Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar turf patch i indirdim. Onu nasıl Dkz Studio ile import/export edecem. Bilen biri kısaca anlatabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

PES6 K_PATCH 0.1

quote:

What updated

- Real e_text logo
    - new balls - from original model
    - new boots
    - Modified option file from MethodManMark bunsesliga project,Eene option

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

link :http://files.filefront.com/PES6_K_Patch_01rar/;6108192;;/fileinfo.html

musti patch indirdim dkz ne yapcam acaba yaaa

• kaptanlogar:

MagapIoada ttnet sansür koyduğu için treewalk gibi programlarla bağlanabilirsin ancak... Ama zaten boşverin... Ben ilk iki kısımı indirip deneyeyim dedim ama maça başlarken oyundan atıyor artık..
    Daha önce böyle bişey yoktu.. Ya italyanca versiyonla çakışıyor ya da ben yanlış yaptım ya da yamalarda sorun var... :)
  • Pro Evolution Soccer 6 Tek PC'de aynı anda 2 kişiyle nasıl oynarım.
    Birimiz klavye diğeri ise usb kollar nasıl oynanır
  • kosu yoluna pas olayini anladim.top bizdeyken kosu yolu ve pas tuslarinin yerleri deisiyo yani w pas oluyo s ise kosu yolu pasi oluyo
  • tugy ellerın dert gormesın cok makbule gecti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GORELE

Pro Evolution Soccer 6 Tek PC'de aynı anda 2 kişiyle nasıl oynarım.
    Birimiz klavye diğeri ise usb kollar nasıl oynanır

oyunun kurulu oldugu dızıne gıt orda settıngs var player1 den usb kolu sec ısmı yazar orda modele gore degısıyor hepsı bukadar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: signomis

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: signomis

quote:

diğer pes6 konusunda ben bir sürü tv logosu koymuştum..isterseniz onları indirin ve oyunun e_text dosyasına import edin

dostum su benım kramponlar rengarenk cıkıyodu benı yonlendırdın tesekkurler....verdıgın bott packı ındırdım yanlız 05322.bin dsoyası bende yok varda bin dosyası degıl sts mı ne oyle bısey var yardımcı olurmusun tesekkurler

olmaması imkansız 0_texti açacaksın dkz studioyla yukarda root sekmesinde sayfalar var.5.ya da 6. sayfada 5322 nolu dosya vardır..(her sayfada 1000 dosya var program hızlı çalışsın diye)onu import edeceksin eğer yapmazsan kramponlar saçma çıkar

ayrıca o kramponları ben denedim pek iyi değil..k_patch indirmeni öneririm ondaki kramponlar çok iyi

onun kurulumu biraz farklı direk dkz dosyası halinde geliyor..çift tıklayıp açıyorsun patchi..yukardan patch sekmesine tıklayıp patch file in folder diyorsun

sonra pes6yı yüklediğin yerdeki dat klasörünü seçiyorsun ve o kendi patchi uyguluyor tabi bu işlemden önce o_text ve e_texti yedekle ne olur ne olmaz

ayrıca k_patchın updatei çıktı onu da indir istersen onda da işlemler aynı

http://files.filefront.com/PES6_K_Patch_12_updaterar/;6126031;;/fileinfo.html

@umutcan

ekran kartı driver ayarlarından vsyn always on yapacaksın

wait for vertical sync ya da dikey senkronizasyon için bekleme diye geçer her zaman açık ayarlaman lazım

hertz-fps uyuşmazlığı olduğu için kayıyor ekranda çizgiler..bunu açınca düzelir

dostum yardımların ıcın tesekkurler sorunum cozuldu............

mustafa yokk abii 5322 dosyasıı yaa nası yapcam abiii yaredımcı olursan sevinirim yaaa

• arkadaşlar birde bunu deneyin daha önce verilmiş olabilir.ama bu paatch harika ..saha zeminleri stadlar harika...kitserverde formalar mükemmel..oyunun grafik ayarlarıyla oynamanız lazım..özellkle çok iyi bir sistemim olmamasına rağmen(512 mb ram,geforce 6600 128 mb p4) oyunun grafiklerinde güzel değişimler oldu..
    http://pesforum.de/showthread.php?t=47191

yalnız gtext i indiremedim..gtext te hangi dosyalar kayıt edilyior..yazılar olabilir sanırım resim dosyaları..o text i indirin ayrıca kitserveri de...nvidia ayarlarınızdan yüksek kaliteyi seçip keskinliği yumusatmayı felan düşürebilirsiniz..hakikaten görüntüler çok düzeldi..bilmeden reklam felan verdiysem linkte kusura bakmayın henüz yeniyim...:)

