Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel mesaj atarak o cevabı atan forumun modlarından SALTUK a sorabilirsin ... Kimse sana zorla bir şey inandırmaya çalışmıyor ...Polemiğe girmeye gerek yok ama o ekran görüntüsü gerçek . Gerisi senin araştırmana kalmış... İyi akşamlar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

bunların hepsine sende inandin bi kere o resim top direğin üzerinden geçerken çekilmiş diğerleride tam düzenbazlık yalancılık pes 6 da böle bişe olsa inanirim ama

Top tam direğin üstündeyken ve hareket ediyorken ben bu ekran görüntüsünü alsam neden resimdeki futbolcuların 1'i hariç hepsi ve hakem topa bakıyor?

Resme dikkatli bakın, Barcelona'nın ceza sahasının dışındaki savunma oyuncuları bile direğin üstünde durmakta olan topa bakıyor.
    Hakem de öyle kaleci de öyle.
    Top o sırada hareket ediyor olsaydı kaleci topu yumruklamaya çalışırdı, defans oyuncuları da kademe alırdı ama resimde görüldüğü gibi hepsi topa bakmakla yetiniyor.
    Maç çok güzel gidiyordu, 3-1 öndeydim ama bu hata yüzünden güzelim maç yarıda kaldı. Hamachi'deki arkadaş haliyle maçtan çıktı ve yeniden başlamak zorunda kaldık.

• Görüntü de sıkıntı yaşamazsın. Cam gibi rahat rahat oynarsın. Hatta ve hatta HD formaları da yükleyerek daha da güzel bir görünüm de elde edebilirsin.
  • @Saltuk, hocam o güzel arayüzü PES'te yapmak nasıl mümkün oluyor? Herhangi bir Patch'e özel bir durum filan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

Arkadaşım fifa oynuyorsan fifa topiğine..
    Oyuna çamur atınca eline ne geçiyo!? Herkes istediğini seçmekte özgür, sana zorla pes oyna diyen yok

hahaha sen şurdaki fifaya çamur atanları çıkart bende burdan çıkacam hadi

http://forum.donanimhaber.com/m_11552813/mpage_6/key_/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

bunların hepsine sende inandin bi kere o resim top direğin üzerinden geçerken çekilmiş diğerleride tam düzenbazlık yalancılık pes 6 da böle bişe olsa inanirim ama

Top tam direğin üstündeyken ve hareket ediyorken ben bu ekran görüntüsünü alsam neden resimdeki futbolcuların 1'i hariç hepsi ve hakem topa bakıyor?

Resme dikkatli bakın, Barcelona'nın ceza sahasının dışındaki savunma oyuncuları bile direğin üstünde durmakta olan topa bakıyor.
    Top o sırada hareket ediyor olsaydı kaleci topu yumruklamaya çalışırdı, defans oyuncuları da kademe alırdı ama resimde görüldüğü gibi hepsi topa bakmakla yetiniyor.
    Maç çok güzel gidiyordu, 3-1 öndeydim ama bu hata yüzünden güzelim maç yarıda kaldı. Hamachi'deki arkadaş haliyle maçtan çıktı ve yeniden başlamak zorunda kaldık.

dostum hayatında bu oyunu oynamadığın belli oldu zaten herkez topa bakıyor ve kaleci auta giden topa burda atlamıyor bi kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 24 Mart 2007; 12:45:09 >

• teşekkür ederiz.güzel bir çalışma eline sağlık
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

dostum hayatında bu oyunu oynamadığın belli oldu zaten herkez topa bakıyor ve kaleci avuta giden topa burda atlamıyor bi kere

Nasıl oynamamış ? Kendi almış zaten ekran görüntüsünü .... Bu arada avut cümlene çok yakışmış ...

@Bigdeal ; iyi oyunlar dilerim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 24 Mart 2007; 11:52:37 >

• quote:

Hocam evo patch in skor tabelası bu değil önceki sayfada ss vermiştim, değiştirmedilerse öyle olması lazım..Sanırım sen skor tabelalarının olduğu patchi yüklemiştin önceden ondan böyle bir sorun oluştu..

