Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
401.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

daha çıkmadı ki sağlam bir patch ne upload edeyim

ayrıca rapide upload etsem oradanda yavaş çekiyor. zaten şu an edemem evde değilim.

Alıntıları Göster
    Oyunun demosu oyundan sonra mı çıktı gercekten de?
  • quote:

ayrıca rapide upload etsem oradanda yavaş çekiyor. zaten şu an edemem evde değilim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

ben anlamam ben kaçırırsam sorumlusu sensin alırım anahtarını bak şimdi upload etme zaten şimdi istemem ben sana edeceğin zamanı söylerim

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

ben anlamam ben kaçırırsam sorumlusu sensin alırım anahtarını bak şimdi upload etme zaten şimdi istemem ben sana edeceğin zamanı söylerim

Alıntıları Göster
    arkadaslar benım bır sorunum var.... ilk sayfadakı ((((PES 6 K.PATCH))) yukledım yanlız kramponlar rengarenk cıkıyor acaba sorun nerde şimdiden tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: signomis

arkadaslar benım bır sorunum var.... ilk sayfadakı ((((PES 6 K.PATCH))) yukledım yanlız kramponlar rengarenk cıkıyor acaba sorun nerde şimdiden tşk.

Alıntıları Göster
    Yaw ben bu pes konusunda yeniyim(kahrolsaı fifadan kurtuldum sonunda;namussuz eroin gibi,cok boktan ama kurtulamıosun,neyse!),ben lisansı olmayan takımların logo ve isimlerinin,oyuncularının ve oyuncu isimlerinin yuklenmesini istiyorum,bunun için hangi patch i yuklemem lazım,acemiye bi yardım edin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orjinalden alıntı: KENZ

bende 20" widescreen lcd var oyun ayarlarında 1680*1050 yi seçtiğimde oyun direk 640*480 e dönüyor kısacası widescreen oynayamıyorum bunu düzeltecek bir patch ya da yöntem var mı?
    teşekkürler

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7348

burayı okumanda yarar war..aynı sitede çeşitli yöntemler bulabilrsin..

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7347

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkürler. ama ben ingilizce bilmeyince pek anladığımı söyleyemem. :)) neyse artık bilen bir arkadaş yakalayacağız:))

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orjinalden alıntı: KENZ

bende 20" widescreen lcd var oyun ayarlarında 1680*1050 yi seçtiğimde oyun direk 640*480 e dönüyor kısacası widescreen oynayamıyorum bunu düzeltecek bir patch ya da yöntem var mı?
    teşekkürler

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7348

burayı okumanda yarar war..aynı sitede çeşitli yöntemler bulabilrsin..

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7347

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeFeD -- 2 Kasım 2006; 21:03:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Yaw ben bu pes konusunda yeniyim(kahrolsaı fifadan kurtuldum sonunda;namussuz eroin gibi,cok boktan ama kurtulamıosun,neyse!),ben lisansı olmayan takımların logo ve isimlerinin,oyuncularının ve oyuncu isimlerinin yuklenmesini istiyorum,bunun için hangi patch i yuklemem lazım,acemiye bi yardım edin....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

1. sayfada ki ilk yamayı indireceksin options file olanı

• quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu

ordaki numaralar kamera yakınlığıyla alakalı
    mesela 1.seçenek en yakın kamera 5. seçenek en uzak kamera (bird's eye ya da wide kamera)..sen hangi kamerada ne kadar ayrıntı olsun istiyorsan pcnin özelliklerini de düşünerek ayarla..bende hepsi very high kasmıyor sen de bir öyle dene bakalım..

alttaki show crowd tikini de tıkla duvar seyircilerden kurtul sonra save de

taraftar patchi için de dkz studio lazım yukarda linki var onu kur ve o hicrowd.dkzyi çalıştır..o yapar zaten

