Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantastik74

10 maç yaptım 8 yenilgi. Tamam oynamayı bilmiyorum diyelim. Adamın her arapası adamına mı gider. Ramos varena arasından geçip gidiyo adamın içinden geçiyo rakip. Bende tam tersi ara paslarını kalecime yolluyo. Rakip top geçirmiyo. Deli olcam valla

Gelecek yil oyun bu sekilde milleti keriz yerine koyarsa almayin abicim... Bu kadar momentum nedir arkadas iyice leşe bagladi oyun adam iki bucuk pozisyonda 3 gol atiyo ... Gol yemeden mac bitmiyo ya boyle bisey varmi 15 te 3 macin 1 inde gol yemezdim 16 da gol yemedigim mac yok :))) 4-0 one geciyosun maci rahat rahat bitirmek varken adam maci 5-4 cevirirmi diye korkuyosun :)) 90 dakika gerilim olurmu ya puahahahaha ... Uzun lafin kisasi oyun ciksin 3-4 ay bekleyin yorumlara bakin hatta oyunun fiyati dusunce alin .. saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

PES2017de hakemlere ve kayarak mudahalelere bi ayar cekilmis. Adamlar basit bir guncelleme ile yapabilecekleri seyi sirf seneye daha iyi bir oyun izlenimi vermek icin butun yil duzeltmediler.

Bu iste serefsizlik degilde ne ? Bu serefsiz oyuna ve yapimcilarina para yedirmeyin arkadaslar .. bu kadar mal yerine koyulmazki ...oyun kayarak hile yaparak lag yaparak adam sakatlayarak uzun top yaparak kisaca tum serefsizlikleri yaparak basariya yol veriyo .. boyle bisey olabilirmi arkadaslar ya yazik gunah

• Oyun bu sene oynanış olarak o kadar kötü ki yılla pescısı ben fifa oynadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

quote:

PES2017de hakemlere ve kayarak mudahalelere bi ayar cekilmis. Adamlar basit bir guncelleme ile yapabilecekleri seyi sirf seneye daha iyi bir oyun izlenimi vermek icin butun yil duzeltmediler.

Bu iste serefsizlik degilde ne ? Bu serefsiz oyuna ve yapimcilarina para yedirmeyin arkadaslar .. bu kadar mal yerine koyulmazki ...oyun kayarak hile yaparak lag yaparak adam sakatlayarak uzun top yaparak kisaca tum serefsizlikleri yaparak basariya yol veriyo .. boyle bisey olabilirmi arkadaslar ya yazik gunah

Yanlışınız olmasın oyunda sakatlanma diye bişey yok. Offlıne için konuşuyorum. Hakemlerin bu kadar kötü olduğu bir seri var mı merak edıyorum.

• egebeyi kullanıcısına yanıt
    Ekstra birşey yapmanıza gerek yokki, eğer playstation plus üyeliğiniz varsa online olan modlara girip oynarsınız zaten.

• Oyun severleri yolmanın en kolay yolu, bu adamlara beş kuruş vermemek lazım. Şerefsizlik başka bir şey değil.

• mustafa323 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın Mustafa, bunlar adilik başka açıklaması yok.S.K Japon askerleri

• oyunun zaten ilk 100 kişisi hileci konamiyide suclamamak lazım oyun bedava sonuçta bide fifa gibi hersey paraya bağlıda değil butun lissn alınsa fifa gibi pahalı olur ayrıca bu hileri kulanmayan yok sikayette etmiyor kimse konamiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

quote:

quote:

Yanlışınız olmasın oyunda sakatlanma diye bişey yok. Offlıne için konuşuyorum. Hakemlerin bu kadar kötü olduğu bir seri var mı merak edıyorum.

Offline da sakatlığı kapatabilirsin ama online öyle birşey yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

10 maç yaptım 8 yenilgi. Tamam oynamayı bilmiyorum diyelim. Adamın her arapası adamına mı gider. Ramos varena arasından geçip gidiyo adamın içinden geçiyo rakip. Bende tam tersi ara paslarını kalecime yolluyo. Rakip top geçirmiyo. Deli olcam valla

Gelecek yil oyun bu sekilde milleti keriz yerine koyarsa almayin abicim... Bu kadar momentum nedir arkadas iyice leşe bagladi oyun adam iki bucuk pozisyonda 3 gol atiyo ... Gol yemeden mac bitmiyo ya boyle bisey varmi 15 te 3 macin 1 inde gol yemezdim 16 da gol yemedigim mac yok :))) 4-0 one geciyosun maci rahat rahat bitirmek varken adam maci 5-4 cevirirmi diye korkuyosun :)) 90 dakika gerilim olurmu ya puahahahaha ... Uzun lafin kisasi oyun ciksin 3-4 ay bekleyin yorumlara bakin hatta oyunun fiyati dusunce alin .. saygilar

Ben bu sene almadım. Bedava versiyonu oynuyorum. Seneyede kolay kolay almam.

