Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya milletin siyah top getirme olasılığı %30 felan benimki 15 nasıl artırcaz bu oranı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belyer asıl pes 2016 türkçe spiker yaması gelse çok zevkli olur. 2013'te filan aşırı zevkli oluyordu. Umarım bunla ilgili bir çalışma yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeaMs -- 21 Ocak 2016; 23:11:08 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak yardım edebilir misiniz?

Ben Master ligde oynarken kadrom otomatik olarak değişiyor. Mesela kaleye 3.kaleciyi falan koyuyor. Bu otomatik kadro düzeltmesini kapatamaz mıyız ?
  • Arkadaşlar geçenlerde sordum cevap alamadım tekrar sormak istiyorum.
    Takım oyunu lobisinde aynı bilgisayardan yada aynı playstation dan 2 kişi aynı takımda olabilir mi? Ben bir türlü bulamadım. Biz bu 2. Kolu niye aldık Online maç atamıcaksak? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nussknacker

Arkadaşlar geçenlerde sordum cevap alamadım tekrar sormak istiyorum.
    Takım oyunu lobisinde aynı bilgisayardan yada aynı playstation dan 2 kişi aynı takımda olabilir mi? Ben bir türlü bulamadım. Biz bu 2. Kolu niye aldık Online maç atamıcaksak? :)

Online maç için lobiye girmene gerek yokki online oynamana gerek yok normal maç açıp oynayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

quote:

Online maç için lobiye girmene gerek yokki online oynamana gerek yok normal maç açıp oynayabilirsiniz.

Aga yanlış anladın heralde. Hani takım oyunu lobisi var. 11 e 11 olmak üzere toplamda 22 kişi takımdan bir oyuncuyu yönetiyor ve Online aynı anda oynayabiliyor. Ben o bölümde yanımdaki bir arkadaşım ile beraber aynı bilgisayardan oynamak istiyorum. Acaba böyle birşey var mı? Bulamadım ben.

• nussknacker kullanıcısına yanıt
    Düşünce güzel ama malesef yok kardeş..
    Çünkü her online hesap yanlızca 1 kişiye aittir..

• recepsahin30 kullanıcısına yanıt
    kardeş çok teşekkürler ilgin için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

kardeş çok teşekkürler ilgin için..

Rica ederim dostum

• quote:

böyle bir özellik yok... vede mümkün gözükmüyor.. düşünelim.. sen kalaci seçtin arkadasın forvet... ikisinini tek bakış açısından yakalamak çok zor... belki uzak kamera işe yarayabilir bu seferde kaleci kontrolu zo.. felan filan
  • İki gün önce arkadaşa laf yetiştirirken defansın bel kemiği 92 lik godini sözleşme yenileyeceğime antrenör yaptım, kendime o kadar kızdım ve saydırmaya başladımki, 10 dakika sonra sol bek r. carlosu antenör yaptım tabi hemen saydırmayı kestim ne demişler keskin sirke küpüne zarar :) artık dikkatimi sadece oyuna veriyorum, sinyalci konusuna gelirsek ben 400 e yakın kişi engelledim, benim derecem AAA ve turnuva oynamıyorum anladığım kadarı ile turnuvalarda engelleme yok yani rakibi engelleseniz bile size geliyor, bunları yaptıktan sonra artık bana çok az sinyal bozan denk geliyor, sinyalcileri engelleyin ve şikayet edin yapacak fazla birşey yok.
  • Pes 16 steam hesabını satmak ya da paylaşmak isteyen var mı? Ya da Gift olarak göndermek isteyen ücreti karşılığı alabilirim. Pm atabilirsiniz arkadaşlar, bende myclup a başlayacağm:)

• Arkadaslar az once bi olay basima geldi. Sizinle paylasayim dedim. 2 gundur vok basit adamlara yenildim. Yenilebilirim, olabilir dedim. Ama her zaman yaptigim savunmayi yapamaz olunca cildirdim. Her turlu baskidan presten top kapmadan cikan rakip (rakibin 69 luk adamindan bahsediyorum) geri kosmayan onunden gecen topa mudahale etmeyen, vurdugu top gitmeyen ben, kalecinin turlu toplari iceri almasi ya da sacma sapan sektirip rakibe vermesi vs.. sebeplerden ötürü cok cok sinirlendim dayanamadim kolu firlattim. Kol catladi, belli yerde kirik olustu, analog kismi yuvasindan cikti. Neyse ben de icini açtım. Sonra acarken tabi L1 L2 vs yerinden firladi. Diger yerleri de ben söktüm. Yapmak icin baya inatlastim ve 20 dk sonra kolu toparladim. Sonra calisip calismadigini kontrol ettim vs sorun yoktu. Bi mac yapayim dedim. Aman Allahim. Kolu gormeniz lazim. Ne yapmak istersem aninda tepki veriyor. O salak kol gitti yerine aninda tepki veren harika bi kol geldi. Hemen 2 mac yaptim ve 2 sini de aldim. Oyle sacma sapan goller yemedim. Defans araya top kacirmadi. En onemlisi vurduklarim tam atmak istedigim yere gitti. Bombos durumda disariya atan inzaghi ya da lukaku artik kacirmiyor. Siz kolu firlatmayin ama icini bi kontrol ettirin bence :) Tuslar tam basmiyorsa ya da gec algilama varsa deneyebilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanulas67

