Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PES 2017 - TAKTİK EKRANI

Arsenal takımı da, stadıyla birlikte artık lisanslı

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

PES 2017 - TAKTİK EKRANI

Arsenal takımı da, stadıyla birlikte artık lisanslı

milleti arsenalle kandırır işte sen zamanında chelseanin arsenalin liverpoolun lisanslarını almışsın ne diye kaptırırsın elinden.

• seneye online düzelmedikçe hakem gelse nolur bu sene neden yok hakem yok oyuncular oyun planında gözükücek beyler kanmayın bunlara :D yemişim grafikini adam gibi zevk almadıkça bu senede iyi grafikler ama gel gelelim online çöp oyun 5 para etmez hakem yok lag cı desen bol gecikmeler bu online düzelmedikçe bu oyun zor ilerler seneyede indirime girince alırım ya da hiç almam erken aldık magdur olduk salak oyunda
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    çok büyük yenilik devrim getirmişler vay be ne şirket helal olsun konamiye
  • Pes 15 efsane olarak kalacak öyle gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, fifanın scriptinden artık illallah edip sattım, futbolsuz da olmuyor pesin demosunu indirdim çok iyi gelmedi ama oynanmayacak kadar da değil zevk aldım dedim en azından adam gibi top oynarım sipariş verdim pes 16'yı (bu arada mavi paketli olanı aldım aynı zamanda içinde euro 16da var) birkaç sorum olacak:

Oyunun üstüne bir şeyler kattılar mı updatelerle? Yani demodaki ile aynı mı oyun?

Online sistemi nasıl? Oyuncu bulmak kolay mı? Fifada en beğendiğim konu buydu direk oyuncu buluyordu ve lag nadir oluyordu.

Bu internette formaları updateleyenleri gördüm, siz yaptınız mı?

Şimdiden teşekkürlwr

• quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Arkadaşlar merhaba, fifanın scriptinden artık illallah edip sattım, futbolsuz da olmuyor pesin demosunu indirdim çok iyi gelmedi ama oynanmayacak kadar da değil zevk aldım dedim en azından adam gibi top oynarım sipariş verdim pes 16'yı (bu arada mavi paketli olanı aldım aynı zamanda içinde euro 16da var) birkaç sorum olacak:

Oyunun üstüne bir şeyler kattılar mı updatelerle? Yani demodaki ile aynı mı oyun?

Online sistemi nasıl? Oyuncu bulmak kolay mı? Fifada en beğendiğim konu buydu direk oyuncu buluyordu ve lag nadir oluyordu.

Şimdiden teşekkürlwr

Bu sene online çok berbat durumda 3 maç da 1 lagli maçlar denk geliyor
    Pes 2015 online iyiydi ama pes 2016 iyi değil demodaki oyunun üzeri katmak yerine gittikçe aşağı gitti ama ofline olarak oynuyacaksan ana lig var ultimate team gibi fifadaki onda zevk alırsın ofline olarak oyun guzel online için alacaksan bu sene tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Arkadaşlar merhaba, fifanın scriptinden artık illallah edip sattım, futbolsuz da olmuyor pesin demosunu indirdim çok iyi gelmedi ama oynanmayacak kadar da değil zevk aldım dedim en azından adam gibi top oynarım sipariş verdim pes 16'yı (bu arada mavi paketli olanı aldım aynı zamanda içinde euro 16da var) birkaç sorum olacak:

Şimdiden teşekkürlwr

Bu sene online çok berbat durumda 3 maç da 1 lagli maçlar denk geliyor
    Pes 2015 online iyiydi ama pes 2016 iyi değil demodaki oyunun üzeri katmak yerine gittikçe aşağı gitti ama ofline olarak oynuyacaksan ana lig var ultimate team gibi fifadaki onda zevk alırsın ofline olarak oyun guzel online için alacaksan bu sene tavsiye etmem

Hadi ya :/ acaba hiç pakedini açmadan satsam mı ya canımı sıktı bu durum online oynayamadıktan sonra fifayı satmazdım abi bütün ligler var zaten offlineda momentum da olmuyor pek. Peki herkes mi aynı fikirde mi bu online konuaunda? Mobilden giriyorum okuyamadım çok kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Pes 15 efsane olarak kalacak öyle gözüküyor.

