Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar akk den dolayı hız 3.22mb online için yeterli mi? vay anasına bir gün daha dayanamadı kota 75 gb 76 gb olmuş...

Maç yapmak isteyenler steam id: oktay19931910 ekleyin yapalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 31 Aralık 2015; 0:51:17 >
  • Geçen günde bu tarz skorları gördüm bu sefer atayım dedim :)
     Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]
  • pes 2016 My club kadrosu sağlam alınır irtibata geçiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steamde indirimde pes2016 şuan hile hurda varsa bulasmayalım, fifa mı daha temiz hilesizdir yoksa pesmi bilgisi olan varmı
  • my club hesabı alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiner_67

ben günlerdir oynuyorum öyle bir sorun yaşamadım... sanırım yama kurmussun ... yama hatalı ise bu tür hatalar oluyor .. bence temiz bir kurulum yap

evet extreme kurdum o gün bu gündür online maç yapamıyorum. steamden almıştım oyunu silsem tekrar kursam my clup oyuncuları gider mi? yazık olmasın o kadar emek verdim :)
  • Arkadaşlar
    fx 8320 8 çekirdekli işlemci
    8 gb kingston ram
    shappire r9 280 dual-x 384 bit DDR5 ekran kartım var
    ama mediumda bile kasmalar oluyor bu ne iştir oyunu çok seviyorum ama inanın çıldırmamak elde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: loopos

quote:

Orijinalden alıntı: spiner_67

ben günlerdir oynuyorum öyle bir sorun yaşamadım... sanırım yama kurmussun ... yama hatalı ise bu tür hatalar oluyor .. bence temiz bir kurulum yap

evet extreme kurdum o gün bu gündür online maç yapamıyorum. steamden almıştım oyunu silsem tekrar kursam my clup oyuncuları gider mi? yazık olmasın o kadar emek verdim :)

myclub oyuncuları gitmez... steam hafızasında yüklü onlar... istediğin pc de kurup tekrar kaldığın yerden oynaya bilirsin... hatta bir ipucu vereyim şimdiki myclubden memnun değilsen 2.sini bile açabilirsin :)
    ( tabi sıfırdan başlayarak)
  • Arkadaşlar steamden pes 2016 almaya değer mi? Bağlantı sorunu çok yaşanıyor mu karşı rakiple?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Bağlantı sorunu değilde çok hileci şerfsiz var kardeşim öndeyken bağlantıyı koparıyor orspu çocukları hepte galatasaylı ve türkler yapıyor bunu.

• Ben bu oyunu beceremiyorum arkadaşlar. Gelen yeniyor giden yeniyor. Tamam takım ruhu oyuncu kalitesi falan da, fifada ultimate team oynarken de ilk başta kötü kadrolarla başarılı olabiliyordum. Ben galiba mekaniklere alışamadım. Videoyu umarım beğenirsiniz, daha önce izleyenler bilecektir ki hiç kazanamadım. Her türlü lince hazırım :)

https://www.youtube.com/watch?v=4I5BxPY9DIk

• Hile hurda olmazsa böyle oluyor birde şu hükümsüz yapanlar can sıkmasa klasman 3 deyiz şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Ocak 2016; 18:32:48 >
  • Oyunu yeni aldım online anlamıyordum hiç yok kazanan herşeyi alır falan bir moda girdim karşıma şöyle bir rakip geldi.

Bende bir kiralik aguero vardı onuda kadroya almamıştım,bu kadroyla messi messı neymar rooney marcelo gea falan kadrosu olan adamı 2-1 yendım zorda olsa :D

Anlamadıgım bu oyunda para hilesi falan varda bu kadroyumu kuruyorlar yoksa adam para basıp oynamayı bilmeyen bir ezık mi bilemedim.2 saat geçmeden oyunu biraz keşfedeyim yoksa iade ederim diyordum ama oynayacağım sanırım :D

Önceki haftada fifa2016 aldım.Kıyaslamak gerekirse pes oynanış hissiyatı çok iyi fifaya göre.

Birde online modda gecikme oluyor,1sn sonra adam dönüyor vb yorumlar vardı ama bana pek öyle gelmedi,fena değildi.Ancak oyuncu sayısı mı çok az çözemedim.

Dostluk maçı diye bir kısma girdim, 300 kişilik lobiler var hepsi bomboştu.

Bu arada geçmiş oynanan maçları listeleyen bir menu var mı? Ve fifadaki gibi rakip kadrosunu kopyalama vb bir özellik ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Oyunu yeni aldım online anlamıyordum hiç yok kazanan herşeyi alır falan bir moda girdim karşıma şöyle bir rakip geldi.

Bende bir kiralik aguero vardı onuda kadroya almamıştım,bu kadroyla messi messı neymar rooney marcelo gea falan kadrosu olan adamı 2-1 yendım zorda olsa :D

Anlamadıgım bu oyunda para hilesi falan varda bu kadroyumu kuruyorlar yoksa adam para basıp oynamayı bilmeyen bir ezık mi bilemedim.2 saat geçmeden oyunu biraz keşfedeyim yoksa iade ederim diyordum ama oynayacağım sanırım :D

Önceki haftada fifa2016 aldım.Kıyaslamak gerekirse pes oynanış hissiyatı çok iyi fifaya göre.

Birde online modda gecikme oluyor,1sn sonra adam dönüyor vb yorumlar vardı ama bana pek öyle gelmedi,fena değildi.Ancak oyuncu sayısı mı çok az çözemedim.

Dostluk maçı diye bir kısma girdim, 300 kişilik lobiler var hepsi bomboştu.

Bu arada geçmiş oynanan maçları listeleyen bir menu var mı? Ve fifadaki gibi rakip kadrosunu kopyalama vb bir özellik ?

Aynen para hılesı programı var akına gelen yıldızlardan bale ve robben eksık bende pes2016traner dıye ara googlede bulursun

• recepsahin30 kullanıcısına yanıt
    Oyun ne halllere düşmüş desenize.

Normal takımlarla online maç atayım dedim zaten rakip bulamadı.Kariyer modu ise böyle hile ile kadro kuranlar doluysa eyvah eyvah.

İade sürem dolmadan iade mi etsem acaba?Valla yazık ya.
  • nfsworld kullanıcısına yanıt
    Hocam resmi nasıl böyle büyük koyuyorsunuz hangi ayarla?
  • ileri Ronaldo ibrahimovic koyup hava topuyla oyun oynadığınızı zannedenler varya oynadığınız oyunun ta .....
  •  Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

Ezik kadromla adamı 3 - 2 yeniyordum, adam tüm gollerini sevinçlerini izletti falan neyse,dakika 85 oldu sonra aranızdaki bağlantı zayıfladı bilmemne dedi ve bu ekran geldi.Şimdi oynadığım boşa mı gitti,ne galibiyet ne puan hiçbirşey yok mu?

Eğer öyleyse saçmalığın daniskası.
  • myclup online klasman bitmiş durumda. 2 saat rakip bulamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

myclup online klasman bitmiş durumda. 2 saat rakip bulamıyor.

Dostluk lobisine gir. Oyuncu kaynıo orda.:)

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.