Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslae en iyi taktik ve takim dizilimi paylasacak olan var mi kimi alsam defans aciliyor takim atesleme ayarlarini mi yanlis yapiyorum anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeybek35

quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

quote:

Orijinalden alıntı: zeybek35

quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

Arkadaşlar oyun nasıl oldu güncelleme sonrası

Bu durum adamına göre değişir bence O.çocukları olamasa (hileciler) oyunun oynanabilirliği çok güzel.

Hocam çevrimdışı oyun deneyimi nasıl euro 2016 eklentisi oynamışlar ince donukunuşlar yapmış mı

Arkadaşım oyun bana göre bir numara ama sana göre değişebilir o yüzden bu oyun anlatılmaz yaşanır myclup ücretsiz ama ben tüm online maçları oynamak istiyorum diyorsan steam sanırım 37 liraya düşmüş 3 paket sigara parası ve sigara gibi öldürmüyor eğlendiriyor al oyna gör oyun nasıl olmuş.

Teşekkürler hocam bilgilendirme için

• arkadaşlar dün yeni bir hileci ile karşılaştım ama bu değişik bir taktik uyguluyor, O.çocuğunun adı tiger201 6no 1 aynen böyle yazmış aralarda boşluk var rapor edildiği zaman bulunmasın diye klasmanda 1. sırada puanları nasıl topladığına gelelim önce en dandik takımı alıyor atletic club B maç başlıyor şerefsiz hiç oynamıyor tabi ben bir gol attım. işte o an oyunu donduruyor yani iletişim yükleniyor demeye başlıyor ortalama 8, 10 dakika tabi ben amacını anlayınca oyundan çıkmadım çıkmayacağımı anlayıncada maçı hükümsüz yaptı eğer oyunu kapatsaydım puanları toplayacaktı işte bu şekilde sıralama yapıyor tabi hemen banladım raporda ettim hasta ruhlu manyak şerefsizler yukarı sıralama yapsanız ne olur yapmasanız ne olur bu oyunu oynayamadıktan sonra.
  • bende karşılaştığım rakipleri ajandama yazıyorum hile yapanlara işaret koyuyorum, karşıma bir daha çıkarlarsa bu sefer hileyi ben yapıyorum öndeyken maçın süresini aniden bitiriyorum ona hile yapacak fırsat bırakmadan maçı alıyorum :) diğer hilesiz oynayan arkaşlardan fark yesem de sorun değil hakkıyla oyna kazan
  • Arkadaşlar cümleten selamun aleyküm. Ben pes 2016 yı ilk çıktığı gün mağazadan satın almıştım. Oyun ofline olarak aşırı güzel bana göre ben çok beğeniyorum neyse konuya gelelim.
    Myclup ve tüm online maçlarda artık KASMASINDAN bıktım usandım. Artık çıldırma noktasına geldim diyebilirim. Oyunu 2 ay kenara alıp oynamamıştım belki sorunludur diye bugün tekrar maça girdim ve gene aynı şey sürekli kasıyor. Hani maçtayken pas atıyorum 3 saniye sonra gidiyor artık çıldırıcam oynanmicak halde online olarak pes 2016.

Fifa 16 ve fifa 15 ede sahibim ayriyetten internetimde problem olduğunu sanmıyorum çünkü fifa 15 ve 16 gibi daha kaliteli oyunda gram kasma lag yok.

Arkadaşlar sizlerdede durum benimki gibimi ? Ben bu oyuna okadar para verdim aldım karşılığı aylardır donarak online oynamamı yani bumu konami ?

Çözümü varsa arkadaşlar Allah rızası için yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehovic -- 7 Nisan 2016; 18:15:46 >

• 3-4 gündür oynamıyorum.kurtuldum galiba bu illetten.aylardır zaten online oynamıyordum.şimdi günlük bonusu da çaylak bonusuda bıraktım.konamiye bundan sonraki oyunlarda başarılar diliyorum
  • Son zamanlarda oyun oynarken pc aniden kapanıyor..

Oyunum orjinal ilk çıktığı gün aldım full ayarlarda rahat rahat oynuyordum saatlerce günlerce...Uzun süre ara verdim geçenlerde tekrar yükledim son güncellemelerde aktif..

Oyuna tıklıyorum açılıyor maksimum 10-15 dakika sonra bilgisayar aniden kapanıyor komple sanki elektrik gitmiş yada fişini çekmişsin gibi..Baştan başlatıyorum yine açıyorum oyunu 10-15 dakika sonra yine gidiyor..

Sistem aynı sistem çok iyi değil kabul (( Amd X3 işlemci -- 9800 gt ekran kartı - 4gb ram var)) Bu sistemle gayet rahat full'de oynuyordum ama yeni başladı bu bilgisayarın kapanması işi..

Yalnızca bu oyunda oluyor bu durum euro truck american truck gibi oyunları saatlerce oynasam bile Pes'i açınca 10 dakika sonra kapanıyor..

Oyunu cd'den steam'den defalarca silip silip kurdum ama yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

Son zamanlarda oyun oynarken pc aniden kapanıyor..

Oyunum orjinal ilk çıktığı gün aldım full ayarlarda rahat rahat oynuyordum saatlerce günlerce...Uzun süre ara verdim geçenlerde tekrar yükledim son güncellemelerde aktif..

Oyuna tıklıyorum açılıyor maksimum 10-15 dakika sonra bilgisayar aniden kapanıyor komple sanki elektrik gitmiş yada fişini çekmişsin gibi..Baştan başlatıyorum yine açıyorum oyunu 10-15 dakika sonra yine gidiyor..

Sistem aynı sistem çok iyi değil kabul (( Amd X3 işlemci -- 9800 gt ekran kartı - 4gb ram var)) Bu sistemle gayet rahat full'de oynuyordum ama yeni başladı bu bilgisayarın kapanması işi..