15 kesinlikle efsane ustad ... Yazik ettiler oyuna... Cok iyi pes oynayan bi arkasim vardi 16 ilk ciktiginda ben cok umutluydum actik 16 yi bir mac yaptik arkadas dedi bu oyunu aldigin gibi sat ... Yok dedim olurmu oyle sey ... Keske dedigini yapsaydim .. adam bir kere oynadi oyunun mevzusunu ayikti biz mal gibi devam ettik .. O gece 15 i acip oynadik.. keske hic almasaydim aptal oyunu ...

• mustafa323 kullanıcısına yanıt
    Pasların direk oyuncuya gitmesi, şutların hepsinin kaleye gitmesi, top fiziği değişmesi, kaleci animasyonları değişmesi.

Bugün bir de laglı maça dek geldim gerçi tüm maçlar laglı bende. 7-6 yeniyorum adamı bakın 7-6, bu kadar gol bir kere gerçekçiliği tamamen bitirdiği yetmez gibi kalecinin saçma sapan hareketleri ile 9-7 yenilmem bir oldu. Pes 2015 daha dengeli bir oyundu. Pes 2015'i geliştirmeye devam etsinler açıkçası. 16'yı atlasalar benim için sakıncası olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 6 Haziran 2016; 23:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Pasların direk oyuncuya gitmesi, şutların hepsinin kaleye gitmesi, top fiziği değişmesi, kaleci animasyonları değişmesi.

Bugün bir de laglı maça dek geldim gerçi tüm maçlar laglı bende. 7-6 yeniyorum adamı bakın 7-6, bu kadar gol bir kere gerçekçiliği tamamen bitirdiği yetmez gibi kalecinin saçma sapan hareketleri ile 9-7 yenilmem bir oldu. Pes 2015 daha dengeli bir oyundu. Pes 2015'i geliştirmeye devam etsinler açıkçası. 16'yı atlasalar benim için sakıncası olmaz.

Ustad ben hic umutla bakmiyorum artik ..konami momentum sayesinde coinsten paranin tadini aldi ... Fifa nin yapimci kadrosunun konamiye gecmesiyle momentum dolandiriciligi pesede gecti... Bunlar parayi buldu...
    Bundan sonraki serilerde de momnetum rezilligi artarak devam edecek .. bu senede momentum kalecilerle gelecek muhtemelen adam 2 sut la seni yenecek adamin kalecisi panterlescek .. kalceileri panter yaptik deyip milleti kandiroyolarya benim tahminim bu yonde. Oyunun server hile lag rezilligi ayri bi dunya .. pes 11 in online ve server kalitesi oml si hiçbir inde yok .. 5 yil onceki oyundan 500 kat geri gitiler... Millet gta cod vs oyunlarda bir tek takilma yasamazken pes 16 yi kağnı gibi oynattilar milletin parasını yediler.. ronaldo messi nal topladı 80 lik topcular avatar gibi ... Teknik direktor saçmalığı ayrı dert millet takim uyumu teknik direktor derken butun yılı caylak kasmakla simde hile yapmakla gecirdi takım uyumu dediler 99 takim uyylumuyla 80 owli 90 takım uyumu olan takımlara show yaptirlar ..uzun lafin kısası pes 16 20 yılında yerin dibine gecen bir oyun olarak tarihe yazıldı ... İlerde pes 16 diye amığ bir oyun vardı deyip gulecez .. durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Gittim İzmir in Karşıyaka ilçesine iş yeri açtım, köfte vs. büfe, başına da yakın arkadaşımı koydum. Para kasasında ben duruyorum, iki iş olunca sosyal hayat yalan oldu oyun falan oynayamıyorum şimdilik, ancak akşam 11 gibi biraz.