Bu arada sound dosyasında hangi şarkılar var??Bildiklerini yazabilrmisn..

dostum pes 6 yı yükledim ardından hemen 1.3 ü yükledim...
    skor tabelası falan yüklemedim yani ayrıyetten...
    hemen her takımın tezahuratı var dostum...oynadığım her takım kendi evinde müthiş tezahüratla destekleniyo...
    yalnız galatasaray için turkiye diye bağrıyolar daha cimbom dedigine rastlamadım...
    ama belki çıkıyordur...

dediğim gibi skor tabelası ile öneriniz varsa bekliyorum...

patch içinde gördüğüm rn büyük hata lodmixerde ya da oyun datasında ayarlamanıza rağmen deplasman takımınının gol sesi ev sahibi ile aynı....keşke deplasman takımı gol attığında daha az sevinme ya da en azından stadda bir şok olsaydı daha iyi olurdu...
    bu arada forum yöneticillerinden mesajlarım için özür dilerim 3 tane arka arkaya olmuş...
    internetim gelip gittiği için böyle bişeye sebep oldum kusuruma bakmayın...
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 24 Mart 2007; 13:11:12 >

• @brEath23

Dostum skor tabelası 1.3 ile değişmiş anladığım kadarıyla..Ben de ilk versiyonu var ve tabela gayet güzel(bütün liglerde aynı ama yine güzel bence..) 3-5 sayfa geride antique adlı arkadşın werdiği bi patch vardı skor tabelası için her ligin kendine özel..Linkler ölmediyse onu bi dene derim..

Maça başlamadan kit, top, stadyum seçme ekranındayken tezahürat ayrları yapılabiliyor (Home crowd, away crowd) "+"ları arttırdıkça daha fazla bağırıyolar

Hocam bu arada 0_sound da hangi şarkılar var yazmamışsın var mı adını bildiğin şarkılar??

• quote:

quote:

Arkadaşım fifa oynuyorsan fifa topiğine..
    Oyuna çamur atınca eline ne geçiyo!? Herkes istediğini seçmekte özgür, sana zorla pes oyna diyen yok

hahaha sen şurdaki fifaya çamur atanları çıkart bende burdan çıkacam hadi

http://forum.donanimhaber.com/m_11552813/mpage_6/key_/tm.htm

Yaşını bilmiyorum ama davranışların çocukça Ne yani intikam mı alıyorsun çamur atarak, eline ne geçiyor..

• arkadaslar bırsey soracagm bu rapidshare da download diyorum upload gözat falan cıkıyo ne yapmam gerek bu arada elıne saglık

• Her halde limitin doldu . Yapacağın 2 şey var . İp ni değiştireceksin onu da modemine reset atarsan yaparsın ... 2 . si o sayfa da belirtilen dakika kadar bekliyeceksin ...
  •  Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

Bu şekilde arayüzü nasıl elde ettiğimiz konusunda bir bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Yaşını bilmiyorum ama davranışların çocukça Ne yani intikam mı alıyorsun çamur atarak, eline ne geçiyor..

SÖYLEYECEK BİŞE BULAMAYINCA SÖZÜN BUNA GİDİYOR TABİ YOK ÇOÇUKCA YOK ŞÖLE BÖLE
  • quote:

quote:

SÖYLEYECEK BİŞE BULAMAYINCA SÖZÜN BUNA GİDİYOR TABİ YOK ÇOÇUKCA YOK ŞÖLE BÖLE

Pm ni kontrol et..

Burası tartışma yeri değil, topiği daha fazla kirletme...!!

Arkadaşlar ben bu şahısla daha fazla muhattap olmucam ne yazarsa yazsın cevap vermicem, bence sizde cevap vermeyin..Konuşur konuşur gider

• quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Bu şekilde arayüzü nasıl elde ettiğimiz konusunda bir bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

O arayüzün Pro Evolution Soccer olmadığından hemfikiriz değil mi ?
  • quote:

@brEath23

Dostum skor tabelası 1.3 ile değişmiş anladığım kadarıyla..Ben de ilk versiyonu var ve tabela gayet güzel(bütün liglerde aynı ama yine güzel bence..) 3-5 sayfa geride antique adlı arkadşın werdiği bi patch vardı skor tabelası için her ligin kendine özel..Linkler ölmediyse onu bi dene derim..

Maça başlamadan kit, top, stadyum seçme ekranındayken tezahürat ayrları yapılabiliyor (Home crowd, away crowd) "+"ları arttırdıkça daha fazla bağırıyolar

Hocam bu arada 0_sound da hangi şarkılar var yazmamışsın var mı adını bildiğin şarkılar??

dostum gercekten bilmiyorum ya...
    ama gerçekten çok hoşuma gitti diyebilirim...

bu arada crowd ayarlarını ben de biliyorum ona rağmen zaten öyle oluyo....
    crowd oranı home için 3 away için 1 bende ama ona rağmen deplasmandaki takım golatınca stad yıkılır gibi gol sesi oluyo...(atmosfer harika bu arada...)

• arkadaşlar patch ler genel olarak ne işe yarıyor bu futbol oyunlarında yeniyimde hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

O arayüzün Pro Evolution Soccer olmadığından hemfikiriz değil mi ?

Ben de sonradan farkettim radarın orada EA yazıyor. Fifa galiba? Uzun yıllardır oynamadığım için tanıyamadım ben arayüzü PES sanıp sazanladım.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.