Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
79.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibi arkadaşım benide kullanıcı listesine eklersen sevinirim. Bu arada pc sürümünün ana konusu hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persistent Stability

Steam'e "PLAY NOW" tuşu geldi. Download'ın başlaması maksimum 03:00 diyorum.

Alıntıları Göster
    ben indirmeye başladım. 5,1gb oyun. 1 saata hazır olur. oynayınca görüşlerimi yazarım burdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitakis

ben indirmeye başladım. 5,1gb oyun. 1 saata hazır olur. oynayınca görüşlerimi yazarım burdan.

iyi olur hocam bu arada tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlino

quote:

Orijinalden alıntı: yigitakis

iyi olur hocam bu arada tşkler

Alıntıları Göster
    Steam'de indirme başladı arkadaşlar
  • Bu seneki oyunumuzda herkese hayırlı ugurlu olsun inşAllah lagsiz, sorunsuz , hilecilerin olmadigi herseyin yağ gibi aktigi kusursuz olduğu bir sezon yaşarız arkadaşlar

Bu arada geçen senelerde de dediğimi diyeceğim yabancılara acımak yok arkadaşlar saldırın ezin firsat vermeyin bezdirin hepsini tüm kupalari ,turnuvalari alalim insAllah zirvelerde hep biz olalım inşAllah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 17 Eylül 2015; 2:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Bu seneki oyunumuzda herkese hayırlı ugurlu olsun inşAllah lagsiz, sorunsuz , hilecilerin olmadigi herseyin yağ gibi aktigi kusursuz olduğu bir sezon yaşarız arkadaşlar

Bu arada geçen senelerde de dediğimi diyeceğim yabancılara acımak yok arkadaşlar saldırın ezin firsat vermeyin bezdirin hepsini tüm kupalari ,turnuvalari alalim insAllah zirvelerde hep biz olalım inşAllah
    ben önce korsan oyunu indirecem bir kaç maç yapacam oynanısı güzel olursa satın alacam

• quote:

Steam'e "PLAY NOW" tuşu geldi. Download'ın başlaması maksimum 03:00 diyorum.

Alıntıları Göster
    Steam yükleme başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Konu sahibi arkadaşım benide kullanıcı listesine eklersen sevinirim. Bu arada pc sürümünün ana konusu hayırlı olsun

EyvAllah dostum sağolasin konumuz hepimize hayırlı olsun inşAllah , hoşgeldin aramiza hemen ekliyorum senide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 17 Eylül 2015; 2:20:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercio7

Daha fazla lig ve takım eklenmeli.

Kesinlikle haklisin ama şuan icin en önemlisi oynanis ve sorunsuz sıkıntısız online sistemi arkadaşım bunlar olsun simdilik sonra gerisi gelicektir zaten bütün turnuvalarin lisansi konamide ileride ligleri ve takımlarıda ayarlicaktir fakat Türkiyemizin en azindan 3 büyüğünü oyuna eklemelilerdi bu cok büyük bir eksiklik ve ayıp yani Pes i oynama olarak herhalde Dünya da ilk 5 teyizdir..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum. Sabaha kadar indiren arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim. Ben ancak gün içinde indirebilecem. İndiren arkadaşlar yağmurda su sıçraması olup olmadığını yazarsa sevinirim
  • yigitakis Y kullanıcısına yanıt
    Kardeş yağmurda su sıçraması var mı dikkat edip yazarsan sevinirim
  • 5.1 gb boyutu. Ttnet akk yuzunden 5 saate inecek. Pc yi acik biraktik sesten yatamiyorum bu seferde
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında almıştım iade ettim süresi dolmadan. Bugün aldım yine oynayıp denicem beğenezsem gene iade edicem :) Demo çıkmaması ayıp birşey. FIFA'nın demosunu oynadık denedik, PES'ide denemek isterdim.
  • quote:

İlk çıktığında almıştım iade ettim süresi dolmadan. Bugün aldım yine oynayıp denicem beğenezsem gene iade edicem :) Demo çıkmaması ayıp birşey. FIFA'nın demosunu oynadık denedik, PES'ide denemek isterdim.

Malesef son iki yildir böyle yapiyor Konami PC icin demo çıkmıyor oyun cikinca çıkıyor mantık ne hala anlamak mümkün değil her platforma demo var asil cikmasi gereken yere PC ye yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Malesef son iki yildir böyle yapiyor Konami PC icin demo çıkmıyor oyun cikinca çıkıyor mantık ne hala anlamak mümkün değil her platforma demo var asil cikmasi gereken yere PC ye yok

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar az önce ilk maçımı yaptım.
    Oyunda hiç Türk takımı yok, Türk Milli Takımında Oyuncu İsimleri Sahte.
    Videoya aldım. Başarabilirsem Youtube'a yükleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

