Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, ps3 pes2013 den sonra konsolumu sattım biraz ara verdim ve ancak ps4 alıp pes2016 ile aranıza geri döndüm. pes 2013 inanılmaz lag ve bağlantı sorunu yaşıyordum bende zamanında telekomla az münakaşalar etmedim. tabi o dönemde 20 yıllık bir evde yaşıyordum. şimdi hızım akk nedeni ile 3mbps olmasına rağmen sorunsuz, neredeyse hiç lagsız oyun oynayabiliyorum. lag sorunu yaşayan arkadaşlarda neden oluyor acaba?
  • a.turkanoglu kullanıcısına yanıt
    Herkeste sorun yaşanıyorken sende nasıl yok şaşıyorum doğrusu. Sunucu problemleri var dostum PES'te. PES offline bir oyundur, online lüks o oyun için. Ben ucuz etin yahnisi yaman olur diyor ve seni FIFA'ya davet ediyorum. İzledin mi trailer'ı? Konumuza beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serverlar bi tek bende mi leş. Ben oynamıyorum oyun kendi kendine gol atıyo gol yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

Serverlar bi tek bende mi leş. Ben oynamıyorum oyun kendi kendine gol atıyo gol yiyor

Aynen öyle bu sene pes 2016 online bitik durumda sinir olup çıkıyorsun artık seneye

• fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Oyun online rezalet. Yazin arkadaslarla oynamiyorum diye oyunu sattim. Ucretsiz surumu indirdim ama daha bir mac bile acmadim. Eskiden online 1000 kusur mac yaparken bu yil yine anca 100u gecmisimdir.

• onur89tr kullanıcısına yanıt
    30 saniyelik trailerdan bahsediyorsan benim gordugum tek sey frostbite sayesinde yuz modellemelerinin artik PES seviyesine gelmis olabilecegi. Onun disinda Mourinho'yu saha kenarinda gorsem ne olur gormesem ne olur. Onemli olan oynanis demolar bile kandirici olabiliyor oyun cikmadan erken konusmamak lazim...

• arkadaş tükürim bunların oyununa acaip tuş gecikmesi var arkadaş fransız geldi adamla maç oynadıgımı anlamadım bile nasıl tuş gecikmeleri var bu oyunda dribling skill felan yapmıcaksın diyor oyun illa ara pası aban bunlar online i seneye de düzeltemez aha demesi beyler benden bi ülkeden bi ülkeye adam gibi maç atamıyoruz anasını satim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Oyun online rezalet. Yazin arkadaslarla oynamiyorum diye oyunu sattim. Ucretsiz surumu indirdim ama daha bir mac bile acmadim. Eskiden online 1000 kusur mac yaparken bu yil yine anca 100u gecmisimdir.

bu akşam geröekten yine yerlerde online klasman maçları
    3 pas yapamadan rakip basıp alıyor topu şaka gibi resmen
  • wildermess W kullanıcısına yanıt
    Bu yil dostluk macinda bile lag vardi otesi yok bunun. Fifa frostbite motoru ile yapilacakmis biraz umitlenmedi degilim acikcasi. Bi PES2014 rezaletinde Fifa alip oynamistim, seneye de PES'in online ayni sekilde olursa Fifa'yi deneyebilirim. Ama bildigim tek birsey var o da kesinlikle onsiparis yapmayacagim.

• Şuanda online kupadayım , oyun yağ gibi akıyor. Ne tuş gecikmesi ne lag. Keyif alıyorsunuz oyununuzdan, düşündüğünüzü sahaya yansıtabiliyorsunuz. Ben ki gündüz lag dan tuş gecikmesinden oyunu oynayamazken, şu anda böyleyse bu kesinlikle Server ile alakalı olduğunu düşünüyorum,netimle alakalı değil. Onlinede sıkıntı yaşayanlar sorunu kesinlikle kendinde aramasın, tamamen kanomiyle alakalı. Bu sene online olmamış arkadaş. İnşallah seneye düzgün bi altyapıyla gelirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.emr_e

