Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür myclub oynuyorum.bazı maçlarda yaşanan input lagları (geç algılama,geç tepki verme) saymazsak memnunum oyundan.antreman işinide sevdim.75 olarak gelen mascherano 80 olmak üzere.kroos geldi diye üzülmüştüm yılın 11 den ama orta

saham ofansif anlamda da defansif anlamdada daha etkili oldu rakiplere karşı.

daha önce oynamayan arkadaşlar,oyun başı verilen goldlarınızı harcamayın.geçen sene aylarca oynadım gp ile teknik direktör alabilmek için. gold u sadece td ye takım iyice şekillendikten sonra harcayın.
  • Bu oyunun menejerlik modu nasil guzel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etmediğim küfür kalmadı ya. İade etmiştim, gelen parayla dayanamadım gene geri aldım. MyClub oynuyorum. Online maç yapayım dedim. Orta saha diye birşey yok. Kaleciler her topu içeri alıyor arkadaş. Bitiridiğim maçların skoları 5-5 , 4-3 , 5-2 falan. Kaleyi tutan her şut gol oluyor, üstüne gitse tuttu desen sektiriyor seken yine tamamlanıp gol oluyor. Ne atarken ne yerken zevk yok maçta. Lag desen 3 maçtan sadece biri ağır seviye lag vardı. Diğer maçlarda bir sorun olmadı. Ayrıyetten topları ayaklarından gereksiz açıyor oyuncular. Kayarak müdehaleler çok anormal. Hiç beklediğim tadı alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

Etmediğim küfür kalmadı ya. İade etmiştim, gelen parayla dayanamadım gene geri aldım. MyClub oynuyorum. Online maç yapayım dedim. Orta saha diye birşey yok. Kaleciler her topu içeri alıyor arkadaş. Bitiridiğim maçların skoları 5-5 , 4-3 , 5-2 falan. Kaleyi tutan her şut gol oluyor, üstüne gitse tuttu desen sektiriyor seken yine tamamlanıp gol oluyor. Ne atarken ne yerken zevk yok maçta. Lag desen 3 maçtan sadece biri ağır seviye lag vardı. Diğer maçlarda bir sorun olmadı. Ayrıyetten topları ayaklarından gereksiz açıyor oyuncular. Kayarak müdehaleler çok anormal. Hiç beklediğim tadı alamadım.

+1

• Sercio7 S kullanıcısına yanıt
    yukardaki mesajı yazdıktan sonra girdim oynadım 3-4 maç.aynen dediğiniz gibi geçti
  • Arkadaşlar konuyla alakası yok ama bir şey öğrenmek istiyorum.

Bu sayfayı açınca sizde de müzik çalıyor mu ?

Sayfada arıyorum bir şey bulamıyorum.
  • Bilgisayara karşı oynuyorum. 2015'e göre grafikler gelişmiş, oyuncu hareketleri esnekleşmiş, bunlar güzel Ama rakip takımlar 90 dakika inanılmaz bir pres yapıyor, 1 adama 3 kişi basıyorlar maç boyu, oyunumu ciddi şekilde bozuyorlar. 2015'te kurduğum pasa dayalı oyunları 2016'da yapamadım. Savunma yapmak da zorlaşmış. Patchlerle bu pres makul seviyelere çekilse iyi olur, en azından adamlar yorulsun da biraz oyundan düşsün ikinci yarıda. Aksi takdirde 2015'e dönmeyi düşünüyorum, oyunun bu hali beni yoruyor.
  •  Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]
    yeni patch
  • arkadaşlar bu oyun fifa gibi mouse ile de oynanabiliyor mu ? ben keyboard artı mouse seçeneği bulamadım fifa'daki gibi.
  • Arkadaşlar sitede sorun var herhalde Pc den iki gündür giremedim..

Aramiza katılan tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz hayırlı olsun oyundaki kullanici isminizi ID lerinizi belirtirseniz anasayfaya eklerim hepinizi..

ID lerini belirten arkadaşlarida hemen ekleyeceğim merak etmeyin 2 gündür işlerim dolayısıyla sehir dışındaydım oyunada giremedim icim içimi yiyor suan boyle giderse isten cikip oyuna vurucam kendimi

• bu peste fifanın ultimate team'ı gibi bir mod varmı
  • Herkese merhaba. Bir sey sormak istiyorum. Bu oyunu hangi cozunurlukte oynuyorsunuz ? Bende 1366x768 ten yuksek secenek yok ve oyun ici cozunurluk kotu gozukuyor. Oyun bu kadarini mi sunuyor, siz kacta oynuyorsunuz acaba ? Pc m 1920x1080 ama 1080 secenegi yok.. nasil duzeltebilirim bilen var mi acaba ?
     Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

• steamden neymar hediye versiyonlusunu aldım myclub mesajlardanda onayladım kadroda yok neymar neden böyle olduki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yipman2014

steamden neymar hediye versiyonlusunu aldım myclub mesajlardanda onayladım kadroda yok neymar neden böyle olduki

benim de neymarım kayıp insanın morali bozuluyor açıkçası.
    antremandan kaçıyor gece kulüplerine falan gidiyor herhalde
  • kardeşim oyunun kurulu oldugu klasörü aç pese sağ tıkla özellikler de orda uyumluluk var ona girince
    yüksek DPI ayarlarında ekran ölçeklendirmeyi devre dışı bırak böyle bir sekme var onu işaretle 1080p olur

arkadaşlar bu arada 2 maç yaptım oyun değerlendirmem güzel acayip akıcı ofline oynuyomuş gibi çok beğendim
    şu anlık tek sorun çok gol olması aşırı basit gol atmak iki maç yaptım biri 7-1 biri 8-2 bitti bakalım takım ruhu gelişince düzelicekmi,
    hiç hantallık yok gayet akıcı ve zevkli hake oyunu çok bölmüyor eksikleri yazarım bi ara uzun oldugu için burda kesiyorum .
  • Allah razi olsun ya baya arastirdim bulamamistim. Sadece peste dediginiz isaretliymis, settingste yaptim dediginizi ve oldu :))
    Cok cok tesekkurler yardiminiz icin, duzeldi simdi :)

• Mesajlardan onayladıktan sonra myclub içerisinden sözleşmelerden de Neymar'ın sözleşmesini kabul etmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

Mesajlardan onayladıktan sonra myclub içerisinden sözleşmelerden de Neymar'ın sözleşmesini kabul etmeniz gerekiyor.

teşekkürler hocam
  • karşılaştırma bakımından, FIFA 16 demo pc gameplay
  • Ben videoları izledim pc xbox one ps4 karsilastima yapmışlar youtube de örnek var inanin pc versiyonu bence cok iyi yapmışlar grafikleri ve bu kadar ekran kartı işlemcisi ram düşük olduğu halde calisabiliyor pes yani diyorum 10 uzerinden 8.9 verdim fiyati 70 tl galiba 10 uzerinden 6.5 torrentten beleş 10 uzerinden 10 verdim ve türkçe spiker eklenmesi yamalari yapila bilmesi 10 uzerinden 100

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.