Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu da bir üst ayarda sanırım Professional oynadığım başka bir maç.
    Zorluk seviyesi arttıkça oyundaki koşuların pasların mantık seviyesi de yükseliyor haliyle daha güzel ve gerçekçi bir hal alıyor.

Bu videonun da HD olması için beklemek gerekecek herhalde Youtube işliyor

başka bir maç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persistent Stability -- 17 Eylül 2015; 4:21:47 >

•  Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]
    Robin van Persie.
    Overall 90
    Rooney 82
  • Arkadaşlar bağlantıyı bekledikten sonra siyah ekranda oyun yüklenirken bi anda windowsa atıyor oyun.Sorun nedir acaba bilen var mı veya yaşayan.
  • arkadaslar oyunun türkçe dil yamasını nereden bulabilirim
  • oyunu 2 saat kadar inceledim. benim en çok oynadığım mod my club olduğu için detaylı bi şekilde ona baktım.
    grafikler 15den pek farklı değil ama oyuncuların hareketlerinde değişiklikler var bence güzel olmuş.
    oynanabilirliğe gelirsek defans yapmak çok zorlaşmış. çok kolay gol atılıo.
    pc ye karşı 1 online 4 maç yaptım. onlinelar özellikle 6 golden aşağı bitmedi. duvar pası yapınca savunma bakakalıo. (sen savunma yapamamışındır demeyin oynadığımın hepsini kazandım klasman 10 a çıktım)
    eski hesabımla girdiğim 3 tane siyah top verdi. +neymar +1 tane uefa yılın takımından verdi.
    my cluba antreman diye bişi eklenmiş onu tam çözemedim daha.

özet olarak
    eskiye oranla daha hoş bi görüntü ama savunma büyük bi sorun. online oynadığımda da hiç lag olmadı gayet temizdi.

yarın daha çok oynadıkça yine yazarım

not: yağmurda su sıçramadı :)
    oyunda türkçeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitakis -- 17 Eylül 2015; 5:33:50 >

• az once indirme tamamlandiktan sonra direk girip mycluba atladim.her seh guzeldi pre orderdan hediyem neymari aldim arti olarak uefa yilin takimindan ibrahimovic geldi derossi ustune kiraliktan da reusu alinca baslangic icin gayet guzel bi takimim oldu.bikac tane gp den paket acarak adam aldim 75 civari 2 adam geldi.online maca girdim turk bir arkadasimiz geldi karsima maci 9-3 kazandim mac bitti evlere dagildik.sonra oyun bana antrenman yapabilecegimi gosterdi ustune ustluk antrenman yapabilmen icin bir oyuncuyu antrenor sec dedi bende tabi bilmiyorum ibrahimovici sectim en yuksek diye.bir de ne goreyim antrenman bitince oyuncu takimdan ayriliyormus benim ibrahimovic ucup gitti.sinirlerim alt ust oldu bunlarin hepsi az once 1-2 saat icinde oluyor ben tabi delirdim sinirimden hemen reusu forvete koydum 2.maca girdim rakibi 2-0 yeniyorum internet baglantisi koptu.oyunu daha oynayali 3 saat oldu ben kanser oldum.oyun oynayisi guzel gayet guzel hatta ama inanilmaz fail olaylar yasayabiliyorsunuz myclubta oyunucunuzu sakin antrenor yapmayin ben yandim siz yanmayin

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• arkadaslar lütfen yardım edin oyunun türkçe dil dosyasını nereden indirebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitakis

oyunu 2 saat kadar inceledim. benim en çok oynadığım mod my club olduğu için detaylı bi şekilde ona baktım.
    grafikler 15den pek farklı değil ama oyuncuların hareketlerinde değişiklikler var bence güzel olmuş.
    oynanabilirliğe gelirsek defans yapmak çok zorlaşmış. çok kolay gol atılıo.
    pc ye karşı 1 online 4 maç yaptım. onlinelar özellikle 6 golden aşağı bitmedi. duvar pası yapınca savunma bakakalıo. (sen savunma yapamamışındır demeyin oynadığımın hepsini kazandım klasman 10 a çıktım)
    eski hesabımla girdiğim 3 tane siyah top verdi. +neymar +1 tane uefa yılın takımından verdi.
    my cluba antreman diye bişi eklenmiş onu tam çözemedim daha.

özet olarak
    eskiye oranla daha hoş bi görüntü ama savunma büyük bi sorun. online oynadığımda da hiç lag olmadı gayet temizdi.

yarın daha çok oynadıkça yine yazarım

not: yağmurda su sıçramadı :)
    oyunda türkçeydi

Kardes anladigim kadariyla oyunu onceden de biliyorsun ben ilk defa 16yi aldim ps4ume pes olarak.bana uefa yilin takimindan ibrahimovic cikti antrenmanda antrenor olarak sectim ve gitti adam takimdan ayrildi yok.sakin bi oyuncunu antrenor secme aklinda bulunsun.benim sormak istedigim su,kurtarma ogesi diye bir sey var o ne ise yarar ibrahimovici geri alabilir miyim ben? Pre orderla aldim kurtarma ogesi varmiydi bilmiyorum lutfen beni bilgilendir icim kanadi resmen

• Kurtarma ogesi nedir ne ise yarar bilen biri varsa lutfen aciklasin

•  Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]
    PES 2016 Çıktı!

olabildiğince az kadın golü atalım bu sezon beyler.

sıcak sıcak = http://www.aralgame.com/kampanya/pes-2016

• Oyunu steam üzerinden aldım kurulumu yaptı fakat oyunu açmıyor. Windows uyarısı çıkıyor tamam dedim ve ilk kez oyun çalışıyor dedikten sonra oyunu açmıyor. Çaresini bilen varımdır.aldigim hatanın görüntüsünü ekledim.
     Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

• Hata olayını kullanıcı denetiminden çözdüm fakat oyna tuşuna basınca oyunu açmıyor delirmemek elde değil. Steam den ne zaman oyun alsam kurduktan sonra oyna tuşuna basarak oynayamadım hep bir sorunu düzeltmek için uğraşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

• Arkadaşlar demo çıkmadı mı ?? Şimdi aral'dan sipariş vereceğim kutulu ama korkuyorum sistemden dolayı?

