Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerden kaleye giden her top gol olmasa güzel oyun aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım ruhunu zirveye çıkardım antrenör modda neredeyse hiç yenilmiyorum.
    normal modda bu adamlar hala yavaş geliyor bana, resmen geriliyorum gol yemeyeceğim veya atacağım diye...
     Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 29 Eylül 2015; 20:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

quote:

Orijinalden alıntı: mustafayalazı

Arkadaslar bir kac sorum olacak bilen arkadaslar el atarsa sevinirim

1-) Oyunu zamunda.net ten indirdim ve oyun turkce degil ayrica turkce dil dosyasi var midir ?

2-) Oyuna girdigimde internete baglaniyor fakst hesap yok gibi bir hata veriyor, gelen guncellemeleri bu yuzden yapamıyorum, guncellemeleri ayriyeten indirebilecegim bir yer var midir ?

3-) Orjinal almadigim icin online hicbir sekilde oynayamam mi ?

1-) İndirilen oyunun Türkçe' si yakında çıkar.

2-) Oyuna girdiğinizde internete istediği kadar bağlansın hesap yok demesi sizce de normal değil mi ?

3-) Orjinal olmayan oyunla online hiç bir şekilde oynayamazsınız. (İnşallah bu değişmez !)

Ustam son olarak size bir önerim var; mesela ben de 69 TL pat diye bir oyuna vermem. Oyunlarımı genelde taksitle alırım. Madem evinizde internet mevcut, Burayı tıklayarak 69 TL ye 12 taksitli olarak satın alırsınız ve ayda 5.75 TL faturanıza yansır.

En azından böyle şeylerle uğraşmazsınız.

Kesinlikle hak veriyorum ben ücret ödemediğim için tabiki online olmasın ben fifa 2016 yı satın almayı düşündüğüm için, bu oyunu sadece deneme amaçlı indirmiştim, henüz fifayı almadım demosunu indiriyorum, hangisi hak ediyorsa onu almayı planlıyorum, cevap için teşekkürler.

• Dizüstü kullanıcısıyım.

Ram: 4 gb
    Gpu: Amd radeon r5 m230 2gb
    Cpu: intel Celeron 2957u 1.4ghz dual core

Gördüğünüz üzere işlemci ve ekran kartı düşük seviyedeler. Özellikle de işlemci tam fiyasko. Bu sistem ile kasmadan oynayabilir miyim? Steamden almayı düşünüyorum. Gerçi sistemim sorun yaratsa bile iade ederim ama boş yere 3 gün kaybı olmasın. Bir sorayım dedim yorumunuz nedir. Gönül ister ki fifa alayım ama sistem sağolsun oynatması mümkün değil. Fiyat farkını da unutmamak gerek. Umudum pesten yana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 20 Eylül 2015; 20:38:05 >
  • benim nick mrtozcan88 ekleyebilirsiniz...

Oyunu cuma günü aral'dan aldım ancak bugün fırsat bulup oynayabildim...Oynanış yapısı fifa ile karşılaştırınca hep daha farklı geliyor bana Pes'in ama sistem fifa'ya yetmediği için pes aldım bu sene..

Oyuna kısa zamanda özellikle kadrolar için bir güncelleme gelirmi ?? Kadrolar henüz güncel değil çünkü :(
  • BlueSixteen-------------------AdiosKid ekleyin arkadaşlar
  • Bu oyunun online kısmı nasıl işliyor ? Rasgele online oyuncu bulup oynuyormusunuz. Yoksa oynadıkca kazandıkca tecrube puanı rütbe gibi şeylermi kazanıyoruz. Daha iyi oynayanlarla karşılaşıyormusunuz ? Mevcut takımlarımı seçiyoruz yoksa. Kendimiz en kötü oyuncularla mı başlıyoruz ?

(aynı durum fifa için nasıl ?
  • oyunu bugün denedim. süper olmuş. sağlam bir hd pack bulabilirsem daha da güzel olur.
    oyun gerçekten harika..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKINALP

Dizüstü kullanıcısıyım.

