oyunu bulan forumu terketmiş sanki, PES-6 konularında bir yavaşlama sözkonusu
quote:
Orjinalden alıntı: antique
oyunu bulan forumu terketmiş sanki, PES-6 konularında bir yavaşlama sözkonusu
doğaldır nfs carbon çıktı millet ona abandı tugy'de gene senelik izne çıkmış birtek MuSTy!!! kaldı ilgilenen
valla hiçbirşeye benzetemedim ben oyunu pes5'in aynısı
Millet bişey sorucam pes-shop taki hayvanları maçta nasıl kullanıcaz onları açtım nasıl kullanıcağımı bilmiyorum
Top Player seviyesi için;
Paslar bayağı gerçekçi, süper denecek şekide, ama şutlar için aynı şeyi söylemeyeceğim. Çok hızlı giden şut bile çok yavaşmış gibi gözüküyor.
Oyuncuların formalarında maç esnasında yada sonunda hiç bir leke,iz yok. PES 5 te vardı.
Gol olduktan sonra arada bir 3 boyutlu taraftar sevinci vardı onu da kaldırmışlar.
Kaleciler, kaleciler, nasıl anlatsam iyiymiş gibi gözüküyorlar ama bence pek de iyi değiller. En zor seviyede bile inanılmaz topları ellerinden kaçırıyorlar ve en basit pozisyonları artistik bir şekilde tutuyorlar. Açıldıkları zaman daha kolay gol yiyorlar diyebilirim.
Oyun esnasında oluşan buglar PES 5 göre daha fazla. Topun adamın içinden geçmesi, adamların içiçe geçmesi can sıkıyor açıkçası.
Grafikler PES 5 göre aynı diyebilirim. Oyunucu modellemelerinde ve özellikle hakemlerde fiziksel değişim göze çarpıyor. Taraftarları söylemeye gerek bile yok. Rezalet.
Hakemler PES 5 göre bayağı geniş olmuşlar. Yani ikili mücadelelere oldukça müsamalı davranıyorlar. Bazen işin suyunu da çıkarmıyorlar değil hani. Arkadan müdahalelerde çoğu kez karta başvuruyorlar. Kısaca PES 5 göre çok iyiler.
Oyuncular gol kaçırdıkları zaman yeri yumruklamaları, hatta kendini yere atmaları, kart görünce sinirlenip el-kol hareketleri de çok gerçekçi.
PES 5 göre gol posizyonuna girmek biraz daha zor olmuş. Daha sistemli bir şekilde hazırlık paslarıyla oynamak zaten daha çok keyif verir insana. Ancak defansın arasına girdiğiniz zaman defans oyuncuları dağılabiliyor ve karşı takımın forvetine çok rahat şut şansı doğabiliyor.
Lisans sayısı yine az ama alıştık artık bu duruma çıkacak patchlerle zaten halloluyor bu sorun. Konami bu sene Other lig c diye 18 takımlık boş alan bırakması da çok iyi olmuş.
Kanatlarda yada orta alanda futbolcu pası attıktan sonra yada hızlı hücuma çıkarken adamın boşa kaçmayarak sizin yanınızda durması/koşması oynanabilirliği etkiliyor.
Yapılan ortalara vurulan kafa vuruşlarında zamanlamanın bu oyunda iyice ön plana çıktığını gördüm.
Aynı şekilde araya atılan paslarda da zamanlamayı iyi yapmazsanız topun rakibe gitme şansı yüksek.
Genel olarak PES 5 daha iyiydi diyebilirim. Tabi bu benim görüşüm. İyi Oyunlar herkese...
@ke@ Forma seçme ekranında Sot atta Costume yazar. Start tuşuyla açtığın costumleri seçebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
1-2 maç yapıp bırakırsan anlamazsın tabi fifacı olarak değil objektif bak ve oyna ömer kardeş
@MuSTy!!!
Sen Çimlere Bir Yama Yaptın mı? Diğer Topicte Şu Rövaşata Ss Koymuşsun..Onda Çimler Güzel Gözüküyorda :)
quote:
Orjinalden alıntı: forious
quote:
1-2 maç yapıp bırakırsan anlamazsın tabi fifacı olarak değil objektif bak ve oyna ömer kardeş
grafikleri kastettim turgay bey
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: forious
quote:
grafikleri kastettim turgay bey
napacan olum grafikleri.grafikler detaylı olur makina kaldırmaz dersiniz.detaysız olur işe yaramaz dersiniz..analamadım ben bu tüketim toplunu..
cenkforce saol hemen bi deneyeyim
harika 12 top yaması üstelik oyunda topları seçerken doğru bi şekilde gösteriyo. yamada yer alan toplar: Adidas Teamgeist Adidas Finale Sportivo Nike Total 90 Aerow 2 Yellow-Blue Nike Total 90 Aerow 2 White-Blue Puma V 1.06 Blue Umbro Centaurus Adidas Roteiro Adidas Pelias II Adidas Fevernova Adidas Finale Orange Adidas +F50 Tunit
kurulum: indirmiş olduğumuz dosyanın içindeki ballspackv10 ı dkz studio ile açıp apply patch in folder deyip pes 6 datayı gösterip bekliyoruz işlem bittikten sonra oyunda topları göstermesi için bize lazım olan english-balls-names-preview adlı dosyayı yine aynı şekilde gösteriyoruz aynı işlemi uyguluyoruz bu kadar.(diğerleri ise bize lazım değil onlar diğer diller için)
NOT:BAŞKA Bİ SİTEDEN ALINTIDIR
SAYGILAR
arkadaslar sistemi olup da oyunda takılma sorunu yaşayan arkadaşlara sesleniyorum sizdeki problem tamamen yazılımsal problemin sebebi ise ekran kartı driveri evet bunu bugün 3 4 kere denedim ve kendimde olan bir sonuc bu bir yerden alıp da yazmadım yani öncelikle nereden biliyorsun diyebilirsiniz öncelikle dün nvidia nın 93 .71 sürücüsü vardı ii olur yeni cıkmıs yükleyim dedim önceki sürümüm 81.95 idi.sonra pes 6 oyuna girdim önceden 1280 de full ayarlarda çalışan oyun 1024 te takılıyordu deim acaba sorun nerede ?Sonra ekran kartı driveri eski olanı 81.95 i kurdum oyun yine eski hızına döndü ben de rahatladım sonunda... sistemim cel 2.0 512 ram 40 gb hdd 256 mb 6200 ekran kartı eevet arkadaşlar sistemleri cok ii olup da oynayamayanlar önceki driverleri denesinler bence (eğer takılmalar varsa )
PES 6 için DKZ studioyu nerden bulabilirim?????????
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
PES 6 için DKZ studioyu nerden bulabilirim?????????