Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda 60 fps almama rağmen kasmalar oluyor seyircileri kaldırdım, dsound.dll dosyası attım oyun klasörüne yine değişiklik olmadı çözüm önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Yapamadim veya bulamadim

Usta takım yönetimine gir Rb ile hazır taktik 2 gel oradan menajere gir yardımcı antrenörü değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha

Oyunda 60 fps almama rağmen kasmalar oluyor seyircileri kaldırdım, dsound.dll dosyası attım oyun klasörüne yine değişiklik olmadı çözüm önerisi olan var mı?

bilgisayarı güçlendir, mesela ekran kartını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeybek35

quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha

Oyunda 60 fps almama rağmen kasmalar oluyor seyircileri kaldırdım, dsound.dll dosyası attım oyun klasörüne yine değişiklik olmadı çözüm önerisi olan var mı?

bilgisayarı güçlendir, mesela ekran kartını.

Ekran kartı yetersiz olsa maksimum fps alamazdım diye düşünüyorum oyundan kaynaklı bence sorun ama çözemedim bir türlü
  • zeybek35 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havadan topu R2 ile indiriyoruz.. soran arkadaşa..
    bu arada bişey soracağım arkadaşlar.. bu öngörülemeyen koşullar ın ben hep oyun serverlarindan kaynaklı olduğunu düşünüyordum.. Ta ki dün 3 adet yüksek puanlı arkadaşları yenerken hep son dakikalarda karşıma çıkıncaya kadar... Bu nedir ya? Yeni hile bu mu oldu şimdi.?
  • 2 gundur gece 12 de tam mac esnasinda serverla baglantim kopuyo

• Arkadaşlar hepinize merhaba ben Talha Altuğ PESGO ekibindenim PESGO V1 henüz bugün çıktı eğer indirmediyseniz indirmenizi tavsiye ediyorumhttp://www.turkcespiker.com/pesgo-v1-cikti çünkü bu yama geliştirilecek ve bu konu hakkında sizin görüşleriniz çok önemli lütfen yamayı yükleyin ve eksik bulduğunuz özellikleri bize gönderin biz de bu konularda düzeltmeler yapalım V2 ile ilgili bilgi vemek gerekirse V2de PTT 1.LİG efsane takimlar eklenecek yeni yüz çalişmalari yapilacak yeni stadlar olacak ve dünyada yapılmış transferler bire bir olarak oyuna aktarılacak eğer sizin de oyunda görmek istediğiniz özellikler varsa (Stadyum ve Takımlar) gibi lütfen bize yazın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, son zamanlarda myclub ta ilginç bir durum ile karşı karşıyayım. Bağlantıda problem olmaması rağmen bazı maçlarda inanılmaz bir tuş lag i oluyor. Yani resmen 1 saniye geçikiyor ve bu oyunu oynanamaz hale getiriyor. Bazı maçlarda bununla karşılaşmıyorum. Xbox 360 kolu kullanıyorum wireless li ona bir de wireless adaptorü aldım pc ye taktım öyle kullanıyorum. Ondan mı diye düşünüyordum fakat baktım sonra her maç öyle olmuyor. Nedir bunun çözümü?
  • cm3589 kullanıcısına yanıt
    Lag hilesi olabilir. Daha onceki sayfalarda boyle buna benzer biseyler okumustum

• http://store.steampowered.com/app/407250/

yeterince hile yapan yokmuş gibi bir de myclub'ı bedava yapmışlar. isteyen para falan vermeden kaydolup oynuyor. biz de mal gibi gittik para saydık, hileci engelleyeceklerine fazlasını çağırıyorlar.
  • Ps4 e free sürüm gelmişti.PC ye de çıkarmışlar hemen.micro ödeme işleri bayağı tatlı gelmiş konamiye.bugün yediğin hurmalar diyorum sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen oyunu bedava yapacagina once hilecileri hallet dun aksam 10 macta 7 hukumsuzum.
    (dun bayabi kufur ettim bu hileciler yuzunden)

• arkadaşlar takımın fitnessını nasıl arttırıyoruz? yedeğe alarakmı?
  • iyi kötü oynuyoduk birkaç gündü iyice zıvanadan çıktı. 10 maçın 6-7si öngörülemeyen koşullar nedeniyle sonlandı hatası veriyor. bunların yarıdan fazlası tam gol atmışken oluyor...
  • aniceman kullanıcısına yanıt
    Aynisi bende de mevcut bu ongurulemeyin hile ile ile yapiyolarsa ne zevk aliyolar oyundan anlamis degilim

• Yeni çıkan crackke oynuyorum her maç öngörülemeyen koşullar oluyor.

• beyler oyunun arayüzü sizde de yavaş mı yoksa bana mı özgü bir sorun mesela master ligte pes13teki menüler arasında ki gibi hızlı geçiş mümkün değil oyun resmen menü de kasıyor maç oynarken bi sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu öngörülemeyen koşullar hatası nedeniyle neden kaynaklanıyor bu bilen varmı ?
  • konun kullanıcısına yanıt
    Ongurelemeyen tasini hile diye biliyorum. Ve bu sebepden iki gunde 15-20 kisiyi engelledim

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.