Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13441345134613471348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş lagcı gelir yenerim tam kupa biticek süre sayar oda çirkeflik yapıp oyunu durdurur ne kadar salak adam varsa ps3 te sanırım :D bidaha bu foruma bişi buldum mu yazmıcam bizim insanımıza yardım et adam direk lag yapar artık seneye bişi buldum mu yazmam böle elemanlardan bıktım artık küfür yemek hoşlarına gidiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Myclub da turnuvaya girdim son 16 ya kaldım maçlarda lag vardı ama kasmiyordu 407 kişi den şimdi 16 kişi kaldık bakalım ne olacak

16 kişi olunca felaket bir ağırlık oluyor çöl saçma 400 küsür kişiyi kaldırıyor 16 kişiyi kaldırmiyor sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

arkadaş lagcı gelir yenerim tam kupa biticek süre sayar oda çirkeflik yapıp oyunu durdurur ne kadar salak adam varsa ps3 te sanırım :D bidaha bu foruma bişi buldum mu yazmıcam bizim insanımıza yardım et adam direk lag yapar artık seneye bişi buldum mu yazmam böle elemanlardan bıktım artık küfür yemek hoşlarına gidiyor sanırım

Lag nasıl yapılır diye yazmışlardı sen misin o kişi

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    :D:D yok ben sim gp söyleyenim lag olayını söylemem dicemde gerek yok adam açıyor arkada indirmesini pat lag başlıyorda maçtan düşüremedi :D
  • Pes 2017 de lisansız stadyum ve futbol topları görmek istemiyorum az olsun ama lisanslı olsun

• Bu Avrupalı ,İngiliz dangalak yapımcılar,kim ne derse desin,önceki Japon yapımcıların tırnağı bile olamazlar!!Fifada insanların bas bas bağırdığı momentiumu alıp Pes gibi yılların en keyifli futbol oyununa taşımışlar.Normal klasmanda 3.0 öndeyim.Rakip maçtan kopmuş sayılır.Bir gol atıyor,ne oluyorsa 3,1 3,2 3,3 ve emek hırsızlığı ve güya futboldaki geri dönüşlerin oyunlara yansıması olan momentium şerefsizliği,bu maçtan kopmuş adama adeta doping yapıp onu 4,3 öne geçiriyor.İlk defa bir Pes oyununda ,yapımcılar bizimle dalga geçiyor ve oyuna emek veren ,konsantre olan oyuncunun değil de,oyunu oynayamayan oyuncunun yanında yer alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 4 Haziran 2016; 20:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Bu Avrupalı ,İngiliz dangalak yapımcılar,kim ne derse desin,önceki Japon yapımcıların tırnağı bile olamazlar!!Fifada insanların bas bas bağırdığı momentiumu alıp Pes gibi yılların en keyifli futbol oyununa taşımışlar.Normal klasmanda 3.0 öndeyim.Rakip maçtan kopmuş sayılır.Bir gol atıyor,ne oluyorsa 3,1 3,2 3,3 ve emek hırsızlığı ve güya futboldaki geri dönüşlerin oyunlara yansıması olan momentium şerefsizliği,bu maçtan kopmuş adama adeta doping yapıp onu 4,3 öne geçiriyor.İlk defa bir Pes oyununda ,yapımcılar bizimle dalga geçiyor ve oyuna emek veren ,konsantre olan oyuncunun değil de,oyunu oynayamayan oyuncunun yanında yer alıyorlar.

Hiç sorma bu İngilizlerle oyunu ortak yapmaya başladı orta da hakem filan yok ingiltere ligi hakemlerine benzetmeye çalışmışlar ama becerememisler her pozisyon avantaja bırakıyor bazende hiç faul vermiyor kart lik pozisyona kart vermiyor kırmızı kart olmayan kırmızı veriyor filan bunuda oyundaki bebeler kullanıyor

• Bikac gun once oyunu sattim kafam rahat. MyClub versiyonunu indirdim ama daha acip oynamadim. Seneye de online rezaleti devam ederse anca buyuk indirim gorunce arkadaslarla oynamak icin alirim. Yan yana oynasak 5-6 tane atacagin adamlara online olunca kaybetmek insanin ciddi anlamda sinirini bozuyor...

• Selam arkadaşlar. Oyunun orjinali elimde mevcuttur peki online nasıl oynayabilirim?

• egebeyi kullanıcısına yanıt
    Ps4te isen ps plus üyesi olmak lazım, ps3te isen direkt girip oynarsın, steamden aldıysan direkt girip oynarsın, kutulu aldıysan pc için kullanıcı adı oluşturup öyle oynarsın, kısacası internetin varsa gerisi kolay.Online bu oyunun en berbat hali, sabır diliyorum.

• Merhaba forumdaşlar, bugün pes oynarken daha 2. maçımda adam topu ayağıma her aldığımda kasap gibi sürekli kayıyor, uyuz oldum ya. Bu nasıl bir oyun anlayışıdır. Sonra neyse bu şartlar altında 3-1 öne geçtim adamı sinir etmeye başladım bende top çevirdim defansta falan sonra ne olsun? Öngörülemeyen koşullar nedeniyle maç iptal oldu, diyip kapandı oyun. Bu yüzden puan alamadım olayı anladım ki zaten buradada yazılanlara göre bunlar oyun zevkinin içine eden hileciler gerçekten çok sinir bozucu. PES bu oyunun online kısmına nasıl bir çözüm bulamamış gerçekten hayret verici. Çünkü fazla bir alternatif yok. Oyundan ben çıkarım ya da karşı takım çıkar veya bağlantı hatası olur. Ama oyun başladıktan sonra da atıyorum birimizin neti kesilse puan karşı tarafın olmalı onun hakkı yani. Öngörülemeyen hatana başliyim senin PES yani. Daha 2.maçta soğuttunuz oyundan.

