Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda oyunu oynarken aniden bilgisayar kendi kendine tamamen kapanyyor.. Oyunum orjinal ilk çykty?y gün almy?tym günlerce saatlerce oynamy?tym sykynty yoktu sonra Extreme yamayy kurdum V1 pe?inden V2'yi kurdum sonra bu pc kapanmalary ba?lady..

Yamayy kaldyrdym oyunu tamamen sildim yeniden kurulum yaptym hiç bir yama vs kurmadan oyuna giriyorum bir süre sonra aniden kapanyp gidiyor.. Sistem a?yry derecede iyi de?il ama full ayarlarda rahatça oynardym neden böyle oldu anlamyyorum ?
  • Oyunu dün 37 ₺ ye steamden aldım kurdum bu akşam oynayayım dedim de burdaki yorumlara baktım hevesim kaçtı yav :( az iyi şeyler söyleyin beyler iyi değil mi oyun gerçekten :(
  • Oyuna girdiğiniz an artık plays.tv video kayıt yapıyor. Oyunu hükümsüz bitirenler ciddi şelilde azalmış durumda. Biliyorlar tabi artık herkesin video kaydettiğini ve anında paylaşabileceğini...
    Gayet iyi oldu günlerdir hükümsüz ile karşılaşmadım 750puan ı aştım 800ü zorluyorum
  • Euro 2016 modu geldi diye seviniyordum da.9 takım lisanssızmış yine..

ve sadece 1 stad koymuşlar...
  • sağ ve sol bekime ileri çıkmayın talimatını nasıl verebilirim. takımı ful defansif oynatsam bile bu ikiz dingiller ileri koşup arkasını boş bırakıyor. karşımda oynayan arkadaşım da sürekli bayern seçip robben ve ribery'e uzun pas gönderip pozisyona giriyor.
  • Konami 'nin bu oyuna verdiği ciddiyet ve öneme hayranım ve takdirle karşılıyorum.
    Top toplayıcı bile Gökan Töre' ye fark atıyor koşarken.
  • Arkadaşımla steamden aldık oyunu karşılıklı online nasıl oynayabiliriz myclub tarzı değil örneğin o bayern ben manchester united alıp oynamak istiyoruz.

Yardımcı olur musunuz var mı öyle bir olay ?
  • Arkadaşlar oyun nasıl oldu güncelleme sonrası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

Arkadaşımla steamden aldık oyunu karşılıklı online nasıl oynayabiliriz myclub tarzı değil örneğin o bayern ben manchester united alıp oynamak istiyoruz.

Arkadaşının ıd yani kullanıcı adını arkadaş olarak ekleyeceksin önceden arkadaş eklemek için oyun içi satın alma istiyordu şu an varmı bilmiyorum sonra oyunda buluşup istediğiniz maçı yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y Ddraig Goch

sağ ve sol bekime ileri çıkmayın talimatını nasıl verebilirim. takımı ful defansif oynatsam bile bu ikiz dingiller ileri koşup arkasını boş bırakıyor. karşımda oynayan arkadaşım da sürekli bayern seçip robben ve ribery'e uzun pas gönderip pozisyona giriyor.

Bir oyuncunun defans özelliği zayıfsa o adam ileri çıkar birde adam markajını dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

Arkadaşlar oyun nasıl oldu güncelleme sonrası

Bu durum adamına göre değişir bence O.çocukları olamasa (hileciler) oyunun oynanabilirliği çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracksster

quote:

Orijinalden alıntı: zeybek35

quote:

quote:

quote:

kardeşim nasıl şikayet ediyoruz ? Hesaplar kapancaksa çok güzel...

https://www.konami.co.jp/we/2016/report/index.php5?title=2016&platform=ps4®ion=europe&lang=en

linki tıkla 1. satır senin kullanıcı adın 2. satır rakibin yani şerefsizin kullanıcı adı ama tüm harfleri ve boşlukları aynı şekilde yazmalısın dikkat et 3. satır PC. hangisini oynuyorsan o işte 4. satır en baştaki kalsın rakibini kullanıcı ismiyle bulacaklar. 5 satır hangi maçta hile yaptığını belirtiyosun 6. satır tarih ve saat son boşluğuda ingilizce bilmiyorsan çeviri den olayın oluşunu yaz maç skorunu falan koplaya yapıştır yolla gitsin.

tamam tşkrler.. maç yapmak istersen bir ara yapalım..

Rica ederim, benim Id: G.ZEYBEK35 ekle ne zamana istersen yaparız.

Bu kullanıcı adıyla sizi bulamıyorum.. asıl id nizi vermeniz lazım sanırım.

Usta gerçek ismimle hiçbir yerde kaydım yok işine yaramaz, büyük harf ve noktalamaya dikkat et yine bulmazsan sen ıd ismini gönder, ben ekleyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leo Regulus

Arkadaşımla steamden aldık oyunu karşılıklı online nasıl oynayabiliriz myclub tarzı değil örneğin o bayern ben manchester united alıp oynamak istiyoruz.

Arkadaşının ıd yani kullanıcı adını arkadaş olarak ekleyeceksin önceden arkadaş eklemek için oyun içi satın alma istiyordu şu an varmı bilmiyorum sonra oyunda buluşup istediğiniz maçı yaparsınız.

Hocam biraz daha detay verebilir misiniz steam den arkadaş olarak ekliyiz zaten başka bir yerden daha mı eklememiz lazım ve mesela real Madrid barça alabiliyor muyuz sallama adamlar olmadan Messi Ronaldo felan olacak takımlarda umarım anlatabilmisimdir

• quote:

quote:

Bu durum adamına göre değişir bence O.çocukları olamasa (hileciler) oyunun oynanabilirliği çok güzel.

Hocam çevrimdışı oyun deneyimi nasıl euro 2016 eklentisi oynamışlar ince donukunuşlar yapmış mı

• Bu ne yha yeni başladım online klasman myclub bu maç hükümsuz sayıcılar yüzünden ağzımı bozuyorum hele bitane var burak3838 diye tam bir o cocuğu

• Bunun bir çaresi yok herhalde ps4 den geçtim bide

• Ya arkadaslar kariyer modunda teknik direktorluk yapmak istiyorum hersey guzelde genc takim tam bir sacmalik emekli olan oyuncularin genc olarak geri gelmesi, bunu kapatarak nasil oynayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: wesker005

Bunun bir çaresi yok herhalde ps4 den geçtim bide

Arkadaşım maçtan sonra altta engelle seçeneği ordan engelleyeceksin sonra şerefsizlerin adını maç saati ve maç bölümünü (myclub veya klasman maçları gibi) bir kenara yazacaksın maç yapma işin bitince bütün sinyal bozanları raporlayacaksın şerefsizlerin hesplarını kapattıracaksın bunun şimdilik çözümü bu şekilde raporlamayı bilmiyorsan yukarıda ayrıntılı anlattık konami senelerdir bu soruna bir çözüm bulamadı.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam çevrimdışı oyun deneyimi nasıl euro 2016 eklentisi oynamışlar ince donukunuşlar yapmış mı

Arkadaşım oyun bana göre bir numara ama sana göre değişebilir o yüzden bu oyun anlatılmaz yaşanır myclup ücretsiz ama ben tüm online maçları oynamak istiyorum diyorsan steam sanırım 37 liraya düşmüş 3 paket sigara parası ve sigara gibi öldürmüyor eğlendiriyor al oyna gör oyun nasıl olmuş.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.