Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • musty arkadasım bu dedıgım çim patchlerini falan bulamadım linkini verebilirmisin bi zahmet.
    quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

@MuSTy!!!

Sen Çimlere Bir Yama Yaptın mı? Diğer Topicte Şu Rövaşata Ss Koymuşsun..Onda Çimler Güzel Gözüküyorda :)

daha önce linkini verdiğim turf patchi yükledim..tavsiye ederim baya güzelleşiyor sahalar

bir de chant patchini indirin..2si her pes6ya lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Ya arkadaşlar parayı arttırabilmem için bir yama var mı acaba ?
    Yama değil de Save ile oluyor ben bir yerden indirmiştim herşey alınmış +32.000 pes para vardı.Araştırıyım bulursam koyarım
  • Merhaba arkadaslar,

Pes6'da Pes5'deki gibi aynı pc'de ik kişi ile oynanıyormu. Ben oynayamadım. Bır Klavya ve kolla aynı pc'den pes5'le karsılıklı mac yapıyordum, Pes6 bunu başaramadım.. Yardımlarınız bekliyorum
  • oynanıoo
  • arkadaslar bu kitserver 6 bende install edilemiyor indirdiğim kitserver kalsörünü pes 6 klasörü içine atıyorum sonra orada lod mixer calısıyor ama kitserver i calsıtıramıyorum. information unavaiable diyor current state yazısının yanında ve install butonu silik durumda görünüyor ne olur bir yardım edin
  • İlk sayfadaki options dosyasını yüklersen yaklaşık 26000 küsür PES kredisi oluyor. Zaten PES Shopa girersen çoğu şeyin açık olduğunu göreceksin
  • arkadaşlar bu PES6 K_PATCH nasıl kurulacak yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PoSEİDoN_ -- 6 Kasım 2006; 14:25:22 >
  • musty senin önerdiğin turf patchi yükledim..fakat dkz studio ile 0text dosyası
    içine importluyorum..ama oyunda hiç bir değişiklik olmuyo..lütfen yardım
  • kayıt ediyomusun kapatırken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

kayıt ediyomusun kapatırken?

evet kilit soru bu

dkzyle işinizi yaptıktan sonra save as diyip kaydedin daha sonra oyunun dat klasöründekiyle yer değiştirin

aslında bence doğrusu e_text.afsye e_text2.afs ismini verip buna dkzyle importladıktan sonra bunu save as diyip e_text.afs diye kaydetmek hem yedeklemiş olursunuz
  • saol kardeş paylaşımın için... bakalım nasıl bişeymiş yama. inşallah düzeltir..
  • Şu an için biraz erken ama anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Çünkü kafayı yemek üzereyim. Soruna gelince çok basit oyuna Face importlayamıyorum maalesef beceremedim açıkçası heralde.

Yaptıklarıma gelince;

1. Game graphics studio ile 0_tekst.afs dosyasını açıyoruz.

2. Karşımız "this is ıncludes up to 9806 files without subfolders use "artifical" sulfolders to show them in the afs explorer windows" ekranı yes/no seçeneği geliyor. Ben hayır diyorum geçiyorum.

3. Daha sonra uzun liste açılıyor. Unknow... diye gidiyor. Oradan face ekleyeceğim futbolcunun suratının nosunu bulup mouse sağ tuşla "Import Fıle Over Thıs One" seçeneğini seçiyorum.

4. Sonra bilgisayarımda kayıtlı bulunan *.bin uzantılı dosyayı seçip işlemi tamamlıyorum. Import yapılan oyuncunun suratı programda gözüküyor. Ha bir de hair (SAÇ) diye birşey var. Ona bulaşmadım daha.

5. Oyuna giriyorum tık yok.

Okuması zor gelebilir ama nerde yanlış yapıyorum öğrenmem lazım bu işi benim.

Yardımcı olanlar 100 er altınla ödüllendirilecektir.

• arkadaşlarım mükemmel bir topc olmuş ellerinize sağlık...
  • Orjinalden alıntı: *Lazrail*

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Arkadaşlar süper bi patch buldum
    bu patch ile pes6'da hayvanlarla futbol oynuyorsunuz

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=40BA12547C69706C
    şifre: gamerdevils.net
     Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

Alıntıdır

hiç güleceğim yoktu varya...

[/quote

koptum

• Saolasın güzel patchler var
  • saol tugay ise yaradi linkler valla ama bu kosu yoluna paslar niye adamin gerisine dogru atiliyo anlamis degilim
  • dkz studio ile import export işlemlerini birileri biryerlerde anlatmıştır kesin ama ben bulamadım... Yardımcı olur musunuz?

Edit: Tamam tamam buldum.... Ama size bi link vereyim..İtalyancam olmadığı için ve megaploaddan download yapamadığım için kullanamadım ben.... Muhteşem göründüğü kesin ... Sadece yüz falan da değil... Hemen hemen herşeyi düzelten bi yama ama megapload izin vermedi sağolsun...

http://proevolutionsoccerclub.forumfree.net/?t=11723146

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdenizmavis -- 8 Kasım 2006; 17:53:10 >

• Ball pack nasıl import ediliyor? import olmuyor sanırım biri bu patche isimlendiriken hata yapmış bilen va rmı?

şimdiden teşekkrüler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: velvet darkness

Ball pack nasıl import ediliyor? import olmuyor sanırım biri bu patche isimlendiriken hata yapmış bilen va rmı?

şimdiden teşekkrüler ...

dkz yüklü ise indirdiğin dosyaya çift tıkla , Patch menüsünden aplly patch in folder a tıkla oradan da pes kurulu olduğu dizinden data klasörünü seçip yükle.
  • nous_docky
    verdiğin linkte megaupload linkleri çalışmıyor..sen nasıl indirdin acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.