Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
79.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xargusx

quote:

Orijinalden alıntı: baris_271

Arkadaşlar,ben pes 2016'da analig oynuyorum manchester city'deyim mesela ibrahimovic var barcelonaya gitsem ibrahimovic takıma gelirmi?

İnşallah. ...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba. klavye ayarlarını değiştirip tamam dediğimde yönetici izni ve kaydedilmesine izin verilmiyor şekllinde bir hata veriyor. çözümü konusunda yardımcı olabilir misiniz?

• selam arkadaşlar...

sırf bu oyun için geçen hafta yeni bir laptop aldım. diğeri artık pes 2016'yı kaldırmıyordu.

aldığım cihaz MSI CX62 6QD, özellikleri;

core i5 3.2 ghz işlemci
    nvidia 940 mx 2 gb ddr3 ekran kartı
    8 gb ddr4 ram
    1 tb hdd

şimdi benim sorunum;

1-) hdmi ile tv'ye bağladığımda masaüstündeyken sesi tv'den veriyor ama oyunu açtığım an sesi laptop tan veriyor. oyundayken sesi tv'den alamıyorum.

2-) bir de orta ayarda da düşük ayarda da denedim; maç esnasında görüntü akmıyor ortadan bir çizgi şeklinde kare kare akıyor.

2009 yılında aldığım laptop da oynarken bile bu sorunlarla karşılaşmıyordum; ama bunda niye böyle oldu anlamadım.

bu arada win 10 64 bit işletim sistemi kurulu ve msi sitesinden güncel driver ları kurduğum halde sorunlar çözülmedi.

yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

selam arkadaşlar...

sırf bu oyun için geçen hafta yeni bir laptop aldım. diğeri artık pes 2016'yı kaldırmıyordu.

aldığım cihaz MSI CX62 6QD, özellikleri;

core i5 3.2 ghz işlemci
    nvidia 940 mx 2 gb ddr3 ekran kartı
    8 gb ddr4 ram
    1 tb hdd

şimdi benim sorunum;

1-) hdmi ile tv'ye bağladığımda masaüstündeyken sesi tv'den veriyor ama oyunu açtığım an sesi laptop tan veriyor. oyundayken sesi tv'den alamıyorum.

2-) bir de orta ayarda da düşük ayarda da denedim; maç esnasında görüntü akmıyor ortadan bir çizgi şeklinde kare kare akıyor.

2009 yılında aldığım laptop da oynarken bile bu sorunlarla karşılaşmıyordum; ama bunda niye böyle oldu anlamadım.

bu arada win 10 64 bit işletim sistemi kurulu ve msi sitesinden güncel driver ları kurduğum halde sorunlar çözülmedi.

yardımlarınızı bekliyorum...
    1. Klasman'a da çıktık eee ne kaldı geriye?

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

• Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucakta benim kolum bu frikikte yön değiştirme sağ analog ile olmuyo mesela sağ analogu yukari itince ara pas tuşu oluyor sola itince şut çekiyor gibi ayarlardan da denedim nasi cozucem bu işi duzgun frikik atamiyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: EagleWarrior

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucakta benim kolum bu frikikte yön değiştirme sağ analog ile olmuyo mesela sağ analogu yukari itince ara pas tuşu oluyor sola itince şut çekiyor gibi ayarlardan da denedim nasi cozucem bu işi duzgun frikik atamiyorum

Biraderim ben de buna benzer bir kol almıştım. Uğraştım uğraştım yapamadım. Analog tuşları şut falan çekiyordu öyle saçma yani.

Sonunda Logitech F710 aldım geçtim. Ne ayar ister ne başka şey. Tak oynamaya başla.

Pahalı gelirse F310 al yine o koldan kat kat iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpay_Gun

quote:

Orijinalden alıntı: EagleWarrior

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucakta benim kolum bu frikikte yön değiştirme sağ analog ile olmuyo mesela sağ analogu yukari itince ara pas tuşu oluyor sola itince şut çekiyor gibi ayarlardan da denedim nasi cozucem bu işi duzgun frikik atamiyorum

Biraderim ben de buna benzer bir kol almıştım. Uğraştım uğraştım yapamadım. Analog tuşları şut falan çekiyordu öyle saçma yani.

Sonunda Logitech F710 aldım geçtim. Ne ayar ister ne başka şey. Tak oynamaya başla.

Pahalı gelirse F310 al yine o koldan kat kat iyidir.

Alıntıları Göster
    Lan arkadaş herkesin kadrosunda Messi, Ronaldo, İbrahimoviç, Bale vs...

Bende Toivonen, Torres, Özil, Neymar dan başka adam yok..

