Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 klasman maçı yapıyorum 4 maç yeniyorum rakibi ama haneme sadece 1 yenilgi yazılıyor haneme.Yemin ediyorum yendiğim adamın hükümsüz yapması zoruma gitmiyor artık sadece oyunu kastırarak beni yenen adamda benim hükümsüz yaptıramam daha çok zoruma gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

Arkadaşlar
    fx 8320 8 çekirdekli işlemci
    8 gb kingston ram
    shappire r9 280 dual-x 384 bit DDR5 ekran kartım var
    ama mediumda bile kasmalar oluyor bu ne iştir oyunu çok seviyorum ama inanın çıldırmamak elde değil

Aynen bendede shappire r9 280 dual-x 384 bit DDR5 ekran kartı var hdmı kablo ıle televızyona bağlı ılk zamanlarda sadece sete cızırtı vardı sımdı ıse hem sete cızırtı oyunda ıse acayıp kasma oluyo gecıcıcı cuzumu ekran kartı drevırını silip pc yı kapatım bağlantı kablosunun yerini değiştirmek ama kesın cozum beın ekran kartında senın kını bilemem kardeş garantıye gondermek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu pes 2016 nın en iyi en düzgün hangi kişisel ayarlarla oynandığını söyler misinizz bir anda myclupta 756 puandan 488 puana düştüm yenile yenile bu nedir ya bütün toplar geçiyor defanstan 5 atıyorum 6 yiyorum çözümü nedirr bunun yeminle sanki 10 gün once takır takır oynadığım oyunu unuttum maç kazanamıyorum yardımlı yapıyorum oyun tepetaklak oluyor yarı yardımlı yapıyorum oyuncular abuk sabuk hareketler yapıyor ...

• Rzaza R kullanıcısına yanıt
    Arada banada oyle oluyo. Em son 5 den 9 a kadar dustum sonra 4 e kadar yukseldim.

Ayrica su hukumsuz hilesi adami cildirtiyor. Biraz once birini 2-0 yeniyodum. Kadrosuda benden daha iyiydi hukumsuz yaptirdi cikti. Bi 5 dk. Filan bayabi saydirdim

• frozen88 F kullanıcısına yanıt
    Şu defans olayını çözemiyorum ayrıca kişisel ayarların nasıl yardımlı mı oynuyorsun yarı yardımlı mı bir de bu top kapma olayı ne yapsam olmuyor oyuncular ne baskı yapıyor ne müdahale. İlerde de bakıyorum Ronaldo kaçsın diye mal mal defansın önünde bakıyor aradan ne bindiren var ne gelen r2 yle cıkmama ragmen abuk sabuk yerlere kalıyorlar

• Oyunun şu anki durumuna çok üzülüyorum. Kazanacağım 4 maçın 2si kesin hükümsüz bitiriliyor. Giden puana mı üzüleyim kaybolan zamanamı üzüleyim bilemedim. Klasman 4-5 deyim puanımda 650-750 arası gidip geliyor. Şu hükümsüz olayı olmasa 800ün üstüne rahat çıkarım. Millette robben neymar ibra var ben llorente ve morata ile yardırıyorum. Geçen alexis sanchez çıktı sevinemedim bile adam atıyo sürekli rakip hükümsüz bitiriyo
  • Hangi kişisel ayarlarla oynuyorsun? Valla yoksa pes 2015e dönüş yapcam benimkiler top tutmayı bilmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rzaza

arkadaşlar şu pes 2016 nın en iyi en düzgün hangi kişisel ayarlarla oynandığını söyler misinizz bir anda myclupta 756 puandan 488 puana düştüm yenile yenile bu nedir ya bütün toplar geçiyor defanstan 5 atıyorum 6 yiyorum çözümü nedirr bunun yeminle sanki 10 gün once takır takır oynadığım oyunu unuttum maç kazanamıyorum yardımlı yapıyorum oyun tepetaklak oluyor yarı yardımlı yapıyorum oyuncular abuk sabuk hareketler yapıyor ...