Arkadaslar az once bi olay basima geldi. Sizinle paylasayim dedim. 2 gundur vok basit adamlara yenildim. Yenilebilirim, olabilir dedim. Ama her zaman yaptigim savunmayi yapamaz olunca cildirdim. Her turlu baskidan presten top kapmadan cikan rakip (rakibin 69 luk adamindan bahsediyorum) geri kosmayan onunden gecen topa mudahale etmeyen, vurdugu top gitmeyen ben, kalecinin turlu toplari iceri almasi ya da sacma sapan sektirip rakibe vermesi vs.. sebeplerden ötürü cok cok sinirlendim dayanamadim kolu firlattim. Kol catladi, belli yerde kirik olustu, analog kismi yuvasindan cikti. Neyse ben de icini açtım. Sonra acarken tabi L1 L2 vs yerinden firladi. Diger yerleri de ben söktüm. Yapmak icin baya inatlastim ve 20 dk sonra kolu toparladim. Sonra calisip calismadigini kontrol ettim vs sorun yoktu. Bi mac yapayim dedim. Aman Allahim. Kolu gormeniz lazim. Ne yapmak istersem aninda tepki veriyor. O salak kol gitti yerine aninda tepki veren harika bi kol geldi. Hemen 2 mac yaptim ve 2 sini de aldim. Oyle sacma sapan goller yemedim. Defans araya top kacirmadi. En onemlisi vurduklarim tam atmak istedigim yere gitti. Bombos durumda disariya atan inzaghi ya da lukaku artik kacirmiyor. Siz kolu firlatmayin ama icini bi kontrol ettirin bence :) Tuslar tam basmiyorsa ya da gec algilama varsa deneyebilirsiniz..

evet zamanla tuşların içindeki plastikler iz yapıyor ve algılamayı zorlaştırıyor içini temizlemekte fayda olabilir ama bunu herkes yapamaz, ayrıca lagda olabilir nette araştırıp bunuda azaltmanızda fayda var.

• 24 mbit internet var. Sadece oyun icin kullaniyorum. Playstation 3 kullaniyorum. Ethernet yoluyla bagladim. Defalarca ttnete ariza kaydi vs olusturdum. Ara ara oluyor lag durumu. Bunu hissedebiliyorum ara ara. Momentum olayini da. Ama bu farkli bi olay. Bu oyun bende bagimlilik yapti. Sinir krizleri gecirecegim diye korkuyorum bazen. Adam gibi oyunla yensinler sorun degil. Ama belli zaman hic top kapmiyor. Onunden geciyor adam cagirmaya bastigim halde topa gitmiyor vs vs. Rakibin yenilmeyecegini anliyorum. Kolu duzeltince 15 dk once ile arasinda daglar kadar fark olduğunu gorunce asiri sasirdim.Bazen bu oyunu biraksam mi diyorum. Çünkü sinirlerimiz alt ust oluyor.. Turkiyedeki internet hizi kac olursa olsun yetmiyor. Benim gibi düşünenin cok oldugunu dusunuyorum. Pes 13 ten sonra online berbat hale geldi. Hele ki şu baglantiyi koparanlara çözüm bulamamasi ve oyuna asiri sekilde mudahale etmesi beni bezdirdi. O kadar para veriyoruz keyif alalim diye ama hic memnun olamiyoruz..

• Daha öncede yazdığım gibi uzun süredir tek maç bonusu ile takılıp kapatiyordum oyunu.dün baktım yeni ajan gelmiş birkaç açayım dedim.bol bol siyah geldi.geldikçe açtım geldikçe açtım.sonuçta 300 bin Gp gitti.neyse dedim yeter, bin küsür coin kalsın.topları açarken yer açma adına toplu adam seçip serbest bırakıp yer açtım ilk defa.top açma işi bitince bir bakayım dedim siraladim takımı.90 üstü tek oyuncu kayıp
    Neymar sizlere ömür.coinleride harcadım güzelce.baymaya başlamıştı zaten.özel ajan bitene kadar tek tük açıp kenara koyarım artık ibo falan gelmezse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım ama bulamadım havadan gelen topu kontrol etmek için ne yapmak gerekiyor bir turlu yapamıyorum
  • menajeri yardımcı antranör nasıl yapacaz. nette bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

menajeri yardımcı antranör nasıl yapacaz. nette bulamadım da

usta hatırladığım kadarıyla ana menajere gel ortan taktiklere gir zaten 1. taktik ana menajaer 2. ve 3. taktiklere de istediğin menajeri yardımcı olarak atıyorsun, böyle olması lazım
  • zeybek35 kullanıcısına yanıt
    Yapamadim veya bulamadim

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.