Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 10un üzerinde maç yaptım ve hoşuma gitti. lag nerdeyse hiç olmadı. benim öyle tribünler güzel gözüksün çamur sıçrasın gibi beklentilerim yok. dün oynadığımda savunma zor demiştim yavaş yavaş ona da alışıyorum. fifayla kıyaslayamıyorum çünki en son fifa99 oynamıştım :) pes 15 ten memnunsanız bunu seve seve alabilirsiniz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Yerden vurdugun her top gol oluyor bu nasi bi sacmaliktir ya ilk oynadigim maclarin skorlari komedi gibi. 6-0 10-1 5-4 3-3 6-1 8-1 6-0. Bi de kalecom neuer iki macta 18 gol yedi :)))))))) bu konamide beyin kalmamis

• Şimdi oyunu deneyebildim 2015 göre kıyasladım ve kesinlikle çok daha maçı hissettirecek bir iş olmuş tebrikler. Tek maç yaptım (RM-PSG) ve ilk başta gözüme çarpanlar;
    1-) Kesinlikle çok daha zevkli hale getirmişler oyun dinamiği daha gerçekçi olmuş, bir tek maç dahi yapan bunu hissedebilir
    2-) 2015 teki aptal sarı kartları kaldırmışlar isabet olmuş ve pozisyon bitimindeki verilen penaltılar yok sanırım ya da ben rastlamadım
    3-) Oyun içindeki doğaçlama hareketler züpper olmuş tek kelimeyle tad getirmiş oyuna(özellikle c.ronaldo vs. futbolcuların kendine has özellikleri çok hoş ve yerinde olmuş, 2015 te illaki o cins tuşlara basmak gerekiyordu bunda doğaçlama kendi de yapabiliyor.)
    4-) Oyun hızını 2 yaparsanız fifa ile pes dinamiği karışımı olmuş ben oyun hızını 1 olarak tercih ettim otomatiklikten kaçıp daha gerçekçi bir oyun yakalayabildim
    5-) Oyuncuarın tepkimeleri güzel olmuş( Benzema'nın ofsayt pozisyonunda Burak gibi öne çıkarıp sinirlenmesi güldürdü beni)
    6-) 2015 teki defansın mal gibi topa bakmaları sorununa %80 çözüm getirmişler, büyük bir illetten kurtulmuş olduk

İlk maçta gözlemleyebildiklerim bunlar, kesinlikle Konami güzel bir iş çıkarmış fakat şu lisans ve manager modlarını tamamlayabilse üzerine futbol oyunu tanımam

• Oyun çıkmadan önce Türk takımları yok diye iade etmiştim oyun çıktıktan sonra tekrar aldım bakayım belki iyidir oynarız fln diye neyse indirdim oyuna girdim ve 20dk sonra oyunu tekrar iade ettim

• banana düşmüş malum yerlere, %16 şu an.. indirmemin tek sebebi girip pes hakkında daha kötü fikirlere sahip olmak
    zamanında 10 numara keyif alarak oynuyoduk ama yok, konami boğdu artık

• kardeşim az önce okudum biri kaldırmaz mümkün değil gibi komik bir yorumda bulunmuş. yüksek kalitede oynayamasan da ortalama ayarlarda oyunu rahatlıkla oynayabilirsin. steam'deki tavsiye edilen donanım özellikleri sana daha iyi fikir verecektir.

• Bu akşam bende indiricem oyunu. Fifa almak içimden gelmiyordu, oynayan arkadaşlardan anladığım kadarıyla düzeltmiş oyunu Konami. Pes 14 e o kadar para verip doğru dürüst oynamadım attıktan sonra bir daha almam demiştim. Oyunun düzelmesine sevindim açıkçası. Online da düzelmiştir işallah.
  • Fifa 16 ' yı Aral Game 'den DVD olarak alırsam oyun her açılışta PC 'ye DVD takılmasını istiyormu ? Bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa memnun olurum.

Not: Pes16 oynadığım için bu soruyu yanlış konuya yazmışım fakat bilen cevaplıyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1919 -- 18 Eylül 2015; 23:59:47 >
  • bu konamiden bi cacık olmaz. bu şerefsizler yüzünden 2 senedir pes oynayamıyorum pc'de.
  • Görsel dısında oynanabırlık ps4 ve Xbox One ıle aynı ıse bu oyuna 9 puan veren sıtenın aklına şaşarım.. Oynanabırlık hosuma gıttı ama kalecıler nedır oyle arkadas?? Gelenı gecenı ıcerı alıyor. Ozellıkle plesa sutların tamamı gol oluyor.. Acaba dedım zorluk sevıyesıyle mı alakalı??? Zorluk sevıyesı en sonda bıle ıken kalecılerın yapay zekası berbat otesı... En kotu mac 3 golle bıtıyor.. Genelde 5 golden asagıya olmuyor... Fıfa 180tl para verdım.. 70tl de bu oyuna vereyım dedım ama bu kalecıler oyun zevkını harbıden baltalıyor... Bu sekılde oynanmaz bu oyun.. Bunun dısında oynanabırlık te fazla bır sorun yok.. Ozellıkle defans olayını fıfadan ıyı yapmıslar. Topu rakıpten alma, yere yatıp topu alma olayı fıfadan ıyı olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 18 Eylül 2015; 18:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitakis

oyunu 2 saat kadar inceledim. benim en çok oynadığım mod my club olduğu için detaylı bi şekilde ona baktım.
    grafikler 15den pek farklı değil ama oyuncuların hareketlerinde değişiklikler var bence güzel olmuş.
    oynanabilirliğe gelirsek defans yapmak çok zorlaşmış. çok kolay gol atılıo.
    pc ye karşı 1 online 4 maç yaptım. onlinelar özellikle 6 golden aşağı bitmedi. duvar pası yapınca savunma bakakalıo. (sen savunma yapamamışındır demeyin oynadığımın hepsini kazandım klasman 10 a çıktım)
    eski hesabımla girdiğim 3 tane siyah top verdi. +neymar +1 tane uefa yılın takımından verdi.
    my cluba antreman diye bişi eklenmiş onu tam çözemedim daha.

özet olarak
    eskiye oranla daha hoş bi görüntü ama savunma büyük bi sorun. online oynadığımda da hiç lag olmadı gayet temizdi.

yarın daha çok oynadıkça yine yazarım

not: yağmurda su sıçramadı :)
    oyunda türkçeydi

Hocam oyunu nereden aldınız ?

Playstore' da satılan da Türkçe' dir inşallah...

• Arkadaşlar oyun Playstore' da 69 TL den satışa sunulmuş. Steam' de neden 75 TL anlamadım. Playstore' da satılanın farkı yoktur her halde ?
  • Be A Legend ya da Master Club'da bi değişiklik var mı arkadaşlar?
  • dün sipariş ettim ve bugün geldi (aral)

gerçekten hızlı gönderdiler bu kez

geçen sene hepsiburada üzerinden almıştım 4lüyü (fifa pes 2k ve fm)

gerçekten süründürmüşlerdi özellikle 2k konusunda..

ama bu pes16'yı baya hızlı gönderdiler.

Oyuna gelince 1 maç yapıp çıktım şimdilik.Juventus PSV. orta seviyede.uzaktan şutlar acayip güzel Pirlo ile efsane bir gol attım bu bağlamda.

beğendim gibi ben.FIFA'yı da görmek lazım tabii.

• Oyunu mekaniksel anlamda istediğin kadar geliştir. Ne lisans var ne birşey. Bırak yaz transfer dönemini, ocak ayının başında, başka takımlara giden futbolcular, hala eski takımlarında. Yine kullanıcı patchi bekle, yine oyunun adam olmasını bekle. Konami'nin oyun falan yaptığı yok. Milletle dalga geçiyorlar sadece.
  • Oynanış iyi
    Futbolcu Tepki hızı iyi(pes 14 ve 15 de komut gecikmesi oluyordu. Ani şekilde istediğimizi yapamıyorduk. 2016da bu sorunu düzeltmişler)
    Şutlar ve paslar iyi ( istediğim yere istediğim hızda pas atabiliyorum. Pes 15de paslarda sıkıntı vardı.)
    Kaleciler kova kötü ( yandan kurtarışlarda iyi ama karşı karşıya kalecilerin hiçbir etkileri yok.)
    Grafikler tırt ( pc sürümüne özenilmemiş , ps4de oyun boyut olarak 20gb iken pcde sadece 6 gb )
    Stad sayısı az kötü
    TAkım Lisansları yetersiz kötü

Ben pc sürümüne 10 üzerinden 7 veriyorum.Ps4 sürümüne ise 8.5 veriyorum. 2 Sürümüde bugün oynadım.

Mesela pc sürümünde 15 stad varken , ps4 sürümünde 23 stad var. Grafikler ps4de çok daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulbirbaska -- 18 Eylül 2015; 21:03:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://hizliresim.com/RVMrVY bu sorunu nasi duzeltebiliriz. Gpu kismini nvidia geforce yapmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom1453

https://hizliresim.com/RVMrVY bu sorunu nasi duzeltebiliriz. Gpu kismini nvidia geforce yapmak istiyorum.

hocam settings uygulaması düşük grafik özelliklere sahip olduğu için laptop onu o ekran kartıyla açmıştır.
    oyunu nvidia ile açar belki.
    sen son grafiklere al kasılma takılma olursa değiştirirsin.
  • xbox one joystick kullanıyorum. settings controller xinput seçeneğinde bütün tuşlar doğru fakat ben rb yi rt lb yi lt yapmak istiyorum

bu sebeple direct inputu seçip tuşları değiştirmek istediğimde tuşların hepsini görüyo ama bir türlü seçip düzeltemiyorum çözümünü bilen var mı ?

edit: Sorun oyun içi ayarlardan çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 18 Eylül 2015; 21:42:48 >
  • Steam da taksit yapamıyor muyuz bilen var mı? cdli alsak mağazadan her seferinde cd yi takmamız gerekir mi? yoksa cd siz çalışır mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.