Gerçek hayatta para kasmak ağır gerçekten.

Hayırlı olsun.
    Karar vermenden ilk fişi kesmene kadar ne kadar masraf yaptın? Nedir işin bütçesi?

Sağol Tüm araç gereç ruhsat 28000tl

28.000tl ile kurduğum dükkanı 30.000e bugün devrettim arkadaşlar, masraflar çıkınca bana da 1400tl para bıraktı 1 ayda.

Gıda işi çok zahmetli ve raf ömründen dolayı çok fire verdim, raf ömrü büyük sıkıntı, ve köfte, sucuk vs. pişirip servis etmek, yemek sonrası bulaşığı falan dert, yeniden aranızdayım, ek gelir olarak başka girişimler için İzmir piyasasında tekrar arayışa girdim

• Oyunun server rezilligini kendi bağlantısında problem var deyip port acmalar yeni modem almalar bulundugu muhitin altyapısı problemli diye adam evini değiştirdi ya neler gördük bu forumda :))) bi arkadaş oyle bi kafayı yemiski coinse artık ne kadar para verdiyse ttneti arayıp müşteri temsilcine Ronaldo koşmuyor diye bağırmış puhahahaha ...adamın biri tottiye 89 tl para gömdü :)))) 89 tl verip coins aldı bi tek kayda değer totti geldi gerisi çöp :)) hay Allahım ya gece gece haykirdim gene :)))

• suan sunucular asırı berbat durumda. ethernet kabloma kadar değiştirdim ama nafile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa323

Oyunun server rezilligini kendi bağlantısında problem var deyip port acmalar yeni modem almalar bulundugu muhitin altyapısı problemli diye adam evini değiştirdi ya neler gördük bu forumda :))) bi arkadaş oyle bi kafayı yemiski coinse artık ne kadar para verdiyse ttneti arayıp müşteri temsilcine Ronaldo koşmuyor diye bağırmış puhahahaha ...adamın biri tottiye 89 tl para gömdü :)))) 89 tl verip coins aldı bi tek kayda değer totti geldi gerisi çöp :)) hay Allahım ya gece gece haykirdim gene :)))

4.5g ile bağlandın yinede lag oldu ama bunların bir huyu vardır oyunu bir sene iyi yaparlar diğer sene o iyi oyunun iyi yanlarının hiç biri olmaz pes 2011 deki ana lig online çok iyiydi ve cok zevkliydi d1 filan vardı D1 de çok iyi oyun parası veriyordu bunda klasman 1 de kalsan bile önemi yok birde turnuva olurdu hergün orda klasmanına göre kupalar vardı takımlar denk oluyor bunda haftada 3 gün var ve herkes katılabilir güçlü güçsüz kadrolu takımda çünkü başka secenek yok 2 ye 2 online mac vardı pes 2013 de arkadasla oynardik aynı takımda çok zevkli oluyordu onuda kaldırdı sağ olsun Konami yaptığı oyunların iyi yönlerini alıp üstüne gitseydi ortada fifa diye birşey kalmazdı
    Pes 2017 çoğunluk beğenecek online da iyi olur büyük ihtimal çünkü pes 2015 deki online iyiydi
    Pes 2018 yine berbat bir oyun olacak
    Verdiği bilgileri tam olarak uygular online da düzgün olursa pes 2017 çok iyi olur

• PES'i bitirecek videonun kısa özeti hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

PES'i bitirecek videonun kısa özeti hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?