Yalnızca bu oyunda oluyor bu durum euro truck american truck gibi oyunları saatlerce oynasam bile Pes'i açınca 10 dakika sonra kapanıyor..

Oyunu cd'den steam'den defalarca silip silip kurdum ama yok :(

Hocam laptop un temizlenme vakti gelmiş.. Eminimki fanın önü küften kapanmıştır.
    Kendinizde yapabilirsinizz.
    Açıp fön makinesi ile temizleyin.
    Hatta işlemci ve ekran kartının macunlarınıda yenileyin.
    Yapamam diyorsanız bi bilgisayarcıya gidin 30 tl karşılığında halleder.

• Kasanın yerini değiştirmiştim ondan sonra yapmaya başladı biraz daha sıkışık bir yerde duruyor:(

Google'da da biraz araştırdım baktım çoğu kişi aynı şeyi yazmış şimdi..

Açıkcası kasa açma işlerinden pek anlamam ama kasanın arkasındaki ve yanındaki hava deliklerinde baktım ciddiyim 2 parmak toz gözüküyor :) :) Bakalım olmadı bi tornavida alır açar en azından üfler püflerim tozları :)
  • Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: victorhugo65

Hocam laptop un temizlenme vakti gelmiş.. Eminimki fanın önü küften kapanmıştır.
    Kendinizde yapabilirsinizz.
    Açıp fön makinesi ile temizleyin.
    Hatta işlemci ve ekran kartının macunlarınıda yenileyin.
    Yapamam diyorsanız bi bilgisayarcıya gidin 30 tl karşılığında halleder.

Bugün bir cesaret geldi ne olursa olsun isterse yansın pc dedim çektim kabloları yan kapakları bir açtım

Görüntü inanılmazdı artık tozlar katılaşmış yosun bağlamış abartısız kasanın içinde 3-4 parmak kalınlıkta toz vardı direk balkona götürdüm düşün artık balkonda temizlerken tozdan boğulacaktım :) Elimin ulaştığı yerleri üfledim hava tuttum silkeledim sildim kabası bayağı bir gitti ama fanların aralarında falan hala bir miktar toz kaldı oraları sökmeyi beceremiyeceğim için yapabildiğim kadarını yapıp bıraktım:)

Şimdi oyunu açtım eskisi gibi oldu neyseki kapanma yapmadı..Sorunu hallettim demekki pisliktenmiş:)

• Elın yabancısına 6-7 tane atarım bı sıkıntı yok bızım turkler ılk golu yedımı hemen hukumsuz yapıyo. Acıyorum onlara

• Arkadaşlar oyun açılırken Konami yazısından sonra siyah ekran sorunu yaşıyorum. Oyun orijinal Steam.

Benzer sorunu yaşayanlar için Save klasörü içerisindeki System dosyasının Salt Okunur olarak işaretlenmesi önerilmiş fakat bende işe yaramadı. Oyunu komple silip orijinal dvd'den tekrar yüklesem de değişen bir şey olmadı. Başka çözüm yolları varsa yardımınızı bekliyorum.
  • Arkadaslar merhaba ps4 de pes 2016 yi şehir dışındaki arkadasimla online olarak nasıl oynarım. Plus üyelik almadim daha almam sartmi? Ve nasıl bağlantı kuruluyor anlatacak arkadasa teşekkür ederim şimdiden iletişim için pm atarsınız sevinirim:)

• _baby_face _ kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapılıyor bu hile ? temin yine bir kaç o.ç denk geldi o an yanımda olsa boğarak öldürücem sinirden hala titriyorum kazandığım maçları hükümsüz yaptırttılar son maçta klasmandan düştüm
  • Euro 2016 eklentisi iyi güzelde.

Stadlar eksik..

Kadrolar hiç güncel değil..

Formalar eski..Özellikle takımların yeni formaları mükemmel..

Umarım turnuva zamanı yeni bir güncelleme ile forma ve kadrolara yenilik getirilir ve en önemlisi stadlara :)
  • Arkadaşlar Euro 2016 ile pes 2016 arasında ne gibi farklılıklar var
  • Arkadaşlar ücretsiz MyClub modunu oynuyorum, bugün maç bittikten sonra şu yeni gelen offline İspanya turnuvasının ekranında dururken birden bire ekran karardı, uzun süre düzelmeyince bilgisayarı tuş ile kapatıp yeniden açtım.

Oyuna girince "Kayıt verileri bozuk" hatası alıyorum ve dil seçme ekranı geliyor. Sanırım bütün ilerlemem gitti, sinirlerim aşırı derecede bozuldu

İnternet araştırması sonucu tek çözüm olarak belgelerimdeki save dosyası içindeki sys dosyasının silinmesini buldum, onu silince de veri bozuk uyarısı gelmiyor lakin dil seçme ekranı geliyor, yani tekrar sıfırdan başlıyor oyun.

Çok rica ediyorum bir çözüm önerisi olan var mı?
  • Lepanto kullanıcısına yanıt
    ilerlemelerin eski kayıtları duruyordur.
    options dosyası bozulmuş olabilir. save masa üzerine yedekleyip ilerlersen başlangıç ayarlarından sonra kayıtlı dosyalarına erişebilirsin.
  • Merhaba hocam myclub un ucretsiz versiyonunu oynuyorum. Ve oyun cok pit pit yani pas yapilmiyor. Acaba normal online klasmanlar moduda ayni mi biraz daha oyun sakin mi orada ona gore disc seklinde almak istiyorum. Sizin ikisinide oyniyorum dediniz ya degerli goruslerinizi almak isterim disc almaya degermi online klasmanlar. Yani oynanis muclub le aynimi yoksa daha rahat zevkli mi?

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.