Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler bu MyClup' taki Antreman moduna dikkat edin. Ben ettim siz etmeyin !

Düşük level adamları antrenör yapıp, aynı yerde oynayan adama antreman yaptırıyordum ve 1 level falan artıyordu.

Sonra yüksek overal adamlarla düşük olanlara antreman yaptırayım dedim, yaptırmaz olaydım.

Alaba' yı antrenör yaptım. 63 level adamı 70 levele çıkardı ama takımdan gitti...

Edit: Meğer antrenör yaptıklarım bir oyuncuya antreman yaptırıp levelini yükselttikten sonra takımdan ayrılıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 19 Eylül 2015; 14:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Gençler bu MyClup' taki Antreman moduna dikkat edin. Ben ettim siz etmeyin !

Düşük level adamları antrenör yapıp, aynı yerde oynayan adama antreman yaptırıyordum ve 1 level falan artıyordu.

Sonra yüksek overal adamlarla düşük olanlara antreman yaptırayım dedim, yaptırmaz olaydım.

Alaba' yı antrenör yaptım. 63 level adamı 70 levele çıkardı ama takımdan gitti...

Edit: Meğer antrenör yaptıklarım bir oyuncuya antreman yaptırıp levelini yükselttikten sonra takımdan ayrılıyormuş...

ONLİNE DA MI DOSTUM ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoRVoLKaN

quote:

ONLİNE DA MI DOSTUM ?

Aynen hocam MyClup'ta.

• gÖRSEL KALİTE HARİÇ HİÇ BİR FARK OLMAZ OYUNLAR ARASINDA .
  • quote:

quote:

quote:

ONLİNE DA MI DOSTUM ?

Aynen hocam MyClup'ta.

ben sımdı aldım orjinal kurup bakayım

• online myclupta oyuncuların özellikleri performansa göre artıyor mu ya ?
  • S.A. Forumdaşlar
    PES16 'yı Windows 8.1 de full ekran yapamadım nereden yapıyoruz acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahÇoraplı

S.A. Forumdaşlar
    PES16 'yı Windows 8.1 de full ekran yapamadım nereden yapıyoruz acep

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2016 içine gir settingse gir ordan yapabilirsin
  • eyvallah @ZorVoLKaN
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahÇoraplı

eyvallah @ZorVoLKaN

rica ederim
  • çok erken oldu ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoRVoLKaN -- 19 Eylül 2015; 20:35:16 >
  • çok erken oldu ya :)
     Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]
  • quote:

çok erken oldu ya :)

Hocam nasıl oldu bu ?

• quote:

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama bir şey öğrenmek istiyorum.

Bu sayfayı açınca sizde de müzik çalıyor mu ?

Sayfada arıyorum bir şey bulamıyorum.

@Renovatio90 hocam bilginiz var mı ?
  • quote:

quote:

çok erken oldu ya :)

Hocam nasıl oldu bu ?

valla topu çevirdim siyahta durdu ronaldo çıktı :)

• sizce pes 2015 mi 2016 mı daha iyi oynanış ve grafik olarak..

bide benim pc 2015 i high ayarda sorunsuz oynatırken 2016 da kasıyor mediumda herşey normal
  • zevkli oyun olmuş. çok gerçekci degil ama zevkli
  • Cevap verebilecek bir Allah'in kulu yok mu? Cd almakla steam dan almak arasinda ne fark var? Cd li alsak oyunu yukledikten sonra cd siz oynaya biliyor muyuz? Cd etkinlestirme steam uzerinden diyor kutu uzerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Pes 2015' in oynanışı ve organize atak olayı Pes 2016 dan çok çok daha iyiydi.
    Grafik olarak Pes 2016 önde ama ben oynanışı pek beğenmedim açıkcası.
    Kaleciler berbat ötesi ve maçlar 6-7 gollü skorla bitiyor. Fifa' da orta sahadan deparla gidip gol atılıyordu, aynı ona benzemiş. Ayrıca defans yapmak çok zorlaşmış.

Keşke Pes 2015' in grafiklerini geliştirip ve güncel kadroları yapıp Pes 2016 diye sunsalarmış.

Ben oynanışı beğenmedim.
  • travellerrr T kullanıcısına yanıt
    Hocam şu fark var; Pes 2015 bende DVD li. Kuracağım zaman DVD takıyorum 15 dk da hazır. Fakat DVD siz olursa formattan sonr falan tekrar indirmeniz gerekir. Yoksa oyunu silip durmadıktan sonra hiç bir fark yok. Nereden alırsanız alın nasıl olsa Steam' den etkinleştireceksiniz. Mesela ben Play Store' dan 69 TL ye 12 taksitli aldım ve Steam' den etkinleştirip oyunu 1-2 satte indirdim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.