Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
401.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim bir sorunum var ben pes 6 oynarken ekranın üstünden bulanık bir çizgi kayıyor bunun nedenini biliyormusunuz. yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: signomis

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

diğer pes6 konusunda ben bir sürü tv logosu koymuştum..isterseniz onları indirin ve oyunun e_text dosyasına import edin

dostum su benım kramponlar rengarenk cıkıyodu benı yonlendırdın tesekkurler....verdıgın bott packı ındırdım yanlız 05322.bin dsoyası bende yok varda bin dosyası degıl sts mı ne oyle bısey var yardımcı olurmusun tesekkurler

olmaması imkansız 0_texti açacaksın dkz studioyla yukarda root sekmesinde sayfalar var.5.ya da 6. sayfada 5322 nolu dosya vardır..(her sayfada 1000 dosya var program hızlı çalışsın diye)onu import edeceksin eğer yapmazsan kramponlar saçma çıkar

ayrıca o kramponları ben denedim pek iyi değil..k_patch indirmeni öneririm ondaki kramponlar çok iyi

onun kurulumu biraz farklı direk dkz dosyası halinde geliyor..çift tıklayıp açıyorsun patchi..yukardan patch sekmesine tıklayıp patch file in folder diyorsun

sonra pes6yı yüklediğin yerdeki dat klasörünü seçiyorsun ve o kendi patchi uyguluyor tabi bu işlemden önce o_text ve e_texti yedekle ne olur ne olmaz

ayrıca k_patchın updatei çıktı onu da indir istersen onda da işlemler aynı

http://files.filefront.com/PES6_K_Patch_12_updaterar/;6126031;;/fileinfo.html

@umutcan

ekran kartı driver ayarlarından vsyn always on yapacaksın

wait for vertical sync ya da dikey senkronizasyon için bekleme diye geçer her zaman açık ayarlaman lazım

hertz-fps uyuşmazlığı olduğu için kayıyor ekranda çizgiler..bunu açınca düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 4 Kasım 2006; 21:07:10 >

• topici gördüğümde ne olabilir ki demiştim şimdi içindeyim ne yok ki

not: o klasik soru varya ıssız bi adada ........ ne istersiniz dense ben bu topiği isterim derdim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: signomis

quote:

diğer pes6 konusunda ben bir sürü tv logosu koymuştum..isterseniz onları indirin ve oyunun e_text dosyasına import edin

dostum su benım kramponlar rengarenk cıkıyodu benı yonlendırdın tesekkurler....verdıgın bott packı ındırdım yanlız 05322.bin dsoyası bende yok varda bin dosyası degıl sts mı ne oyle bısey var yardımcı olurmusun tesekkurler

olmaması imkansız 0_texti açacaksın dkz studioyla yukarda root sekmesinde sayfalar var.5.ya da 6. sayfada 5322 nolu dosya vardır..(her sayfada 1000 dosya var program hızlı çalışsın diye)onu import edeceksin eğer yapmazsan kramponlar saçma çıkar

ayrıca o kramponları ben denedim pek iyi değil..k_patch indirmeni öneririm ondaki kramponlar çok iyi

onun kurulumu biraz farklı direk dkz dosyası halinde geliyor..çift tıklayıp açıyorsun patchi..yukardan patch sekmesine tıklayıp patch file in folder diyorsun

sonra pes6yı yüklediğin yerdeki dat klasörünü seçiyorsun ve o kendi patchi uyguluyor tabi bu işlemden önce o_text ve e_texti yedekle ne olur ne olmaz

ayrıca k_patchın updatei çıktı onu da indir istersen onda da işlemler aynı

http://files.filefront.com/PES6_K_Patch_12_updaterar/;6126031;;/fileinfo.html

@umutcan

ekran kartı driver ayarlarından vsyn always on yapacaksın

wait for vertical sync ya da dikey senkronizasyon için bekleme diye geçer her zaman açık ayarlaman lazım

hertz-fps uyuşmazlığı olduğu için kayıyor ekranda çizgiler..bunu açınca düzelir

dostum yardımların ıcın tesekkurler sorunum cozuldu............

• http://img171.imageshack.us/img171/7449/adsztk8.jpg

patchleri yukledıkten sonra yukardaki resımini cektim konaminin üstündeki birinci kattaki seyirceler hep bembeyaz oluyor orayı nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar54 -- 5 Kasım 2006; 1:26:30 >
  • bendede aynı sorun var patchleri yüklüyorum seyircilerin olduğu kısım beyaz duvar oluyor
  • hangi patchleri yüklediniz..eğer k_patch yüklediyseniz..kitserver da indirmeniz lazım..onun içindeli lodmixerle show crowd on all cameras seçeneğini seçmeniz lazım..o zaman çıkar seyirciler..
  • bahsettigin. şeyi seçtim fakat hiç birşey olmadı bu kitserver herhangi biyerde calsıtırınca oyuna etki ediyor kendı degilmi ? sayfanın en basında koyulan patchler. Ballpack_V1[1].0 kurunca da oyunda bazı menülerin bazı yerleri almanca oluyor çözemedim bir türlü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yih_hu

saol çok işime yarayacak (oyunu alınca)

Benimde.

