Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: konun

beyler bu öngörülemeyen koşullar hatası nedeniyle neden kaynaklanıyor bu bilen varmı ?

evet bende hep galip geleceğim maçlarda hep öngürülemeyen hatası alıyordum o arkadaşları engelledim nasıl yapıldığını bilmiyorum merak ta etmiyorum hatayı aldığım herkesi engelliyorum zaten hep galipken alıyorum hatayı yenilince böyle bir hata yok, bencede hile...
  • oyunu 1.03.00 güncellemesiyle yüklediğimde sıkıntı yoktu ne zaman 1.03.01 oldu online maçlarda bugünkü girdiğim özellikle 10 11 maçta hep bu hata geldi bile karşı ve sim modunda hiçbir sıkıntı yok gayet rahat oynuyorum
  • Arkadaşlar v1.03.01 güncellemesiyle güncel kadrolar geldimi son transferler? Bende indirilmiş içerikler uygulanmıyor sürüm 1.03.01 oldu ama içerikler uygulanmadı???
  • xbox one gamepad var bende.sürekli z ekseni çıkıyor.tuşları değiştiremiyorum.bir arkadaş videosunu çekmiş.lütfen yardım.
    https://www.youtube.com/watch?v=OuilSAyD7ak&feature=youtu.be
  • nedir bu öngörülemeyen hata... 3 maçta ilk 15 dk koptu
  • Arkadaslar merhaba.. snoopy gamepadimin wlreless alicisi kirildigi icin dun logitech f310 gamepad aldim. Pes 2016 oyununda rb ve rt tuslari calismiyor baska oyunlarda calisiyor. Fikri olan yardimci olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracksster

Arkadaslar merhaba.. snoopy gamepadimin wlreless alicisi kirildigi icin dun logitech f310 gamepad aldim. Pes 2016 oyununda rb ve rt tuslari calismiyor baska oyunlarda calisiyor. Fikri olan yardimci olabilir mi ?

Oyunun kurulu olduğu yerden setting i aç, orada KntrlChz yi aç ve Directİnput u tıkla tamam diyip kapa. Büyük ihtibal sorunun çözülebilir.
  • Arkadaşlar konami ye bağlantı koparanları şikayet etmek için video ya gerek var mı acaba? bir kişiyi şikayet ettim ama konami beni takmadı ne yazık ki.
  • cm3589 kullanıcısına yanıt
    Adamlar oyunu pcye bedava yapti. Sikayetleri dikkate almazlar bana gore

• quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Online klasmanlara girebiliyor mu bedava alanlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracksster

quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Online klasmanlara girebiliyor mu bedava alanlar ?

Evet. Pes myclub ücretsiz.
  • 3-2 öndeyken dk 85 te rakip oyundan çıktı maç hükümsüz sayıldı
  • Puanı 650 üstünde olanlarda genelde var bu hile yenileceklerini anladıkları an basıyolar düğmeye maç hükümsüz bitiyor.
    Bende mütevazi kadrom hilesiz bilgisayarım ile puan kasmaya çalışıyorum puanım 740
  • Arkadaslar hukumsuz yapanlarda soyle bisey farkettim. Pozisyon tekrarlarini atlayamiyolar. Sizde dikkate ettinizmi bana bir kac tanesinde oyle gibi geldi

• frozen88 F kullanıcısına yanıt
    Hukumsuz vs yapanlar yanlis yapiyor.. insanlarin stres atmak icin girdikleri oyunda hak yiyorlar yenmeye calis yenilirsende eyvallah et. Bizimde oluyor bazen bir anda 3-4 gol yiyip cevirdigim cok mac oldu elinden geleni yap yenemiyorsanda kabullen boyle serefsizce baglanti kopartmalari aklim almiyor. Zaten coluk cocuk yapiyordur bunu akli basinda insan ugrasmaz boyle salakliklarla...

• Bafraspor diye biriyle maç yaptım çok eğlenceliydi.Kazandım ama yine de tebrik ederim.4 0 dan 4 4 yaptı Son dakika atabildim bir tane güzel maçtı.

• tracksster T kullanıcısına yanıt
    Hükümsüz yapanlar değil japonlar yanlış yapıyor. Hükümsüz yapan haysiyetsizler, anası belli babası yüzelli insanlar tabi ki olacaktır. Sen naparsın? Bunları oyundan banlarsın. Ama Konami ne yapıyor? Oyunu ücretsiz yapıyor ki daha çok hileci dolsun içeri. Arada belki 3-5 lira yüklerler de ordan para kazanırlar. Hilecisi sallayan kim?

Bu ücretsiz mevzusundan önce baktım, 32 bin kişi kayıtlıydı myclub'da. Dün baktım 100 bin kişi olmuş bedavacılar gelince. Senin oyunun korsan yükleyince online oynanıyordu, onu çözeceğine üstüne ücretsiz herkese dağıttın. Ben 80 lira verdim, ücretsiz alan adamın kaybedeceği bir şey mi var hile yapsa? Hile yapar, hesap kapanınca tekrar açar.

2009'dan beri her sene oyunu orijinal alıp oynuyorum. Arada facialar çıktı, PES'in hatrına yine aldım. Konami ücretsiz oynayacak üç-beş hileci çomarı kazanayım diye beni kaybetti. Verdiğim paralar haram zıkkım olsun, bir daha Konami'ye 5 kuruş verirsem iki olsun.

• bcanata B kullanıcısına yanıt
    Dogru diyorsunda fifada da script vs bir dunya sacmalik var ne yapcaz boyle 2k girse keske pazara 300 lirada olsa versek alsak en azindan adam gibi oyun oynasak...

• PES 6 forever

• My club için bu oyunun alınmayacağını kendileride bedava yaparak belli ettiler.arada derede eve gelecek arkadşlarla oynamak içinde oyunu almaya gerek yok.açar 13-12-16 ne istersek onu oynarız.velhasıl seneye işi zor konaminin.tek çıkar yol önsiparişle İbrahim vermeleri

uzun süredir online oynamıyordum şu tek maçı oynayayım dedim.3 maçın 2 si öngörülemeyen koşulla bitti.birini yenildim.hata veren iki maçtan biri berabere giderken biri 4-2 yenilirken oldu.pes bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 14 Şubat 2016; 23:54:30 >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.