Ayni dertten bende muzdaribim myclub icin tabu.abi defans diye bisey kesinlikle yok ona eminim takim ruhu ne kdr yukseksede dusuksede biri arapas attimi direk kaleci ile karsi karsiya valla aldigima pisman oldum sirf pesin hatrina aldim pes2013 den sonra zaten cafelerde oynanmio pes16 felan.simdi diceksiniz sende oyle yap ama oyle olmuyo ben oynuyorum oyunu top ceviriorum sut atiyorum kanatlara gidorum adam bi pasla hop kaleciyle karsi karsiya.menajerler icin myclub parasi istiyo baya hani taktik degistireyim diyom bu sefer hop takim ruhu 45 e dusuyo.Acil taktik verin beyler bu myclup icin.ha bu hukumsuz olayi benim basima bi iki defa geldi.onun haricinde sikinti yok

• Şu form durumları değiştide biraz toparladık 3. Klasmandan 5 e düşücektimki form değişimi yetişti şuan 4. klasmandayım 3 e çıkma ihtimalim var son 2 maçtan 1 galibiyet bir beraberlik 4 puan çıkarabilirsem

• Arkadaşlar FB ve Osmanlıspor formaları ve amblemleri için link verebilecek ya da direk atabilecek var mı?
  • PES2013'te hilecilerden isyan ettim. Konami'ye defalarca yazdım bu sorunu çözmezseniz daha da almam diye. Sözüm ona pes2014'te bir analiz yardımı ile çözüyolardı. Hilecilere çözüm bulmak bir yana PC oyuncularına küfür eder gibi sundukları malum grafik kalitesi üzerine tuz biber ekti. Yorumlardan gördüm ki hile yapmayanlar bile en azından nasıl maç koparılacağını öğrenmiş durumda.

Benden bu kadar. PES PES dedikçe adamlar bokunu çıkardı. Bütün arkadaşlarım zaten FIFA'ya geçti bi ben inat ettim. Önümüzdeki yıldan itibaren ben de FIFA'ya geçiyorum.

Konami'ye de konsol oyuncuları ile mutluluklar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrian9822

PES2013'te hilecilerden isyan ettim. Konami'ye defalarca yazdım bu sorunu çözmezseniz daha da almam diye. Sözüm ona pes2014'te bir analiz yardımı ile çözüyolardı. Hilecilere çözüm bulmak bir yana PC oyuncularına küfür eder gibi sundukları malum grafik kalitesi üzerine tuz biber ekti. Yorumlardan gördüm ki hile yapmayanlar bile en azından nasıl maç koparılacağını öğrenmiş durumda.

Benden bu kadar. PES PES dedikçe adamlar bokunu çıkardı. Bütün arkadaşlarım zaten FIFA'ya geçti bi ben inat ettim. Önümüzdeki yıldan itibaren ben de FIFA'ya geçiyorum.

Konami'ye de konsol oyuncuları ile mutluluklar diliyorum.

winning eleven 3 ten beri pes oynayan biri olarak 2012 yılında fifaya gectim. bu seneye kadar bir cok platformda fifa oynadım ama script olayı var fifanın ve sinir hastası ediyor insanı.. pes te en azından kendın oynadıgını hıssediyorsun ve bu yıl pes alarak devam ettim. fifadaki script muhabbetinden dolayı kimseye tavsiye etmiyorum .

• Bu bağlantı koparma (profesyonel adı ddos attack) a konaminin de yapabileceği birşey yok gibi şöyle ciddi ciddi düşününce.
    Aynı sıkıntı fifa da yokmu acaba? Ister fifa olsun ister pes ister başka bir per to per oyun bu hile direkt olarak karşıyı ping yağmuruna tutuyor 2 tarafında bağlantısı sıçıyor oyunda mecburen iptal ediyor.