• e_text english
    g_text germany
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

kosu yoluna pas olayini anladim.top bizdeyken kosu yolu ve pas tuslarinin yerleri deisiyo yani w pas oluyo s ise kosu yolu pasi oluyo

bence anlamamışın..öyle saçma iş olur mu..top sende değilken koşu yolu tuşu zaten bir işe yaramaz kaleciyi çıkartır..bence sen tuşları ters ayarlamışın

patch sorunları çok fazla hepsine cevap veremiyorum..hele bu vize haftasından nete de giremiyorum.."patchi veriyon yüklemesini de göster" diyen arkadaşlar da haklı ama genelde zaten nasıl yüklendiğini de açıklıyorum..biraz daha kurcalayın gerçekten bir numarası yok..eğer indirdiğiniz dosya dkz dosyasıysa dkz programını yükleyip patchi çift tıklayın daha sonra yukardan import to folder deyip pes6 içindeki dat klasörünü seçin..eğer inen dosyalar str,txs dosyaları falansa dkzyle nereye import edecekseniz açın (e_text,0_text falan) o dosya numaralarını bulup sağ tık import deyip indirdiklerinizi seçin.

patch yapmadan önce her zaman yedek alın ne olur nolmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 9 Kasım 2006; 19:33:33 >

• ARkadaslar ben turf ve chant patchlerini indirdim ama DKZ ile açamıyorum.. TURF dekilerin hepsi bin ile özellikli chant pacthindekiler adx uzantılı nasıl yükleyeceğim bunları bu arada linkleride vereyim ama biri yardım etsin lütfenn

http://files.filefront.com/Tommsens_PES6_Chant_Pack_0rar/;6094420;;/fileinfo.html

http://rapidshare.com/files/909255/Rasen.rar.html

birincisi chant ikincisi turf arkadaslar.

• Forumlarda ilk kez...

PES 6 Galatasaray tezahüratları.5 adet güncel tezahürat. Çalışıyor.Denenmiştir.

Kurulumu rar dosyası içindedir.

Güle güle kullanın.

http://download.gunlugu.net/download.gunlugu.net/76534/%2A+PES+6+Galatasaray+Tezah%FCratlar%FD.html
  • walla başkalarının YAMA çıkartmasını beklemekten bıktım..
    en iyisi kendi işini kendin halledeceksin

PES5 SUPERPATCH'deki muhteşem tezahüratları PES6'ya uyarlamaya başladım,
    bir nevi oradan alıp buraya koyma olayı..

gerekli düzenlemeleri bitirince bende burada yayınlarım artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

walla başkalarının YAMA çıkartmasını beklemekten bıktım..

Kardeş bu işi hangi programla yapıyoruz nasıl yapıyoruz çok merak ettim **tallığıma ver açıklayabilirmisin
  • pes4 te deneye bilirsinz 1 mb den sora hiç lag kalmadi süper oldu tabi bu türklerle oynarsaniz geçerli pes6 almak isteyen alsin ama bence almayin derim pes6 dada lag olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: belirtisiznesne

pes4 te deneye bilirsinz 1 mb den sora hiç lag kalmadi süper oldu tabi bu türklerle oynarsaniz geçerli pes6 almak isteyen alsin ama bence almayin derim pes6 dada lag olmaz
  • quote:

zaten pes5 için tezahurat yamasının aynısı pes6ya da çıktı..toplam 400mb..linki vermiştim..

• arkadaşlar bana tavsiye ettiğiniz en iyi yama nedir kotalı kullanıcı olarak bir de :)
  • MUSTY kardeş, senin verdiğin bütün yamaları indirmiştim, onların arasında hiç 400mb'lık tezahürat yaması göremedim.. sadece 160mb civarında TOMMSEN CHANT-PACK vardı, o da üç-beş takımın tezhüratını ayarlamış geçmiş..

şu malum linki tekrar versen de bir baksam diyorum sana zahmet

quote:

quote:

zaten pes5 için tezahurat yamasının aynısı pes6ya da çıktı..toplam 400mb..linki vermiştim..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.