Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda ekranda titreme sorunu var yav. Böyle bir problem yaşayan var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 22 Eylül 2015; 13:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Vatandan aldım my clup modu her maç 7 8 gol oluyor defans yapmak imkansız gibi birşey kaleciler yok gibi kalede neuer olmasına rağmen üstüne gelen top dışında daha top çıkarmadı . My clup oynanmaz açıkçası online için aldık ama içimizde patladı . Offline zevkli ama bilgisayara karşı ne kadar dayanıcaz .

Pc maç yapmak isteyen olursa .

jakabo eklesin .

SAygılar
  • Oyunun onlune baglabntisi guzel. Gecen swne rezaletti. Ama bu sene de kaleciler tam mallar. Benim de maclarim 9-4 6-3 bitti ama guncellemeyle duzeltirler. Ozaman oyun daha guzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Merhaba;

Çevremde bir arkadaşım hariç hiç birisi oyunlardan falan anlamazlar... kendim ya pc ye karşı oynarım yada arkadaşımla buluşunca... ama pc ye karşıda vaktim olursa en az 4-6 maç yapıyorum yani seviyorum pes i her çıktığını mutlaka indirir oynarım... şimdi orjin alırsam bana ne gibi artıları farkları olacak?

7mb internet hızım var ama genelde akk den dolayı 3mb diyebiliriz bu online oyun için yeterli olur mu? birde bu spor oyunu olduğu için zaten belli aralıklarda sürekli yenisi çıkan bir oyun diyelim orjinal aldım pes 17 çıkınca bu ne olacak? vs vs yani korsan ile orjinal arasında değecek ne fark oluyor ki? korsan da sadece online olmuyor o kadar birde güncelleme yapılamıyor o da zaten forma top ayakkabı vs trasferler bile orjinde olmuyor diye biliyorum...

1: bjk,gs varmı? son güncel kadro durumları nasıl oluyor?

teşekkürler

Hocam orjinal al. İyidir. Turnuvalari falan acayip zevkli oluyor.

• Oyunla ilgili oynadıkça gözüme batan birkaç husus daha oldu. Taç kullanırken istediğim dönme açısına gelmiyor.İlla bir adama doğru dönmek gerekiyor ki bence saçma olmuş. Ayrıca faul yok denecek kadar az olmuş. Arkadaşlarla 15-20 maç yaptık 2 sarı kart oldu sadece. Ama faul olan o kadar pozisyon vardı ki hepsi yalan oldu.
  • Arkadaslar bu arada playstoreye yeni uyeluklere 10 tl veriyor. O sekilde 60 tl ye alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Oyunla ilgili oynadıkça gözüme batan birkaç husus daha oldu. Taç kullanırken istediğim dönme açısına gelmiyor.İlla bir adama doğru dönmek gerekiyor ki bence saçma olmuş. Ayrıca faul yok denecek kadar az olmuş. Arkadaşlarla 15-20 maç yaptık 2 sarı kart oldu sadece. Ama faul olan o kadar pozisyon vardı ki hepsi yalan oldu.

Dönmeden l1+ sağ analok kolunu sağ sol aşşağı yukarı yaparak adamları otomatik olarak seçebilirsiniz

• ado102 kullanıcısına yanıt
    Bizim takımlar yok muş ki gelir mi sonradan güncelleme ile? bende istiyorum da işde takım sorunu transfer sorunu online sorun yaşarmıyım bilemiyorum
  • Online kasmadan oynamak icin internet hızı en az kac olmali?

• ANLT kullanıcısına yanıt
    Var hocam bende de ayni sorun gündüz güneşli havalarda oyun titriyor gece maçlarinda ve yağmurlu havalarda sorun yok ama ne saçma işse anlamadim bende