Ram: 4 gb
    Gpu: Amd radeon r5 m230 2gb
    Cpu: intel Celeron 2957u 1.4ghz dual core

Gördüğünüz üzere işlemci ve ekran kartı düşük seviyedeler. Özellikle de işlemci tam fiyasko. Bu sistem ile kasmadan oynayabilir miyim? Steamden almayı düşünüyorum. Gerçi sistemim sorun yaratsa bile iade ederim ama boş yere 3 gün kaybı olmasın. Bir sorayım dedim yorumunuz nedir. Gönül ister ki fifa alayım ama sistem sağolsun oynatması mümkün değil. Fiyat farkını da unutmamak gerek. Umudum pesten yana

Bu sistem ile oyunu oynarsin merak etme arkadaşım illa kesin emin olmak istiyorsan oyunu önce makinanda dene sonra satin al derim ama sıkıntı cikarmaz herhalde oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Eylül 2015; 2:38:14 >

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Ooo o ilker hocam nasılsın? Pc konusuna hoşgeldin Paylaşılan yama sadece çim yamasıdır. Henüz adam gibi lisans yaması çıkmadı. İlk dlc den sonra Pte ve pesgalaxy ekibi güzel bir yama yapacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Son iki senedir pc konusu çok cansızdı. Bu sene beğendiğim yamaların linkini elimden geldiğince burda paylaşacam. Maksat konu hareketlensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 20 Eylül 2015; 22:42:17 >
  • Üstat önce bi demoyu dene derim. Sistem oldukça zayıf gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Ooo o ilker hocam nasılsın? Pc konusuna hoşgeldin Paylaşılan yama sadece çim yamasıdır. Henüz adam gibi lisans yaması çıkmadı. İlk dlc den sonra Pte ve pesgalaxy ekibi güzel bir yama yapacaktır.

iyiyim hocam cok tesekkurler hosbulduk yine birarada olmak cok guzel

Milli takimimiz ve 3 buyukler icin acil bir yama gelir umarim milli takimimizla dunya kupasina katilmak cok keyif veriyor bana

umarim bu sene oyun resmi guncellemelerle surekli ileri gider konaminin guncellemelerinden baya korkuyorum acikcasi

• yav oyun çok mu basit yoksa ben mi iyi oynuyorum

en zor seviyenin bi üstü falan yok mu fifa'nın legandarysinde mahvediyorlardı beni
  • Şu yamalari konunun ilk mesajina ekleyip surekli guncel tutmakta fayda var. Konu sahibi arkadaş bunlari eklerse harika olur arada kaynamaz mesajlar. Spoiler kodu ile koyarsa sayfada da yer kaplamaz hatta. Neyse gelelim oyunla ilgili diyeceklerime; oyuncularin tepkisi yavas mi kalmis bana mi oyle geliyor? Ornegin şut atacağım basıyorum ama 1-2 saniye bekliyor o sirada da rakip basiyor. Bir diger konu da oyuncularin arkasi donuk oyunda donusleri cok agir kaliyor sanki. Bu durumdan diger arkadaslarim da sikayetci. Adam topu aliyor ama arkasini donene kadar rakip basip topu aliyor Buna benzer durumlari yasayan var mi yoksa 2013 serisi sonrasi bana mi farkli geliyor?

• Peerless kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun tepkisi pes 14 ve 15 e kıyasla çok daha iyi , pes14 de şuta basıyordun mutfağa gidip çay demleyip gelince anca futbolcu şut çekiyordu.

• Tamamen manuel ayarlarla mı oynuyorsunuz?

• Yeni katılan dostlar hepiniz hoşgeldiniz ana sayfaya Pes ID lerini belirten bütün arkadaşları ekledim gözümden kaçan olduysa belirtiniz yeni katılan arkadaşlarda oyundaki isimlerini söylerse ana sayfaya eklerim hemen..Herkese bol Pes'li günler
  • Beyler şu oyuncu destek ayarları falan nerede bunda maç içinde girip yaptığımız ayarlar yok.

Oynanabilir öncekilere göre tabii ama lisans sıkıntı. Ps kafekerde oynanmaz bu oyun verdiğiniz paraya yazık olur. Emeğe saygı ayrı bir olay ama oyuncuya saygısı yok konaminin. O yüzden korsan olarak takılmak en iyisi kimse de ayıplamaz oyun pes olunca.

Yine de konamiyi optimizasyon açısından tebrik etmem gerek 2015 aynı ayarlarda kasarken 2016 kasmıyor.

• Yahu bu konami kadar aptal firma yok , kasıtlımı yapıyor anlamadım. Arkadaşlarla aramızda toplanıp yaptığımız lig modunu bu sene oyundan kaldırmışlar. En az 14 kişi gerekiyor lig yapabilmek için , ee biz 4-5 kişi toplanıp aramızda lig yapıyorduk geçtiğimiz yıllarda ama onu nedense oyunun 20. yılında kaldırası geldi konaminin....

Pes 2011 lig modu var.
    Pes 2012 lig modu var
    Pes 2013 lig modu YOK
    Pes 2014 lig modu var
    Pes 2015 lig modu var
    Pes 2016 lig modu YOK

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.