Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
79.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın 18 inden itibaren 7 gün boyunca Mycluba girişte her gün 10000 GP hediye verilecekmiş arkadaşlar bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Ayın 18 inden itibaren 7 gün boyunca Mycluba girişte her gün 10000 GP hediye verilecekmiş arkadaşlar bilginize
    Merhaba,
    yıllardan beri hepbareberiz bu yeni forum açma olayına şaşırdım.. Neyse..
    Oyunu nerden alıcaz anlayamadık, Steam da halen önsipariş, D&R da yok. Geçen sene D&R dan almıştık. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

YEni bilgiler geldi oyunun grafikleri pcde geçen seneye göre artış gösteriyor . Ve sahaya giriş animasyonları vss var. Ps4 sürümüyle %70 benzer olacakmış resmi pes sayfasında yazılıyor.

Son duruma göre 100 liraya kadar kutulu versiyonu alırım. Hatıra olur 20. yılın şerefine kenarda dursun.
    ben steam üzerinden aldım. bi sıkıntı bulunmuyor. oyun kütüphanede gözüktü şimdilik. sanırım gece 2 den sonra indirilebilecek.

kullanıcı adım da : akisyigit

pes 15 dekini kullanıcam. çünki avantajları olcağı yazıyor. 90+ 2 oyuncudan fazlası olduğu için 3 tane 80+ oyuncu vereceği yazıyor. bakalım gece görcez bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wollowon

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Konuyu MyClup temasından çıkarıp tüm oyunu kapsayacak şekilde yönetiniz, ilk mesajda ciddi bir revizyon bekliyorum sizden, aksi halde konu başkasına devredilebilir. @Renovatio90
    Diğer konunun sahibi @Maxıs nickli arkadaş bu konuyu yönetmede size destek verecek.

Kilitlenen ve artık silinen konunun ilk mesaj içeriği:

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

PES 2016 PC Tüm Detaylar

Dinamik hava sistemi, maç esnasında hava bir anda değişikliklere uğrayabiliyor. Yağmur bir anda durup hava şartlarında değişiklikler oluşabilecek.
    Yeni Spikerler
    Futbolcunun gol sevincini kontrol edebilme
    Daha Kaliteli Grafikler
    Gelişmiş çarpışma sistemi
    Gelişmiş fiziksel mücadeleler
    Zamanlamaya dayalı savunma sistemi
    Hava mücadeleleri, 1 e 1 kontrol sistemi, takım defans sistemleri de yenileniyor
    Kaleci ve diğer oyuncuların yapay zekaları daha iyi.
    Tamamen gözden geçirilmiş bir Master League
    Yeni Transfer sistemi
    Yeni top fiziği
    Yeni 3 mod
    Gelişmiş Ana Lig
    Üç kat daha fazla animasyon.
    Dinamik kamera açıları

PES 2016 PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşlemci: Intel i5 750 veya AMD Phenom II X4 965
    Ekran Kartı: Nvidia GTX 650 Ti veya AMD HD 7770
    RAM: 4 GB
    HDD: 10 GB
    İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1/10
    DirectX: DX9

PC SÜRÜMÜ EXTRA NOTLAR

Playstation 4 Sürümü ile aynıdır
    Grafikleri sadece PS4 e göre biraz geridir
    Bir dahaki sene çok yüksek ihtimal ile birebir olucaktır PS4 sürümü ile.
    Oyunu orjinal kullanmanız büyük bir faktördür bu konuda zira Fifa da "Orjinal" Alımlar arttığı için konsol hizasına çekti PC tarafını eskiden Fifa nın PC ye yaptığı muamele daha beterdi

PC Day One Edition PRE ORDER

Neymar 10 Maçlık
    UEFA Yılın Takımı 2014 kadrosundan bir oyuncu
    10 hafta boyunca 10.000 GP
    10 Recovery özelliği
    3 oyuncu kontrat hakkı

PC Dijital Sürüm PRE ORDER (STEAM)

Neymar (Kalıcı olarak kiralık değil)
    15 hafta boyunca 10.000 GP
    20 Recovery özelliği
    5 oyuncu kontrat hakkı

Game-Play Trailer

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Konuyu MyClup temasından çıkarıp tüm oyunu kapsayacak şekilde yönetiniz, ilk mesajda ciddi bir revizyon bekliyorum sizden, aksi halde konu başkasına devredilebilir. @Renovatio90
    Diğer konunun sahibi @Maxıs nickli arkadaş bu konuyu yönetmede size destek verecek.