Dur acelen ne biraz görüntü görelim şimdiden başlamışsin pesi bitirmeye pes 2016 online kötü bu sene herkes kabul ediyor sen fifa 2016 bu sene memnun musun forum çok okudum 1 ay oynayıp sattım diyenleri
    Pes 2015 pes tarihinin en iyi oyunuydu onda da aynı şeyleri yazdınız
    Fifa 14 aldım oynadim
    Fifa 15 demo denedim
    Fifa 16 demo deNedim
    3 oyunda aynı animasyonlar dışında oyundan anlayan bunu söyler ama sen bunu kabul etmezsin
    Pes 2017 iyi bir oyun olur sıkma canını

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gittim İzmir in Karşıyaka ilçesine iş yeri açtım, köfte vs. büfe, başına da yakın arkadaşımı koydum. Para kasasında ben duruyorum, iki iş olunca sosyal hayat yalan oldu oyun falan oynayamıyorum şimdilik, ancak akşam 11 gibi biraz.

Hayırlı olsun.
    Karar vermenden ilk fişi kesmene kadar ne kadar masraf yaptın? Nedir işin bütçesi?

28.000tl ile kurduğum dükkanı 30.000e bugün devrettim arkadaşlar, masraflar çıkınca bana da 1400tl para bıraktı 1 ayda.

Gıda işi çok zahmetli ve raf ömründen dolayı çok fire verdim, raf ömrü büyük sıkıntı, ve köfte, sucuk vs. pişirip servis etmek, yemek sonrası bulaşığı falan dert, yeniden aranızdayım, ek gelir olarak başka girişimler için İzmir piyasasında tekrar arayışa girdim

Hayırlısı olsun. Ticaret böyle birşey işte babadan esnaf değilsen deneme yanılma yöntemi birazda :)
    gıda gerçekten zor, bikaç işyerine tabldot verilmiyorsa dükkan kendini çeviremiyor, bizde tecrübe etmiştik zamanında.
    su piyasası nasıl acaba, bırakıyor mu bişey acaba damacana sular?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Hayırlısı olsun. Ticaret böyle birşey işte babadan esnaf değilsen deneme yanılma yöntemi birazda :)
    gıda gerçekten zor, bikaç işyerine tabldot verilmiyorsa dükkan kendini çeviremiyor, bizde tecrübe etmiştik zamanında.
    su piyasası nasıl acaba, bırakıyor mu bişey acaba damacana sular?

Sağol, tecrübe olarak çok şey kazandım, artık gıda üzerine bir ortamda sohbet açılsa kulaktan dolma değil de birebir yaşayıp görmüş biri olarak konuşurum, tecrübe ettim çünkü.

Su olayı konusunda çok fikir sahibi değilim ama dağıtım olayı olmadan büyümek zor, bir kamyonet ve sigortası ödenen elemanın olmalı.

Playstation a büyük gönül bağımdan dolayı herzaman hayalimde ışıklı görkemli bir ps kafe fikri var ama eski popülerliği yok.

İzmir'de sanayi bölgelerinden birkaç küçük dükkanın tapusunu alıp esnaflara kontrat yaparak kiraya verip garantiye gitmeyi de düşünüyorum

Oyun hayatının kalitesi ve keyfi, bana göre dertsiz, kazançlı ve garanti gelir olması ile sağlanır, düşünce yapımda garanticilik var.

• Pes 2017 veya Fifa 2017 en az 1000 kişiden bu oyun olmuş demeden daha da futbol oyunu almıyorum. Alan da kazıklanmayı kabullenir bu kadar da net söylüyorum. Bırakın zenginler alsın oynasın iyi kötü desin en son siz alın...Para tuzağı haline getirmişler ne de olsa alıyolar diye. Öküz olsa girer oyunu oynar biz ne yaptık der. Bu serverların hali ne der. Epi topu 22 adam koşuyor. Oyunlar var 10k oyuncu üzerinde dünya kadar veri gidip gelior server ' ları taş gibi en ufak lag yok...Kanser ettiniz aynı fenerbahçe gibi sizi de bırakıyorum uzun bi süre... keriz miyiz lan biz ?
  • 
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.