Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lagcılara yeni strateji geliştirdim. Lagla kastırıp gol atan olunca kenara bırakıyorum kolu kenara. Adam oyunu bıraktım sanıp, hileyle kazandım diye seviniyor. Gidiyorum çayımı kahvemi içiyorum. Maçın bitimine yakın gelip iptal ettiriyorum, hevesi kursağında kalıyor.

Hep siz mi bizim zamanımızı calacaksiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaşayınca haber edeyim dedim. Sistem farklılığından da kaynaklanabilir.

Sistemim:
    İ5 5. Nesil
    GT 840M
    Orj Win 10

NVIDIA bu ay başı ve ya geçen ay tarihli bir güncelleme yayınlamıştı. Onu kurmuştum sıkıntı yoktu. Sonra aşağıdaki resimde olan son 361.43 sürümlü güncellemeyi yükledim. Bir baktım oyun çalışıyor ses var her şey normal ama ekran bembeyaz. Hemen kaldırdım, eski sürüme döndüm ve sizlere de haber edeyim dedim. Hani ekran beyaz kalırsa ne yapacağım diye uğraşmazsınız en azından. Eskisine dönersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpay_Gun -- 25 Aralık 2015; 22:53:20 >

• Alpay_Gun kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bilgilendirme için kardeşim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bcanata

Lagcılara yeni strateji geliştirdim. Lagla kastırıp gol atan olunca kenara bırakıyorum kolu kenara. Adam oyunu bıraktım sanıp, hileyle kazandım diye seviniyor. Gidiyorum çayımı kahvemi içiyorum. Maçın bitimine yakın gelip iptal ettiriyorum, hevesi kursağında kalıyor.

Hep siz mi bizim zamanımızı calacaksiniz :)

Nasıl yapıyorsun onu hocam ?
  • bcanata B kullanıcısına yanıt
    Haha hala netlimiter oyunda işliyor mu? vah vah vah
  • myclub e girebilen varmı... güncellestırmeler indiriliemedi kod hatası veriyor.... gecende olmus düzelmişti... nedir bu bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiner_67 -- 25 Aralık 2015; 23:51:16 >
  • Beyler bişi soracağım oyunda lag var. Lag yaşıyorsunuz oyuncularınız kağnı gibi 1 2 saniye sonra işliyor ama rakipte böyle bir durum yok? Şimdi kesin karşı taraf mı bir hile yapıyor?(not bunu sorarken netimizde sorun yok daha önce ki maçlarda sorunsuz maç yapıp sonra ki maçta laga denk geldiğinize göre düşünün)
    İkinci sorum yine maç esnasında sizin takım normal oyun ne çok akıcı ne laglı ama rakip böyle değil rakibin oyuncuları sizden daha seri pas atıyor dönüyor koşuyor elden kayan sabun gibi yani. Ama sizin oyuncular net sorunsuz da olsa onun kadar seri oynayamıyor. Şimdi bu durumda rakip yine kirli bir işler çeviriyor olabilir mi?
    Bunu sormamda ki amaç eğer oyunda size karşı lag varsa kaybetmeniz kaçınılmaz.

• Şu hükümsüz olayından yıldım yeminle. Ne kadar şerefsiz varmış bu oyunda ya. Tam öne geçiyorum şerefsizler başlıyor hemen kastırmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpay_Gun

Müdür senin oyundaki ismin ne ?

Usta bir soru sormuştum ?
  • Pes 16 arıyorum ciddi alıcıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cr7only neden?

• seyirciler görünmüyor bende vardı ya ne oldu ki..

korsan da değil
  • arkadaşlar şu lagtan nasıl kurtuluruz? bir yolu yok mu? çok yavaş oluyor maçlar. zevk vermiyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm3589

arkadaşlar şu lagtan nasıl kurtuluruz? bir yolu yok mu? çok yavaş oluyor maçlar. zevk vermiyor :(

Modeme port açtınız mı hocam bir nebze olsun düzleiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Cr7only neden?

Oyunda hasan1974 adında biriyle denk geldim de, belki sen oabilirsin diye bir hışımla yazdım. Tamam sorun yok patron.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redstreak

quote:

arkadaşlar şu lagtan nasıl kurtuluruz? bir yolu yok mu? çok yavaş oluyor maçlar. zevk vermiyor :(

Onu nasıl yapabilirim acaba? lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :) çünkü şu an online modda kanser olma yolunda hızla ilerliyorum :(
    Hile mi yapıyordu o şahıs. Lag hile yapan varsa hiç uğraşmayın maçı hükümsüz yapın bence. Geçen veycell21 geldi arkadaşa 90da maçı kopardı engelledik bizde şimdilik yapacak birşey yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redstreak

quote:

Onu nasıl yapabilirim acaba? lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :) çünkü şu an online modda kanser olma yolunda hızla ilerliyorum :(

Mesaj attım hocam size. Diğer arkadaşlarada yardımcı olması açısından buraya da yazayım vereceğim linkteki sitede hangi modeme nasıl yapılacağı anlatılıyor.

http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Pro_Evolution_Soccer_2016/

• redstreak kullanıcısına yanıt
    Modeme port açmak nedir hocam biraz açarmısın asus dsl n10 c1 var bende?

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Modeme port açmak nedir hocam biraz açarmısın asus dsl n10 c1 var bende?

Tam olarak bilmiyorum ne olduğunu sadece online oyunlarda ve torrent emule gibi sistemlerde yapılması gerektiğini biliyorum. Verdiğim sitede kendi modeminizin marka ve modelini bulup adımları uygulayarak yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.