Kilitlenen ve artık silinen konunun ilk mesaj içeriği:

PES 2016 PC Tüm Detaylar

Dinamik hava sistemi, maç esnasında hava bir anda değişikliklere uğrayabiliyor. Yağmur bir anda durup hava şartlarında değişiklikler oluşabilecek.
    Yeni Spikerler
    Futbolcunun gol sevincini kontrol edebilme
    Daha Kaliteli Grafikler
    Gelişmiş çarpışma sistemi
    Gelişmiş fiziksel mücadeleler
    Zamanlamaya dayalı savunma sistemi
    Hava mücadeleleri, 1 e 1 kontrol sistemi, takım defans sistemleri de yenileniyor
    Kaleci ve diğer oyuncuların yapay zekaları daha iyi.
    Tamamen gözden geçirilmiş bir Master League
    Yeni Transfer sistemi
    Yeni top fiziği
    Yeni 3 mod
    Gelişmiş Ana Lig
    Üç kat daha fazla animasyon.
    Dinamik kamera açıları

PES 2016 PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşlemci: Intel i5 750 veya AMD Phenom II X4 965
    Ekran Kartı: Nvidia GTX 650 Ti veya AMD HD 7770
    RAM: 4 GB
    HDD: 10 GB
    İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1/10
    DirectX: DX9

PC SÜRÜMÜ EXTRA NOTLAR

Playstation 4 Sürümü ile aynıdır
    Grafikleri sadece PS4 e göre biraz geridir
    Bir dahaki sene çok yüksek ihtimal ile birebir olucaktır PS4 sürümü ile.
    Oyunu orjinal kullanmanız büyük bir faktördür bu konuda zira Fifa da "Orjinal" Alımlar arttığı için konsol hizasına çekti PC tarafını eskiden Fifa nın PC ye yaptığı muamele daha beterdi

PC Day One Edition PRE ORDER

Neymar 10 Maçlık
    10 hafta boyunca 10.000 GP
    10 Recovery özelliği
    3 oyuncu kontrat hakkı

PC Dijital Sürüm PRE ORDER (STEAM)

Neymar (Kalıcı olarak kiralık değil)
    15 hafta boyunca 10.000 GP
    20 Recovery özelliği
    5 oyuncu kontrat hakkı

Game-Play Trailer

Konu sahibi arkadaşa , eski konunun forum kodlarıyla tüm hepsini özel mesajdan yolladım artık kendiside kendi myclub bilgilerini veya daha fazlasını ekliyerek konuyu editliyebilir.Yolladığım formatta kalmasını tavsiye ederim daha net oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitakis

ben steam üzerinden aldım. bi sıkıntı bulunmuyor. oyun kütüphanede gözüktü şimdilik. sanırım gece 2 den sonra indirilebilecek.

kullanıcı adım da : akisyigit

pes 15 dekini kullanıcam. çünki avantajları olcağı yazıyor. 90+ 2 oyuncudan fazlası olduğu için 3 tane 80+ oyuncu vereceği yazıyor. bakalım gece görcez bunları

Hayırlı olsun arkadasim hoşgeldin ana sayfaya ekledim senide..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

Merhaba,
    Oyunu nerden alıcaz anlayamadık, Steam da halen önsipariş, D&R da yok. Geçen sene D&R dan almıştık. ?

Hoşgeldin dostum ..

Şuan steamde fiyat olarak uygun , ileriki zamanlarda aral ve D&R da da satisa çıkacaktir ama gecen seneki gibi olma ihtimali yüksek yani aral oyunu Steam den kaldırdip öyle kendisi kutulu olarak satmaya başlayabilir malesef..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

Merhaba,

Hoşgeldin dostum ..

Şuan steamde fiyat olarak uygun , ileriki zamanlarda aral ve D&R da da satisa çıkacaktir ama gecen seneki gibi olma ihtimali yüksek yani aral oyunu Steam den kaldırdip öyle kendisi kutulu olarak satmaya başlayabilir malesef..

Alıntıları Göster
    bari demoyu yayınlasaydınız bugün de baksaydık neymiş ne değilmiş ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

bari demoyu yayınlasaydınız bugün de baksaydık neymiş ne değilmiş ...

Alıntıları Göster
    Kutulu durumu nasıl olacak ki aral getirecek mi ?? Ayrıca normal kutusunda standart versiyon mu olacak.. Anniversary edition diye bir kutu gözüküyor çok şık duruyor fakat pes sitesinde sadece play station için gözüküyor..Acaba böyle bir şey gelirmi pc için..

En son Pes 2013'ü Aral'dan orjinal aldığımda özel metal bir şampiyonlar ligi özel kutusuyla yollamışlardı çok ama çok güzeldi..Bir kaç gün kutuluyu bekleyeceğim sonra olmazsa Steam'e yönelirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Kutulu durumu nasıl olacak ki aral getirecek mi ?? Ayrıca normal kutusunda standart versiyon mu olacak.. Anniversary edition diye bir kutu gözüküyor çok şık duruyor fakat pes sitesinde sadece play station için gözüküyor..Acaba böyle bir şey gelirmi pc için..

