Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirdim oynadım pes bu senede sınıfta kaldı oyuncular kalas gibi çimlerden bahsetmiyorum zaten FORZA FİFA.
  • İndirdim oynadım pes bu senede sınıfta kaldı oyuncular kalas gibi çimlerden bahsetmiyorum zaten FORZA FİFA.
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Hocam beni de ekler misiniz? A_G_M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleci her topu içeri alıyor yamayla düzeltebilir mi konami su kalecileri düzeltse iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hackrock66

Kaleci her topu içeri alıyor yamayla düzeltebilir mi konami su kalecileri düzeltse iyi olur

Pes 13 de yama ile kalecilere ve penaltı atışlarına güncelleme ile iyileştirme yapılmıştı bu senede öyle bir güncelleme gelir belki

• Şu yamaları konunun ilk mesajına ekleyip sürekli güncel tutmakta fayda var. bunlar eklenirse harika olur arada kaynamaz mesajlar. Spoiler kodu ile koyarsak sayfada da yer kaplamaz hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Şu yamaları konunun ilk mesajına ekleyip sürekli güncel tutmakta fayda var. bunlar eklenirse harika olur arada kaynamaz mesajlar. Spoiler kodu ile koyarsak sayfada da yer kaplamaz hatta.

Haklısin dostumda oyun vs. yama gibi şeyler paylaşmak link paylasmak forum kurallarına uymuyor yasak diye biliyorum ondan eklemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 21 Eylül 2015; 15:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Şu yamaları konunun ilk mesajına ekleyip sürekli güncel tutmakta fayda var. bunlar eklenirse harika olur arada kaynamaz mesajlar. Spoiler kodu ile koyarsak sayfada da yer kaplamaz hatta.

Haklısin dostumda oyun vs. yama gibi şeyler paylaşmak link paylasmak forum kurallarına uymuyor yasak diye biliyorum ondan eklemedim

Yama paylaşmak yasak değil diye biliyorum ama bölüm yetkilisi arkadaş duruma açıklık getirir en nihayetinde.

• bu sitenin sıkıntısı nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: gio88

Oyunu steam fiyatından ucuza nereden alabilirim?
    Ben D&R dan aldım 73 lira , world kardınız varsa 75 tl ye 10tl puan veriyor. Kargo ücreti de yok. Üstelik 9 taksit, yani bana oyun 63e geldi. Dün siparış verdim şuan kargoda yarın elimde olur.
    Bunun haricinde bildiğim Hızlıalda 69 ama kargo ücreti var, ttnetlilere playstorede 69lira
    aralgame.com da 72 lira :)
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Songünler de bi sıkıntısı var, mesaj atılmıyor her sayfa açılmıyor,
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Songünler de bi sıkıntısı var, mesaj atılmıyor her sayfa açılmıyor,
  • gurdalok kullanıcısına yanıt
    teşekkürler aldım yarın elimde olur. :)
  • Peerless kullanıcısına yanıt
    Hocam katılıyorum, bir anormallik var, ara pası atıyorum topa vurana kadar arkadan ani bir müdahale topu alıyorlar, ceza sahası içinde etrafında topla gezmek cok zor. Defans annında müdahale ediyor , faul olduğunu düşündüğünüz durumlar oluyor ama oyun devam ediyor. süperstar modunda Real le çeyrek final ikinci maçını Roma'yla oynuyorum. ilk maç 2-0 yenildim ikinci maç tamamen Roma kalesindeyim ama ben 3 atsam adamlar bir geliyor gol oluyor 4 atıyorum iki atıyolar . bir türlü geçemiyorum, inat ettim on kere oynadım maçı ama hala geçemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travellerrr -- 21 Eylül 2015; 21:18:40 >

• Yahu bu foruma bir şeyler oluyor.

Sayfalarda hep aynı yabancı müzik çalıyor, çoğu zaman sayfalar açılmıyor ve sayfa yüklenemedi hatası veriyor vs....

