub için almıyorum oyunu ama dedigin gibi ucuzluyacınca alıcam bnde
  • arkadaş hakem spreyi di gerçeklikti yol ara pası olmucak cart curt bunları geç tiki taka gene çok abartı olucak uzun top olmasa bile gene her türlü ara pası yapılır iyi bi pas organizasyonuna fakat beyler gözünüzü boyamasın allah aşkına bu oyunda hakem olsa oyun fena degil fakat abi serverlar kötü serverlar çöp lag girince bok oluyor oyun bu server olayını düşünün olmassa gene sürünücek biziz adam offline da ödül alıyor en iyi spor oyunu diye lan tamam iyi de online çöp droplatıp düşüren mi maça sanki kendi oyunu gibi iptal ettirmesi ya da bizim lagla oynamamız tamam bizim ülkede net çöp adamla uzak mesafeden bu oyun kaldırmıyor geçen bf4 te takımımda 2 amerikalı vardı karşıda da çatır çatır oynadık demem o ki beyler server düzelmedikçe bu oyun düzelmez bide fifaya benzetmesinler abi bu oyunda zevk olucak tamam dönüşler olucak ta momentum felan gereksiz nese çok uzattım iyi akşamlar

• Regionella kullanıcısına yanıt
    Aynı taktikle devam edeceğim, para yok Japon askerlerine

• oyunu yeni aldim, patch önerisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SS27

arkadaş hakem spreyi di gerçeklikti yol ara pası olmucak cart curt bunları geç tiki taka gene çok abartı olucak uzun top olmasa bile gene her türlü ara pası yapılır iyi bi pas organizasyonuna fakat beyler gözünüzü boyamasın allah aşkına bu oyunda hakem olsa oyun fena degil fakat abi serverlar kötü serverlar çöp lag girince bok oluyor oyun bu server olayını düşünün olmassa gene sürünücek biziz adam offline da ödül alıyor en iyi spor oyunu diye lan tamam iyi de online çöp droplatıp düşüren mi maça sanki kendi oyunu gibi iptal ettirmesi ya da bizim lagla oynamamız tamam bizim ülkede net çöp adamla uzak mesafeden bu oyun kaldırmıyor geçen bf4 te takımımda 2 amerikalı vardı karşıda da çatır çatır oynadık demem o ki beyler server düzelmedikçe bu oyun düzelmez bide fifaya benzetmesinler abi bu oyunda zevk olucak tamam dönüşler olucak ta momentum felan gereksiz nese çok uzattım iyi akşamlar

Tamam bizim internetler berbat peki neden diğer online oyunlarda sorun yok tek sorun pes de var yani bizim internet lerle ilgili bir problem yok

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    işte bende onu dedim ya serverları çöp diye :D bende diyorum diger oyunlarda bi sıkıntı yok japonuda geliyor bfde çatır çatır kapışıyoruz sadece peste böyle oluyor sunucuları yetersiz halletmedikleri sürece bu oyun fazla dayanmaz
  • Kayanlara karşı artık ölümüne bağlantı kopartıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • knnzr K kullanıcısına yanıt
    Bu bahane değil dostum, herkes yumuşak oynamak zorunda değil. Durduk yere arkandan sövdürtürsün.

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    Ben sövüyorum o da sövsün.ödeşmiş oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: knnzr

Kayanlara karşı artık ölümüne bağlantı kopartıyorum

Hocam ne yaptın ya. Adam kayıyor diye bağlantı mı koparılır.sende kayarsın olur biter.yani ne bileyim hangi durumda bağlantı koparılir anlamıyorum.
    Böyle yaparsan sonradan alışkanlık yapar yenilirsin kopar oyunda lag var kopar galibiyet serim bozulacak kopar adam cok sıkıcı oynuyor kopar adam fenerliymiş kopar nezaket derecesi düsükmüş bağlantı kopukluğu yüksekmiş kopar.koparda kopar.
    Yani bende arkadaştan öğrendim koparmayı ama niye yapayım. Baktım pislik yapıyor yenilecem bırakıyorum kolu bir cay bir sigara içiyorum hiç sinir yapmıyorum. Zaten amaçım yok 1. Olsam madalya takmıyorlar bana.

• Peslucas35 P kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşım 38 olmuş. Bira stres atayım diye akşamları bu oyunu oynuyorum.1500 ün üstünde maç yaptım. En son 7-8 yıl önce pes oynamışım. Puanım max 700 olmuş. Amacım hiç bir zaman puan olmadı...
    Ama karşımda ki bebe lvl 1 de ronaldo, suareZ, keane gibi adamlarla oynuyor 2 gol atmış önde tam atağa kalkıyorum hoop yerdeyim... Şimdi benim değil ama bu bebenin amacı puan... Ben de o puanı ona vermem arkadaş... Raporlayacaklarmış. Konami beni banlasın arkadaş...

• Hee bu arada 7-8 yediğim çok olmuştur. Bu forumdan arkadaşlar bile rahat yenebilir beni ve yendiler de yeter ki düzgün oynasınlar.

Nickim knnzr
    Takımım The UnderTaker

Dostum kayarak oynayanlar ayrı boyut haklısın adam öne geçmiş kayıyo, ama beni sinirlendirirse hükmen mağlup sayılana kadar sakatlıyorum oyuncularını nasıl olsa bir maç kaybedicem ama o da bir maç beklemek zorunda kalıcak, haklı olmak kadar haklı kalmakta önemli kısacası.. O yüzden yapma bunu sinirini atamıyosan benim gibi yaparsın zaten bi süre sonra o da yaptıgını anlıyo kaymamaya baslıyo baktı sakatlanıyo oyuncuları

Yapma abi ya kayanlara karşı bağlantı kopar ona kopar buna kopar kimse senin istediğin gibi oynayamaz ki. Yalnız koparma ihtimali yüksek oyunculara karşı kopar bence yani ard arda galibiyeti 100 olanlara karşı falan. O da oyun başında gol yemeden, maç 0-0 ken

• merhaba arkadaşlar ps4 pes 2016 sunucu adreslerini nasıl öğrenebilirim bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 13421343134413451346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.