Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,3 diğerinin üstünemi kurulcak yoksa sıfırdan kurabiliyormuyuz??
  • Linklerde ki dosyaları eskileriyle değiştircen
  • ben gitti gdiyordan siparişi verdim ürün gitti:) ama umarım 1.3 diğerinin üzerine deildir..öyle deil dimi?? bu arada vistada oynayamıyorum..tekrar xp kurmam lazım dimi??vistada oynayan varmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

Linklerde ki dosyaları eskileriyle değiştircen

yok öyle oluyor onu anladımda bende eski sürüm yok ilk sürümü yani..sadece bu sürüm yeterlimi yoksa diğer sürümde olması şartmı?
  • eskisine gerek yok..çünkü sadece dosyalar değişiyo
  • he sağol LBJ_23 rahatlattınn beni..ya şimdi düşündüm zaten bu patch snrm 1-2 gb arası falan..e ben bu ay kotayı geçtim..indirip 10milyon kotaya ekleteceğime gitti gidiyordan bunu hazırlayıp satandan siparişi verdim:):) umarım pişman olmam
  • sound dosyaları canımı çıkardı resmen ya...
    yaklaşık 1.5 gb ya öldürdü...
    son part iniyo bakalım...

bunun diğer sürümden daha avantajlı noktaları neler bilen varsa açıklayabilirmi...

edit: arkadaşlar anladığım kadarıyla 511mb olan stadyum yaması aynı ya ona ek olarak bi tek fix dosyası gelmiş...
    sizce de öyle değil mi...

dostum bu arada kit dosyası linki ile option file linki aynı bi kontrol eder misin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 22 Mart 2007; 0:53:58 >
  • Linkler düzeltildi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizliözne_ben

he sağol LBJ_23 rahatlattınn beni..ya şimdi düşündüm zaten bu patch snrm 1-2 gb arası falan..e ben bu ay kotayı geçtim..indirip 10milyon kotaya ekleteceğime gitti gidiyordan bunu hazırlayıp satandan siparişi verdim:):) umarım pişman olmam

dostum zaten kotalı kullanıyorsan hiç bulaşma patch indirmeye..2gb lık bişe indirirsin bi bakmışın 2.5-3 gb gitmiş patchin fiyatlarını bilmiorum fakat satın almak senin için daha avantajlı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: brEath23

sound dosyaları canımı çıkardı resmen ya...
    yaklaşık 1.5 gb ya öldürdü...
    son part iniyo bakalım...

bunun diğer sürümden daha avantajlı noktaları neler bilen varsa açıklayabilirmi...

edit: arkadaşlar anladığım kadarıyla 511mb olan stadyum yaması aynı ya ona ek olarak bi tek fix dosyası gelmiş...
    sizce de öyle değil mi...

dostum bu arada kit dosyası linki ile option file linki aynı bi kontrol eder misin...

Hocam ben sound u indirmeyi düşünmüorum 256yla günler sürer Fakat çok güzel bi sound dosyasıysa indiririm tabi Kullandıktan sonra gözlemlerini paylaşırsan sevinirim

• bende de 256 var canımı çıkardı zaten...çok zamanımı aldı...
    hala da iniyo son part akşam pc yi açık bıraktık...gerçi yanında 4 tane daha dosya download ediyo ama yine de uzun sürdü...
    izlenimlerimi tabii ki paylaşırım...bu arada umarım bu kadar zamanımı harcamaya değer bir sound dosyasıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 22 Mart 2007; 11:31:46 >
  • @brEath23
    Hocam inmedi mi hala yaw??

@jackosman
    Hocam forumda evo 1.3ü bize paylaştığın için teşekkürler Patchler güncelleştikçe bizlerle paylaşırsan sevinirim, çıktıından haberimiz olmayabilior..
  • quote:

@brEath23
    Hocam inmedi mi hala yaw??

@jackosman
    Hocam forumda evo 1.3ü bize paylaştığın için teşekkürler Patchler güncelleştikçe bizlerle paylaşırsan sevinirim, çıktıından haberimiz olmayabilior..

iniyo az kaldı son parçalar....
    sabır çekiyom ben de...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gizliözne_ben

he sağol LBJ_23 rahatlattınn beni..ya şimdi düşündüm zaten bu patch snrm 1-2 gb arası falan..e ben bu ay kotayı geçtim..indirip 10milyon kotaya ekleteceğime gitti gidiyordan bunu hazırlayıp satandan siparişi verdim:):) umarım pişman olmam

dostum zaten kotalı kullanıyorsan hiç bulaşma patch indirmeye..2gb lık bişe indirirsin bi bakmışın 2.5-3 gb gitmiş patchin fiyatlarını bilmiorum fakat satın almak senin için daha avantajlı olur

yok zaten gtti gdiyordan verdim siparişi..ama birazdan mecbyren xp kurcam çünkü vistada çalışmıyor pes?

