Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
1
Favori
402.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Tek tek link edilmis Stadlarrr (alıntıdır by inhumanform )
    http://www.4shared.com/dir/1578515/f289435e/sharing.html

FB stadını indirdim ama nasıl monte edeceğim? yardım

kitserveri yüklediysen onun içinde "GDB" klasörü onuniçindede stadiums klasörü var onun içine

Bu sırada takımlar devamlı transfer yapıyorlar ben ismail bouzidi bulamadım
    bunun için kapsamlı bir yama çıkacak mı son transferleri toplayan?

• Arkadaşlar şu seyirci yamasını upload edebilecek yok mu acaba?
  • Arkadaşlar ben bu pes 6'nın süper patch yamasını indirdim kurdum. kitserverin içinde logo dosyasının içinde TSL deki takımların amblemleri var ama oyunda türkcell süper lig yok bilen varsa lütfen yardım etsin...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • yeni gördüm
    üst konu pls
    çok güzell
  • arkadaşlar pes6 için k patch i indirdim.

indirilen dosyayı nereye açacağız.
    nasıl yapılacağını bilen bir arkadaş açıklayıverse.
    şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar kpatc inik ama yatıyo masa üstünde.

biri yardımediversin nolur ya :((
    yardım eden auttan gol atsın :)

dkz stüdyoda ne yapacaz?
    neyi nereye import neyi nereye save ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfc

arkadaşlar kpatc inik ama yatıyo masa üstünde.

biri yardımediversin nolur ya :((
    yardım eden auttan gol atsın :)

dkz stüdyoda ne yapacaz?
    neyi nereye import neyi nereye save ?

Arkadaşım önce dkz studioyu aç

sonra open fileden indirdiğin k-patch'ı seç aç de
    ondan sonra üstten patch'a bas apply patch in folder'e bas dat'ı göster tamam de.
    o kendisi yüklemeyı yapar.
    ondan sonra oyuna gir olur.
  • Ya arkadaşlar bende xt1950 ekran kartı var. Fakat PES6 kurduktan sonra oynayamıyorum. Kernel hatası veriyor ancak diğer oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum. Başka bir PC de denediğimde çalışıyor. Orjinal PES6 bu arada
  • sinanbaba aga çok saol.
    her vurduğun gol olsun : )

• quote:

Orjinalden alıntı: theronin

Ya arkadaşlar bende xt1950 ekran kartı var. Fakat PES6 kurduktan sonra oynayamıyorum. Kernel hatası veriyor ancak diğer oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum. Başka bir PC de denediğimde çalışıyor. Orjinal PES6 bu arada

Windows hata mesajları arasında kernel32.dll hata mesajları en ünlüsüdür ve sık tekrarlanıp insanı deli eder.Bu hata mesajı içinde çeşitli sürücüler (explorer,guide.exe,msgsvr32,commgr32,mprexe ve diğerleri) ile ilgili geçersiz sayfa hatası (Invalid Page Fault) mesajı alıyorsanız,paralo dosyanızın bozulmuş olması büyük bir ihtimaldir.Bu durumda paralo dosyanızı yeniden oluşturmalısınız: \windows klasörünü açın. .pwl uzantılı bütün dosyaları silip bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Not:Bu işlem bütün şifrelerinizi silecektir.Bu yüzden önceden bütün şifrelerinizi bir köşeye not alarak bu işe girişmenizi öneririz.

"MSIMN caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL" gibi bir hata alıyorsanız,PC'nize happy99 virüsü bulaşmış olabilir.Bu virüsü temizlemek konusunda adresinde detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Kernel32 hatalarının diğer genel nedenleri arasında şunlar sayılabilir.

*Uyumsuz veya kalitesiz bellek kullanmak.Bellekte çok bariz bir kusur varsa şu şekilde bulunabilir. C:/config.sys dosyasına DEVICE=C:\WINDOWS\HIMEN.SYS\TESTMEM:ON satırını ekleyin.(başlat*çalıştır >msconfig* config.sys bölümünden de ekleyebilirsiniz.)

Windows'u yeniden başlatın.Açılırken ekranda xxx:xxxx adresinde güvenilmez bellek adresi bulunduğuna dair bir mesaj alırsanız,bellek problemi vardır.Ancak bu mesaj herzaman çıkmayabilir.Bellek testi yapan BCM diagnostics programını adresinde bulabilirsiniz.

Bu tür bir başka shareware programı adresindeki kayıt gormu doldurularak elde edilebilir.Öte yandan bellek testinin çok güç bir iş olduğunu ve herzaman mutlaka markası bilinen,kaliteli bir bellek kullanılması gerektiğini belirtirim.

*Diğer bir neden overclocking.İşlemcinizi overclocking ettiyseniz, Pc'niz ve özellikle belleğiniz bunu kaldırmıyor demektir.

*Grafik hızlandırma seçeneği,ekran kartınızın destekleyebildiğinden daha yüksek ayardadır.

*Sürücüler bozuk veye eskidir,özellikle ekran kartı sürücüleri.İnternet explorer hatalarının ekran kartı sürücüsü güncellenerek giderildiği bilinmektedir.

*Pc'nizin havalandırması (işlemci veya güç kaynağı,fanı) düzgün çalıştırmıyordur.Özellikle dozdan dönemez hale gelen fanlara çok dikkat etmek gerekir.

• beyler bana SüperLig High Quality Super Patch ini sorunsuz linkini bulabilirmisiniz hangi siteden indirmeye kalksam linkler hep bozuk cıkıyor
  • daha neler çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

kitserveri yüklediysen onun içinde "GDB" klasörü onuniçindede stadiums klasörü var onun içine

Teşekkürler, umarım boş tribün sorunu çözülür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

quote:

Orjinalden alıntı: phizikci

Evo 1.3 patch için, beşiktaş yama şifresini bilen var mı?

bi msn adresi yazmışlar burdan isteyin diye şifre o.."keyifci_xx" idi sanırım..

"keyifci_xx" ve "keyifci_xx@hotmail.com" bu ikisini bi dene olmazsa haber ver

"keyifci_xx@hotmail.com" şifre buymuş. Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

evet arkaaşlar yepyeni bir scoreboard yaması
    değişiklikler ise zipli dosyada açıklanmıştır.dosya kaybolmayacak şekilde upload edilmiştir.[/
    b]

http://www.box.net/shared/upy8shb28k

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]

Evo 1.3 ile uyumulu mu bu yama?

Selam..

• arkadaşlar pro evolution soccer 2007 ye olurmu bunlar olmazsa pes 2007 için nerden patch bulabilirim
  • premier ligini fox tv mi veriyor artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky20034

premier ligini fox tv mi veriyor artık

adam öyle yapmış
    herkes istedği skorbordu istedği lige koyabiilir
  • Arkadaşlar, şu krampon yamasını nasıl kuracağım? Klasörlerin içinde resimler var sadece,
    dkz studio dosyaları yok. Yardım ederseniz, sevinirim.

Pro Evolution Soccer 6 |PATCH'LER| [Türkçe Spiker ÇIKTI!!]
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.