Pes 4 'ün evo patch inde kuş bakışı kamera açısı vardı. Pes 6 için de oyuna değişik kamera açıları ekleyen bir yama var mı arkadaşlar? wide-ball açısına alternatif daha geniş mesela...
quote:
Orjinalden alıntı: forious
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetbalci
quote:
Orjinalden alıntı: Fero411
Gercekten foruma yas sinirlandirilmasi gerekli yazik..
aynen +1 bencede yaş sınırlaması getirilmeli
Saltuk'a Şampiyonlar ligindeki pesçileri şikayet ediyorsun burada tartışma yaratıyorlar diye pes hakkında konuşmasınlar diyorsun ama kendin yukarıda yine tartışma için resim koymşsun hey allahım yarabbim
ddoğru kardeşim malesef senin seviyene düştüm bu arada hayvanlarla maç yapabiliyomuşşun pes 6 da doğrumu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: forious
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Fero411
Gercekten foruma yas sinirlandirilmasi gerekli yazik..
aynen +1 bencede yaş sınırlaması getirilmeli
Saltuk'a Şampiyonlar ligindeki pesçileri şikayet ediyorsun burada tartışma yaratıyorlar diye pes hakkında konuşmasınlar diyorsun ama kendin yukarıda yine tartışma için resim koymşsun hey allahım yarabbim
ddoğru kardeşim malesef senin seviyene düştüm bu arada hayvanlarla maç yapabiliyomuşşun pes 6 da doğrumu
Herkesi kendin gibi sanma seviyen zaten düşüktü senin
Şu oyuncunun gözünden kamera açısı var ya o vardı bende oyunu silip yeniden yüklemek zorundakaldım gitti onu tekrardan nasıl yükleyebilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: KENSHIN
Şu oyuncunun gözünden kamera açısı var ya o vardı bende oyunu silip yeniden yüklemek zorundakaldım gitti onu tekrardan nasıl yükleyebilirim?
Oyunun standart kameralarında mıydı ki o kamera?
Bilemiyorum ki bird eye felanda vardı ama şimdi yok bilmeden bir yama mı kurmuştum ne
EVOLUTION-Patch 1.3 in e_sound (engl.) ve Kit Dosyasınin linkleri ölmüş onlara bir bakarmısınız
Arkadaşlar ben pes 6 yı yeni aldım daha burada baktım o kadar çok fazla patch var ki kafam karıştı hangilerini yüklemem lazım bana yardımcı olabilir misiniz?
arkadaşlar bu 1.3 evo patch deki tüm stadları çalıştıramıyorum ya...300 tane stad var ama olmuyor...bi okadarda top var onlarıda seçemiyrm..menülerde yeni stadlar var ok ama stad sayısı gene 30larda top sayısı 10 falan....orada sayı stadyumda 300 falan olmayacakmı yoksa farklı seçme yöntememimi var...lütfen yükleyenlerden yardım
Arkadaşlar ben pes 6 yı yeni aldım daha burada baktım o kadar çok fazla patch var ki kafam karıştı hangilerini yüklemem lazım bana yardımcı olabilir misiniz?
Evo 1.3 ü kurman yeterli ama biraz büyük bir yama. 19. sayfada linklerini görebilirsin.