• arkadaşlar ben indirdim oynadım...
    gerçekten çok güzel bir patch...
    her takımın formaları çok güzel...
    futbol topları kramponlar....herşey harika...
    1.578 mb olan sound dosyası da gayet güzel olmuş indirdiğime değdi doğrusu..
    hemen her takımın oyuncusu gerçeğine çok yakın...özellikle hakan şükürü çok beğendim...
    kısaca ben beğendim bu patchi ilk defa yükledim gayet güzel...
    oyuncuların fiziksel yapıları da değişmiş sanırım daha gerçekçi olmuşlar ve top kontrolü zorlaşmış gibi geldi bana
    orta sahada harika mücadeleler oluyo...ve özellikle dikkat ettiğim husus yan toplarla gol atmak daha kolay olmuş sanki...

fakat bende bir problem var onu çözemiyorum...sizce niye yapar şu skor tabelasındaki kaymayı...
    çözüm önerisi bekliyorum arkadaşlar...

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

• Hocam evo patch in skor tabelası bu değil önceki sayfada ss vermiştim, değiştirmedilerse öyle olması lazım..Sanırım sen skor tabelalarının olduğu patchi yüklemiştin önceden ondan böyle bir sorun oluştu..

Bu arada sound dosyasında hangi şarkılar var??Bildiklerini yazabilrmisn..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

son olarak PES in şu anki UEFA oyunun seviyesine gelebilmesi için şubat 2008 e kadar aralıksız yama kurmaları lazımmmmmmm......... tabi o da tam olursa

alıntı: abi şort yamasını kurdum seyirciler yokk...
    alıntı: tufan abi zort yamasını kurdum top kayboldu....
    alıntı: yeğen ilk önce zırt yamasını, sonra cart yamasını tam kuraraken yarıda kesecen, expo yu kurup bilmemneye, şu dosyaları kopyalıyacan...........................................................................cart yamasına geri dönecen son olarakda müzik için your ROCK yamasını kurdumu işlem tamam aaaaaaaaa oyun kurulduuuuuuuuuu ," tabi içinden birses der yeğenin ya şu papuçları ve bağcıklarınıdı değiştirirsem herşey tamam ama unuttuğu birşey vardır futbol topunun gizili dikiş yamassıııı"

bi arkadaş bunu demişti bence çok haklı

• Fifa gibi bir oyunu oynamaktansa patch yüklemeye razıyım ....

Patchli veya Patchsiz PES oynadığımda böyle olaylarla karşılaşmıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Kalecilerin bu kadar özürlü olduğu başka bir oyun piyasaya çıkmamıştır sanırım.Gelen topu içeri aldıkları yetmezmiş gibi uzaktan gönderilip kendilerine doğru havadan yavaş yavaş gelen topu tutmak yerine yumrukluyorlar.

Ayrıca oyundaki buglar beni deli etti.Şu resme bakın, orta açtım.Üst direğe çarpıp dışarı gider herhalde dedim ama direğin üstünde öylece kaldı.

Sadece bununla kalsa iyi.Şut çektim top kaleciden sekti.Tekrar vurdum "top ağlarda gol" diye sevinirken karara bakın: Korner

Şaibeli bir pozison olsa neyse direk vurdum ağlardan içeri girdi.Hamachi'den oynadığım arkadaş da şaşırdı nasıl korner oldu diye...

PES 6 bir an önce Eskişehir'e gelse de kurtulsak şu Fifa'dan.Sadece DH'de online Fifa turnuvası olursa onun için oynarım herhalde.

• quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Fifa gibi bir oyunu oynamaktansa patch yüklemeye razıyım ....

Patchli veya Patchsiz PES oynadığımda böyle olaylarla karşılaşmıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Kalecilerin bu kadar özürlü olduğu başka bir oyun piyasaya çıkmamıştır sanırım.Gelen topu içeri aldıkları yetmezmiş gibi uzaktan gönderilip kendilerine doğru havadan yavaş yavaş gelen topu tutmak yerine yumrukluyorlar.

Ayrıca oyundaki buglar beni deli etti.Şu resme bakın, orta açtım.Üst direğe çarpıp dışarı gider herhalde dedim ama direğin üstünde öylece kaldı.

Sadece bununla kalsa iyi.Şut çektim top kaleciden sekti.Tekrar vurdum "top ağlarda gol" diye sevinirken karara bakın: Korner

Şaibeli bir pozison olsa neyse direk vurdum ağlardan içeri girdi.Hamachi'den oynadığım arkadaş da şaşırdı nasıl korner oldu diye...

PES 6 bir an önce Eskişehir'e gelse de kurtulsak şu Fifa'dan.Sadece DH'de online Fifa turnuvası olursa onun için oynarım herhalde.

bunların hepsine sende inandin bi kere o resim top direğin üzerinden geçerken çekilmiş diğerleride tam düzenbazlık yalancılık pes 6 da böle bişe olsa inanirim ama

• Arkadaşım fifa oynuyorsan fifa topiğine..
    Oyuna çamur atınca eline ne geçiyo!? Herkes istediğini seçmekte özgür, sana zorla pes oyna diyen yok
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.