Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steamden aldıysanız son gün çıkıştan sonra 14 gün hocam.yani iade etmeyebilirdiniz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Grafikler pes15 ile aynı sadece biraz dinamik farkı var yani öyle çok çok iyi değil ben her zaman pesi fifaya tercih eden bir insanım my club ta su gibi gol oluyor ama daha takım ruhu gelişmedi diye düşünüyorum.Bu arada Seyrantepe FC isimli arkadaş burada mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Lenovo Z510 i5 işlemci 6 gb ram laptop var elimde

Kaldırır mı acaba?

kaldırmaz. mümkün değil.

Zaten ben cevabı biliyorum ama hala şoktayım

Bilgisayardan pek anlamam hangi ekran kartı daha iyidir falan ama şuana kadar her oyunu çalıştırdı pek hard oyun denediğim söylenemez ama..

Taa 1 ay öncesinden sipariş verdim umutla bekledim ama daha sonra hayal kırıklığna uğradım

Düşük kalitede açtı atari oyununn bi tık üstü gibiydi. Hemen iade istedim.

Gelen parayla FM 2016 alacağım. Bu arada NBA 2K16 çalştrrm mı sizce?

oyunu açmayı başardım sonunda. fakat i7 12 gb ram 4 gb ekran kartlı asus n serisi laptop da en düşük grafik seviyesi ile açtı, witcher 3ü sorunsuz en iyi grafikle oynarkan directx9 ile çalışan bir oyunun bana böyle bir kısıtlama getirmesi doğrumudur sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanakg85

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Lenovo Z510 i5 işlemci 6 gb ram laptop var elimde

Kaldırır mı acaba?

kaldırmaz. mümkün değil.

Zaten ben cevabı biliyorum ama hala şoktayım

Bilgisayardan pek anlamam hangi ekran kartı daha iyidir falan ama şuana kadar her oyunu çalıştırdı pek hard oyun denediğim söylenemez ama..

Taa 1 ay öncesinden sipariş verdim umutla bekledim ama daha sonra hayal kırıklığna uğradım

Düşük kalitede açtı atari oyununn bi tık üstü gibiydi. Hemen iade istedim.

Gelen parayla FM 2016 alacağım. Bu arada NBA 2K16 çalştrrm mı sizce?

oyunu açmayı başardım sonunda. fakat i7 12 gb ram 4 gb ekran kartlı asus n serisi laptop da en düşük grafik seviyesi ile açtı, witcher 3ü sorunsuz en iyi grafikle oynarkan directx9 ile çalışan bir oyunun bana böyle bir kısıtlama getirmesi doğrumudur sizce

Senin durum daha kötüymüş laptop benmkisinden iyi olmasına rağmen düşük ayarda sennki de

i7 ve 12 gb çok önemli değil aslında iş ekran kartına bakıyo

• Düşük grafikte açan arkadaşlar , oyunun settings dosyasına sağ tıklayı harici gpu veya yüksek performansta çalıştır deyin. Daha sonra yükseğe alabilirsiniz. Sonra aynı şekilde oyunun exe dosyasınada sağ tıklayıp harici gpu veya yüksek performansta çalıştırın.

• Bu sene de FIFA.. (PC)

Bildiğin DX9 ile yapmışlar oyunu..

• Bu oyun alınır. Oyun eski nesil konsollardan çok daha iyi görünüyor. Ki xbox360 ps3 den daha iyi grafik verir.

Xbox 360 vs PC

• Beni de yaz. Steam ID: alicebluray

• Pes 2016 Pc surumu cıkmadan once tek bır vıdeo veya resım yayınlamadı. Oysakı en dandık pc oyunun bıle cıkmadan once gameplay vıdeosu ve resımlerı yayınlanır. Konamı bunun yerıne cakalca bır hareket yapıp pc surumunun konsol surumlerınden daha ıyı olacagını ve daha fazla ıcerık sunacagını acıkladı.. Aklınca bu haberle bırlıkte pc kullanıcıları ps4 veya xbox one surumunden bıle daha ıyı oyun (gorsel, ıcerık vs..) cıkacagını dusunup on sıparıs verecektı.. Zekı olanlar zaten bu acıklamaya kanmadı Acıkcası gorsel olarak ps3 ıle ps4 arasında olan bır oyunun ıcerıgı fazla olsa ne olur? Pc surumunun ön siparsılerın dusmemesı ıcın boyle bır rezalete ımza atan Konamı'nın bu davranısı kesınlıkle etık degıl.

