Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
16
Favori
80.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps4 versiyonuna gore farkliliklar neler dostlar ?

animasyon sayisi veya kalitesiyle ilgili farklar varmi ?

pc surumunu oynuyorum suan ps4 ile farklarini merak ediyorum tam surum pc-ps4 kiyaslamasi yapabilecek arkadaslarin yorumlarini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araldan perşembe sipariş yaptim hala gelmedi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ps4 versiyonuna gore farkliliklar neler dostlar ?

pc surumunu oynuyorum suan ps4 ile farklarini merak ediyorum tam surum pc-ps4 kiyaslamasi yapabilecek arkadaslarin yorumlarini bekliyorum

Texture kalitesi, ışıklandırma, renk paleti PS4 versiyonunda bariz daha iyi.

Ama emin ol, yukarıdakilerin hepsini düzeltmek bir yamaya bakar.

Özellikle hd texture pack'in çıkacağını düşünüyorum, renk paleti ve ışıklandırma sweetfx ile az buçuk ps4 kalitesine getirilebiliyor.

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    steam dan aldım direk türkçe olarak indi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ps4 versiyonuna gore farkliliklar neler dostlar ?

Texture kalitesi, ışıklandırma, renk paleti PS4 versiyonunda bariz daha iyi.

Ama emin ol, yukarıdakilerin hepsini düzeltmek bir yamaya bakar.

Özellikle hd texture pack'in çıkacağını düşünüyorum, renk paleti ve ışıklandırma sweetfx ile az buçuk ps4 kalitesine getirilebiliyor.

tesekkurler hocam

animasyon sayisi ve kalitesiyle ilgili bir fark yok anladigim kadariyla

• oynanış biraz tuhaf gibi herhalde çok fifa 15 oynadık ondan galiba onun dışında pes 16'yı oynayacaklar mutlak sweet fx falan kurması şart renkler falan çok soluk
  • efsane ol modu oynayan var mı ? geçen seneye göre değişiklik var mı efsane ol modunda ?
  • Arkadaşlar sweetfx olayı yalan , oyunun renklerini bozmaktan başka bir işe yaramıyor . Yeşili daha yeşil gösteriyor grafiğin veya detayın artığı olmuyor. Birde performansın nedense %50 azaltıyor. Normal modda oynarken 60 fps aldığım oyun sweetfx ile 30 fpsye düşüyor pc sürünüyor. Bende bundan sonra hep orjinal haliyle oynayacağım.

Bu arada aslında oyunun renkleri olması gerektiği gibi normal , soluk değil. Asıl soluk gösteren TN panele sahip dandik monitörler. İps ekranlı pclerde oyun gayet renkli ve canlı gözüküyor. Yada PCyi led lcd TV ye bağladığınızda renklerin olması gerektiği kadar canlı olduğu ortaya çıkıyor. Monitör ekran kalitesi çok önemli...

Bu fotoyu ben çektim , tvye bağladım. Herhangi bir mod yada yama yok.Orjinal hali..
     Pro Evolution Soccer 2016 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulbirbaska -- 19 Eylül 2015; 12:49:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    İlker hocam , oyun ps4 sürümüyle fizik , animasyonlar oynanış olarak aynı ama grafik olarak 1 tık daha düşük , belkide 2 tık daha düşüktür
    Ama böylece laptopta bile 1080p yüksek 60 fps oyun oynayabiliyoruz. Aynı pcye fifa kurunca kasılmaktan ölen pc , pes2016 kurunca yağ gibi akıyor. Tekleme yok , gayet yüksek performansta çalışıyor. Ama oyunun grafiklerini ciddi anlamda kısmışlar , ps4teki keyfi vermiyor.

ZAten ps4 sürümü 20gb iken , pc sürümü 6 gb oradan bile ne kadar kıstıkları anlaşılıyor. Stad sayısıda pcde 15 ile sınırlandırılmış. Ps4 de 23 stad var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc için grafik yaması arayan varsa şu modu öneririm. Linke tıklayıp sayfanın alt kısmından karşılaştırma fotoğraflarına bakabilirsiniz.

1.000 Times Better | PS4 Graphics

https://sfx.thelazy.net/games/preset/4391/
  • Ps4 surumu ile en büyük farki renk paleti ve gölgelendirme arkadaşlar baska cok buyuk bir fark yok oyunu Pc de 1080 p oynayinca Ps4 ile o kadarda fark görünmüyor ama benim en cok gözüme batan renk paleti yani Pc de sahadaki ışıklandirma,çim ve formalar gibi seyler ps4 de cok daha canlı ama Pc de daha soluk buda cikacak bir yama ie düzeltilir oynanis bakimindan bir fark yok zaten en önemliside bu oynanışi ben cok begeniyorum..

Resmi olarak Konami tarafından gelecek güncelleme ile oyuna Maracana stadı eklenecek ve içinde gs nin de bulundugu 7 takim oyuna eklenecek sonraki güncellemeler ilede büyük ihtimal Fb ve Bjk de eklenebilirmis gecen sene bjk nin çok sonradan eklendigi gibi..

• Steam'den aldım iniyor şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Steam'den aldım iniyor şuan.

Hayırlı olsun hoşgeldin

• tilx29 T kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı problem var. Dediğiniz şekilde yapmama rağmen settingste 1920*1080 çözünürlük seçeneği görünmüyor. pes 2015 de bu problem yoktu..
  • Foruma dün yazdıklasrım görünmuyor. Sanırım sistemsel bir problem olmuş.
    Özetle kaleciler kova :-)

Bir de, siyah çıkan oyuncuların favori belirlediğiniz takımdan çıkma olasılığı yüksek. Dolayısıyla real yaparsanız buradaki oyunculardan gelme olasılığı artar.

Beni de ekleyebilirmisiniz :

Oyun nickim : Amra
  • Nasi yapabiliriz dostum biraz daha acar misin anlattigini

• İniyor şuan umarım top yapma, organize atakla gol olayı güzeldir. Şimdi güncel transfer şeysi de lazım. Pouf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle indirmeye basladım inş aldığımıza değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenJoy -- 20 Eylül 2015; 10:10:04 >
  • Oyunu steam fiyatından ucuza nereden alabilirim?
  • istanbulbirbaska İ kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam animasyon konusu aklimi kurcaliyordu

animasyon sayisi ve animasyon yumusakligi acisindan bir fark olmamasi bizim gibi pc de oynayan oyuncular icin harika olmus

milli takim ve 3 buyukler icinde yama geldiginde tadindan yenmez artik

oyun cidden muhtesem olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 19 Eylül 2015; 14:37:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.