Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

arkadaşlar sizce hangisi güzel diğer topiğede koymuştum yorumlarınız nedir

Grafiksel bakımdan soldaki daha iyi .... Oynanabilirlik peki ?
  • beyler Kontorland diye bir kol aldim..

Fakat x e basinca ucgen
    ucgene basinca kare filan algiliyo

pes6 dan cok zor ayarladim ama hala ayni..
    Kendi ozel programi filan varmi degismesi icin?
    Nasil degistircem?
  • oyunu açmadan settingse gel..orda player1 i kolun seç..sonra ordan mouse ile x in üstüne bass ingilizce basın yazısı çıkcak..teker teker yapabilirsn
  • birisi bnm stadlara çözüm önerse
  • neden optionfile load yapmadan spiker konuşmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kwrak

serdar 54 arkadaşım sorunumuza çözüm buldum oyun açılınca maç yapmaya girince forma seçme menüsü var ya ordayken forma seçimi yaparken L1 R1 tuşlarıyla formaları değiştiriyosun patchdeki tüm formaları kullanabiliyosun "O" (havadan uzun pas) tuşuyla kaleci formalarını da seçip yine aynı tuşlarla değiştirebilirsin sonra "select" düğmesine basınca top seçme açılıyo aşşaada yoplar çıkıyo yine L1 R1 le istediin topu seçiyosun tekrar selecte basınca oyun ayarları çıkıyo tekrar basınca da stadyumlar.
    yama böyle kullanılıyomuş hiç bilmiyodum denemek için bastıımda buldum
    senin de işine yarar inşallah

şimdi de benim bi sorunum var hangi maç türünü seçersem seçiim exhibition champions league fln hepsinde ikinci maçı da yapmak zorunda kalıyorum.maç bittikten sonra "To 2nd Leg" yazısı çıkıyo..bunu nası halledebilirim??

arkadaşlar evo patch böyle kullanılıyo stadyumlar toplar fln

• quote:

Orjinalden alıntı: gizliözne_ben

birisi bnm stadlara çözüm önerse

Maça başlamadan, takımlara forma seçimi yapılan pencerede, Page Up veya Page Down tuşlarına basarak "stadium selection" ı bulacaksınız, daha sonra "0" ve "9" tuşlarına basarak stadları seçebilirsiniz. Bir çok değişik tipte top da aynı pencereden seçiliyor.
  •  Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

Arkadaşlar nasıl olmuş ben yaptım
  • çok güsel olmuş sheva yı da açmış remen

çalışmalara devam kardeş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizliözne_ben

arkadaşlar bu 1.3 evo patch deki tüm stadları çalıştıramıyorum ya...300 tane stad var ama olmuyor...bi okadarda top var onlarıda seçemiyrm..menülerde yeni stadlar var ok ama stad sayısı gene 30larda top sayısı 10 falan....orada sayı stadyumda 300 falan olmayacakmı yoksa farklı seçme yöntememimi var...lütfen yükleyenlerden yardım

kankaybi_orh@hotmail.com msn adresim lütfen yardım bekliyorum

dostum eğer stadyumları doğru yüklediysen oyunun içinde görebilmen için
    maç için forma seçme ekranında page up ve page down tuşları ile futbol topu seçimi, forma seçimi, stad seçimi, maç ayarları gibi ayarları
    yapabilme imkanın var...mesela top seçme menüsüne geldin harflerin üstündeki rakamlarla topları değiştiriyosun...
    örneğin 8 rastgele, 9 geri, 0(sıfır) ise ileri seçim oluyo...
    aynı şey stadyumlarda da geçerli...stadyumlarda bir özellik var eğer ev sahibi takımın stadında oynamak istiyorsan aynı rakamlardan 7 ye basman yeterli olacaktır...formalar ise yine numaralardan 1 ve 2 ile home ve away olmak üzere değişebiliyor...
    umarım yardımcı olabilmişimdir dostum....
    iyi oyunlar dilerim saygılar....

quote:

Orjinalden alıntı: phizikci

quote:

PES6 EXE english:

http://files.filefront.com/evo_12_eng_exenrar/;6756141;;/fileinfo.html

winUHA
    http://files.filefront.com/WinUHA_20_RC1_20050227exe/;6368884;;/fileinfo.html

Yukardaki dosyaların ne işe yaradığını bilen var mı?

dostum yukarıdaki pes evo nun exe dosyaları...online ve offline olmak üzere iki exe dosyası var..
    eğer oyunun orjinalse online kullanıp evo patch i multiplayerda oynayabilirsin...

win uha dosyası ise stadyumları paketten çıkarmaya ve gdb
    klasörü içine atmamıza yardımcı olan bir program bir nevi zip gibi...
    iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luimwElrohir -- 24 Nisan 2007; 18:02:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serdar54

Torrent Linki: (Tam Patch)

http://bitreactor.to/torrent/516499-spiele-windows-pes6-evolution-patch-1-3-full

arkadaşlar bu adresteki dosyayı indirince evo patch tamamen geliyormu herşey içindemi son hali bumu ? baska ekstra birşey indirmek gerekiyormu acaba ?

birde bu adrsteki almancamı bazı şeyler ? oyunda da almancamı oluyor ? dosyaların içeriginde german falan gördüm ?

arkadaş ben bunu indiriyorum ama 1,1 falan gerekli mi perişan olmayayım o kadar indiripte ?

bana O_sound o_text yeter yani onlar çalışır demi

• yok mu cevaplayacak bir babayiğit cevaplayan bir dido var
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

arkadaşlar sizce hangisi güzel diğer topiğede koymuştum yorumlarınız nedir

Grafiksel bakımdan soldaki daha iyi .... Oynanabilirlik peki ?

Biri dx9 diğeri dx 8.1 neyle neyi kıyaslamışsınız hayret yahu

• selamlar vista da pes calıstırabilen var mı arkadaslar ?

Galiba yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 28 Nisan 2007; 13:22:10 >

• ben...
    vista oynuyorum...
    aynı şekilde kuruluyor...
  • bende vistada süper oynuyorum
  • vistada oynanıyor oynanmasına da yırtılmayı önleyemiyoruz vertical sync yi ekran kartı ayarlarından açıyorum ama oyunda yemiyor. oynayan arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi?
  • selam pes6 fanatikleri, superpatch i anlatılan şekilde kurdum fakat kitserver daki stadyumları seçemiyorum, maça başlarken stadyum seçiminde hangisini seçersem seçeyim kitdeki ilk arjantin stadı geliyor ve hep aynı top geliyor.
    ve oyun sırasında hata verip kapanıyor, özellikle save yaparken hata veriyor.

çözüm bilenlerden cevap rica ediyorum.
    teşekkürler.

PES =

FIFA =
  • pardon ama ben yapamadım pes6ya nasıl türkçe spiker yaması yükleniyor
  • beyler pes5 de superpatchle gol attıktan sonra yeahh die ses gelio baya bi gaza getiriodu bu sesi pes6 için yapabilen warmı yama felan varsa link werebilrmi tşk
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.