Şuanda online kupadayım , oyun yağ gibi akıyor. Ne tuş gecikmesi ne lag. Keyif alıyorsunuz oyununuzdan, düşündüğünüzü sahaya yansıtabiliyorsunuz. Ben ki gündüz lag dan tuş gecikmesinden oyunu oynayamazken, şu anda böyleyse bu kesinlikle Server ile alakalı olduğunu düşünüyorum,netimle alakalı değil. Onlinede sıkıntı yaşayanlar sorunu kesinlikle kendinde aramasın, tamamen kanomiyle alakalı. Bu sene online olmamış arkadaş. İnşallah seneye düzgün bi altyapıyla gelirler.

O zaman bu oyunun serverları taş çatlasın 20-30 kişilik. 30. kişi girince oyun çöp oluyor anlaşıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Oyunun server rezilligini kendi bağlantısında problem var deyip port acmalar yeni modem almalar bulundugu muhitin altyapısı problemli diye adam evini değiştirdi ya neler gördük bu forumda :))) bi arkadaş oyle bi kafayı yemiski coinse artık ne kadar para verdiyse ttneti arayıp müşteri temsilcine Ronaldo koşmuyor diye bağırmış puhahahaha ...adamın biri tottiye 89 tl para gömdü :)))) 89 tl verip coins aldı bi tek kayda değer totti geldi gerisi çöp :)) hay Allahım ya gece gece haykirdim gene :)))

4.5g ile bağlandın yinede lag oldu ama bunların bir huyu vardır oyunu bir sene iyi yaparlar diğer sene o iyi oyunun iyi yanlarının hiç biri olmaz pes 2011 deki ana lig online çok iyiydi ve cok zevkliydi d1 filan vardı D1 de çok iyi oyun parası veriyordu bunda klasman 1 de kalsan bile önemi yok birde turnuva olurdu hergün orda klasmanına göre kupalar vardı takımlar denk oluyor bunda haftada 3 gün var ve herkes katılabilir güçlü güçsüz kadrolu takımda çünkü başka secenek yok 2 ye 2 online mac vardı pes 2013 de arkadasla oynardik aynı takımda çok zevkli oluyordu onuda kaldırdı sağ olsun Konami yaptığı oyunların iyi yönlerini alıp üstüne gitseydi ortada fifa diye birşey kalmazdı
    Pes 2017 çoğunluk beğenecek online da iyi olur büyük ihtimal çünkü pes 2015 deki online iyiydi
    Pes 2018 yine berbat bir oyun olacak
    Verdiği bilgileri tam olarak uygular online da düzgün olursa pes 2017 çok iyi olur

Tek kelimeyle mükemmel yorum!!

PES 2011 ile ilgili söylediklerine katılmamak mümkün değil..

Ben de D1'den D5'e kadar olan klansmanları çok özlüyorum ve tabiki 2'ye 2 Online'ı ..

Çok güzel özetlemişsin dostum, eline sağlık...

• Beklryin arkadaslar ocak ayina kadar yorumlari okuyun oyle alin.konaminin g... Kaldirmayalim oyunu alan biziz adamlar kazanir üstüne eziyotlar bizi.dedigim gibi ocak ayina kadar takip edin ben oyle yapcam

• quote:

Orijinalden alıntı: snnpnr04

Beklryin arkadaslar ocak ayina kadar yorumlari okuyun oyle alin.konaminin g... Kaldirmayalim oyunu alan biziz adamlar kazanir üstüne eziyotlar bizi.dedigim gibi ocak ayina kadar takip edin ben oyle yapcam

pesin daha büyük atılımlar yapması lazım. karşısında bu sene tamamen yenilenmiş bir fifa olacak. pesin en büyük özelliği oyuncuların yüzlerinin fifadan daha çok benzemesiydi. fifa frosbite ile sunulan görsel pesi aratmayacağa benziyor. pesin bu haberlerden sonra online alt yapısına daha çok önem vermesi lazım. Elindeki oyuncu kitlesini de böylece kaçırmasın.

yıllar önce bf 2 yada bf 3 te koşan adamları gördüğümde bu koşuşları neden fifaya koymuyor ea demiştim. yıllar sonra bu motoru kullandılar eğer fifa tam anlamıyla bf de olduğu gibi kullanırsa bu motoru bu sene pesin iyice çöküşü olur.

