Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun steam e geçtiğinden beri cd ile de alsanız sadece ilk kurulumda cd istiyor sonrasında cd takmanız gerekmiyor.
  • Oyundaki lisanssız takımlar için yama geldi:)

https://eksisozluk.com/entry/54917198
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62

Pc için grafik yaması arayan varsa şu modu öneririm. Linke tıklayıp sayfanın alt kısmından karşılaştırma fotoğraflarına bakabilirsiniz.

1.000 Times Better | PS4 Graphics

https://sfx.thelazy.net/games/preset/4391/

Bunu yükledim çok güzel oldu, teşekkürler.
  • Arkadaşlar, ana lig vesaire nasıl? 2015e göre iyileşme varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni PES i sevmedim. Bildiğin fifa 2015 olmuş, halbuki biz pes i o bol ve birbirinden farklı pozisyonlu arcade yapısı için seviyoruz. Kaleciler abuk subuk goller yiyorlar ve oyuncu duygusu/moral ekleyeceğiz diye maçları berbat bir duruma sokmuşlar; mesela 3-0 gibi bir skordan sonra mağlup takım aşırı hata yapıyor ve oyunu sizin kontrolünüzden adeta çıkıyor, bu yüzden maç 3-0 dan oluyor 7,8,9-0, takım ve oyuncu seviyesi de hiç fark etmiyor yani. Kafa vuruşlarının gol olmaması da mucize gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 20 Eylül 2015; 9:25:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook air almayı düşünüyorum
    İ5 5.nesil 1,6/2,7 ve hd6000 var ultra da kasmadan ve ısınmadan oynayabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Program filesda oyunun klasörünü aç. Settingse sağ tıkla özellikler de uyumluluk da yüksek pi ayarı falan diyor onu aktifleştir. Şimdi yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervus*vagus -- 20 Eylül 2015; 9:38:12 >
  • Arkadaşlar Ekran kartım Nvdia GTX 850m fakat inteli görüyor oyun oyuna vram hatası almadan girebiliyorum denetim masasından sonra ama yüksek te oynuyamıyorum çözümü varmı birde çözünürlük 1366x 768 ama oda yok ?
     Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

• gaza geldim aldım oyunu fifa cıkana kadar oynarım dedim indirdiğim kotama verdiğim parama yazık baştan savma oyun yapmışlar grafikler rezalet kalede kaleci yok sanki 1 tane top cıkar mübarek uzun topu vur kaleye gol gerisini anlatmıyorum merak eden indirsin oyunu oynasın daha pesmi tövbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregn1

Arkadaşlar Ekran kartım Nvdia GTX 850m fakat inteli görüyor oyun oyuna vram hatası almadan girebiliyorum denetim masasından sonra ama yüksek te oynuyamıyorum çözümü varmı birde çözünürlük 1366x 768 ama oda yok ?

oyun klasöründe setting e sağ tıkla özellikler >uyumluluk>yüksek dpı ayarı diye bişey var ona tik at .

• quote:

Arkadaşlar Ekran kartım Nvdia GTX 850m fakat inteli görüyor oyun oyuna vram hatası almadan girebiliyorum denetim masasından sonra ama yüksek te oynuyamıyorum çözümü varmı birde çözünürlük 1366x 768 ama oda yok ?

Ekran kartini gormesi icin setting.exe yi yuksek performansli nvdia ile diyeceksin, bunu yaptiktan sonra yine sag tiklayip-ozellikler-uyunluluk-yuksek dpi ayarlarinda calistiri devre disi birak. Sorunun sanirim hallolmus olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayalazı -- 20 Eylül 2015; 11:49:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç senedir pes oynarım daha online oyunda 8-6 diye maç sonucun olmamıştı.Kaleci koymasalarda olurmuş kısaca oyun pek iyi durmuyor

• arkadaşlar internetim olmadığı için dvd ile pes 2016 yükledim. özelliklerin hepsi iyi görünüyor ama oyunu açmaya çalışınca siyah ve beyaz ekranlar gelip kapanıyor ne yaptıysam olmadı lütfen yardım edin.

