Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu öngörülemeyen koşullar ben hep öndeyken niye geliyor diyordum, meğerse bu oyunu satınalmadan myclup oynayanların oyun hilesiymiş, ya bu Konami varya ..... Bugun evdeyiz, 14 şubat çıkmayalım dışarı iki maçtan biri devamlı öngörülemiyor.. Yapacağınız iş bu kadar olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tracksster T kullanıcısına yanıt
    Ben de korsan kurar, hatta hile kurar oynarım keriz miyim? Ben 70 lira para vermişim, karşımdaki adam bedava oynuyor kaybedeceği bir şey yok ki. Madem Konami bu oyunun korsan, hileli oynanması konusunda kılını kipirtatmiyor biz de öyle oynarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam üzerinden 11.5 mb güncelleme geldi.
  • Hadi gözümüz aydın. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpay_Gun -- 18 Şubat 2016; 10:19:19 >
  • Öngörülemeyen hatanın bir kısmı da yama kuran oyuncular yüzünden oluyor.
    Ne anlıyorlar şu yamalardan anlamıyorum. Reklam panolarına bile yama yapıyorlar.

• Yav beyler yemişim öngörülmeyen hilesini. Onlarca defa denk geldiğim şey bildiğiniz PES dedirtiyor.

Lan arkadaş adamlar bırak hükümsüz yapmayı, ne yapıyorlarsa ilk yarı sonunda uzun süre taktik yapar gibi yapıyor ve bir süre sonra benim bağlantım kopuyor. Yani hükümsüz yapmayı bırakın, adamlar direk karşı tarafı koparmayı başarmışlar.
    VALLAHİ TAKDİR EDİYORUM !
  • gokhan2 nickli galatasaray takımlı bebe annene selamlarımı ilet kendisi 1000 puanda ben 710 puandayım 2-0 dan geri geldim 3-2 yaptım dakika 85 kendisi sürekli taça çıktı kornere çıktı hop öngörülmeyen şartlar dedi oyun kapandı.
  • bir türlü ceza sahasından gol atamıyorum, ya kalecinin üstüne gidiyor ya da direkten dönüyor, kenardan topu getirip ara pas veriyorum ama yön tuşlarına sürekli basılı tuttuğumdanmıdır nedir bir türlü gol atamıyorum. kaleciyle karşı karşıya 10 tane kalsam 2 si falan gol oluyor ya geç kalıyorum vurmakta ya da kaleci kurtarıyor direkten dönüyor.. r2 ile de deniyorum ama bir türlü beceremedim şu şut olayını.. ceza sahası dışından da ronaldo ile müthiş vuruyorum köşeye kaleci inanılmaz çıkarıyor. şut çekerken hep şuta hem yöne aynı anda mı basacağız yoksa şutu çekip topa vurmadan hemen önce mi yönü belirleyeceğiz bunu tam bilmiyorum.
  • Herkese selam arkadaşlar pes 2016 hesabımı satıyorum ciddi alıcılar var ise ulaşabilir bana.
    Kadromdan önce istatistiklerim çok iyi 950 myclub klasman puanım var. Alan kişi direk 1000 puanla başlamış gibi olacak.
    Kadrom çok iyi ve herşeyi ilehazır bir myclub kadrosu level 1-2-3--4 ve level 5 olmak üzere hepsi için ayrı ayrı takım oluşturulmuş oyuncu uyumları arttırılmış.
    Ciddi alıcılar var ise yazabilir. Hesabı satma sebebim arkadaş ile başka bir hesaptan oynuyoruz onun puanını yükseltiyoruz dolayısı ile bu hesapla Son zamanda fazla oynamıyorum. 1000puana ramak kalmış zaten satmaya değer bir fiyata satabilirim ancak.

• 2 gün önce Pogba yı çıkardım ne kadar sevindim ya her oyuncu çıktı Pogba bir türlü çıkmıyordu sonunda oda çıktı
  • Hesap adini bilmiyom ama takimi besiktas olan sahis hukumsuz yaptiracadin basindan yaptirsaydin dk. 90 da hukumsu mu olur. Sen cikinca rakandan bayabi saydirdim.
    Arkadaslar ayrica bende messi roben ronaldo neymar ibramovic pogba gibi ust duzey oyuncular yok bunlar nasil cikiyor.

• arkadaşlar oyun için Türkçe spiker yaması var mı
  • PES2013 MLO oynarken Konami'ye "bu parayı kolay mı kazanıyorum sanıyorsunuz" diye isyan etmiştim hilecileri rapor ettiğim emaillerde. Herhalde aynı cümleyi kuran çok oldu ki MyClub bedava oldu şimdi. Ya arkadaş mesele hilecilerdi be :)
  • Play station lara ara transfer güncellemesi nezaman gelecek bilen var mı?
  • Arkadaşlar dürüstçe hilesizçe keyfi maç yapmak isteyen arkadaşları pmden beklerim. Gece saat 23.30 sonralarında aktif oluyorum genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni güncelleme nezaman gelecek kimse bilmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

arkadaşlar yeni güncelleme nezaman gelecek kimse bilmiyor mu?

PS. bölümüne yaz burası PC.
  • Bu hukumsuz yaptiran serefsiz o.cocuklari oyunu durdurmadan yaptiramiyorlar.. son dakikalarda rakip durdurmaya bastiysa top sizdeyse napip edip topu disari cikarttirmadan oyunu bitirin kendi sahaniza pas atarak faul yapmasinida engelleyin!...

• tracksster T kullanıcısına yanıt
    +1

Ayrica takribi 10 hukumsuz macim olduysa 9 turk arkadaslar yapmisti

• Arkadaşlar konami hesapları kapatmaya başladı sadece ben 3 kişinin hesabını kapattırdım bu hilecileri banlayın ve mutlaka rapor edin https://www.konami.co.jp/we/2016/report/index.php5?title=2016&platform=ps4&region=europe&lang=en adres bu ömürleri takım kurmakla geçsin bu adi şerefsiz köpeklerin yanına bırakmayın ve ne yazıkkı bu oyundaki Türklerin yüzde doksanı hileci heryerde olduğu gibi burdada üçkağıtçılığın beşindeyiz ama bu iş değil adam olmak mesele adam olun oğlum adam adam...

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.