• Oyun güzel ama o kadar eksik ki....Konami oyunu erken çıkarıcam diye resmen bitmemiş halini sürdü piyasaya...Bunlar bizimle toştoş geçiyo galiba yoksa 2015 kadrolarıyla 2016 oyununu satmanın başka bir açıklaması olamaz...Izdıraplu sürecin başındayız henüz....Daha en az 3 patch ile oynanışı adam edicekler, habire değişen oyun dinamiği yüzünden bizi de gıcık edicekler...1-2 yama ile güncel kadrolar takımlar falan eklenicek....E birader senin zaten lisans sorunun var ezelden beri bari oyunu tam çıkar da biz de verdiğimiz paranın hakkını alalım..Bi sürü mühendisi yazılımcısı var bu firmanın napıyolar yan gelip yatıyolar mı anlamadım ki çok mu zor güncel kadrolarla oyunu çıkarmak....Daha bu işin içine online güncellemeler giricek o bile aktif değil henüz...Tamam biz sağlam pesçiyiz vazgeçmeyiz de bu kadarı da ayıp ama konami resmen deneme tahtası olarak kullanıyosun bizi...

Harika goller oluyor uzaktan ben daha dışarı şut atmadım en kötü direğe çarpıyor...Kaleci ? kaleci mi o da ne ? Öyle bişey yok ki oyunda kaleci denmez ona arada degaj yapan yeni bir oyuncu icat etmiş konami...Oyunda ''Yardıray '' da var al topu hız patlaması ile yardır gitsin...Paslar az basınca hızlı çok basınca yavaş ve isabetsiz gidiyor... Oyun çok durmasın sertliğe müsade etmek hoş bi durum ama faul çalmak da bir erdemdir... hakemler bizim federasyona bağlı heralde...Kırmızı kart göremiyorum...vallahi göremiyorum deneyin yapamayacaksınız...Bıktım 4-3 4-4 skorlardan çok kolay goller var...Kontrollü yapılan her top köşeye gidiyor..Spikerin değişmesi iyi olmuş da çok bağırıyo ağzına çakasın geliyo arada...Gereksiz pozisyonlara haywan gibi bağırıyo...John championu özleriz bu gidişle...Ara pasları kararsız ve alternatifsiz gidiyor boşa top atmak zorlaşmış..sert paslar asla ve asla hedefini bulmuyor...Hava topları için savaş olması güzel... öyle boyu uzun olan topu alır yada önce basan alır muhabbeti kalkmış iyi hoş da hava topunu isabetli atmak tam bir işgence....Düzelt bunları konami otur sıfır !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsYcHoO -- 22 Eylül 2015; 15:39:35 >

• Playstore dan alan var mı? Steam keyi olarak veriyor değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 22 Eylül 2015; 17:04:00 >
  • PsYcHoO P kullanıcısına yanıt
    +1 hocama kesinlikle katılıyorum, oyun güzel ama eksikleri çok, inş düzeltirler güncellemelerle

online oyun ilk başlarda yavaş geldi ama oynadıkça alıştım ve çok zevkli oluyor. Şimdilik quick match larla idare ediyorum. my club oluşturmadım daha , öğrenicez zamanla.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Nomad_

Var hocam bende de ayni sorun gündüz güneşli havalarda oyun titriyor gece maçlarinda ve yağmurlu havalarda sorun yok ama ne saçma işse anlamadim bende

İnternette birkaç çözüm sunmuslar. Bakalım akşam eve gidince deniycem. Umarım olurda rahat rahat oyun oynarız artık.

• arkadaşlar millette messiler ronaldolar var bende van persie ile neymar bide neuier var nasıl kasmış millet bir ipucu varmı bu işin iyi futbolcu almada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yipman2014 -- 22 Eylül 2015; 17:23:33 >
  • bende listeye eklersen sevinirim :) oyundaki nick: 2fan

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

Bu arkadaş her kim ise san marino gibi oynuyor :D

• Arkadaşlar
    Master ligde oyuncumun adını başımın üstünde göstermeyi başaramadım. Rakibin var benim yok. Bir fikri olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKINALP

Playstore dan alan var mı? Steam keyi olarak veriyor değil mi.

Ben steamden aldım ama Playstore de şöyle bi ibare var. Bu da sizin istediğiniz şey :) NOT : Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.

• Yahu bu ne ya reguları bile yenemiyorum saydırıyorlar golleri santradan tek pasla gol attı adamlar kaleciyle karşı karşıya kaldı real madridi aldım o kadar celta vigoyu yenemiyorum amatöre kadar düşürdüm
  • Gençler Galatasaray ne zaman gelicek bilgisi duyumu olan var mı ??? yoksa gelmeyecek mi ???
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.