Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok sagol kardeş eyvallah denicem hemen
  • Pes 4 'ün evo patch inde kuş bakışı kamera açısı vardı. Pes 6 için de oyuna değişik kamera açıları ekleyen bir yama var mı arkadaşlar? wide-ball açısına alternatif daha geniş mesela...
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

quote:

Orjinalden alıntı: Fero411

Gercekten foruma yas sinirlandirilmasi gerekli yazik..

aynen +1 bencede yaş sınırlaması getirilmeli

Saltuk'a Şampiyonlar ligindeki pesçileri şikayet ediyorsun burada tartışma yaratıyorlar diye pes hakkında konuşmasınlar diyorsun ama kendin yukarıda yine tartışma için resim koymşsun hey allahım yarabbim

ddoğru kardeşim malesef senin seviyene düştüm bu arada hayvanlarla maç yapabiliyomuşşun pes 6 da doğrumu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fero411

Gercekten foruma yas sinirlandirilmasi gerekli yazik..

aynen +1 bencede yaş sınırlaması getirilmeli

Saltuk'a Şampiyonlar ligindeki pesçileri şikayet ediyorsun burada tartışma yaratıyorlar diye pes hakkında konuşmasınlar diyorsun ama kendin yukarıda yine tartışma için resim koymşsun hey allahım yarabbim

ddoğru kardeşim malesef senin seviyene düştüm bu arada hayvanlarla maç yapabiliyomuşşun pes 6 da doğrumu

Herkesi kendin gibi sanma seviyen zaten düşüktü senin

• Şu oyuncunun gözünden kamera açısı var ya o vardı bende oyunu silip yeniden yüklemek zorundakaldım gitti onu tekrardan nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Şu oyuncunun gözünden kamera açısı var ya o vardı bende oyunu silip yeniden yüklemek zorundakaldım gitti onu tekrardan nasıl yükleyebilirim?

Oyunun standart kameralarında mıydı ki o kamera?
  • Bilemiyorum ki bird eye felanda vardı ama şimdi yok bilmeden bir yama mı kurmuştum ne
  • EVOLUTION-Patch 1.3 in e_sound (engl.) ve Kit Dosyasınin linkleri ölmüş onlara bir bakarmısınız
  • Arkadaşlar ben pes 6 yı yeni aldım daha burada baktım o kadar çok fazla patch var ki kafam karıştı hangilerini yüklemem lazım bana yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaşlar bu 1.3 evo patch deki tüm stadları çalıştıramıyorum ya...300 tane stad var ama olmuyor...bi okadarda top var onlarıda seçemiyrm..menülerde yeni stadlar var ok ama stad sayısı gene 30larda top sayısı 10 falan....orada sayı stadyumda 300 falan olmayacakmı yoksa farklı seçme yöntememimi var...lütfen yükleyenlerden yardım

kankaybi_orh@hotmail.com msn adresim lütfen yardım bekliyorum
  • şu evolutıon patch 1.3 yamasınn krampon yamasını indirdim ama nereye nasıl atcağımı bilmiyom yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar stadları çalıştıramıyorum 1.3 patch de....msn kankaybi_0rh@hotmail.com

maildeki sıfırdır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanguarde

Arkadaşlar ben pes 6 yı yeni aldım daha burada baktım o kadar çok fazla patch var ki kafam karıştı hangilerini yüklemem lazım bana yardımcı olabilir misiniz?

Evo 1.3 ü kurman yeterli ama biraz büyük bir yama. 19. sayfada linklerini görebilirsin.

• biri bana yardım edebilirmi?? sound dosyalarını indiremiomm linke tıklayınca filefront ana sayfa gelioo napçamm
  • yardııımmmm
  • tam oyun açılacakken neden kapanıyor buna bir çözüm bulabilen oldu mu arkadaşlar birkaç kişi daha aynı sorunu yaşamış sanıyorum
  • yok bu mesajımı gören meydey meydeyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthVader35

yardııımmmm

pes yamalarıını kurmaktan çıldırmış biri

• quote:

Orjinalden alıntı: DarthVader35

yardııımmmm

http://www.pesforum.de/showthread.php?t=50231

Bak burada alternatif linkler var, e_sound dosyası 4 parça ve rapidshare.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.