Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @manaç saol dostum tracklist için şarkılarda pek bi değişiklik yok 1.3de ama güzel şarkılar yinede
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar54

Torrent Linki: (Tam Patch)

http://bitreactor.to/torrent/516499-spiele-windows-pes6-evolution-patch-1-3-full

arkadaşlar bu adresteki dosyayı indirince evo patch tamamen geliyormu herşey içindemi son hali bumu ? baska ekstra birşey indirmek gerekiyormu acaba ?

birde bu adrsteki almancamı bazı şeyler ? oyunda da almancamı oluyor ? dosyaların içeriginde german falan gördüm ?

Evet hocam herşey içinde..Fakat biraz yawaş indirio Azureus ile indirirsen istemediğin dosyaları (almanca vs..) seçmeyebiliyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: kwrak

quote:

Orjinalden alıntı: kwrak

arkadaşlar ben bu evo patchdeki topları ekledim ama sadece bi kaç tane yopu kullanabiliyorum hepsini kullanmanın bi yolu var mı acaba?

bi de oyunda bi maç bittikten sora farklı takımlarla maç yap seçeneği çıkmıyo ana menüye dönmek zorunda kalıyorum uzatma da olmuyo berabere biten maçlarda ne yapmam gerek bi yardım lütfen..

bi bilen yok mu niye bööle yapıyo benim oyun?

Toplarla ilgili;
    1-"map" dosyasında bir hata olabilir
    2-Çift klasörde olabilir(klasör içinde klasör..) (Açılmıyor öle olunca)
    3-İndirdiğin dosya bozuk olabilir

bunları bi dene düzelmezse yardımcı olmaya çalışırım

2.sorun sanırım maç ayarlarından kaynaklanıyor..Maça başlamadan önce yapılan ayarlardan tek maç gibi bir secenek war onu seçmen gerekiyor.Uzatma, penaltılar vs. ayarlara bi daha göz at Büyük ihtimal okumadan geçiosun benim gibi

• valla map dosyası sağlıklı görünüyo burda verilen linklerden evo patchin balls linki indirdim balls klasörü içinde her markanın ayrı klasörü toplar da klasörün içinde o kadar..

maç olayında da ayarlar normal olduu halde olmuyo uzatma fln seçili yani ayrıca bi maç sonunda farklı takımla maç yama seçeneği çıkmıyo play again with different teams yok yani mecburen ana menüye dönüyorum..

fazla oldum ama bi de bu stadyumlar için map gerekmiyo mu yaw?burdaki evo patch in stadyum parçasının içinde map çıkmadı stadyumlar görülmüyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

arkadaşlar sizce hangisi güzel diğer topiğede koymuştum yorumlarınız nedir

?
  • arkadaslar p 3 800 mghz ,256 ram,Fx 5200 ekran kartım var... Pes 6 calisir mi ki?
  • Pes 4 'ün evo patch inde kuş bakışı kamera açısı vardı. Pes 6 için de oyuna değişik kamera açıları ekleyen bir yama var mı arkadaşlar? wide-ball açısına alternatif daha geniş mesela...
  • quote:

quote:

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

arkadaşlar sizce hangisi güzel diğer topiğede koymuştum yorumlarınız nedir

?

Yaw sende her topiğe aynı resmi koyup koyup karıştırıyon ortalığı. PES ulan işte sapına kadar PES var mı?

• pesle fifa'nin istiyorsan 10000 tane fotosunu koy , karsilastir..

benim fikrim sabit..

Ben görüntü istemiyorum , oynanabilirlik istiyorum..

Kisacasi fifa rezalet!
    Pes her zaman efsanedir..
    Fifa da onun altinda ezilecektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nameless1907

pesle fifa'nin istiyorsan 10000 tane fotosunu koy , karsilastir..

benim fikrim sabit..

Kisacasi fifa rezalet!

+1000
  • quote:

pesle fifa'nin istiyorsan 10000 tane fotosunu koy , karsilastir..

benim fikrim sabit..

Kisacasi fifa rezalet!

+1907 PES
  • quote:

ingiltere liginden 2,3 takım yapıp sadece ispanya ve italya ligi olan bir oyun
    beşiktaş =byznistanbul
    fenerbahçe=costantinapolis

ismi veren bir oyuna efsanemi diyosunuz
  • quote:

quote:

ingiltere liginden 2,3 takım yapıp sadece ispanya ve italya ligi olan bir oyun
    beşiktaş =byznistanbul
    fenerbahçe=costantinapolis

ismi veren bir oyuna efsanemi diyosunuz

Gercekten foruma yas sinirlandirilmasi gerekli yazik..
    su anket lere bak kabul et hangi oyun daha cok oynaniliyor ?
    http://forum.xboxworld.nl/showthread.php?t=86420
    http://www.techzonept.com/showthread.php?t=144099

• quote:

Orjinalden alıntı: Fero411

aynen +1 bencede yaş sınırlaması getirilmeli
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fero411

aynen +1 bencede yaş sınırlaması getirilmeli

Saltuk'a Şampiyonlar ligindeki pesçileri şikayet ediyorsun burada tartışma yaratıyorlar diye pes hakkında konuşmasınlar diyorsun ama kendin yukarıda yine tartışma için resim koymşsun hey allahım yarabbim
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak ve kaç aydır çözemedim yardım cı olursanız sevinirim şimdi bundan önceki ilk çıkan avulation patch var bende toplardan bir sürü var stadlarda aynı şekilde kitserverın içinde GBD miydi hatırlamıyorum tam onun içinde duruyor fakat oyundayken 13 ane top çıkıyor. istedigim toplar çıkmıyor stadlarda aynı şekilde ama dosyaları var bir dünya top bir dünya stad var bunları oyunda nasıl gösterecegiz ? yüzler formalar falan oldu cok güzel çimin rengi olsun kisterverdan install diyince yapıyor kendi ama toplarla stadları yapmıyor 13 tane top cıkıyor mesela nike ın yanı mavi çizgili topunu cok seviyorum o yok kırmızılısı var sadece bunun gibi. şimdiden sağolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar54 -- 9 Nisan 2007; 15:32:12 >
  • aynı sorun bende de var arkadaşım cevap bekliyorum ne zamandır..
  • i$ime yaradı
  • arkdasım bu konuyla fazla alakası olmıcak ama ben bu rapidshare.com dan sızın patch leri indiremiyorum yandım olursan sen sevinirim ok
  • serdar 54 arkadaşım sorunumuza çözüm buldum oyun açılınca maç yapmaya girince forma seçme menüsü var ya ordayken forma seçimi yaparken L1 R1 tuşlarıyla formaları değiştiriyosun patchdeki tüm formaları kullanabiliyosun "O" (havadan uzun pas) tuşuyla kaleci formalarını da seçip yine aynı tuşlarla değiştirebilirsin sonra "select" düğmesine basınca top seçme açılıyo aşşaada yoplar çıkıyo yine L1 R1 le istediin topu seçiyosun tekrar selecte basınca oyun ayarları çıkıyo tekrar basınca da stadyumlar.
    yama böyle kullanılıyomuş hiç bilmiyodum denemek için bastıımda buldum
    senin de işine yarar inşallah

şimdi de benim bi sorunum var hangi maç türünü seçersem seçiim exhibition champions league fln hepsinde ikinci maçı da yapmak zorunda kalıyorum.maç bittikten sonra "To 2nd Leg" yazısı çıkıyo..bunu nası halledebilirim??

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.