ya bunlar az daha kassa bu işlerde lan game falan da koyarlar oyuna
Alıntıları Göster
Pes 6 normal yamaları demo içinde olurmu??Acil
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
pes6 nın demosu yokki
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
pes6 nın demosu yokki
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
quote:
pes6 nın demosu yokki
çıkmış pes6 topicinde @pinky yayınladı
quote:
Orijinalden alıntı: achfighter
quote:
quote:
pes6 nın demosu yokki
Alıntıları Göster
demo oyundan sonra çıkıyo işe bak ya
quote:
Orijinalden alıntı: achfighter
quote:
quote:
pes6 nın demosu yokki
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
quote:
pes6 nın demosu yokki
vay ama full çıktı konami niye full den sonra demo çıkardı.. ilginç
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
quote:
pes6 nın demosu yokki
vay ama full çıktı konami niye full den sonra demo çıkardı.. ilginç
Alıntıları Göster
Yaw karıstırmayın orayı burayı
Oluyomu olmuyo mu?
quote:
Orijinalden alıntı: seF[o]
Yaw karıstırmayın orayı burayı
Oluyomu olmuyo mu?
Alıntıları Göster
Bence de olmaz. Ama option file olabilir belki.
quote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
quote:
Orjinalden alıntı: KENZ
bende 20" widescreen lcd var oyun ayarlarında 1680*1050 yi seçtiğimde oyun direk 640*480 e dönüyor kısacası widescreen oynayamıyorum bunu düzeltecek bir patch ya da yöntem var mı? teşekkürler
bende 20" widescreen lcd var oyun ayarlarında 1680*1050 yi seçtiğimde oyun direk 640*480 e dönüyor kısacası widescreen oynayamıyorum bunu düzeltecek bir patch ya da yöntem var mı? teşekkürler
ben de aynı sorundan muzdaribim burada yazılanları da harfiyen yerine getirdim ama bir düzelme yok pes5'de de 640 480 oluyordu bunun başka bir çaresi yok mu arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: sorcerer
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
quote:
Orjinalden alıntı: KENZ
ben de aynı sorundan muzdaribim burada yazılanları da harfiyen yerine getirdim ama bir düzelme yok pes5'de de 640 480 oluyordu bunun başka bir çaresi yok mu arkadaşlar?
Alıntıları Göster
Almışlar aşşağı konuyu tuh Patch patch patch Paylaşım paylaşım paylaşım haydi haydi sabit olmalı konu
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Almışlar aşşağı konuyu tuh Patch patch patch Paylaşım paylaşım paylaşım haydi haydi sabit olmalı konu
Alıntıları Göster
Ya arkadaşlar bu Lodmixer'i nasıl kullanıcaz.Önce kit server'ımı kurmak lazım.
Dosyaları oyunun exe'sinin olduğu yere attım hepsini very high yaptım ama değişmedi seyirciler.
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Alıntıları Göster
ben musakka' dan istedim konuyu aşağı almasını. yoksa oyun bölümüne girenlerin %70 i üst konulara bakmıyor. dolayısıyla bu topic de çok yararlı olmazdı orada şu an. biraz görünsün altlarda oradan yukarı alınırsa daha iyi olur diye düşünüyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
Dosyaları oyunun exe'sinin olduğu yere attım hepsini very high yaptım ama değişmedi seyirciler.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
direk klasör olarak at pes6 klasörünün içine. yani sadece dosyaları atma. klasörü at içindekilerle birlikte, sonra oradan girip lodmixere tıkla herşeyi very high yap vs. vs. hallet
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
registration code sen bana msn adresini ver :D oradan görüşelim seninle olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: makara60
registration code sen bana msn adresini ver :D oradan görüşelim seninle olur mu?
Alıntıları Göster
olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Robin
arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu
Alıntıları Göster
bi teşekkürde benden patch lerin hepsini indirdim ama henüz oyun gelmedi mtc sağolsun gelince yüklicem hepisini
quote:
Orijinalden alıntı: |LeGenD|
bi teşekkürde benden patch lerin hepsini indirdim ama henüz oyun gelmedi mtc sağolsun gelince yüklicem hepisini
Alıntıları Göster
bir öneri. evolution patch gelene kadar master league yapmayın. options file değişeceği için master league save iniz ya göçer ya sapıtır. kesin sorun olur ama. patch yapmayacaksanız başlayın tabii. ya da alıştırma yapmak için başlayın tabii. ama çok kasmayın master leaguede. patch çıksın o zaman şöyle sağlam bir master league e başlarsınız.
quote:
bir öneri. evolution patch gelene kadar master league yapmayın. options file değişeceği için master league save iniz ya göçer ya sapıtır. kesin sorun olur ama. patch yapmayacaksanız başlayın tabii. ya da alıştırma yapmak için başlayın tabii. ama çok kasmayın master leaguede. patch çıksın o zaman şöyle sağlam bir master league e başlarsınız.
Alıntıları Göster
yaww ben şimdi nasıl kurucam bu oyunu registration code nasıl bulucam bana yardım edin pls önerilerinizi bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: makara60
yaww ben şimdi nasıl kurucam bu oyunu registration code nasıl bulucam bana yardım edin pls önerilerinizi bekliyorum
Alıntıları Göster
Benim bir ricam olacak, FileFront adreslerinde bulunan dosyaları indirmiş olan arkadaşlar mümkünse rapid vb. gibi hızlı indirebileceğimiz yerlere upload edebilirlerse sevinirim. Filefront acayip yavaş indiriyor ve indirmek işkence gibi adeta. İleri de indirecek arkadaşlara da kolaylık olur böylece
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Robin
arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu
Alıntıları Göster
inşallah hemen silinmez ilk önce company of hareos mu ne onu indiriyorum 3,6 gb sonra carbon sonra patchlar inşallah silinmeden yetişirim
yetişemesekte tugay benim için upload eder demi
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
inşallah hemen silinmez ilk önce company of hareos mu ne onu indiriyorum 3,6 gb sonra carbon sonra patchlar inşallah silinmeden yetişirim
yetişemesekte tugay benim için upload eder demi
Alıntıları Göster
daha çıkmadı ki sağlam bir patch ne upload edeyim
ayrıca rapide upload etsem oradanda yavaş çekiyor. zaten şu an edemem evde değilim.