• robben bugün deli etti beni vurdugu her top kalecinin üstüne bitiricilik 93 diyor benimki çin malı çıktı 1 tl lik robben :D
  • lan ne kadar hilecisi varsa myclub turnavasında geldi ezik herif lagla maç alıyorlar klasman geçim dedim o da portekizli çıktı maçta laglıydı 4-4 bitti ben anlmadım arkadaş adam gibi maç oynayamayacıgm heralde yok momentum yok lag yeter lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bary_15

Bu sürekli kayanlar oyuncu falan değil ki, kimse bunları savunmasın lütfen. Ayrıca 65 dakika adam ayağıma topu her aldığımda hangi futbolcu olursa olsun hepsi yere çakıldı. Benim top çevirdiğim süre 5 dk bile değil. Zaten ben top çevirmesem de bu adamın öyle yapacağını tahmin etmiştim 1.dk da başladı çünkü pisliğe tabiki engelledim. Falan ama gerçekten sizde böylesi insanları savunmaya kalkışmayın. Her oyun tipinde oluyor böyleleri ama dövüş ve böyle maç oyunlarında yani 1 vs 1 oyunlarda pislik yapınca çok kötü oluyor.

Hocam yanlış anlaşıldı galiba.bunları savunduğum yok engelleyip geceriz olur biter.yani dediğim gibi koparacaği varsa koparıyor zaten.ama adam koparmak istemeyipte cok sinir edilirse ve bu yöntemi bilirse koparabilir demek istiyorum.

• quote:

quote:

Hocam başka oyun yokki ama. Fifayı indirdim ama hic ısınamadım.ne bilim cöp adam gibi geliyor bana.grafiklerde hoşuma gitmedi.futbolsuz olmuyorda.2017 cıkınca alacam yani.almam desemde biliyorum ki dayanamayıp gecte olsa gene alacam.

• Yeminle lanet ettim bu oyunun onlinesine.ya bi çalım atamıyorum gecikmeden dolayı. Arkadaşlar la 15 te oflinede aldığım tadı da alamıyorum 16 oflinesinde. Yani bu sene keşke almasaymışım. Gittik birde kutulu aldık.17 yi biraz bekleyip alıcam artık yorumlara gore. Şu gecikmeyi düzelt be kanomi ya.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Artık kayanlara geçmiş olsun diyebiliriz, hakemler anında avantajı kesip kırmızıyı yapıştırıyolar!..

Ayrıca yeni formasyon ekranı da çok şık olmuş..

Oyuncuların tek tek resmi yer alıyor taktik ekranında
  • Sırf Euro 2016 oynamak için aldım bu oyunu. Ne stat, ne forma. Lisansı olmayan takımlar bile var. Büyük hayal kırıklığı yaşadım yeminle.

• Merhaba arkadaşlar. Ben bu oyunu Steam'den almayı düşünüyorum da birkaç sorum olacak sizlere.
    Steam'de 31 tl. alınca Euro 2016 dlcsi ücretsiz mi? (Almaya değecekse internette Pes 2016 + Euro 2016 dlc Steam kodu 50tl)
    Online oynamayı bu zamana kadar merak etmemiştim. Online oynanışı Pes 2015'ten daha mı iyi daha mı kötü?
    Ben de orjinal olmayan Pes 2015 var oynanış, grafik vs. açısından hangisi daha iyi 2015 mi 2016 mı?
    İkisi de orjinal almaya değer mi alıcaksam hangisinin orjinali daha iyi olur Son olarak da Pes 2015 orjinali internetsiz oynanmıyor diye duydum ama ben internetsiz single oynuyorum. 2016'da böyle bir sıkıntı olur mu?
    Kusura bakmayın uzun oldu ama hepinize teşekkürler.
    Fifa'nın ekran kartı isteği beni çok aşıyor o yüzden düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 6 Haziran 2016; 15:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeşilOk

Merhaba arkadaşlar. Ben bu oyunu Steam'den almayı düşünüyorum da birkaç sorum olacak sizlere.
    Steam'de 31 tl. alınca Euro 2016 dlcsi ücretsiz mi? (Almaya değecekse internette Pes 2016 + Euro 2016 dlc Steam kodu 50tl)
    Online oynamayı bu zamana kadar merak etmemiştim. Online oynanışı Pes 2015'ten daha mı iyi daha mı kötü?
    Ben de orjinal olmayan Pes 2015 var oynanış, grafik vs. açısından hangisi daha iyi 2015 mi 2016 mı?
    İkisi de orjinal almaya değer mi alıcaksam hangisinin orjinali daha iyi olur Son olarak da Pes 2015 orjinali internetsiz oynanmıyor diye duydum ama ben internetsiz single oynuyorum. 2016'da böyle bir sıkıntı olur mu?
    Kusura bakmayın uzun oldu ama hepinize teşekkürler.
    Fifa'nın ekran kartı isteği beni çok aşıyor o yüzden düşünmüyorum.

bu firmaya paranı kaptırma. beter olsunlar böyle lanet bir alt yapı olmaz. kaç senedir aldığı paraları nereye harcıyorlar belli değil. hem o kadar kişi korsan oynuyor bildiğim kadarıyla pcde. para verdiğine acırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peslucas35

quote:

quote:

Hocam başka oyun yokki ama. Fifayı indirdim ama hic ısınamadım.ne bilim cöp adam gibi geliyor bana.grafiklerde hoşuma gitmedi.futbolsuz olmuyorda.2017 cıkınca alacam yani.almam desemde biliyorum ki dayanamayıp gecte olsa gene alacam.

fifanın oynanış tarzına alışsam kolay kolay pese dönmezdim.

• 
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.