Var bir iş bunda ama dur bakalım...

Edit: Şu müzik olayına sinir oldum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 21 Eylül 2015; 21:38:53 >

• beyler çim yaması onlineyi etkiliyomu eğer etkilemiyosa link atarmısınız bende yükleyim
  • Gol atmak çok kolay olmuş bazı pozisyonlarda kalecilerin varlığı yokluğu belli değil her geçen topu içeri alıyorlar. Süper star seviyede Bayern Münih ile PSG ye yarı final ilk maçında 8 gol attım (süre 10 dk). Lewo'nun vurduğu her top gol oldu. Bu kadar kolay olmamalıydı.
    Bunun yanı sıra pes 2015 teki gibi zırt pırt faul olmuyor. Bu yönünü sevdim. Oyun çok az duruyor ve kartlar daha ölçülü olmuş. Hemen sarı kart vermiyor hakem veya sarı kartlık pozisyona kırmızı kart çıkmıyor.
  • travellerrr T kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Çevremde bir arkadaşım hariç hiç birisi oyunlardan falan anlamazlar... kendim ya pc ye karşı oynarım yada arkadaşımla buluşunca... ama pc ye karşıda vaktim olursa en az 4-6 maç yapıyorum yani seviyorum pes i her çıktığını mutlaka indirir oynarım... şimdi orjin alırsam bana ne gibi artıları farkları olacak?

7mb internet hızım var ama genelde akk den dolayı 3mb diyebiliriz bu online oyun için yeterli olur mu? birde bu spor oyunu olduğu için zaten belli aralıklarda sürekli yenisi çıkan bir oyun diyelim orjinal aldım pes 17 çıkınca bu ne olacak? vs vs yani korsan ile orjinal arasında değecek ne fark oluyor ki? korsan da sadece online olmuyor o kadar birde güncelleme yapılamıyor o da zaten forma top ayakkabı vs trasferler bile orjinde olmuyor diye biliyorum...

1: bjk,gs varmı? son güncel kadro durumları nasıl oluyor?

teşekkürler
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk defa orjinal aldım oyunu. Her sene indirip oynardım ama online oynayabilmek için busene orjinalini aldım ve daha yeni elime geçti, yüklüyorum. O yüzden sorularınıza forumu takip ettiğim kadarıyla cevaplar vereyim. bilen arkadaşlar daha net cevap verir.

Güncel kadrolar yok, güncellemeyle geleceği umuluyor.
    İnternet hızımız aynı, yeterli olur diye düşünüyorum.
    Size tek artısı online oynamak, etrafınızda oynayacak kimse yoksa online oynamak daha iyi olur. Çünkü bilgisayara karşı bir zamandan sonra sıkıyor. Benim alma nedenim de bu, oynayacak insanlar var ama bilgisayar karşı belli bir zaman sonra çok zevkli olmuyor.
    2017 çıkınca bunu rafa kaldırıp onu alacaksınız, ya da almazsınız, online oyunu beğenmezseniz eski sisteme devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travellerrr -- 22 Eylül 2015; 11:33:13 >
  • iyi günler herkese
    Pes 2016 yı araldan orjinal aldım oyunu kurdum
    Pes 2015 i en yüksek ayarlarda kasmadan oynatan bilgisayarım Pes 2016da Yüksek seviyede sadece güneşli oynanan maçlarda hafif kasma yapıyor şaka gibi
    Yani yağmurlu ve akşam oynanan maçlarda hiç bir sorun yok
    Medium ayarda zaten sorun yok ama ben mediumda oynamak istemiyorum sadece güneşli gündüz oynanan maçlarda kasma yaptığı için oyundan mağdur oldum biraz
    Birde oyunda online bağlantı olmuyor hata veriyor bu neden acaba?

Sistem özelliklerim
    4 çekirdek qore2quad işlemci
    4gbddr2 ram
    Hd redeon 5570 1 gb ddr3 ekran kartı
    windows 10
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.