Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
79.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi hayırlısı heyecanlı bekleyiş güzel şeyler bunlar bu arada herkeze selam
    oyun nick im tilx olarak devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreePeatLAL

Pro Evolution Soccer 2016 Digital Pre-Order Bundle için ön sipariş verin

bununla almak,kutulu olarak almaktan ne fark edecektir arkadaşlar?

ayrıca şu an ön siparişteki fiyatı,çıkış sonrası kutulu hali olunca katlanır mı?

Dijital sürümü alın bence steam dan zira bonusları daha iyi neymarı kalıcı olarak veriyor mesela kutulu sürümde 10 maçlık.

-----------------------------------

Steam ın pre load açmaması kötü oldu şimdi sabaha iner gece 2 gibi unlock olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 16 Eylül 2015; 22:15:40 >

• Gerizekalı lan bu Konami. Lan sen zaten fifaya karşı son 4-5 yıldır kan kaybediyorsun. Grafik ve atmosfer olarak zaten ps4'de de geride. EA bu yıl bile pc ye yeni nesil çıkarıyor. 7850 gibi ortalama bir ekran kartında bile oyun 2k çözünürlükte gayet iyi çalışıyor. Sen gibip ps3 versiyonu port ediyorsun.

Anlamadığım şey bunun konamiye ne yararı olacak. Pc de satış az olabilir ama oyunu korsan bile indirseler oyunun tanınması yaygınlaşması açısından oyuna yararı var. Ayruca üzerlerine çektikleri tepki de cabası. Klasik Japon kafası işte

Oyun ps3 e çıktığı sürece sonraki yıllarda da pc ye de eski nesil olarak gelmeye devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 16 Eylül 2015; 22:43:57 >

• oyunun görselliği beni hiç etkilemedi,yukarıdaki arkadaş ps3den port demiş böyleyse eğer tam rezillik...PS4den port edilir anlarımda gitip ps3ten port etmek...oldu olacak ps2 den port etselermiş...
  • Son 3 saat.

Grafik kafaya takmayın , eşit olsa daha iyi olurdu lakin her sene korsan oranı tavandaydı pc tarafında , bu sene daha yeni yeni insanlar alıyor büyük ihtimalle seneye hizaya çekerler , Fifa da yaptı bunu zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 16 Eylül 2015; 23:28:39 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam PC'de PES 2010'daki grafik kalitesi gibi hatta 2010'daki ışık detayları daha hoştu gibi. PS4'te de hala daha Fifa ile yarışacak gibi değil atmosferi ve grafiği. Sakın yanlış anlamayın henüz oynamadım oynanış devrim niteliğindedir mükemmeldir ona lafım yok. Ama grafikler zaten orta seviyede PC'de birde daha da düşük yayınlıyorlar ne var işte PS4 versiyonunun aynısını PC'de de yap bir dönem Fifa'nın yaptığı gibi PC'ye sonradan getiriyorlar bazı yenilikleri. Yazık çok kötü bir strateji.
  • son 2 saat
  • arkadaşlar oyun stemda 75 tl bimeks ve vatanda 80 tl aral game de ise 72 tl dir bilgilerinize
    fiyatlar pc sürümü için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilx29

hadi hayırlısı heyecanlı bekleyiş güzel şeyler bunlar bu arada herkeze selam
    oyun nick im tilx olarak devam

Hayirli olsun arkadaşım ana sayfaya ekledim senide..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada oyun aral da satışa girdi dostlar diyati 72 lira ve sunlar hediye;

Day One Edition : Özel Myclub İçeriği

-1 ADET UEFA 2014 TILIN TAKIMI’ NDAN OYUNCU

-OYUNCU - NEYMAR

-10.000 GB X 10 HAFTA
    -10 X KURTARMA ÖĞESİ
    -3 X OYUNCU SÖZLEŞMESİ

• steam sağolsun demek istiyorum.kutulu olarakta güzel fiyattan geldi oyun
  • Arkadaslar oyunu Ps4 de de Ps3 de de denedim Ps4 de oyun cok guzel duruyor oynanis müthis hosuma gitti , Ps3 de ise oyun ve grafikler gecen seneye göre cok cok daha iyi oynanış zaten dedigim gibi cok iyi yani ben oyunu Ps3 de bile oynamaya raziyim çünkü oynanış çok güzel olmuş benim içinde grafikten çok oynanış asil önemli olan ve oynanışı ben demo da cok beğendim umarım full sürümde bunu bozmazlar..

Pc de ise Ps4 ile ayni olacak neredeyse zaten su oynanis böyle olsun bana yeter , yeterki bu oynanış bozulmasın ve Konami geçen seneki online sorunlara hantalliga ve tabiki şu hilecilere çözüm bulsun yeterde artar bile , bide şu P2P sistemini bırakmasi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 17 Eylül 2015; 1:14:50 >
  • oyunun cıkmasına 1 saat kaldı
  • Kutulu alırsanız tekrar hatırlatma : Neymar 10 maçlık ve verdiği bonuslar daha zayıf.
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Daha fazla lig ve takım eklenmeli.
  • aral game 72 tl e posta aboneliğine 15 tl indirim veriyor sanırım pes 16 için kullanılabiliyorsa güzel olur
  • topa vurunca cimlerin kalkması hosuma gitti birde yagmurlu havalarda oyuncular yere düserken formaları camur olsa daha güzel olur gercekcilik adına
  • Artık son dakikalar.
  • Steam'e "PLAY NOW" tuşu geldi. Download'ın başlaması maksimum 03:00 diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.