Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun demosu oyundan sonra mı çıktı gercekten de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

daha çıkmadı ki sağlam bir patch ne upload edeyim

ayrıca rapide upload etsem oradanda yavaş çekiyor. zaten şu an edemem evde değilim.

ben anlamam ben kaçırırsam sorumlusu sensin alırım anahtarını bak şimdi upload etme zaten şimdi istemem ben sana edeceğin zamanı söylerim

• arkadaslar benım bır sorunum var.... ilk sayfadakı ((((PES 6 K.PATCH))) yukledım yanlız kramponlar rengarenk cıkıyor acaba sorun nerde şimdiden tşk.
  • Yaw ben bu pes konusunda yeniyim(kahrolsaı fifadan kurtuldum sonunda;namussuz eroin gibi,cok boktan ama kurtulamıosun,neyse!),ben lisansı olmayan takımların logo ve isimlerinin,oyuncularının ve oyuncu isimlerinin yuklenmesini istiyorum,bunun için hangi patch i yuklemem lazım,acemiye bi yardım edin....
  • cevap için teşekkürler. ama ben ingilizce bilmeyince pek anladığımı söyleyemem. :)) neyse artık bilen bir arkadaş yakalayacağız:))

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orjinalden alıntı: KENZ

bende 20" widescreen lcd var oyun ayarlarında 1680*1050 yi seçtiğimde oyun direk 640*480 e dönüyor kısacası widescreen oynayamıyorum bunu düzeltecek bir patch ya da yöntem var mı?
    teşekkürler

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7348

burayı okumanda yarar war..aynı sitede çeşitli yöntemler bulabilrsin..

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7347

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeFeD -- 2 Kasım 2006; 21:03:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Yaw ben bu pes konusunda yeniyim(kahrolsaı fifadan kurtuldum sonunda;namussuz eroin gibi,cok boktan ama kurtulamıosun,neyse!),ben lisansı olmayan takımların logo ve isimlerinin,oyuncularının ve oyuncu isimlerinin yuklenmesini istiyorum,bunun için hangi patch i yuklemem lazım,acemiye bi yardım edin....

1. sayfada ki ilk yamayı indireceksin options file olanı
  • Türkiye Süper Ligi ne zaman çıkıyor
  • arkadaşlar hi_crowd yamasını yükledim,wide camera'da oynuyorum fakat oyun içinde seyirciler yok,,seyirci kısmı bembeyaz oluyor,replay kameralara ve ya korner atışı kullanacağım zaman düzeliyor fakat oyun içinde bozuk.ne yapabilirim?
  • bu lisans ve forma yamasını kurunca bjk ve fb de düzeliyormu.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekiro

bu lisans ve forma yamasını kurunca bjk ve fb de düzeliyormu.?

bakmadım ama sanırım düzeliyor.
  • en bastaki option file ı cektm isallah ise yarar ve guseldir
    topic super olmus insallah silinmez
  • @Tugy, 165mb lık, Tommsen dosyası için demiştim; ama bugün kasarakta olsa indirdim. Musty arkadaşıma da teşekkürü borç bilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: signomis

arkadaslar benım bır sorunum var.... ilk sayfadakı ((((PES 6 K.PATCH))) yukledım yanlız kramponlar rengarenk cıkıyor acaba sorun nerde şimdiden tşk.

kramponların renk dosyalarında problem var sanırım

benim verdiğim krampon patchini indir ve onu import et düzelmesi gerekir
  • ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN BANA DKZ STUDYO İLE 0_TEXTTEN UNKNOW_6913.STR VEUNKNOW 6914.STR DOSYALARINI RAPİDE VERECEK VAR MI OYUN AÇILMADI SEYİRCİ YAMASI YAPIIM DERKEN
  • Ana sayfadaki yamaları herhangi birini indirip sorun yaşayan var mı? Bana özellikle bir option file gerekli. Bir de seyirci kaplamaları için ayrı bir patch mi var yoksa lodmixer yeterli mi?
  • Bende su an sorun yok
  • eline sağlık.
    ben daha oyunu almadım bile yarın ne yapıp edip almam lazım
  • Bu lodmixer çalıştığı zaman wide screende oyun esnasında taraftarlar niye hareket etmiyor. Yanlış mı yaptım acaba ben? Kitserver klasörünü hem data hem PES 6 içine iki yere de c/p yaptım. Niye olmuyor anlamadım.
  • Herkeze mrb. bu pes6 nın patchlerini düzenli bir şekilde yaptım fakat menü yarı almanca yarı ingilizce oldu cogunlukla almanca bunu nasıl düzelte bilirim. ? nedne böyle oluyor patchleri yaptıktan sonra oyuna girdim oyuncuların kafasının üzerinde direk oyuncuların isimleri cıktı birde.. yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
  • Arkadaslar ben bugun aldım pes 6 yı ama rar dan cıkarırken 0_text.afs dosyası zara görmüş 444 megabayt olan.Bende diğer dosyaları tek tek cıkardım ama setup onsuz kurulmuyoo bu dosyayı nerden bulabilirim acaba yada biri upload yaparsa cok makbule gecer
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.