Ne kadar sinirlensem evde bağıra bağıra küfür etsemde seviyorum vazgeçemiyorum hile olmasa daha uzun süre oynarım ama akşamları 1-2 saat oynuyorum.
    Bazen hileci çok denk geliyor bazen hiç gelmiyor şansımıza kalmış.
    Klasman 4-5 deyim genelde puanım 700-750 arası gidip geliyor bu gavatlar olmasa 1000in üstüne çıkarım. Hemde ibra robben neymar ım olmadan
  • recepsahin30 kullanıcısına yanıt
    Amd kartlardamı böyle acaba bu arada çözüm bulabildinmi hocam
  • arkadaşlar bu oyunun açılmama sorunu sizde de varmı? win10 la alakalı mı olabilir? İşin kötü tarafı ekran donuyor, oturumu kapat yapıp yeniden giriş yapmam gerekiyor. 3.4. açışta ancak açılıyor..
    Bir de bazı arkadaşların kadrosunda İbra, Neymar, Messi, Roben, Ronaldo vs. vs. hepsi var.. Nasıl oluyor? Benimle topla oynamam % 65 rakibin %35 her nevi eziyorsun ama üç kez geldiyse üç kez gol atıyor.. Ya abi bizde top açıyoruz bunların birtanesi denk gelmiyor iken adamın nasıl bu kadarını birarada elinde şaşmamak elde değil. Bir sırrı olmalı..
    Bu arada avantaj uygulamaları nedeni ile o kadar çok oyuncu faule maruz kalıp ta rakip kart görmüyor nasıl oluyor anlamıyorum. Herif son adam daliıyor arkadan yine yok. İşin cılkı çıkıyor.. Yukardaki starların her vurduğu gol olacak diye bi kural mı var. Çok abartı oluyor ve oyun zevki kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

arkadaşlar bu oyunun açılmama sorunu sizde de varmı? win10 la alakalı mı olabilir? İşin kötü tarafı ekran donuyor, oturumu kapat yapıp yeniden giriş yapmam gerekiyor. 3.4. açışta ancak açılıyor..

Win 10 'un son yaptığı güncellemeden sonra aynı sorun bendede var .
  • Rack1976 R kullanıcısına yanıt
    aynı sorum bendede var dediğin gibi yapıyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeet Kune Do

Amd kartlardamı böyle acaba bu arada çözüm bulabildinmi hocam

Cozum bulamadım dostum dırek garantıye yolladım kartı bakalım ne olacak ama bır daha amd ekran kartı almam ozellıklerıde yazıda var sadece nvdıa gıbısı yok onu anladım malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

arkadaşlar bu oyunun açılmama sorunu sizde de varmı? win10 la alakalı mı olabilir? İşin kötü tarafı ekran donuyor, oturumu kapat yapıp yeniden giriş yapmam gerekiyor. 3.4. açışta ancak açılıyor..
    Bir de bazı arkadaşların kadrosunda İbra, Neymar, Messi, Roben, Ronaldo vs. vs. hepsi var.. Nasıl oluyor? Benimle topla oynamam % 65 rakibin %35 her nevi eziyorsun ama üç kez geldiyse üç kez gol atıyor.. Ya abi bizde top açıyoruz bunların birtanesi denk gelmiyor iken adamın nasıl bu kadarını birarada elinde şaşmamak elde değil. Bir sırrı olmalı..
    Bu arada avantaj uygulamaları nedeni ile o kadar çok oyuncu faule maruz kalıp ta rakip kart görmüyor nasıl oluyor anlamıyorum. Herif son adam daliıyor arkadan yine yok. İşin cılkı çıkıyor.. Yukardaki starların her vurduğu gol olacak diye bi kural mı var. Çok abartı oluyor ve oyun zevki kalmıyor.

Arkadaşım herksede böyle sıkıntı var gecıcı cozum steamdan kutuphaneye gırıyosun pes2016 sag tıkla ozellukler yerel dosyalar onbellegı dogrula gıbı bır yer var ona tıkla dosyaları dogrulat büyük ohtımal cozulur. Dıger messı Ronaldo süper starlar cıkarmanın sırrı yok gp hılesı ıle hepsıne bende çıkardım pes2016traner var onu ındır bil e karsı musabakalara gır gp kas

• Myclub ta maç yapabilen varmı? Offline yada online

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.