• 2 aydır ilk defa myclub a girdim 1 top açma hakkı vardı %100 siyah çıkıcaktı top açtım Suarez çıktı ben şok :D
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam kutulu almıştım içinde de key var ps kullanıcı adı şifre felan da aldım nereden nasıl giriş yapıcam bilmiyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: bary_15

Merhaba forumdaşlar, bugün pes oynarken daha 2. maçımda adam topu ayağıma her aldığımda kasap gibi sürekli kayıyor, uyuz oldum ya. Bu nasıl bir oyun anlayışıdır. Sonra neyse bu şartlar altında 3-1 öne geçtim adamı sinir etmeye başladım bende top çevirdim defansta falan sonra ne olsun? Öngörülemeyen koşullar nedeniyle maç iptal oldu, diyip kapandı oyun. Bu yüzden puan alamadım olayı anladım ki zaten buradada yazılanlara göre bunlar oyun zevkinin içine eden hileciler gerçekten çok sinir bozucu. PES bu oyunun online kısmına nasıl bir çözüm bulamamış gerçekten hayret verici. Çünkü fazla bir alternatif yok. Oyundan ben çıkarım ya da karşı takım çıkar veya bağlantı hatası olur. Ama oyun başladıktan sonra da atıyorum birimizin neti kesilse puan karşı tarafın olmalı onun hakkı yani. Öngörülemeyen hatana başliyim senin PES yani. Daha 2.maçta soğuttunuz oyundan.

Hocam kaymaya lafım yok benim. kayan kaysında ama top cevirmek yakışmamîş. Banada geliyor oyleleri öne gecip top ceviriyor.topu almak gercekten zor ama imkansız değil.tabi zaman kisa ise yapacak bir sey yok.bağlantı koparmasını da biliyorum ama sinirde de olsam yapmıyorum. Böylelerine sòvüyum ve engelliyorum.
    Yani bu olayda bir bakıma rakibi anlıyorum. Adam koparmasıni öğrenmiş ve sinir olduğunu kopariyor.
    Bana koparmayı arkadaş anlatti ve oda yapiyor ne kadar yapma dediğiysemde.
    Ama gariptirki yenilince yapmiyor.lag olunca sürekli kayan olunca ve dediğin gibi top cevirenlere yapiyor.
    Hak veremem tabi arkadaşa ama bir gün oynarken izledim.hem yeniliyor hemde rakip kayiyor hemde top ceviriyor.izlerken ben sinir oldum yani.
    Benim yanımda koparmaz tabi huyumu bildiği için.birak kolu dedim birakti gitti.
    Yani diyeceğim şudur. Birak kaysin birak top cevirsin bütün pislikleri yapsın.ama aynisini yapmaya gerek yok hele hele yeniyorken.
    150 ye yakin mac yaptim ne pislik yapanlar ne kayanlar geldi.cok dürüst bir şekilde oynayarak fark attiklarim dahi (bağlantı koparması yüksek olanlar) koparmadı yani.boyleleride var ve şu ana kadar 1 macimı kopardılar sadece.benimde 5 6 kere sunucum gitti o kadar.tabi pisliğin dip alası gelirse ve koparırsa orası ayrı tabi.

• sabah sabah koreli geldi tokatladım son dk top çevirdim arkadaş 2 de bir lag ibaresi eleman sıfır futboldan anlıyordu sanırım sadece şişiriyordu :D klasman 1 di ilginç
  • egebeyi kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi sistemde oynuyorsunuz? Ps yazmışsınız ama playstationı mı kastettiniz?

• 10 maç yaptım 8 yenilgi. Tamam oynamayı bilmiyorum diyelim. Adamın her arapası adamına mı gider. Ramos varena arasından geçip gidiyo adamın içinden geçiyo rakip. Bende tam tersi ara paslarını kalecime yolluyo. Rakip top geçirmiyo. Deli olcam valla

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Play Station 4

• Peslucas35 P kullanıcısına yanıt
    Bu sürekli kayanlar oyuncu falan değil ki, kimse bunları savunmasın lütfen. Ayrıca 65 dakika adam ayağıma topu her aldığımda hangi futbolcu olursa olsun hepsi yere çakıldı. Benim top çevirdiğim süre 5 dk bile değil. Zaten ben top çevirmesem de bu adamın öyle yapacağını tahmin etmiştim 1.dk da başladı çünkü pisliğe tabiki engelledim. Falan ama gerçekten sizde böylesi insanları savunmaya kalkışmayın. Her oyun tipinde oluyor böyleleri ama dövüş ve böyle maç oyunlarında yani 1 vs 1 oyunlarda pislik yapınca çok kötü oluyor.

• PES2017de hakemlere ve kayarak mudahalelere bi ayar cekilmis. Adamlar basit bir guncelleme ile yapabilecekleri seyi sirf seneye daha iyi bir oyun izlenimi vermek icin butun yil duzeltmediler.

• 
Sayfa: önceki 13441345134613471348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.