Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Klasman'a da çıktık eee ne kaldı geriye?

• PS storeda aylık oyunlarda NBA2K16 var demişti bi arkadaş ama göremiyorum.gelecek mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqse

PS storeda aylık oyunlarda NBA2K16 var demişti bi arkadaş ama göremiyorum.gelecek mi acaba

Evet 7 haziran gibi indirip basketbol oynuyacam zaten pes bu sene basketbol gibi top havalarda uçuyor az önce rakip geldi böyle birşey yok 900küsür puanı var ben atak yapıyorum topu kaptıriyorum adam paslasmadan direk uzun top yolluyor her seferinde bunu yapıyor defans da hep hata yapıyor gerçekte son dklar olur herkes ilerde bekler topu alan şişirir ama hiç fayda etmez hatta maçtaki yorumcular yüzü dönük uzun toplarda hep defans avantajli olur derler aynende öyle oluyor gerçekte ama oyunda kesin defans hata yapıyor ne yaparsan yap olmuyor pes 2014 den sonra gördüğüm en kötü oyun pes 2016
    Futbol mu oynuyoruz mortal Kombat mi basketbol mu belli değil böyle bir oyun olamaz 7 yaş grubuda oynasın diye basit bir oyun yapmışlar 2 tuş bil yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadaşlar hepiniz söylüyosunuz yok 100-0 yendim yok 70 şutum var, iyi güzel de bu kadar iyi oynadığınız oyun için bi rehber hazırlayın biz garibanlar da faydalanalım, hep kendinize yontarak olmaz ki, iyi oynayana saygım var ama biraz da başkalarına faydalı olsanız daha iyi olacak bence.Ben de az çok oynarım bu oyunu ama kimseyi de 30-0 yenemem, eksik olduğum konular var bu oyunda ve zaman zaman araştırma yapıyorum ne nasıl yapılıyor diye, en çok ihtiyacım olan da bu konuda bi rehber olması.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    nette bi ton rehber var yabancı türk sen istedigin kadar rehbere bak kendin oynayıp pratik yapman lazım ben oynayarak deniyerek bişiler üzerine giderek geliştim burda herkes bi taktik söyler sen elin alışmadıgın sürece istedigin kadar yardım al bi fayda etmez ha en kötü bu myclub da biraz biraz milleti yenersin ama bi fayda etmez
  • Arkadaşlar başıma daha önce hiç karşılaşmadığım bir olay geldi klasman maçlarındayım bir rakip geldi Adam in istatistikler söyle 311 maç 307 galibiyet 4 mağlubiyet dedim fark atacak . Herneyse maç başlayacak biraz kasayım dedim birde ne göreyim ben adamlar minicik adamınkiler dev gibi resim ekledim bendeki Ronaldo 3 yaşında çocuk resmen maç başladı her top Ada'mın tabi mümkün değil almak ilk yarı 1-0 bitti ikinci yarı başladı ve oyun durdu iletişim bekleniyor yazısı çıktı yarım saat bekledim hiçbirşey olmadı lanet olsun dedim kapadım oyunu komple sonra tekrar girdim beni hükmen mağlup saymamış 1-0 tescil etmiş . Ben hiç birşeye anlam veremedim bu Adam kim Nasıl hile yaptı ve ben oyunu komple kapattım baglantı kopukluğu demedi şaka gibi Ada'mın nick c.ronaldo_ptg Takımın adında yanlış hatırlamıyorsam terminatörler vs gibi birşeydi harbi terminatörler messi pepe nin yanında HODOR gibi kalıyordu
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Ek olarak ön direkteki Ada'mın boyundan rahat farkedersiniz kale direği kadar aq

• iso0606 kullanıcısına yanıt
    banada oldu bi kaç kez onu oyun başı yapanda vardı benim baglantı kapanıyordu aletten direk laptopta ya da başka aletlerde baglantı olmadıgı halde bu sene serverlar kalitesiz olunca isteyen istedigini yapabiliyor malesef sunucudan da kaynaklı olabilir tam bilmiyorum ama bu olay başıma geldiginde banko benm aleyhime sonuçlanıyordu yapabilcegin bişi yok böyle durumlarda
  • leqse kullanıcısına yanıt
    Aylık oyunlar her ayın ilk salı günü yenilenir. 7 haziran