En son Pes 2013'ü Aral'dan orjinal aldığımda özel metal bir şampiyonlar ligi özel kutusuyla yollamışlardı çok ama çok güzeldi..Bir kaç gün kutuluyu bekleyeceğim sonra olmazsa Steam'e yönelirim

Alıntıları Göster
    PS4 te pre load başlamış , steam da bir gelişme yok.

Not:Arab kaynaklı twitter dan yapılan yorumlara göre PS4 versyonu arasındaki tek fark grafikler birazcık daha düşük.(DediKodu Olabilir Kaynak Belirtilmemiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 16 Eylül 2015; 17:51:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Not:Arab kaynaklı twitter dan yapılan yorumlara göre PS4 versyonu arasındaki tek fark grafikler birazcık daha düşük.(DediKodu Olabilir Kaynak Belirtilmemiş)

Vallahi hocam grafik umrumda değil.Şu eski pes 6 tadını azıcık alayım dünyalar benim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Vallahi hocam grafik umrumda değil.Şu eski pes 6 tadını azıcık alayım dünyalar benim olur.

Alıntıları Göster
    Aral Game sitesinde şimdi böyle bir şey gördüm bir anda heyecanlandım ama :(

Tıklayınca bu çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 16 Eylül 2015; 18:53:12 >

• quote:

Konu sahibi arkadaşa , eski konunun forum kodlarıyla tüm hepsini özel mesajdan yolladım artık kendiside kendi myclub bilgilerini veya daha fazlasını ekliyerek konuyu editliyebilir.Yolladığım formatta kalmasını tavsiye ederim daha net oluyor.

Teşekkür ederim dostum ama ben konuyu zaten düzenledim oyun çıktığında da devamı gelecek inşAllah..Gönderdiğin msj duruyor bende lazım olan bişey olursa ordan alırım yada senin istediğin bişey varsa konuya ekleyebilirim diğer arkadaşlar içinde geçerli istediğiniz birşey varsa isteğiniz doğrultusunda hemen konuya ekleyebilirim ..

Diğer konunun kapanmasının sebebi PC kullanıcıları 2 yıl içinde çok azaldı o yüzden dahada bölünmesinler tek konuda birleşilsin budur yani , zaten yıllardır PC konusunu ben açıyorum fakat 13 den sonra çok azaldı Pc kullanıcıları bunun sebebide Konami'nin Pc ye ve Pc kllanıcılarına karşı tutumu Pes 13 için açtığımız konu mesela müthiş olmuştu çok yoğunduk yüzlerce sayfa olmuştu o sene hatta 2 sene boyunca çok güzeldi inşAllah bu senede yeniden eskisi gibi olunur..Aramıza hoşgeldin

• quote:

quote:

Teşekkür ederim dostum ama ben konuyu zaten düzenledim oyun çıktığında da devamı gelecek inşAllah..Gönderdiğin msj duruyor bende lazım olan bişey olursa ordan alırım yada senin istediğin bişey varsa konuya ekleyebilirim diğer arkadaşlar içinde geçerli istediğiniz birşey varsa isteğiniz doğrultusunda hemen konuya ekleyebilirim ..

Diğer konunun kapanmasının sebebi PC kullanıcıları 2 yıl içinde çok azaldı o yüzden dahada bölünmesinler tek konuda birleşilsin budur yani , zaten yıllardır PC konusunu ben açıyorum fakat 13 den sonra çok azaldı Pc kullanıcıları bunun sebebide Konami'nin Pc ye ve Pc kllanıcılarına karşı tutumu Pes 13 için açtığımız konu mesela müthiş olmuştu çok yoğunduk yüzlerce sayfa olmuştu o sene hatta 2 sene boyunca çok güzeldi inşAllah bu senede yeniden eskisi gibi olunur..Aramıza hoşgeldin

Hoşbulduk.

--------------------------------------------------------------

PC vs PS4 Grafik karşılaştırmaları yayınlandı fark var belli bir ölçüde ama oyun daha çıkmadı neler olur bilinmez.

Not:Aradaki tek fark grafik hatırlatmakta fayda var bunun tek nedenide korsan kullanımı bu sene satışlar iyi gerçekleşti seneye aynı hizaya çekerler FIFA dada zamanında aynı şeyler yaşandı.

Not-2:Videonun fake olma ihtimalide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 16 Eylül 2015; 19:51:17 >

• quote:

quote:

quote:

Hoşbulduk.