NASIL ÇIKARIYORLAR BUNLARI BİLEN VAR MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpay_Gun -- 4 Haziran 2016; 19:10:03 >

• Alpay_Gun kullanıcısına yanıt
    Ilerı 3 lum moura - morata - shurle fınal kampanyasınadan daha yenı ronaldoyu cektım. Kadrosunda o yazdıgın adamları olanlara az mı 7-8 attım. İş oyuncularda degıl sende bıtıyo
  • EagleWarrior E kullanıcısına yanıt
    Analogu acarsan sorun duzelecektir
    Sonra tus ayarlarindan istedigin gibi yon tuslarini ayarlarsin
  • Alpay_Gun kullanıcısına yanıt
    KONAMI sayesinde...

Adamlar lag olayını çözmedikleri gibi her sene üzerine birşey koyuyorlar saolsunlar. 1-2 ay runtime error hatası ile uğraştıktan sonra bir de trainer olayı çıktı ortaya. Trainerle bilgisayara karşı 1 saatte 30 maç yapıp GP kasıyorlar. Sonra da bunlarla gidip ne kadar top varsa açıyorlar. Haliyle de tüm star oyuncular kadrolarında. Benim gibi bazıları da kadrolarındaki oyuncuların kontratlarını uzatmak için dahi zaman zaman para bulamıyor. Sonra da at ronaldoya uzun top gitsin atsın. Veya kalede neuer, defans oyuncusu gibi mubarek. Kanatlarda roben messi...

Korsan oyuncuların da online oynayabiliyor olması cabası. Bunu çözemeyince bari herkese beleş olsun deyip myclub modunu ücretsiz yaptılar.

Güya şikayet sistemi var. Şikayet edene kadar göbeğin çatlıyor. Şikayet ettin diyelim bir şekilde, sonucunun ne olduğu da belli değil. Gerçi az çok anlıyorsun ilk 100 deki arkadaşların kazanma yüzdelerinden şikayet edilenlere karşı hiçbir yaptırım uygulanmadığının...

Sözün özü bundan sonra PES serisinden bir cacık olmaz.

• Bıraz once ılk defa degısık bı hıleyle karsılastım adamı 5-2 yenıyodum son dakkalara dogru faul oldu pc ıletısım bılmembısey yazdı kaldı. Halıyle bende cıkmadım pc oyle beklıyodu bende 3 tur okey attım telde. Adam baktı ben cıkmıyom kendı cıkgı gerızekalı
  • EagleWarrior E kullanıcısına yanıt
    Bende logitech f310 aldm dandik kollardan bikip 1 ay once cok memnundum.. dun vatanda gezerken f710 gordum 99 lira.. 129 du normalde hemen aldim. Mukemmel bir kol f710 pahali gelirse ama f310 alin keyfinize bakin ugrasmaya degmiyor bu boktan kollarin tus ayarlariyla..
  • Bu ne arkadaş herkeste zlatan, messi. Bu tdyi alacak parayı nerden buluyorlar? Ben daha tdyi değiştiremedim oyuncular bekliyor takımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Bu ne arkadaş herkeste zlatan, messi. Bu tdyi alacak parayı nerden buluyorlar? Ben daha tdyi değiştiremedim oyuncular bekliyor takımda.

Millet eylülden beri oynuyor dostum olacak o kadar.
    Bende morata llorente griezmann alaba rodrigez sanchez falan var mesela...
  • quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Bu ne arkadaş herkeste zlatan, messi. Bu tdyi alacak parayı nerden buluyorlar? Ben daha tdyi değiştiremedim oyuncular bekliyor takımda.

Millet eylülden beri oynuyor dostum olacak o kadar.
    Bende morata llorente griezmann alaba rodrigez sanchez falan var mesela...

Alıntıları Göster
    Oyun steamde %25 indirime girmiş alsam mı yoksa yaz indirimlerinde dahada düşer mi ?

• Eylül ü bekle pes2017 çıkıyor o zaman yüzde 50 indirimli alırsın.(!)
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    Para yokken td düşüyor markete para varken düşmüyor çok şansızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

Para yokken td düşüyor markete para varken düşmüyor çok şansızım
    Oyun Steamda 23 TL alayım dedim yorumları görünce vazgeçtim online gerçekten çokmu kötü
  • Bilgisayarım kaldırır mi
    2.5 gb ram
    Amd 62 x2 5200+ 2.7ghz
    1gb nvidia 430 128 bit dx11
    Windows 7
    Bu özelliklerde acar mi eğer açmaz ise ram i 4 yapsam bir değişiklik olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Deen

Bilgisayarım kaldırır mi
    2.5 gb ram
    Amd 62 x2 5200+ 2.7ghz
    1gb nvidia 430 128 bit dx11
    Windows 7
    Bu özelliklerde acar mi eğer açmaz ise ram i 4 yapsam bir değişiklik olur mu

Ayarları 1024x768 veya 1280x1024 e çekip biraz kaliteyi kısarsan rahat oynanır diye düşünüyorum.
    2.5gb ram 4gb ram pek birşey değiştirmez gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Arkadaşlar oyun çok kolay. Zorlaştırma yaması falan var mı?

var. Fifa 16 diye arat bulursun
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.