• quote:

quote:

Beklryin arkadaslar ocak ayina kadar yorumlari okuyun oyle alin.konaminin g... Kaldirmayalim oyunu alan biziz adamlar kazanir üstüne eziyotlar bizi.dedigim gibi ocak ayina kadar takip edin ben oyle yapcam

pesin daha büyük atılımlar yapması lazım. karşısında bu sene tamamen yenilenmiş bir fifa olacak. pesin en büyük özelliği oyuncuların yüzlerinin fifadan daha çok benzemesiydi. fifa frosbite ile sunulan görsel pesi aratmayacağa benziyor. pesin bu haberlerden sonra online alt yapısına daha çok önem vermesi lazım. Elindeki oyuncu kitlesini de böylece kaçırmasın.

yıllar önce bf 2 yada bf 3 te koşan adamları gördüğümde bu koşuşları neden fifaya koymuyor ea demiştim. yıllar sonra bu motoru kullandılar eğer fifa tam anlamıyla bf de olduğu gibi kullanırsa bu motoru bu sene pesin iyice çöküşü olur.

bu sene fifa grafiksel anlamda devrim yapacak gibi duruyor.. yıllardır fifa yüz modellemesi konusunda pes ten çok gerideydi.. ama bu sene pes i yakalamış gibi duruyorlar hatta geçmiş bile olabilirler

sağdaki resim fifa 17 videosundan alınma

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 8 Haziran 2016; 16:49:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

quote:

bu sene fifa grafiksel anlamda devrim yapacak gibi duruyor.. yıllardır fifa yüz modellemesi konusunda pes ten çok gerideydi.. ama bu sene pes i yakalamış gibi duruyorlar hatta geçmiş bile olabilirler

sağdaki resim fifa 17 videosundan alınma

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu)

oyun çıkmadan bir şey demek istemiyorum. hayal kırıklığı yaşatabilecek bir firma fifa çünkü. eğer bf gibi çok etkili kullanabilirse iş tamamdır ama yapamazsa körler sağırlar birbirini ağırlar misali peste salar kendini.

• fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklisin hocam ama su ayrinti var fifaya da bakicam yorumlara hangisi iyi ise onu alicam oynayan arkadaslardan bizzat bilgi alicam yıllardır yedi bizi konami yeter artik hemen atlamicam oyuna kendi adima söyluyorum ama bence bu sene fifa cok saglam gelicek diye umuyorum.zaten pes cl lisansi olmasin iyice biter fifa ilerde alirsa lisansi pesin tarihe gömüldügü andir diye dusunuyorum

• Yaklaşık birbuçuk saate yakın online kupa oynuyorum, yok arkadaş olmuyo. daha önceki mesajda yazdığım andaki pes ile alakası yok. Oyunda lag yok haksızlık etmeyeyim ancak oyuncularım sanki kumda futbol oynuyor. Pas verdiğimde topcum o topu alacak da donecek de tekrar pas atacak, oooo ben bunları yapana kadar adam çoktan gelip topu almış oluyor. Tek çare gece oynamak akıcılık için. Bu sene bu artık düzelmez. Neyse ki my club dan kurtardım kendimi daha öncelerden.evet fantastik74 hocam malesef Server lar ciddi ciddi kaldıramıyor oyuncuları. Fifaya geçmeyi düşünüyorum fakat beceremem endişesiyle birtürlü o adımı atamıyorum. Pes17 yi ümitle beklemedeyim.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Sakatlanma yok oyunda bu olumlu bişey degıl.

• Bu online mod rezilligi nedir arkadas?
    650'li puanlardan 543'e dustum

• 
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.