Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
79.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce 1 maç yaptım. 2015 serisine nazaran daha iyi geldi bana ama birkaç maç daha yapmak gerek. Bakalım oynadıkça daha çok fikir sahibi olacağız.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Araldan sipariş vermeyi düşüyorum oynayan arkadaşlar 2015 iyimidir sizce..? Master lig nasıl önemli olan o :)

• valla ben beğendim 2012deki sistem oturmuş gibi oyuncular ağır değil hızlı dedim oyun +2de galiba 0daymış +2ye aldım uçuyo adamlar oyun hızı 0 da pes 2012'deki gibi oluşmuş grafikler 15 oynanabirlik 2012 olmuş düşüncesindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

arkadaşlar oyun güzel beğendim ama online oynarken lag var. Online oynayanlar varsa sizlerde durum nedir? Böyle olmaya devam ederse steam'e iade edeceğim. Online oynamak için aldım yoksa korsandan oynarım daha iyi.

Felaket lag oluyor bendede 4 maç yaptım 3 ü laglıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

quote:

arkadaşlar oyun güzel beğendim ama online oynarken lag var. Online oynayanlar varsa sizlerde durum nedir? Böyle olmaya devam ederse steam'e iade edeceğim. Online oynamak için aldım yoksa korsandan oynarım daha iyi.

3 gün daha beklerim devam ederse hiç uğraşamam. 75 TL para verdim sırf online oynayabilmek için.

• ses sorunu var bende ses çıkmıyor ne yapmalı acaba oyun akıyor herşey süper ama ses yok

• beyler nvidia surround ile oyunu diğer monitörlere yayabilen var mı? tam yayılmıyor saçma sapan görüntüler oluşuyor.

• normal maçta oyuncular hızlı ve akıcıyken myclup ve onlinede inanılmaz yavaş kalıyor.

• baktım netten türk takımı göremedim türkiye miili takımının isimlerini gördüm şşok oldum teşekkürler konami beni fifa almaya zorladıgın için

• Lenovo Z510 i5 işlemci 6 gb ram laptop var elimde

Kaldırır mı acaba?

• Açıkçası neymarımız var uefa yılın takımından ronaldo geldi ama oyun yine beni tatmin etmedi yani . Oynanış tamam fena değil ama grafikler ps3 grafikleri yani. Oyunun dx9 da çalışıyor olması ayrı bir komedi zaten. Hiç uğraşılmamış pc sürümü için.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Lenovo Z510 i5 işlemci 6 gb ram laptop var elimde

Kaldırır mı acaba?

kaldırmaz. mümkün değil.

• Ses çıkmıyor oyun yağ gibi akıyor bir mac yaptim Real ile psg iyi ama ses yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Lenovo Z510 i5 işlemci 6 gb ram laptop var elimde

Kaldırır mı acaba?

kaldırmaz. mümkün değil.

Zaten ben cevabı biliyorum ama hala şoktayım

Bilgisayardan pek anlamam hangi ekran kartı daha iyidir falan ama şuana kadar her oyunu çalıştırdı pek hard oyun denediğim söylenemez ama..

Taa 1 ay öncesinden sipariş verdim umutla bekledim ama daha sonra hayal kırıklığna uğradım

Düşük kalitede açtı atari oyununn bi tık üstü gibiydi. Hemen iade istedim.

Gelen parayla FM 2016 alacağım. Bu arada NBA 2K16 çalştrrm mı sizce?

• PES 16'nın PC versiyonu için PS3'den port diyorlar hatta bundan dolayı demo çıkmadı diyenler var. Cidden o kadar kötü mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Hosbak

çok kararsız kaldım.
    yarın elimize ulaşır mı acaba? cunku bayram tatiline cıkıcam yarın elimde olması gerek

Sitelerinde saat 15:00 e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda diye gözüküyor büyük ihtimalle verilecektir bugün

edit: sorgulama yaptım kargoya teslim edilmiş

• Pes serisini 11 de bırakıp Fifa'ya geçmiş biri olarak izlenimlerimi aktarayım.

Eksiler

- Orta saha çok hızlı geçiliyor.Top sürekli bi sağda bi solda. ( Pes severlerin hoşuna gidebilir bence bu.Hızlı oyunu seviyorlar çünkü arkadaşımdan biliyorum)

- Bütün oyuncular zımba gibi şut çekiyor.Şut hissiyatı bu bakımdan çok kötü bence.İstediğin hazzı alamıyorsun.

- Grafikler çağın gerisinde,seyirciler tekdüze ve baya kötü.

- Lisans ve Transfer konusuna değinmek bile istemiyorum ! Hadi lisansı anladıkta. Transflerin olmaması FİYASKO !! (Arda Atletico'da,Mandzukic Atletico'da vsvs)

- Kayarak düşürülen oyuncular çok yapmacık düşüyor gibime geldi.

- Gol sevinçleri bence kötü olmuş.Bütün takım golü atanın arkasına takılıyor.Gol sevincine başladığında tek başına kutluyor gölü ne hikmetse bütün takım kayboluyor arkasından.

- Oyuncuların koşuşlarını beğenmedim.

Artılar

+ Yeni spiker güzel olmuş bence.

+ Oyuncu fizikleri,modellemeleri güzel.

+ Şampiyonlar ligi vs lisanslı olması

Sonuç olarak bence Pes 15 den daha güzel bi oyun gibime geldi.Pes 15 çıktığında maça girmemle oyundan çıkmam bir olmuştu.Pes 16 da 2 maç attık kardeşimle.

Fifacıların Pes'e dönüş yapması bence bu oyunla mümkün değil.

Not : Şahsi görüşlerimdir.Herkesin yorumuna saygı duyarım.

• Yahu bende oyuncular otomatik koşuyor böyle bir şey yok ya. Topu alıyorum analoğu ileri ittiriyorum yaldır yaldır gidiyor ayağından açarak. Hiçbir ayarıyla oynamadım, hatta hızlı koşmaya basınca hiçbir değişiklik olmuyor zaten hızlı koştuğu için.

Olay nedir nasıl düzeltebilirim?

• Ps4 sürümüne bakıp bu sene ezber bozacak dedim ancak Pc'de oyun berbat olmuş.Madem özenmiyorsun Pc'ye çıkarma Konami !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

quote:

3 gün daha beklerim devam ederse hiç uğraşamam. 75 TL para verdim sırf online oynayabilmek için.

Ben ayın 3 unde ön sipariş vermiştim.Bugün iade ettim son gun diye,forumu takip edeceğim,duruma göre tekrar alırım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.