Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkada$lar ben evo patchi yükledim fakat patch'siz halinde olan Be$ikta$ patchle beraber artık yok : (. Bunu düzeltmenin yada takımımı tekrar eklemenin bir yolu varmı ?
  • Arkadaşlar 0_sound'un linkleri ölmüş sanırım. Düzeltebilir misiniz?
  • soundchaser;

Resmi Fifa 07 konusuna koymuştum aylar sonra buraya almışlar. O resim PES'ten değil yani
  • Teşekkürler Saltuk,
    Ben de ilk başta çok şaşırdım bu kadar güzel arayüz nasıl oluyor da elde edilebiliniyor diye. Neyse Fifa anca arayüz de işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Arkadaşlar 0_sound'un linkleri ölmüş sanırım. Düzeltebilir misiniz?

Söylediğiniz linklerin sadece ilk olanını kontrol edebildim herhangi bir problem yoktu . Download başladı . Diğerlerini denediğimde ise download bir türlü başlamadı fakat bu sorun sanırım ilk dosyayı indirdiğim ip ile tekrar download a başlamamdan kaynaklandı .... Bir alternatif daha var , eğer torrent kullanıyorsanız ilk verdiğim link i torrent listenize alıp O_sound ile ilgili olanları indirebilirsiniz ... Diğerlerinden tiki kaldırmanız gerekiyor sadece. Tabi bu söylediklerim başta da söylediğim gibi herhangi bir torrent programı kullanıyorsanız geçerli ...

quote:

Orjinalden alıntı: qtex

arkadaşlar patch ler genel olarak ne işe yarıyor bu futbol oyunlarında yeniyimde hangisini tavsiye edersiniz

Genel olarak zevki 2 ye katlıyor diyebiliriz . Görsel olarak bir çok yenilik, stadyumlardaki atmosferler , formalar vs... var diyebiliriz .Eğer denemediyseniz mutlaka deneyin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 27 Mart 2007; 5:25:01 >

• ya beyler ben daha yeni pes6 kurdum.. klavyeden oynuyorum ama.. tuslarin yerını degıstırmek ıstıyorum ama degısmıyoo.. nasıl yapacam bı yaradım edersenız sevınırım
  • oyunun ana klasöründe settings.exe dosyasından ayarları yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

arkadaşlar resimdekiler patch değil, pes-shoptan pes puan ile bu özellikler açılıyor milleti yanlış bilgilendirmeyelim

arkadaş bende biliyom da açtım ama yinede yapmıyom nasıl oluyor bi yardım edermisin?
  • Ben de evopatch kurulu ve sipiker saçmalıyor. Normal lig maçı kazanınca falan "evet İspanyol Kupasını aldılar" , maçın bitimine 15 dakika kala " maçın bitimine 5 dakika " gibisinden saçmalıyor. Başka benzeri problem yaşıyan var mı?
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA BİRİSİ TÜRKİYEDEN STAD YAMLARINI VERSİN ANLATIMLI NEREYE KAYDOLUCAK FELAN BEN BU SİTEDE STAD YAMASINI YAPTIM NE DEDİYSELER OLMADI LÜTFEN BİRİİ YARDIM ETSİNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Ben de evopatch kurulu ve sipiker saçmalıyor. Normal lig maçı kazanınca falan "evet İspanyol Kupasını aldılar" , maçın bitimine 15 dakika kala " maçın bitimine 5 dakika " gibisinden saçmalıyor. Başka benzeri problem yaşıyan var mı?

"Option _ Language_Spiker Language _ English " yap düzelmesi lazım ..
  • yaa arkadaşlar kafayı yicem ilk sayfadaki çoğuy link kırık ilk linkteki orjinal forma vs.. yamasını indirdim acayip bişi geldi bana acayip acaypip resimlerin olduğu bir dosya çıktı
  • Yukarıda yeni versiyonu indir . İlk sayfada nasıl kurulacağı anlatılıyor.
  • arkadaşlar ben bu evo patchdeki topları ekledim ama sadece bi kaç tane yopu kullanabiliyorum hepsini kullanmanın bi yolu var mı acaba?