Geçen sene Pes 15'i oynamıştım hiç sıkıntı olmadan bunuda kaldırır mı?

• Gönel rahatlığı ile alabilirsiniz süper olmuş , grafikler Playstation 4 e yakın (Seğirciler Hariç) bunun dışında bir fark yok 2 sürümüde oynadım.

Nedense şuan için myclub servis dışı.

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

Arkadaşlar demo çıkmadı mı ?? Şimdi aral'dan sipariş vereceğim kutulu ama korkuyorum sistemden dolayı?

ARAL dan mı sipariş vermek daha mantıklı yoksa steamdan direkt satın almak mı?

steam dan alırsak direkt oyunu indirip oynayabiliriz. ARAL dan sipariş edersek ancak yarın oyun elimize ulaşacak?

• arkadaslar championlar ligi oynadım barcelonayı seçtim 4-1-2-3 dizilisini yaptım ortada luis suarez solda neymar sagda da messiyi yerlestirdim ilk macımı arsenalla arsenalin sahasında oynadım ve 6-0 yenildimikinci macımı wolfsburgla oynadım onu 3-1 yendim 3 puanımı aldım ücüncü macımı leizberg ismi biraz garip o takımla oynadım ve onada yenildim kendi sahamdasonra deplesmana leizberg e gittim orda 0-0 berabere kaldım sonra arsenalla kendi sahamda yaptım ondada 4-1 yenildim son macım wolfsburglaydı yenseydim 7 puan yapacaktım wolfsburg 8 puandaydı baktım yensem bile ikinciligi elde edemeyecem altıncı macı oynamadım arsenalda birinciydi zaten

• Öncelikle hayırlı olsun.

Bende pes i nadiren kardeşimle, ağırlıklı olarak my club da geçiriyorum.
    Geçen senenin 2015 oyununda şahane bir kadro yapmıştım bayağı da eğlenmiştim.

Fakat beraberlik ve galibiyetlerde kazandığım gp puanı bariz kalkınmaya yetmiyordu. Kazandığım gp ler anca oyuncu sözleşme yenilemesine gidiyordu transfer bile yapamamaya başlamıştım.

Sorum şu olacak.

1- Şu an türk takımı yok 3 büyükler gelirmi? Neye göre geliyor veya gelmiyor. Beşiktaşlıyım ama gs nin olmaması büyük saçmalık olmuş.
    2- My club daki gp ödüllendirmesi nasıl tatmin edecekmi?

Herkese iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Öncelikle hayırlı olsun.

Bende pes i nadiren kardeşimle, ağırlıklı olarak my club da geçiriyorum.
    Geçen senenin 2015 oyununda şahane bir kadro yapmıştım bayağı da eğlenmiştim.

Fakat beraberlik ve galibiyetlerde kazandığım gp puanı bariz kalkınmaya yetmiyordu. Kazandığım gp ler anca oyuncu sözleşme yenilemesine gidiyordu transfer bile yapamamaya başlamıştım.

Sorum şu olacak.

1- Şu an türk takımı yok 3 büyükler gelirmi? Neye göre geliyor veya gelmiyor. Beşiktaşlıyım ama gs nin olmaması büyük saçmalık olmuş.
    2- My club daki gp ödüllendirmesi nasıl tatmin edecekmi?

Herkese iyi oyunlar.

1-Galatasaray ilk güncelleme ile gelicek.Fenerbahçe büyük ihtimal gelir bu sene avrupa liginde , beşiktaş ta gelir büyük ihtimal lakin trabzonspor un gelme ihtimali zayıf.

2-Şu an için my club servis dışı birşey diyemiycem bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Hosbak

quote:

Arkadaşlar demo çıkmadı mı ?? Şimdi aral'dan sipariş vereceğim kutulu ama korkuyorum sistemden dolayı?

steam dan alırsak direkt oyunu indirip oynayabiliriz. ARAL dan sipariş edersek ancak yarın oyun elimize ulaşacak?

İkiside aynı kapıya çıkıyor sonuçta ama steam'den alınca hemen oynayabiliyorsunuz..

Ben yine elimde bi değeri kalsın diye kutulu sipariş verdim 1 gün daha beklerim artık yapıcak bişey yok :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Hosbak

quote:

İkiside aynı kapıya çıkıyor sonuçta ama steam'den alınca hemen oynayabiliyorsunuz..

Ben yine elimde bi değeri kalsın diye kutulu sipariş verdim 1 gün daha beklerim artık yapıcak bişey yok :)

çok kararsız kaldım.
    yarın elimize ulaşır mı acaba? cunku bayram tatiline cıkıcam yarın elimde olması gerek

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.