Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
401.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PearBear

Arkadaşlar, şu krampon yamasını nasıl kuracağım? Klasörlerin içinde resimler var sadece,
    dkz studio dosyaları yok. Yardım ederseniz, sevinirim.

Alıntıları Göster
    Bilen yok mu?

Edit: Tamam arkadaşlar, hallettim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 8 Ağustos 2007; 15:57:25 >

• saol dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: staj.gonzales

saol dostum...
    pes te tek adam kontrolu nasıl oluyor yardım edermısız tabı varsa??
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

Arkadaşlar, şu krampon yamasını nasıl kuracağım? Klasörlerin içinde resimler var sadece,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MelihFenman

map dosyası var ya orda o dosyayı açıyorsun hangi oyuncuya hangi kramponu giydirmek istiyorsan o oyunucunun ismini CTRL + F komutu ile yazıp arattır sonra PES/fdfdsfdsf/dsfdsfdsfds/dsfdsfs.png olan krampon adresini seninki nerdeyse o dizini gösterek kaydedip çık

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: cy_x

Evolution Patch
    -----------------

http://www.pes-beat.com/board/showthread.php?tid=316

bu yamanın 0_soundunu indirdim 2 part
    biri 900 diğeri 170 mb civarında
    indiğinde de ikisi 60 mb olarak indi
    bizde seviniyorduk patch çıktı diye

Alıntıları Göster
    Beyler ben pes6yı yenıden kurdum şimdi hangı patchı cekıyım???

• quote:

Orijinalden alıntı: sendenbenden

Beyler ben pes6yı yenıden kurdum şimdi hangı patchı cekıyım???

Alıntıları Göster
    türkçe spiker ve tsl için en iyi yama hangisi direk tıklanınca kurulsun uğraştırmasın başka programlarla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: cy_x

Evolution Patch
    -----------------

http://www.pes-beat.com/board/showthread.php?tid=316

bu yamanın 0_soundunu indirdim 2 part
    biri 900 diğeri 170 mb civarında
    indiğinde de ikisi 60 mb olarak indi
    bizde seviniyorduk patch çıktı diye

Alıntıları Göster
    beyler uplodlar için çok teşekkürler ancak ben burdaki fb gs tezahüratlarını yükledim yine de çalışmıyor... oyun bildiğini okuyor... yapamadığımı düşünmüyorum zira daha önce defalarca dkz kullandım patch yaptım... sanırım bazı yamalar birbirini engelliyor... türkçe spiker ve süper lig paketlerini kurmuştum, üzerine buradaki fb-gs tezahüratlarını kurdum... ama hiç tesir etmedi... pes5de çok şahane bi paket vardı, bilmiyoum onu buraya kursam olur mu... bunlarla oyalanmamış oluruz. uyum durumunu bilen var mı? eski yamalar uyuyor mu deneyen var mı?

bi de fifa diye diretenlere bi sözüm var... bunun iyisi kötüsü yok hangisini seviyosan git onu oyna... ben modifikasyonları sevdiğim için pes oynuyorum, sen hazır severim diyosan git fifa oyna... neticede futbol diil mi birader oynadığımız! beğenmiyosan git mortal kombat oyna nfs oyna bana ne! gelmiş burda artistlik yapıyosun... onu tartışacağın yer burası mı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Tek tek link edilmis Stadlarrr (alıntıdır by inhumanform )
    http://www.4shared.com/dir/1578515/f289435e/sharing.html

FB stadını indirdim ama nasıl monte edeceğim? yardım

Alıntıları Göster
    Pes 6 2007 turkcellsüperlig yaması arıyorum lütfen link verebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Tek tek link edilmis Stadlarrr (alıntıdır by inhumanform )
    http://www.4shared.com/dir/1578515/f289435e/sharing.html

FB stadını indirdim ama nasıl monte edeceğim? yardım

Alıntıları Göster
    Beyler rovasata,vole gibi vuruşları nasıl yapıyoruz ??Pes6 da daha 1 kere cekebildim oda kafasına göre attı özel bir tuşu varmı????

• quote:

Beyler rovasata,vole gibi vuruşları nasıl yapıyoruz ??Pes6 da daha 1 kere cekebildim oda kafasına göre attı özel bir tuşu varmı????

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu son transferlerın gerceklesmıs halı olan save dosyası nereden bulabılırım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Robin

arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

Alıntıları Göster
    evet çıktı ama top fln seçebilcek bi yer warmı?

• quote:

arkadaşlar lodmixer ve taraftar patch'ini indirdim ama bunlar nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ufak bir anlatım iyi olurdu

Alıntıları Göster
    top nerden seçilio?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

özel bi tuşu yok, adamın pozisyonu el veriyorsa ve yeteneği varsa kendiliğinden çekecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: b.kaan

arkadaslar bu son transferlerın gerceklesmıs halı olan save dosyası nereden bulabılırım acaba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: b.kaan

pls help

• quote:

Alıntıları Göster
    evolution patchhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

quote:

özel bi tuşu yok, adamın pozisyonu el veriyorsa ve yeteneği varsa kendiliğinden çekecektir...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

quote:

abi sadece 1-2 kere çekti alayı kafayla vuruyor anlamadım...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sazan84

quote:

abi sadece 1-2 kere çekti alayı kafayla vuruyor anlamadım...

Alıntıları Göster
    bi tuşunun olması saçma olurdu bence böyle iyi yani gerçekte de çok arada sırada gördügümüz hareketler zaten genelde kontra ataklarda falan oluo pes6da da bana hep öyle rastgeliyo adam boş olunca rahat çekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: transacoustic_

bi tuşunun olması saçma olurdu bence böyle iyi yani gerçekte de çok arada sırada gördügümüz hareketler zaten genelde kontra ataklarda falan oluo pes6da da bana hep öyle rastgeliyo adam boş olunca rahat çekiyo

Alıntıları Göster
    herkese selam. ben bilgisayara pes6 yı kurdum. en güncel olan ve en önerilen patch paketi hangisi ?
    teşekkürler

• yaw ben 2 kişilik oynamaya çalıştım. joystikleri taktım, bilgisayar kurdu ikisini de . iki kol da çalışıyor normalde. ama pes6 oynarken 2 kişilik oynayamıyoruz.
    yardım lütfen .
  • eyw kardesde biraz karısık gözüküo ama yinede sagol
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.