bi de oyunda bi maç bittikten sora farklı takımlarla maç yap seçeneği çıkmıyo ana menüye dönmek zorunda kalıyorum uzatma da olmuyo berabere biten maçlarda ne yapmam gerek bi yardım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kwrak -- 5 Nisan 2007; 21:04:02 >
  • saol
  •  Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

arkadaşlar sizce hangisi güzel diğer topiğede koymuştum yorumlarınız nedir
  • ARKADAŞLAR BEN YAMALARI YÜKLEDİM AMA TAM OYUNA BAŞLAYACAKKEN WİNDOWS A DÖNÜYOR.YAMALARI YÜKLEMEDEN ÖNCE TIKIR TIKIR ÇALIŞIYODU.ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN SAĞOLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manaç -- 6 Nisan 2007; 10:23:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

Bu arada sound dosyasında hangi şarkılar var??Bildiklerini yazabilrmisn..

Tracklist

Squad
    Paul Oakenfold – Beautiful Goal
    The Raplacements – Dallas Game

Highlights
    The Disco Boys – For you
    Pink – U & Ur hand
    Gracia – Sacrifice Me
    Boston – More than a feeling

Lobby Log-in
    D-Generation X – Break it down

Lobby
    Hermes Houseband – Football Megamix

Stadium music
    Snow Patrol - You're all i have
    Dario G – Carneval de paris
    E Type - Campione 2000
    Chumbawamba - Top of the world
    Fatboy Slim – Rockafeller
    Snoop Dog – Beautiful
    Starsplash – Can U kick it
    U2 – Beautiful Day

Stadium-Entrance
    FIFA hymn

Celebration
    Right said Fred – Stand up for the champions
    Tina Turner – Simply the best
    Queen – We are the champions

Museum
    SP1 Mix by Zeus

Cup&League
    Bryan Adams – We’re gonna win

International Challenge
    David Hanselmann – Go get the cup
    Foo Fighters – Learn to fly

Master League
    Remember World Cup Mix
    Bob Sinclair - Love Generation
    Dario G - Carneval de Paris
    England Supporters Club - The Great Escape
    Böhse Onkelz - Mexiko
    Lightning Seeds - Three lions 98

Credits
    Die Ärzte – Die klügsten Männer der Welt

Menu
    Fancorner Hitmix
    Fankurve - Football is comin’ home
    Fankurve - You’ll never walk alone
    Pet Shop Boys - Go West
    Queen - We are the champions

One Way – Mix
    Donots - We got the noise (starting sequenze)
    Robbie Williams - Only us
    Bryan Adams - We're gonna win
    Chuambawamba - I get knocked down

Entertain – Mix
    ACDC - Hells bells
    Blur - Song 2
    Robbie Williams - Let me entertain you
    Fury in the slaughterhouse - Won't forget these days

Rockmix 1
    Drowning Pool - Rise up
    Union Underground - Across the Nation
    Papa Roach - To be loved

Old Mix
    Asia - Heat of the moment
    Huey Lewis & the News - I want a new drug
    The Knack - My Sharona

Safri Duo Mix

Mix 2
    Green Day – When i come around
    Rogue Traders - Voodoo child
    Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies

Rockmix 2
    Godsmack – The Enemy
    Three Days Grace – Animal i have become
    Rise Against - Survive

• Torrent Linki: (Tam Patch)

http://bitreactor.to/torrent/516499-spiele-windows-pes6-evolution-patch-1-3-full

arkadaşlar bu adresteki dosyayı indirince evo patch tamamen geliyormu herşey içindemi son hali bumu ? baska ekstra birşey indirmek gerekiyormu acaba ?

birde bu adrsteki almancamı bazı şeyler ? oyunda da almancamı oluyor ? dosyaların içeriginde german falan gördüm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar54 -- 6 Nisan 2007; 19:17:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kwrak

arkadaşlar ben bu evo patchdeki topları ekledim ama sadece bi kaç tane yopu kullanabiliyorum hepsini kullanmanın bi yolu var mı acaba?

bi de oyunda bi maç bittikten sora farklı takımlarla maç yap seçeneği çıkmıyo ana menüye dönmek zorunda kalıyorum uzatma da olmuyo berabere biten maçlarda ne yapmam gerek bi yardım lütfen..

bi bilen yok mu niye bööle yapıyo benim oyun?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.