--------------------------------------------------------------

PC vs PS4 Grafik karşılaştırmaları yayınlandı fark var belli bir ölçüde ama oyun daha çıkmadı neler olur bilinmez.

Not:Aradaki tek fark grafik hatırlatmakta fayda var bunun tek nedenide korsan kullanımı bu sene satışlar iyi gerçekleşti seneye aynı hizaya çekerler FIFA dada zamanında aynı şeyler yaşandı.

Not-2:Videonun fake olma ihtimalide var.

Alıntıları Göster
    bende şöyle bişey buldum

• Ped giderek Fifaya benzemeye başlıyor. Eski Pes ten izler siliniyor. Biz fifaya benzemiyor diye pese sarmışken, giderek fifaya benzemesi hiç hoş olmuyor ve itici oluyor. Zaten fifanın o çizgi filmlerden fırlayan çizimlerinden, buz pateninden oynayan oyuncularından ve kalas gibi fiziklerden, saçma sapan yüz animasyonlarından kurtulmak istiyorduk. Ama pes gittikçe daha da batırıyor. Özellikle de 2013 ten sonrası facia. En iyisi hiç oynamamak artık pesi. Keşke 2K Sports, futbol oyununa da el atsaydı da, adam gibi bir oyun oynasaydık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Ped giderek Fifaya benzemeye başlıyor. Eski Pes ten izler siliniyor. Biz fifaya benzemiyor diye pese sarmışken, giderek fifaya benzemesi hiç hoş olmuyor ve itici oluyor. Zaten fifanın o çizgi filmlerden fırlayan çizimlerinden, buz pateninden oynayan oyuncularından ve kalas gibi fiziklerden, saçma sapan yüz animasyonlarından kurtulmak istiyorduk. Ama pes gittikçe daha da batırıyor. Özellikle de 2013 ten sonrası facia. En iyisi hiç oynamamak artık pesi. Keşke 2K Sports, futbol oyununa da el atsaydı da, adam gibi bir oyun oynasaydık.

Oynanış olarak bir sıkıntısı yok ben demosunu denedim süper olmuş.(PS4 te denedim)

PS4 ile PC arasında sadece grafik kalitesi olarak fark var bu yüzden PC dede süper olucaktır.

Not:Full sürümü deniyenler demonun üstüne çok şey konulduğunu söylüyor dahada güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 16 Eylül 2015; 21:03:15 >

• quote:

quote:

Ped giderek Fifaya benzemeye başlıyor. Eski Pes ten izler siliniyor. Biz fifaya benzemiyor diye pese sarmışken, giderek fifaya benzemesi hiç hoş olmuyor ve itici oluyor. Zaten fifanın o çizgi filmlerden fırlayan çizimlerinden, buz pateninden oynayan oyuncularından ve kalas gibi fiziklerden, saçma sapan yüz animasyonlarından kurtulmak istiyorduk. Ama pes gittikçe daha da batırıyor. Özellikle de 2013 ten sonrası facia. En iyisi hiç oynamamak artık pesi. Keşke 2K Sports, futbol oyununa da el atsaydı da, adam gibi bir oyun oynasaydık.

Oynanış olarak bir sıkıntısı yok ben demosunu denedim süper olmuş.(PS4 te denedim)

PS4 ile PC arasında sadece grafik kalitesi olarak fark var bu yüzden PC dede süper olucaktır.

Not:Full sürümü deniyenler demonun üstüne çok şey konulduğunu söylüyor dahada güzel olmuş.

Alıntıları Göster
    Pro Evolution Soccer 2016 Digital Pre-Order Bundle için ön sipariş verin

bununla almak,kutulu olarak almaktan ne fark edecektir arkadaşlar?

ayrıca şu an ön siparişteki fiyatı,çıkış sonrası kutulu hali olunca katlanır mı?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    şimdi işe gideceğim gece vardiyası oyun gece 02:00 gibi açılacak galiba..Sabah 9 da gelince bi bakacağım demo indirip sistemi deneyeceğim duruma göre ya steam'dan alacağım yada kutuluyu bekleyeceğim..

• Arkadaşlar ve Dostlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba.Ben Yine US Psn imle oyunuma Bugün Başlıyorum.Şuan Pes in Başındayım ve Yaklaşık 30 Dakika Sonra Yüklemem tamamlanıyor.Gördüğüm yenilikleri yine buradan paylaşacağım.ben en çok yine my club ü merak ediyorum.Geçen Seneki ( pes 2015 ) deki rüya takımımı yine hemen oluşturmak için psn kartlarımı hazırladım Şimdiden herkese Bol eğlenceli günlerdilerim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.