• Hayalkırıklığı maalesef

• 2014 ten beri pese geri dönmeye çalışıyorum fifadaki momentum rezaletinden dolayı ama bu ne kadar berbat bir oyundur ya. 2016 ile tahtını geri kazanacağı söylemişti. Çok yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafayalazı

quote:

Ekran kartini gormesi icin setting.exe yi yuksek performansli nvdia ile diyeceksin, bunu yaptiktan sonra yine sag tiklayip-ozellikler-uyunluluk-yuksek dpi ayarlarinda calistiri devre disi birak. Sorunun sanirim hallolmus olacak

eyw kardes

• Top player altı seviyelerde bol gollü maçlar normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Sweetfx den şikayetçi olanlar linkteki hd çim yamasını deneyip sonucu buraya yazabilir mi ?
    http://www.pes-patch.co...-by-estarlen-silva.html

İşte aradığım yama buydu. Teşekkürler çimler harika oldu ps4den eksiği kalmadı. Ayrıca sweetfx gibi performansı %50 düşürmüyor ve oyunun genel renklerini bozmuyor.

Herkese bu yamayı tavsiye ederim kurması ve kaldırması çok kolay , oyunun grafikleri sanki 2 kat artmış gibi oldu. Benim anlamadığım madem basit bir 200 mb dosya ile bu derece çimler harika oluyorken neden konami özellikle bu şekilde çıkartmıyor. Adamın birisi 2 gün uğraşmış tek başına oyuna çağ atlatmış.

Yüklemesi nasıl yapılıyor diye söyliyeyim. Oyunun ana klasörüne gidip orada download diye dosya oluşturun. Daha sonra indirdiğiniz dpfilelist.bin ve ptch_ultra cpk dosyalarını download klasörünün içine atın. Ve daha sonra oyuna girin , oyun medium detayda bile harika görünüyor. Yamayı yapan adam 2 tane ayrı yama yapmış , güçsüz pcler ve güçlü pcler diye 2 ayrı yama var. İndirilen dosyanın içinde 2 side var.

Buradan indirin
    http://adf.ly/1OWVHT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulbirbaska -- 20 Eylül 2015; 13:34:47 >

• En son paylaştığım çim yamasından sonra gelmiş geçmiş en iyi pes oyununun pes2016 olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Parasının hakkını veriyor. Çim yaması olmadan zevk vermeyen oyun daha sonra resmen farklı bir yapıya büründü.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Sweetfx den şikayetçi olanlar linkteki hd çim yamasını deneyip sonucu buraya yazabilir mi ?
    http://www.pes-patch.co...-by-estarlen-silva.html

İşte aradığım yama buydu. Teşekkürler çimler harika oldu ps4den eksiği kalmadı. Ayrıca sweetfx gibi performansı %50 düşürmüyor ve oyunun genel renklerini bozmuyor.

Herkese bu yamayı tavsiye ederim kurması ve kaldırması çok kolay , oyunun grafikleri sanki 2 kat artmış gibi oldu. Benim anlamadığım madem basit bir 200 mb dosya ile bu derece çimler harika oluyorken neden konami özellikle bu şekilde çıkartmıyor. Adamın birisi 2 gün uğraşmış tek başına oyuna çağ atlatmış.

Yüklemesi nasıl yapılıyor diye söyliyeyim. Oyunun ana klasörüne gidip orada download diye dosya oluşturun. Daha sonra indirdiğiniz dpfilelist.bin ve ptch_ultra cpk dosyalarını download klasörünün içine atın. Ve daha sonra oyuna girin , oyun medium detayda bile harika görünüyor. Yamayı yapan adam 2 tane ayrı yama yapmış , güçsüz pcler ve güçlü pcler diye 2 ayrı yama var. İndirilen dosyanın içinde 2 side var.

Buradan indirin
    http://adf.ly/1OWVHT

Hocam oyunun ana klasöründe download klasörü zaten var. Bu klasörün içine atacağız değil mi ?

Bir de online oynaken sorun oluyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.