Teşekkürler TµGy
  • ayrı ayrı pathc yüklemiştim pes5 için sonra babalar gibi we turka süper patch gibileri çıkmıştı şimdi bunun gbileri bekleyeceğim şimdilik option yeter gibi ha ne dersiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar54

bahsettigin. şeyi seçtim fakat hiç birşey olmadı bu kitserver herhangi biyerde calsıtırınca oyuna etki ediyor kendı degilmi ? sayfanın en basında koyulan patchler. Ballpack_V1[1].0 kurunca da oyunda bazı menülerin bazı yerleri almanca oluyor çözemedim bir türlü.

http://files.filefront.com/e_textrar/;6105713;;/fileinfo.html

top patchi importlanmış ama almanca dosyaları olmayan e_text..daha önce başka arkadaş için upload etmiştim indir istersen..

kitserverı oyunun olduğu klasöre koyacaksın ve setupunu yapacaksın..gerçi lodmixer için kitservera gerek yok exeyi buldurup ayarlayıp save diyeceksin

• cok guzel bı topic olmus bence ust konu olması lazım
  • Tamam indiriyorum . cok sagol. bu e xtex ler 0 textler bir sürü var patchler karıstı hepsini kapsayan tek yokmu bunların

quote:

quote:

bahsettigin. şeyi seçtim fakat hiç birşey olmadı bu kitserver herhangi biyerde calsıtırınca oyuna etki ediyor kendı degilmi ? sayfanın en basında koyulan patchler. Ballpack_V1[1].0 kurunca da oyunda bazı menülerin bazı yerleri almanca oluyor çözemedim bir türlü.

http://files.filefront.com/e_textrar/;6105713;;/fileinfo.html

top patchi importlanmış ama almanca dosyaları olmayan e_text..daha önce başka arkadaş için upload etmiştim indir istersen..

kitserverı oyunun olduğu klasöre koyacaksın ve setupunu yapacaksın..gerçi lodmixer için kitservera gerek yok exeyi buldurup ayarlayıp save diyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar54 -- 5 Kasım 2006; 11:52:38 >

• Bu stadları aca bilen varmı ? ali samiyeni attım 0 textin içine fakat. bi türlü yok ali samiyen ?
    quote:

Orjinalden alıntı: armored

size istemediğiniz kadar stad

Wildparkstadion Karlsruhe by NormanKSC - Newlands
    - Parken Stadium, Kopenhagen by Fretz - Sapporo Dome
    - Madjenski, Reading by Madangie10 - Kashima Soccer Stadium
    - Nou Estadi, Tarragona by TXUKI2005 - Rasunda
    - Stade de Gerland, Lyon by 30yamak - Yokohama International Stadium
    - Allianz Arena, München by Fretz - Nagai Stadium
    - Rhein Energie Stadion, Köln by [4D]Nossy - Olympic Stadium
    - Weserstadion, Bremen by NormanKSC - Kusunoki- Mihama Stadium
    - Estadio do Dragao, Porto by Miguel - Big Eye Stadium
    - Emirates, London Converted from Fifa by Nt89 - Blautraum Stadion VORSICHT: ONLINE STADION
    - Ali Sami Yen, Istanbul by ? - Niigata Big Swan

. stadyum dosyalarini bi yere cikar

2. dkz'i ac

3. 0_text.afs ac --->mousela sag dügmeyle bos bi yere---->Import

4. Stadyumun klasörünü sec ve OK

5. dkz tüm dosyalari import ettikten sonra "0_text.afs" dosyasini mesela " in Z.B "0_text1.afs" olarak kaydet

6. eski "0_text.afs" i PES6/dat klasöründen uzaklastir ve "0_text1.afs" dosyasini yine "0_text.afs" olarak kaydet

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

fly emirates...

İşte link
    http://www.pes6.de/index.php?nav=downloads/category&categoryID=11

• quote:

kitserver ın etki etmesi için aşağıdaki yere atçan.
    C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6
  • ARKADAŞLAR BENDE BİR PROBLEM VAR OYUNU OYNERKEN ARA SIRA TAKILMALAR OLUYOR KİMSE CVP YAZMADI

KN9S ABİT
    1GBDDR533
    80 SATA2
    7600GT
    amd 3000 athlon am2
    SİSTEM BU .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordlenchester -- 5 Kasım 2006; 13:57:01 >
  • %87
  • Beyler bir yserde görmüştüm . Çim yaması 90 mb lık bir dosya şu anda kullanan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

%87

• quote:

Orjinalden alıntı: savkar

arkadaşlar bu replaylarde çıkan conan reklamını nası değiştircez eurosport falan olsa bari nası yapıcaz bi el atıverseniz?

Red Sonja yı çağırarak
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.