Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İade edebilirsin fakat karta iade olayı biraz sorunlu. Steam hesabına iade istersen sorun olmaz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Yahu bu Konami ne rezil bir firmadir boyle. Oyunu deniycez almadan once ama ortalikta demo yok. Simdi Steam'den satin alsam ve begenmezsem iade edebiliyor muyum? Prosedur nasil oluyor? Alayim diyorum cok kotuyse iade edeyim.

toplamda 2 saatten fazla oynanmadiysa ve oyunda item vs varsa takas edilip kullanilmadiysa iade talebi aciyorsun birkac saat içinde iade ediliyor.

• Bilgisayar versiyonu için konuşuyorum : Çimenlerin rengi soluk geldi. Oynanış olarak güzel fakat Fifa 16 'da sanki daha farklı bir yumuşaklık var ve beni oyuna çekende bu oldu. Pes'i üç maç yapıp kapattım. Sevemedim maalesef.

• 2015'i severek oynayan biri olarak 2016'yı beğenmedim. Top kontrolü zorlaşmış, çok kaotik bir oynanış gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Pes 2016 Pc surumu cıkmadan once tek bır vıdeo veya resım yayınlamadı. Oysakı en dandık pc oyunun bıle cıkmadan once gameplay vıdeosu ve resımlerı yayınlanır. Konamı bunun yerıne cakalca bır hareket yapıp pc surumunun konsol surumlerınden daha ıyı olacagını ve daha fazla ıcerık sunacagını acıkladı.. Aklınca bu haberle bırlıkte pc kullanıcıları ps4 veya xbox one surumunden bıle daha ıyı oyun (gorsel, ıcerık vs..) cıkacagını dusunup on sıparıs verecektı.. Zekı olanlar zaten bu acıklamaya kanmadı Acıkcası gorsel olarak ps3 ıle ps4 arasında olan bır oyunun ıcerıgı fazla olsa ne olur? Pc surumunun ön siparsılerın dusmemesı ıcın boyle bır rezalete ımza atan Konamı'nın bu davranısı kesınlıkle etık degıl.

neden pc demosu çıkarmadıkları anlaşılıyor.eski konsolların tamamen aynısının renkleri canlandırılmış ve 1080p hali.iyiki ön sipariş vermekten vazgeçmişim.herifler resmen üç kağıt çeviriyor

• arkadaşlar ölçeklemeyi devre dışı bıraktım ama 1080p olmadı yine sebebi nedir nasıl yaparız bilen varmı

• arkadaşlar ölçeklemeyi devre dışı bıraktım ama 1080p olmadı yine sebebi nedir nasıl yaparız bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: tilx29

arkadaşlar ölçeklemeyi devre dışı bıraktım ama 1080p olmadı yine sebebi nedir nasıl yaparız bilen varmı

En fazla masaüstü çözünürlüğü kadar artırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Yahu bu Konami ne rezil bir firmadir boyle. Oyunu deniycez almadan once ama ortalikta demo yok. Simdi Steam'den satin alsam ve begenmezsem iade edebiliyor muyum? Prosedur nasil oluyor? Alayim diyorum cok kotuyse iade edeyim.

30 dk oynayıp iade edebilirsiniz. Karta 1 hafta içinde yansır.

• Yerden kaleye gelen bütün topların gol olması saçmalığı oyundan tiksinmemi sağladı. Fifa çıksa da onu oynasak

• Çok -yorum gördüm malüm demo çıkmadıgı için. ilk önce malüm yerden indirelim beğenirsem alırım oyunu kaçmıyor ya.

• forma ları resim olarak indirdik ama ps4 deki gibi yükleme olayı yok galiba

• patch geliyor

• Yerden vurulan şutların gol olma şansının yüksek olması ve hakemin çoğu faulleri atlaması gibi sorunlar can sıkan sorunlar var bunlar yeni patchle çözülücek diyorlar.Ayrıca oyunda sweet fx çalışıyor oyun içindeki soluk renkleri düzeltiyor.

• Bugün ps4 için sipariş verdik oyunu n11 den 193 tl ye bakalım gelince yorumları yaparim

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Bugün ps4 için sipariş verdik oyunu n11 den 193 tl ye bakalım gelince yorumları yaparim

hocam burası pc konusu.
    ps4 konusu çok daha aktif. sizin için daha faydalı olur.

• olmamış yine konami çaktı bize bu oyunu. 2015 i makyajlayıp yeni oyun diye çıkarmış piyasaya :))))))
    yine kandırıldık

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.