Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HaSaN

yaw bende fx5200 var ama nedense anca low da oynayabiliorum high ta acaip kasıo ama arkadasım aynı kartla high ta oynuo bunun sbebi ne olabilir

Ekran kartı driver'larını vs güncelleştir. Bu oyun için ekran kartının ATI olması daha iyi olacaktır ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayqanx

arkadaşlar C:\Program Files diyorum ama konami yok
    yardım edebilir misiniz

Bilgisayarında kurulu olduğuna eminmisin? Eğer bundan eminsen oyunu kurarken dizini değiştirip değiştirmediğini sorayım sana?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

hamachi den oynayabilirmiyiz pes6 yı

Hayır. Bahsettiğin olay daha önceki versiyonlarda mümkündü. Fakat Konami 2-3 sezondur oyunlarında buna izin vermiyor. Online oynayabilmek için mutlaka orjinal oyun alman gerekiyor. Orjinal oyunun yanında sana bi şifre daha veriliyor. Ve bu şifreyle Konami'nin kendi server'larına kayıt oluyosun.

Yani Konami Serverları harici oynamana izin vermiyor ;)
  • ya pes6 da sanki oyuncular daha bir agır olmuşlar.kaleciler biraz ağırlaşmış ve pes5 deki o serilik yok gibi geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

ya pes6 da sanki oyuncular daha bir agır olmuşlar.kaleciler biraz ağırlaşmış ve pes5 deki o serilik yok gibi geldi bana.

katılıyorum...
    özellikle kalecilerde bir anormallik var...
    kaleden çıkışları zorlaşmış sanki... karşı karşıya pozisyonlarda ve yan toplarda çok agır kalıyorlar...
  • ARKADASLAR BENDE ARTIK PES OYNUCAM.
    FIFA 07 DAN SIKILDIM

PES'I INDIRMEYE BASLADIM
    download:25 kb.

bu gidisle PC 3 gun acik kalmasi lazim
    degermki acaba PES fifadan daha mi iyi

edit:FIFA'yi online icin oynarim
    PES'i futbol icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Ocak 2007; 13:42:05 >

• Arkadaşlar menü müziği geliyor mu sizde?Bende gelmiyor?Sanırım ripli indirdim ondan bunu nasıl halledebilirim?
  • bu oyun beni illet etmeye başladı
    man utd ile newcastle ile yarı final fa cupta 60 dakikalık maç yaptım en yüksek seviyede
    direkten dönmeyen top kalmadı 2. yarı ve uzatmalarda hiç atak yapmadılar 2.uzatmanın son dakikasında herif 18 dışından geldi vurdu gol oldu hep böyle oluyor bilgisayar kafasına estimi gol atıyor yada pozisyon yaratıyor. bir buna uyuz oluyorum birde rakiplerinizin puan kaybedeceği önceden belli olduğu için o zaman sizinle maç yapan lig sonuncusu bile olsa hayvan gibi oynuyor
  • arkadaslar pes6 indirdim ama ispanyolcaydı dedim nolcak olsun hem boyutuda azmıs ama içinde ne setup var ne bisi napmam lazım boyutu 1.53gb dosyanın içide böle acaba eksik dosyaları tamamlayıp oyunu kurabilirmiyim ve daha neler gerekli bana offff o kadar indir ama suc benim kolaya kactım... kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewolf06 -- 8 Şubat 2007; 0:56:03 >

• Arkadaşlar yeni konu açtım kapattılar buraya yazmam gerekli diye daha önce sorulduysa kusura bakmayın o kadar sayfada arayamadım.

Bu ekranın ortasındaki kırılan çizgi nasıl geçer allaşkına bıktım artık deliricem burda. X1800xt kullanıyorum. Catalyst Center'da vsync'ten tutun bilmem ne aliasing'e kadar kapatıp açmadığım şey kalmadı ama nafile

Lütfen Vsync aç/kapat dışında bana hakketen bi çözüm söylecek olan varmı yoksa o çizgiye kafa atmak zorunda kalacam bi gün Allah seni davul etsin KONAMİ !!

• pes 6 master lig oynuyorum.

fifa'da oynamak istemediğin maçların direk sonucunu gösteren "simulate match" seçeneği vardı.

Pes te bunu yapabiliyormuyuz acaba?
  • yaw yoksa bu başlık ölmüş mü. kimse cevap yazmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saidkizmaz

yaw yoksa bu başlık ölmüş mü. kimse cevap yazmıyor.

Haklısın dostum !!
    Soru sormak için yeni konu açınca kapatıp burası için linki yazanlar utansın ! . Tam millet derdini yazmış bilen birinden cevap gelicek konuyu kilitliyorlar. Aferin

• Arkadaslar oyunu yeni kurdum, ancak çok sık takılıyor.Oynanamıycak derecede.
    amd 2800+, 1Gb ram,Ati x1650 pro250mb ekran kartı ile takılmaması gerek diye düsünüyorum . Sizce sorun ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brooklyn -- 15 Şubat 2007; 21:09:46 >

• biliyorum çok sevdiğim serisini çok bbeğendiğm bi oyun ya çok güzel fifa 2007 bunun yanında halt yemiş dostlarım
  • yaw arkadaslar bazen btkinlik geliyor bana
    ikli mucadelerde ozellikle hava toplarinda zayif adamin karsisinda benim adamim(r.ferdinand)yere dusuyor toparlanamiyo
    ayrica top ortadayken rakip daha hizli davraniyor benden ve topu aliyor
    vede nedense ilk yarinin sonunda veya mac bitiminde rakip illa 1tane gol atiyor

oyunda bazi hileler var anltmakla bitmez ufak detaylar ama oyunun benim acimdan zevkini bitiriyor

ayrica en iyi frikikcilerle frikik atamiyorum baraja takiliyor bunun taktigini anlatabilecek birisi varmi?barajin arasindan geciremiyorum biturlu topu
  • Traning de alıştırma yapmayı dene frikik'den gol atmak istiyorsan;)
  • ya traningde atiyorum ama macta atamiyorum,,ikisi ayni deil gibime geldi bana

bide sunu sorcam benim adamlar bazen kendi kendilerine kart goruyolar rakibe tekme flan atiyolar bunu nasil onlucem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike MercuriaL

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_34

hamachi den oynayabilirmiyiz pes6 yı

Hayır. Bahsettiğin olay daha önceki versiyonlarda mümkündü. Fakat Konami 2-3 sezondur oyunlarında buna izin vermiyor. Online oynayabilmek için mutlaka orjinal oyun alman gerekiyor. Orjinal oyunun yanında sana bi şifre daha veriliyor. Ve bu şifreyle Konami'nin kendi server'larına kayıt oluyosun.

Yani Konami Serverları harici oynamana izin vermiyor ;)

bi orjinal cd den sadece bi kişimi yararlanabilio yoksa bi limti varmı 2-3 felan gibi bilen varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

ya traningde atiyorum ama macta atamiyorum,,ikisi ayni deil gibime geldi bana

bide sunu sorcam benim adamlar bazen kendi kendilerine kart goruyolar rakibe tekme flan atiyolar bunu nasil onlucem

maça girerken player settings'de vardı ayarı ya adını unututm.semi-auto olabilir onu kapatman lazım.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.