Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10' un 2 gün önce yaptığı güncelleştirmeden sonra exe ye tıkladığım zaman başlangıç siyah ekranında kalıp oyun açılmıyor ve PC ye reset atıyorum. Bu sorunu yaşıyan yada sebebini bilen varmı ?
  • Arkadaşlar paslaşıyorum oyuncu kaçırıyorum hah pas atıcam diyorum otomatik kendisi hava pası atıyor, kaleci ile karşı karşıyayım şut çekecem çalım felan deniyor otomatik, bu nedir arkadaşlar bunu kapatabiliyormuyuz?, vallahi çileden çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Windows 10' un 2 gün önce yaptığı güncelleştirmeden sonra exe ye tıkladığım zaman başlangıç siyah ekranında kalıp oyun açılmıyor ve PC ye reset atıyorum. Bu sorunu yaşıyan yada sebebini bilen varmı ?

Bende ve bır kaç arkadasımda daha aynı sorun var ctrl-alt-delete yap oturumu kapat de yada pencere modunda oyna oturum kapatmayada gerek kalmaz sıyah ekran geldıgınde dırek oyunu kapatabılırsın. Kesin cozumu ıse belgelerdekı konamı klasorunu sil sorun hallolur oda sıkıntılı ıste tus ayarları oyun ayarları sılınıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepsahin30

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Windows 10' un 2 gün önce yaptığı güncelleştirmeden sonra exe ye tıkladığım zaman başlangıç siyah ekranında kalıp oyun açılmıyor ve PC ye reset atıyorum. Bu sorunu yaşıyan yada sebebini bilen varmı ?

Bende ve bır kaç arkadasımda daha aynı sorun var ctrl-alt-delete yap oturumu kapat de yada pencere modunda oyna oturum kapatmayada gerek kalmaz sıyah ekran geldıgınde dırek oyunu kapatabılırsın. Kesin cozumu ıse belgelerdekı konamı klasorunu sil sorun hallolur oda sıkıntılı ıste tus ayarları oyun ayarları sılınıyo

Maalesef Win 10 'da ctrl-alt-delete görevini yerine getiremiyor reset atmak zorunda kalıyorum. Steam 'den oyunu baştan yükledim değişen bir şey olmadı derken kendi kendine düzeldi fakat sorun ne belli değil. Cevabın için teşekkür ederim.

Edit: Dediğiniz gibi belgelerim klasörünü silerekte denedim düzelmedi. Ne oldu anlıyamadım kendi kendine halloldu sorun şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 8 Ocak 2016; 13:14:53 >

• win 10 sıkıntı oluşturuyor. bende de gelen küçük updatelerden sonra bir süre amd ekran kartını göstermede sorun çıkıyor. ben düzeltiyorum daha sonra yine oyuna girerken görmüyor ekran kartını. her update geldiğinde yaşıyorum bu sorunu bir süre.
  • Beyler oyun pcde son durumu nasıl güncellemelerle falan ilk çıktığında deneyip kalecilerin çok basit gol yemesi nedeniyle beğenmeyip fifaya dönmüştüm kaleciler ve online kısmı biraz düzeldiyse almayı düşünüyorum değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bosso

Beyler oyun pcde son durumu nasıl güncellemelerle falan ilk çıktığında deneyip kalecilerin çok basit gol yemesi nedeniyle beğenmeyip fifaya dönmüştüm kaleciler ve online kısmı biraz düzeldiyse almayı düşünüyorum değer mi

Alma hocam asla alma. Aldığım günden beri oyunun bana verdiği sinir %90 civarında, keyif ise %10 civarındadır.
    Saat 8 den beri myclub klasman oynamaya çalışıyorum klasman 5 de, 10 maç yaptım ve hiçbiri sonuçlanmadı. Hilecilerden oyun oynanmıyor. Gerek yabancı gerek bizim milletimiz ile oynadığım her maç hile ile sonlandı. Kimisi yenilince hükümsüz yapıyor, kimisi gol atmak için lag yaratıp gol atıyor. Azonce bizim milletimizden olan bir kişiyle maç yaptım. Lanet olsun haysiyetsiz herif alt tarafı oyun için yapmadığı şerefsizlik kalmadı. Ulan yensen ne olacak? bu şekilde oynadığın oyundan zevkmi aliyorsun ki? bu oyunu alan aklımı seveyim diyor ve asla almamanızı tavsiye ediyorum.