Alıntıları Göster
    Türkiye Süper Ligi ne zaman çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Türkiye Süper Ligi ne zaman çıkıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hi_crowd yamasını yükledim,wide camera'da oynuyorum fakat oyun içinde seyirciler yok,,seyirci kısmı bembeyaz oluyor,replay kameralara ve ya korner atışı kullanacağım zaman düzeliyor fakat oyun içinde bozuk.ne yapabilirim?
  • quote:

quote:

arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu

mesela 1.seçenek en yakın kamera 5. seçenek en uzak kamera (bird's eye ya da wide kamera)..sen hangi kamerada ne kadar ayrıntı olsun istiyorsan pcnin özelliklerini de düşünerek ayarla..bende hepsi very high kasmıyor sen de bir öyle dene bakalım..

taraftar patchi için de dkz studio lazım yukarda linki var onu kur ve o hicrowd.dkzyi çalıştır..o yapar zaten

Alıntıları Göster
    bu lisans ve forma yamasını kurunca bjk ve fb de düzeliyormu.?

• quote:

Orijinalden alıntı: bekiro

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bekiro

bakmadım ama sanırım düzeliyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bekiro

bakmadım ama sanırım düzeliyor.

Alıntıları Göster
    en bastaki option file ı cektm isallah ise yarar ve guseldir
    topic super olmus insallah silinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: LostNdumb

en bastaki option file ı cektm isallah ise yarar ve guseldir
    topic super olmus insallah silinmez

Alıntıları Göster
    @Tugy, 165mb lık, Tommsen dosyası için demiştim; ama bugün kasarakta olsa indirdim. Musty arkadaşıma da teşekkürü borç bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: signomis

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: signomis

kramponların renk dosyalarında problem var sanırım

benim verdiğim krampon patchini indir ve onu import et düzelmesi gerekir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: signomis

kramponların renk dosyalarında problem var sanırım

benim verdiğim krampon patchini indir ve onu import et düzelmesi gerekir

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN BANA DKZ STUDYO İLE 0_TEXTTEN UNKNOW_6913.STR VEUNKNOW 6914.STR DOSYALARINI RAPİDE VERECEK VAR MI OYUN AÇILMADI SEYİRCİ YAMASI YAPIIM DERKEN

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

Alıntıları Göster
    Ana sayfadaki yamaları herhangi birini indirip sorun yaşayan var mı? Bana özellikle bir option file gerekli. Bir de seyirci kaplamaları için ayrı bir patch mi var yoksa lodmixer yeterli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mitescere

Ana sayfadaki yamaları herhangi birini indirip sorun yaşayan var mı? Bana özellikle bir option file gerekli. Bir de seyirci kaplamaları için ayrı bir patch mi var yoksa lodmixer yeterli mi?

Alıntıları Göster
    Bende su an sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

Alıntıları Göster
    eline sağlık.
    ben daha oyunu almadım bile yarın ne yapıp edip almam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: VogAumTaR

eline sağlık.
    ben daha oyunu almadım bile yarın ne yapıp edip almam lazım

Alıntıları Göster
    Bu lodmixer çalıştığı zaman wide screende oyun esnasında taraftarlar niye hareket etmiyor. Yanlış mı yaptım acaba ben? Kitserver klasörünü hem data hem PES 6 içine iki yere de c/p yaptım. Niye olmuyor anlamadım.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Herkeze mrb. bu pes6 nın patchlerini düzenli bir şekilde yaptım fakat menü yarı almanca yarı ingilizce oldu cogunlukla almanca bunu nasıl düzelte bilirim. ? nedne böyle oluyor patchleri yaptıktan sonra oyuna girdim oyuncuların kafasının üzerinde direk oyuncuların isimleri cıktı birde.. yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar54

Herkeze mrb. bu pes6 nın patchlerini düzenli bir şekilde yaptım fakat menü yarı almanca yarı ingilizce oldu cogunlukla almanca bunu nasıl düzelte bilirim. ? nedne böyle oluyor patchleri yaptıktan sonra oyuna girdim oyuncuların kafasının üzerinde direk oyuncuların isimleri cıktı birde.. yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben bugun aldım pes 6 yı ama rar dan cıkarırken 0_text.afs dosyası zara görmüş 444 megabayt olan.Bende diğer dosyaları tek tek cıkardım ama setup onsuz kurulmuyoo bu dosyayı nerden bulabilirim acaba yada biri upload yaparsa cok makbule gecer

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.