Hocam o güncellemelerle düzeltilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlino -- 17 Eylül 2015; 3:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlino

quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Bravo Echo

Hocam o güncellemelerle düzeltilir..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar öncelikle Steam'i İngilizce kullanıyorum. O yüzden bende Türkçe seçeneği gözükmemiş olabilir.
    İkinci olarak takım seçerken özellikle girdim baktım Türk takımları henüz yok.
    Türkiye Milli Takımı'na bakayım dedim fakat oyuncu isimleri sahteydi.
    Taktik ekranında neyin ne olduğunu öğreten küçük bi menü vardı onları geçtim hızlıca.
    Ardından yağmur en çok merak edilen olduğu için yağmurlu bir maç ayarladım.
    PES'i en son 2009'da oynadım, kusura bakmayın Regular zorlukta oynadım o yüzden. Kötü oynadığım için de tekrar affınıza sığınıyorum.
    İlk golde çimler nasıl havaya kalkmış mı yağmur sıçraması var mı vesaire merak eden arkadaşlar için replayi detaylı bir şekilde inceledim.
    Oynanış olarak bir şey diyemeyeceğim, FIFA'dan daha seri olduğunu söyleyebilirim. En son PES 2009'u biliyorum onu da pek hatırlamıyorum çünkü.
    75. dakika gibi FIFA'ya benzer bir pas oyunu oynamaya çalıştım. Sanırım yapay zeka Regular seviyede olduğu için pek güzel gözükmedi.
    Oyuncular yağmurdan dolayı ani dönüşlerde kayıp düşüyor. Bir yerde oyunu durdurup bunu göstermeye çalıştım.
    Son golde gelişine yapıştırmak istedim fakat oyuncu önce göğüs kontrol yapıp sonra vurdu.
    Hatalarım için tekrar kusura bakmayın. Merak ettiğiniz bir şey olursa videoya çekebilirim, cevaplayabilirim.
    Görüntü kalitesi oyun içinde daha iyiydi, kayıtla alakalı belki biraz düşmüş olabilir. Ama öyle beğenilmeyecek üzülecek bir kalite değil yani, PS4'ten kötüdür PS3le eşittir en kötü.
    Hepinize oyunlarınız hayırlı olsun iyi eğlenceler.

Video belli bi süre sonra 1080P olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persistent Stability -- 17 Eylül 2015; 3:59:22 >

• quote:

Arkadaşlar öncelikle Steam'i İngilizce kullanıyorum. O yüzden bende Türkçe seçeneği gözükmemiş olabilir.
    İkinci olarak takım seçerken özellikle girdim baktım Türk takımları henüz yok.
    Türkiye Milli Takımı'na bakayım dedim fakat oyuncu isimleri sahteydi.
    Taktik ekranında neyin ne olduğunu öğreten küçük bi menü vardı onları geçtim hızlıca.
    Ardından yağmur en çok merak edilen olduğu için yağmurlu bir maç ayarladım.
    PES'i en son 2009'da oynadım, kusura bakmayın Regular zorlukta oynadım o yüzden. Kötü oynadığım için de tekrar affınıza sığınıyorum.
    İlk golde çimler nasıl havaya kalkmış mı yağmur sıçraması var mı vesaire merak eden arkadaşlar için replayi detaylı bir şekilde inceledim.
    Oynanış olarak bir şey diyemeyeceğim, FIFA'dan daha seri olduğunu söyleyebilirim. En son PES 2009'u biliyorum onu da pek hatırlamıyorum çünkü.
    75. dakika gibi FIFA'ya benzer bir pas oyunu oynamaya çalıştım. Sanırım yapay zeka Regular seviyede olduğu için pek güzel gözükmedi.
    Oyuncular yağmurdan dolayı ani dönüşlerde kayıp düşüyor. Bir yerde oyunu durdurup bunu göstermeye çalıştım.
    Son golde gelişine yapıştırmak istedim fakat oyuncu önce göğüs kontrol yapıp sonra vurdu.
    Hatalarım için tekrar kusura bakmayın. Merak ettiğiniz bir şey olursa videoya çekebilirim, cevaplayabilirim.
    Görüntü kalitesi oyun içinde daha iyiydi, kayıtla alakalı belki biraz düşmüş olabilir. Ama öyle beğenilmeyecek üzülecek bir kalite değil yani, PS4'ten kötüdür PS3le eşittir en kötü.
    Hepinize oyunlarınız hayırlı olsun iyi eğlenceler.

Video belli bi süre sonra 1080P olacakmış

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar listeye benide ekleyebilirsiniz.

Steam ID:eertem95

Kalabalık olursak hafta sonu bir turnuva organize edelim.En azından 8 li felan yapabiliriz sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

Sahaya giriş animasyonları var mı ?

var hocam geçmişim kusura bakmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

Sahaya giriş animasyonları var mı ?

var hocam geçmişim kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    oyunda paslar hala dumduz gıdıyor.toptan daha hızlı adamlar var.pas atarken topa vuruyor gıbı degıl ıttırıyor gıbı anımasyonlar.ve oyunda bı kargasa var.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.