Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

valla deyim neden konami isimler sacma safan sadece ingiltere ile ispanya ligi var ÇÜNKÜ PARASI YOK neden yok ÇÜNKÜ DÜNYADA HİÇ OYUN SATAMIYOR pesi belkide en çok alan TÜRKİYEDİR o da kopya oyun olduğundan hiç bi kazanç getirmiyodur almanyada kuzenim herkeze soruyo kimse KONAMİ firmasini tanımıyo bile BÜTÜN DÜNYADA FİFA SATILIYO zaten adamlar TÜRKİYE LİGİNİ BİLE YAPMISLAR ikinci ligleri bile alıyolar lısansları o kadar satın alabiliryolar NEDEN çünkü fifa adam gibi oyun olduğundan herkez bu oyunu alıyo BİZİM TÜRKLER bi şeyden çakmadıkları için yok PESMİŞ yok EA KAPATSIN stüdyoları filan ASIL KAPATCAK OLAN İFLAS EDİCEK OLAN PARASIZLIKTAN KONAMİDİR BE siz hala bişe bilmiyosunuz konuşun bakalım adamlar bize gülüyo PES OYNUYORUZ DİYE

tabi tabi gavurlar ne biliyorsa doğru biliyordur.hay allahım sabır ver!

• quote:

valla deyim neden konami isimler sacma safan sadece ingiltere ile ispanya ligi var ÇÜNKÜ PARASI YOK neden yok ÇÜNKÜ DÜNYADA HİÇ OYUN SATAMIYOR pesi belkide en çok alan TÜRKİYEDİR o da kopya oyun olduğundan hiç bi kazanç getirmiyodur almanyada kuzenim herkeze soruyo kimse KONAMİ firmasini tanımıyo bile BÜTÜN DÜNYADA FİFA SATILIYO zaten adamlar TÜRKİYE LİGİNİ BİLE YAPMISLAR ikinci ligleri bile alıyolar lısansları o kadar satın alabiliryolar NEDEN çünkü fifa adam gibi oyun olduğundan herkez bu oyunu alıyo BİZİM TÜRKLER bi şeyden çakmadıkları için yok PESMİŞ yok EA KAPATSIN stüdyoları filan ASIL KAPATCAK OLAN İFLAS EDİCEK OLAN PARASIZLIKTAN KONAMİDİR BE siz hala bişe bilmiyosunuz konuşun bakalım adamlar bize gülüyo PES OYNUYORUZ DİYE

espri yapmis arkadas ya kizmayin..

• Ya oynarken donma yapıyor bazan de böyle bir durup sonra başlıyor. Sizde nasıl?
    Klavye ayarlaması sırasında bile kasıyor.
    Sistemim

AMD : 3200
    Ram : 1 GB
    Ekran kartı : WINFAST 128MB GeForce 6600GT
    HD. : 250GB Samsung 8MB cache SATA
  • quote:

Orjinalden alıntı: calculus

Ya oynarken donma yapıyor bazan de böyle bir durup sonra başlıyor. Sizde nasıl?
    Klavye ayarlaması sırasında bile kasıyor.
    Sistemim

AMD : 3200
    Ram : 1 GB
    Ekran kartı : WINFAST 128MB GeForce 6600GT
    HD. : 250GB Samsung 8MB cache SATA

benim ekran kartı 256mb(256bit) ona rağmen takılma oluyo her maçda..atabiliosan format at azalır kasılmalar
  • ekran yenileme hızını 60 hertz yap ve dikey yenilleme hızını sonuna kadar ac.bu sorun için pi patch vardı arastır pes forumlarını bulursun.
    quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

Arkadaşlar yeni konu açtım kapattılar buraya yazmam gerekli diye daha önce sorulduysa kusura bakmayın o kadar sayfada arayamadım.

Bu ekranın ortasındaki kırılan çizgi nasıl geçer allaşkına bıktım artık deliricem burda. X1800xt kullanıyorum. Catalyst Center'da vsync'ten tutun bilmem ne aliasing'e kadar kapatıp açmadığım şey kalmadı ama nafile

Lütfen Vsync aç/kapat dışında bana hakketen bi çözüm söylecek olan varmı yoksa o çizgiye kafa atmak zorunda kalacam bi gün Allah seni davul etsin KONAMİ !!

• türkçe yaması var mı?
  • tükçe yamayı bierde görmüştüm galiba..google dan aratırsan bi bulabilrsin diğer forumlarda, sitelerde vs...
  • ula konami yarım yakalak oyun yapmış sizde yamalarla düzeltmeye çalısıyosunuz bide fifa kapatsın stüdyoları diyosunuz. konamiye bakın reziill parasızlıktan aadamlar böle
  • senden daha iyi bildiği kesin çok biliyosan sen yap öle oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: prilman

quote:

tabi tabi gavurlar ne biliyorsa doğru biliyordur.hay allahım sabır ver!

