Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (1350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
522.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Contra07

Bu online mod rezilligi nedir arkadas?
    650'li puanlardan 543'e dustum

Benim takımım oynamıyo adam takır takır pasları diziyor sizdede durum aynı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serverlar çöp beyler saçma salak haraket yapyr adamlarım bugün sırf gecikmeden gol yiyip maç kaybettm bide myclub turnuvası harici oynamayınca insan bu gecikmeli maçı unutyr klasman maçlarıda çok iyi degil normal klasmanların mycluba nazaran biraz daha iyi
  • Ben de ciddi ciddi fifa'ya geçebilirim seneye. Sonuçta onu da 1 ay oynayınca alışacağım.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    2017 de belli olur bunların akıbeti fakat sonlarını oynuyor bunlar şu online ı düzeltmiyerek
  • euro 2016 oyuncuları gelmiş. +75 gücündeki oyuncular diyor. boş iş valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS27

serverlar çöp beyler saçma salak haraket yapyr adamlarım bugün sırf gecikmeden gol yiyip maç kaybettm bide myclub turnuvası harici oynamayınca insan bu gecikmeli maçı unutyr klasman maçlarıda çok iyi degil normal klasmanların mycluba nazaran biraz daha iyi

Ben 20 maç yaptım 1 haftadır. 16 yenilgi 2 galibiyet alabildim serverlar yüzünden.

Maçlar düşmüyor artık. Her maçım laglı geçiyor orası kesin ama adamın teki lag yapmaya başladı abartısız 5 dk oyun durdu hareketsiz kala kaldı 2 takımda ama maç düşmedi. Dün birisi hileci lag yapıyorsun diyo. Diyen kişinin nezaket derecesi C.

Sanırım maçlar düşmediği için lag yapanlar sürekli maç düşürmeye çalıştığı için daha çok lag olmaya başladı. Oynanmıyor böyle oyun

• fantastik74 kullanıcısına yanıt
    az önce wee-shegs1690 diye eleman geldi 6 tane yedi bilerek maçı hükümsüz saydırdı uzun top kullanmadım adam uzun topçu diyor millet salak sanırım uzun topta kullansam nie maçı hükümsüz saydırıyorsun arkadaş adam bide güldü sövdüm şerefsize engelledim maç listesinde seneye düzelmesse bu olay pes benm için bitmştr
  • quote:

az önce wee-shegs1690 diye eleman geldi 6 tane yedi bilerek maçı hükümsüz saydırdı uzun top kullanmadım adam uzun topçu diyor millet salak sanırım uzun topta kullansam nie maçı hükümsüz saydırıyorsun arkadaş adam bide güldü sövdüm şerefsize engelledim maç listesinde seneye düzelmesse bu olay pes benm için bitmştr

Ben fifada savunma yapabilseydim çoktan bitmişti. Sözleşmeler bile başlı başına işkence 40bin gp vardı şuan bitti. Her maçı kazanman lazım ki.bi çare olsun sözleşmelere. Fifada alıyosun sözleşme kartını kafan rahat. Her maç yenilsen bile kadronu dağıtmıyosun sözleşmeye para yetmicek diye.

aynende ultimate teamde iyi takım kurmak için para giriyor işin içine ondan yanaşamıyorum
  • quote:

aynende ultimate teamde iyi takım kurmak için para giriyor işin içine ondan yanaşamıyorum

ronaldo neuer ramos pepe godin robben vs. vs. bu gibi oyuncuları kurmak için evet para giriyor hocam. Mütevazi kadro için iyi aslında fifa
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene fifa yeni motorla geliyor bende pesciyim ama artik bu konaminin dandikligi yüzünden fifaya sans vermeyi dusunuyorum artik konami bizleri keriz yerine 2017 de koyacaktir huylu huyundan vazgecmez aga

• 1.04 güncellemesi geldi oyuna :)

• quote:

Orijinalden alıntı: khedira_34

1.04 güncellemesi geldi oyuna :)

online nasıl. umarım düzeltmişlerdir. geçen bakımdan sonra berbattı.
  • snnpnr04 kullanıcısına yanıt
    her sene koyuyor fakat winning serisinden beri oynadıgım için bırakamıyorum şahsen biraz bekler öyle alırım bilmiyorum yeni oyun çıksın bakarz fifa da nasıl olucak onuda merak ediyorum :D
    online gene aynı gecikmeler laglar devam :D
  • SS27 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yapacagim su hangisi iyiyse onu alacam paramla rezil olmayacam pes hayraniyim ama kotuyse hic gerek yok fifa iyiyse ona gecerim kafam rahat olur 2 side kotuyse oynamam daha iyi :D

• 10 gündür tatildeydim oyun ne olmus hız azalmış hoşuma gitti ama 2 maçın 2side öngürülemeyen nedenlerden yarıda kesildi. herkeste varmı bu sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasit26 -- 9 Haziran 2016; 19:23:22 >
  • Psn ID: neczey26

bu forumdan mı?

• snnpnr04 kullanıcısına yanıt
    en temizi sonuç olarak fanboyluguna gerek yok adamlar parayı kazanıyor biz anca oynar ya da şöle yapsalardı deriz zaten kendi oyuncularını sallasalardı hilecileri banlarlardı serverları düzeltirlerdi
  • quote:

online gene aynı gecikmeler laglar devam :D

Hiç.bi.oyunda sıkıntı çıkmıyo. Uydunet kullanıyorum müşteri hizmetleri sinyal seviyenizde problem var ekiplerimiz ilgilenicek diyor. Ama diğer oyunlarda normal ben her gün girer parayı alır çıkarım artık

• 
Sayfa: önceki 13481349135013511352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.