• orjinal alıcaktım ama pc ye üvey evlat olarak gördüklerinden almadım reloaded abimiz saolsun.

ayrıca şu settingsden 1920 çözünürlüğe getiremiyorum nvidia ile açtığım halde ???bilenler bi el atsın lütfen...

• Son 1 saattir pes 2016 oynuyorum. Bence artık ps kafeler 2013ten 2016ya geçebilir. Birkaç eksik yönü hala var.
    Mesela yerden vurulan şutların nerdeyse hepsi gol oluyor, özellikle bilgisayara karşı oynarken. Bu 2015te de vardı, 2014 zaten tamamıyla faciaydı.
    İkinci olarak bence çalımlar daha seri olmalı.
    Paslar gayet iyi olmuş. Yani şu yerden giden nerdeyse her şutun gol olması sorunu olmasa 10 üzerinden 9 alır ama malesef bu oynanışı baya etkiliyorr. 10 üzerinden puan verilecek olsa 7 puan veririm. Tabi lisansların olmaması, transferlerin yapılmamış olması baya büyük bir eksi.

Bu sene yine FIFA oynayacağız gibi ama pes de kötü diyemeyiz.

• Oyunu indirip kurdum 4. Maçtan sonra sildim olmamış fifadaki akıcılık yok zaten grafiğe hiç girmiyorum.hersene bi oyun geriye gidermi yahu bıraksınlar bu işi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

Düşük grafikte açan arkadaşlar , oyunun settings dosyasına sağ tıklayı harici gpu veya yüksek performansta çalıştır deyin. Daha sonra yükseğe alabilirsiniz. Sonra aynı şekilde oyunun exe dosyasınada sağ tıklayıp harici gpu veya yüksek performansta çalıştırın.

Grafik ayarlarını tamamladım teşekkür ederim. Pes 2015 ı ps4 de oynamış biri olarak pes 2016 yi acar acmaz oyunu iade seçeneğinden iade girdim. Parayla rezil olmak bu olsa gerek. Şu an ps4 de mgs5i hayranlıkla oynarken pc de pes 2016 yı bu denli kötü bir grafikle oynamak zoruma gitti doğrusu. Steam paramı iade ettiği gibi ps4 de kardeşlikle oyunu almayı deneyeceğim. Saygılar

• Oyunun demosunu indirip , oynarsanız myclub te 10.000 GP veriyor hediye olarak lakin ben PC demosunu bulamadım.

Bir bilgisi olan var mı ?

• Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum, normal bir mağazadan almakla steamdan almak arasında ne fark var. Normal mağazadan aldığımızda cd yi her seferinde takmak gerekiyor mu?
    Bir de online oynamak için alıcam, takılma vs var mı, bazıları takılıyor bazıları akıyor demiş. Kararsız kaldım.

• 2013'e devam... 2014 ve 2015 faciasına devam, bir değişiklik yok. Şampiyonlar ligi grup maçlarını oynadım gram zevk alamadım.

• Daha kaliteli bir video çektim arkadaşlar.
    Grafikler adına net bir fikriniz oluşmasını sağlayabilir.

• 2005'ten bu yana FIFA oynamamış biri olarak sanırım PES defterini kapatacağım. Bu kadar saygısızlık olmaz. Ön sipariş verilecek bir oyun olmadığını 14 ve 15 ile anlamanız gerekirdi. Eminim Steam'den alanların yarısı iade edecektir. Keşke iade oranlarını bizle paylaşsalar da cümle aleme rezil olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

2005'ten bu yana FIFA oynamamış biri olarak sanırım PES defterini kapatacağım. Bu kadar saygısızlık olmaz. Ön sipariş verilecek bir oyun olmadığını 14 ve 15 ile anlamanız gerekirdi. Eminim Steam'den alanların yarısı iade edecektir. Keşke iade oranlarını bizle paylaşsalar da cümle aleme rezil olsa.

Hocam açıkçası ben oynanışı beğendim ve bu seneyi PES ile geçireceğim.
    Eğer lisans konusunda takıntılı değilseniz oynanış ve grafikler kötü değil.

• Yahu bu Konami ne rezil bir firmadir boyle. Oyunu deniycez almadan once ama ortalikta demo yok. Simdi Steam'den satin alsam ve begenmezsem iade edebiliyor muyum? Prosedur nasil oluyor? Alayim diyorum cok kotuyse iade edeyim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.