senden daha iyi bildiği kesin çok biliyosan sen yap öle oyun

• ya arkadaslar ben bu nistelrooyu agir diye henryle takas yaptim ama nistelrooy cokagir olmasina ragmen bitiriciligi daha iyidi ozellikle hava toplarinda,henry birazdaha hizli ama nistelrooy gibi deil
    hizli ve en onemlsi hava toplarina hakim en ucta oynayacak adam kim var,eto ronaldinho,messi haric onlari forvetin birazdaha gerisinde oynatiyom yoksa nistelrooyu gerimi aliim

vede bu valdes cok aptl goller yiyo en iyi kaleci kim peste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 11 Mart 2007; 2:13:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

ya arkadaslar ben bu nistelrooyu agir diye henryle takas yaptim ama nistelrooy cokagir olmasina ragmen bitiriciligi daha iyidi ozellikle hava toplarinda,henry birazdaha hizli ama nistelrooy gibi deil
    hizli ve en onemlsi hava toplarina hakim en ucta oynayacak adam kim var,eto ronaldinho,messi haric onlari forvetin birazdaha gerisinde oynatiyom yoksa nistelrooyu gerimi aliim

Gilardino cok ii bi tercih fakat master league de martins den wazgeçmem (oyunun en hızlısı zaten acc. we top speed 99 !!) ayrıca cok iyi zıplıyo95 fln olması lazım başlarken..ayrıca cok genc olması da büyük avantaj sağlıyo

Kaleci olarak da shay given ı öneririm(evet newcastle la oynuyorum master ligi=) fakat given yaşlı bu yüzden yohann pele iyi bi tercih olabilir 3.senenin sonunda eldiwenleri aldı given dan fakat cok paran warsa buffon u al derim

• quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

quote:

ya arkadaslar ben bu nistelrooyu agir diye henryle takas yaptim ama nistelrooy cokagir olmasina ragmen bitiriciligi daha iyidi ozellikle hava toplarinda,henry birazdaha hizli ama nistelrooy gibi deil

Gilardino cok ii bi tercih fakat master league de martins den wazgeçmem (oyunun en hızlısı zaten acc. we top speed 99 !!) ayrıca cok iyi zıplıyo95 fln olması lazım başlarken..ayrıca cok genc olması da büyük avantaj sağlıyo

Kaleci olarak da shay given ı öneririm(evet newcastle la oynuyorum master ligi=) fakat given yaşlı bu yüzden yohann pele iyi bi tercih olabilir 3.senenin sonunda eldiwenleri aldı given dan fakat cok paran warsa buffon u al derim

Valla ben de diyorum ki; Toure Andre Flo. Hem boyu uzun, hem değerleri çok yüksek. Alttan, üstten, uzaktan boş geçmiyor.

Bir de PES 4'den beri Tostao'yu alırım.

Kaleci olarak da; Cech. Aslında arayacağın özellik uzun boylu olması. Hem uzun olup hem iyi olan az kaleci var zaten. "Ayrıntılı Aramadan" arayabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 11 Mart 2007; 16:49:57 >

• arkadaşlar pes puanı ile deve kuşu dinazor üstünde falan oyuncular alınıyo ya.ben onları pes shoptan satın aldım ancak onlarla oyunda oynayamıyorum.nerden girmek gerekiyo onlarla oynamak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayramefendi

arkadaşlar pes puanı ile deve kuşu dinazor üstünde falan oyuncular alınıyo ya.ben onları pes shoptan satın aldım ancak onlarla oyunda oynayamıyorum.nerden girmek gerekiyo onlarla oynamak için

oyuna girerken forma seçerken space tuşuna bas seç işte.
  • tuş ayarlarını nasıl yapacam başlatta ve bilgisayarımda settings yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

quote:

Valla ben de diyorum ki; Toure Andre Flo. Hem boyu uzun, hem değerleri çok yüksek. Alttan, üstten, uzaktan boş geçmiyor.

Bir de PES 4'den beri Tostao'yu alırım.

Kaleci olarak da; Cech. Aslında arayacağın özellik uzun boylu olması. Hem uzun olup hem iyi olan az kaleci var zaten. "Ayrıntılı Aramadan" arayabilirsin..

eski oyuncuları açmıorum ben master league de oyüzden güncel futbolcuları söledim,,eskilerden alıosan batistuta yı öneririm(uzun boylu istiosan) ayrıca adriano da iyi tercih olur uzun boylu olarak fakat ben hızlı oyuncuları tercih ederim her mevkide(bu nedenle genelde kısa oluyolar )

kaleci olarak da bence buffon cech den daha iyi..ayrıca klasik takımların kalecileri de cok iyi oluyor özellikle zoff(italya) ve yashin (sovyetler birliği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBJ_23 -- 13 Mart 2007; 12:45:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aliss

tuş ayarlarını nasıl yapacam başlatta ve bilgisayarımda settings yok

Oyunu acmak ıcın kullandıgımız bır icon var.Yine ona cıft tıklıyacaksın karsına cıkan pencereden setting'i isaretlersen tusları ayarlarsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliss

tuş ayarlarını nasıl yapacam başlatta ve bilgisayarımda settings yok

2. yol:

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6
  • vista da pes 6 oynayan var mı? özellikle ati ekran kartı ile. xp de kırılımları önlemek için vertical refresh i açıyordum ve sorunsuz oynuyordum ama vbistada control panelden açmama rağmen oyunlarda işe yaramıyor kırılmalar oluyor... bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.