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki boy olayını Nasıl yaptılar ki

• quote:

Orijinalden alıntı: iso0606

Peki boy olayını Nasıl yaptılar ki

Pc versiyonuysa orda bir şekilde ,boy da uzatırlar,oyuncuyu terminatöre de çevirirler ama ps4 versiyonunda bu mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: iso0606

Arkadaşlar başıma daha önce hiç karşılaşmadığım bir olay geldi klasman maçlarındayım bir rakip geldi Adam in istatistikler söyle 311 maç 307 galibiyet 4 mağlubiyet dedim fark atacak . Herneyse maç başlayacak biraz kasayım dedim birde ne göreyim ben adamlar minicik adamınkiler dev gibi resim ekledim bendeki Ronaldo 3 yaşında çocuk resmen maç başladı her top Ada'mın tabi mümkün değil almak ilk yarı 1-0 bitti ikinci yarı başladı ve oyun durdu iletişim bekleniyor yazısı çıktı yarım saat bekledim hiçbirşey olmadı lanet olsun dedim kapadım oyunu komple sonra tekrar girdim beni hükmen mağlup saymamış 1-0 tescil etmiş . Ben hiç birşeye anlam veremedim bu Adam kim Nasıl hile yaptı ve ben oyunu komple kapattım baglantı kopukluğu demedi şaka gibi Ada'mın nick c.ronaldo_ptg Takımın adında yanlış hatırlamıyorsam terminatörler vs gibi birşeydi harbi terminatörler messi pepe nin yanında HODOR gibi kalıyordu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Harbi bu nedir aq ya böyle rezillik mi olur

Böyle kazandığı zaman eline ne geçiyor acaba?

Pc de herşey olabilir. Adamlar uçar bile

• Lag yaptıran şerefsizlerden bıktım ve puan savaşı olmayan dostluk lobisine oda açtım, baktım 810 puanlı bir italyan geldi odaya,
    maç yağ gibi başladı ve 1-0 öne geçti, hemen cevap verdim ve o andan itibaren topu aldığım an bilinçli lag uyguluyor, yaptığım özel çalım kombinasyonlarını algılamıyor oyun, burda bile lagger var ya oynamayın bırakın bu oyunu

Faul yaptı freekick kullandım, golü arka açıdan izleyin, Buffon da izledi rakip te Çok güzel süzüldü top

• Kimse de demiyor ki maç durunca süre duruyor, o zaman ne diye maçın sonuna uzatma ekleniyor?

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    Ve o uzatma bitmek bilmiyor. İstediğin kadar uzaklaştır mutlaka gol oluyor
    Ya da bi şekilde o golu atıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

ya arkadaşlar hepiniz söylüyosunuz yok 100-0 yendim yok 70 şutum var, iyi güzel de bu kadar iyi oynadığınız oyun için bi rehber hazırlayın biz garibanlar da faydalanalım, hep kendinize yontarak olmaz ki, iyi oynayana saygım var ama biraz da başkalarına faydalı olsanız daha iyi olacak bence.Ben de az çok oynarım bu oyunu ama kimseyi de 30-0 yenemem, eksik olduğum konular var bu oyunda ve zaman zaman araştırma yapıyorum ne nasıl yapılıyor diye, en çok ihtiyacım olan da bu konuda bi rehber olması.

Bu oyunda 30-0 kim yenmis anca karşı rakip oyunu bırakırsa atarlar şunuda söyleyim bu oyunda taktik filan hiç önemli değil 900 küsür puanlı oyuncu geldi adam benden topu her kaptiginda uzun top yolluyordu orta sahayı geçmeden defanstan topu şisiriyor topu havada görmekten midem bulandı resmen kanattan orta acıyor gol oluyor defans ortadan gelen hava topunda bile kesin hata yapıyor

• kicker_0732 agır lagcı
  • Myclub da turnuvaya girdim son 16 ya kaldım maçlarda lag vardı ama kasmiyordu 407 kişi den şimdi 16 kişi kaldık bakalım ne olacak

• 
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.