• Veycell21 ve MEHMET-İMGE bu iki iyi aile çocukları hileci ama mehmet daha centilmen daha beşinci dakikada gol yeyip maçı hükümsüze düşürdü veycell 4- 2 yenilmesine rağmen dakika 90 da sinyal kopardı ulan yenileceğin belli sende erken koparda bari zamanımı çalma.
  • zeybek35 kullanıcısına yanıt
    VeyCell21 diyarbakırlı o.ç'nin teki nasıl ilk 20 ye girmiş tabiki hileyle orspu çocuğu 1 ay öncesine kadar bana yenilip bağlantı koparırdı.

• Öküz gibi sistemim var kasıyor gaynanasına atladığımın oyunu
  • slm arkadaşlar elimde toshiba satellite l655 marka pc var. pes 16 oynamak istiyorum ancak oyun tam açılcakken kapanıyor. sistem gereksinimi karşılamıyor falan diyor yoksay dediğimde oyun kapanıyor. i3 3 gb ram 2.55 g hız var. windows 7 32 bit pc özellikleri. pu pc bu oyunu açarmı arkadaşlar harici ekran kartı sanırsam yok ya da ben göremedim
  • beko343434 diye bir utanmaz bir oyuncu dün gecemi sinirle geçirmemi sağladı. Adamla iki kere art arda karşılaştık ve ikisinde de farkla yeniyorken bağlantıyı kopardı. oyundan zevk alamıyorum bu tip oyuncular yüzünden. Hep te bizim türkler yapıyor. Nasıl şikayet edicez şunu?
  • fui66 denen galatasarayi alan arkadas eger bu yazilari okuyorsan 3-0 dan sonra lag programini kullandi bilmeni isterimki tum sulaleni basta annen olmak uzere sevgiyle andik.ustelik tek bende degil burdaki diger 2 arkadasimda ayni dilekleri kendilerine gonderdi.iy oyunlar...
  • hemen ardindan elekgibi55 nikli arkadasimizinda tum sulalesini andik.3 mac yaptim1 galibiyet 2 galibiyetken ongorussuz kosullardan kopan maclar.cok ezik ve onursuzsunuz....
  • cok net soliim arkadaslar eger karsiniza gelen kisinin puani 650 ustuyse yuzde 90 siz maci onde gotururken maci kopartacaktir.bu arkadaslarimiza diyecek bisiyim yok esas isi bu hale getiren konamiye diyecek cok seyim var.allah belani versin konami...
  • myclub'ı bıraktım, daha sinirsizim artık. pes 2016 pişmanlıktır.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcanata -- 12 Ocak 2016; 1:25:48 >
  • walla hocam bende biraktim birakicam diyorum ole bir takim yaptimki kiyamiyorum birakmaya.
    ama fifa 16 oynadim cidden bana gore (Polemik icin degil lutfen cvp vermeyin) hicbir strateji yok oyunda degil simulasyondan cok arcade goze hos gelen bir oyun gibi geliyor.SAdece oynayis tarzindan bahsediyorum diger acilardan grafik oyuncu kadrolari arayuz konaminin pes serisinden cok ilerde.EE napcaz bende fuybol hastasiyim kucuklukten beri pes oynuyorum alternatif yok hocam.
    ama dedigin gib herseferinde hile yapan tipler beni soguttu birakmaya yakinim...
  • Beyler böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum ama 1 maç yaptığımda oyuncularımın (ilk 11)sözleşmeleri 1 mac kalıyor yeni sözleşme imzalasam bile böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
  • Menajeri nasil yardimci antrenör yapiyoruz acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.